- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.381
ben onu içemiyorum yaa
bi kere denemiştim midemi mahvetti
Günaydın kızlar..Hayırlı Cumalar..
Tartı mı yanlış ben mi yanlış yoksa gerçekten veriyor muyuminanamıyorum ya
Başlangıç kilom : 83 ( 2 hafta oldu sanırım başlayalı )
Geçen hafta : 82,700
Şuan : 81.900
Şok oldum ama sevindirik de oldum valla keşke burayı daha önce keşfetseydim bakalım bu akşam arkadaşlara gideceğiz fark edecekler mi :82:
Emzirmeyi kullanmak gerek kesinlikle veeeeeeeeeeee tabi ki zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSıcak ballı sirkeli suyumuzu atlamayalım ama
sağol canım yaa
bu kadar kilo almış olamam dimi hadi bana moral verrrr
bu arada yeni gelen arkadaslar hepiniz hoşgeldiniz hep beraber verelim gitsin şu kilolar artık
bız gercegı bılıyoruz ya önemlı olan o dedıgın gıbı.hareketın ıse yaramasına cok sevındım cnm bu arada menun gayet az yanı:)nerdeyse 1 öğün yıyorsun ama kendını öyle ıyı hıssedıyorsa sorun ykcnm
bak yaglar senden yana cnm okdr cıpse bıskuvıye ınat terkedıyorlar senı demekkı onlardada kendını tutsan neler olck nelerrr
valla bak süpersin işte arkadaşım cips hayatımdan bugün şu saat itibari ile çıkarıyorummmmm bitti buraya kadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Pufff geçmiş olsun bu arada alerji için de çok geçmiş olsun..
Çörekotu denesen ? hoş kilon süper 57 olsam oooo daha ne isterimistemem ya 60 iyi
03.09.2011 de basladım dıyete
baslangıc kılom:108
suankı kılom:104.8
yakın hedefte olmak ıstedgıım kılo:78
uzak hedefte:68 bu arada son 10 yıldır hıc 68 olmadım hep 80 felandım burdakı basaranları gördukce neden olamıyım dıyorumm:))
murshcum hedef olarak uygun olanını secıp alabılırsın cnmm.ayy cok mutluyum gönul ıstıyorkı tartının resmını koyım ama telefonun programı yok pcde maleseff.hepınıze tesekkur ederım
İnsanlar ayda 3 4 kılo alabılıyorlar ne yemıs olabılırsın kı 2 haftada 3 kılo alacak...Şişlikten ve vucudun odemde toplamıs olabılır...Bu hafta dıkkat et bıtkı cayları ıc odemeı atsın spora agırlık ver bıraz...Haftaya meyvesını alıcaz emın ol...
oley be oley dun aksam yemegınden önce salondan mutfaga doğru geldım bırısı kızartma yapıyor ama ne kızartma patares bıber kızartması nasıl cnm cektı anlatamam mutfagı terkettım ama nasıl mutsuzumm ama sabah tartılınca o mutsuzlugumun yerını kocamnnn bır sevınc aldı :))
teşekkür canım kız ben 52 ye bile düşmüştüm en son kaçtım hatırlamıyorum ama listeyle baya bi fark var bu hafta:))
bütün alkışlar sana kuzummmm
İşte buuuuubiraz daha dikkat etsek dediğin gibi ooo süper zayıflarız..Gerçekten tebrik ederim canım süpersin..
Oooo Maaşallah sana bende eski kiloma dönmek istiyorum ama önce doğumdan kalan 7 kilonun gitmesi gerek ilk hedef bu sonra 5 daha sonra 10 daha ohhh =)))
tşkr ederım ama kendınıze haksızlık etmeyın ben cok kılo oldugumdan bukdr gıtmesı normal yuzdeye vursak esıtızdır:)
hepsi gidecek inşallah yavas yavas beraber vercez kilocuklarımızı:))
pazartesi 96,7 ile başladım ve bugün 96,0 az ama ne yapalım olsun...
pazartesi 96,7 ile başladım ve bugün 96,0 az ama ne yapalım olsun...
eşim bana gülmüştü gruba üye oldum dedim..Ne yapacakmış grup sana dedi şöyle 5 6 vereyim tartıya çıkcağım ve gör neler yapmış diyeceğim heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?