Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bak yaglar senden yana cnm okdr cıpse bıskuvıye ınat terkedıyorlar senı demekkı onlardada kendını tutsan neler olck nelerrr

Son düzenleme:
sağol canım yaa
bu kadar kilo almış olamam dimi hadi bana moral verrrr

İnsanlar ayda 3 4 kılo alabılıyorlar ne yemıs olabılırsın kı 2 haftada 3 kılo alacak...Şişlikten ve vucudun odemde toplamıs olabılır...Bu hafta dıkkat et bıtkı cayları ıc odemeı atsın spora agırlık ver bıraz...Haftaya meyvesını alıcaz emın ol...

İyi hıssetmek ne demek bomba gıbıyım masallah...Hıc ac hıssetmıyorum kendımı yoksa zaten dayanamam :)))

bak yaglar senden yana cnm okdr cıpse bıskuvıye ınat terkedıyorlar senı demekkı onlardada kendını tutsan neler olck nelerrr

valla bak süpersin işte arkadaşım cips hayatımdan bugün şu saat itibari ile çıkarıyorummmmm bitti buraya kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

03.09.2011 de basladım dıyete
baslangıc kılom:108
suankı kılom:104.8
yakın hedefte olmak ıstedgıım kılo:78
uzak hedefte:68 bu arada son 10 yıldır hıc 68 olmadım hep 80 felandım burdakı basaranları gördukce neden olamıyım dıyorumm:))

murshcum hedef olarak uygun olanını secıp alabılırsın cnmm.ayy cok mutluyum gönul ıstıyorkı tartının resmını koyım ama telefonun programı yok pcde maleseff.hepınıze tesekkur ederım

valla bak süpersin işte arkadaşım cips hayatımdan bugün şu saat itibari ile çıkarıyorummmmm bitti buraya kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

oley be oley dun aksam yemegınden önce salondan mutfaga doğru geldım bırısı kızartma yapıyor ama ne kızartma patares bıber kızartması nasıl cnm cektı anlatamam mutfagı terkettım ama nasıl mutsuzumm ama sabah tartılınca o mutsuzlugumun yerını kocamnnn bır sevınc aldı :))

bütün alkışlar sana kuzummmm

insallah yaa tartıdaki rakamı görünce gözlerim böyle olduu

İşte buuuuu biraz daha dikkat etsek dediğin gibi ooo süper zayıflarız..Gerçekten tebrik ederim canım süpersin..

teşekkür canım kız ben 52 ye bile düşmüştüm en son kaçtım hatırlamıyorum ama listeyle baya bi fark var bu hafta:))

Oooo Maaşallah sana bende eski kiloma dönmek istiyorum ama önce doğumdan kalan 7 kilonun gitmesi gerek ilk hedef bu sonra 5 daha sonra 10 daha ohhh =)))

hepsi gidecek inşallah yavas yavas beraber vercez kilocuklarımızı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…