Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eşim bana gülmüştü gruba üye oldum dedim..Ne yapacakmış grup sana dedi şöyle 5 6 vereyim tartıya çıkcağım ve gör neler yapmış diyeceğim heheh

ay sorma bnmkıde öle sen nabıyosun bılgısayrdaa zayıflıyorum dıyorum gelıyo bakmaya ben hemen kapatıyorum gelme bakma bak zayıflamam dıorum artık kendı halıme bıraktı mısafrm gelıcek kızlar ben kaçar bu arada tatıl yapmaktan ne dersıne gıdebıldıgım ne de calısabıldıgım bı ehlıyet sınavı vardı ınanamazsınz ama gecmısım gece baktım gecmısım nasıl mutluyum anlatamammm ıyı bkn kendınıze frsat bulkdkca gelıcem

insallah yaa tartıdaki rakamı görünce gözlerim böyle olduu

Alemsın asya yaa sen zoru basradın bunlar ne olacak yuzdun yuzdun kuyruguna geldın ha gayret

eşim bana gülmüştü gruba üye oldum dedim..Ne yapacakmış grup sana dedi şöyle 5 6 vereyim tartıya çıkcağım ve gör neler yapmış diyeceğim heheh

Ayyy herkes aynı seyı soyluyo tabı dısardan konusmak kolay burayı bılmedıklerı ıcın

Waaaooowww cnmm tebrıkler ıns hep bu azımle devam ederız...Sımdılık hedefını 78 alıyorum 78 e geldıgınde 68 olarak revıze ederız...

pazartesi 96,7 ile başladım ve bugün 96,0 az ama ne yapalım olsun...

Cnmm 1 haftadan az zamanda gayet guzel gıtmıs tebrık ederım...Senı haftaya paylasım durumuna gore lısteye alırız...Aynı azımle devam...

Ayyy cok sevındım cnm yaaa.... valla bende ehlıyet sınavına hıc calısmamıstım hepsınden gectım ılk yardımdan kaldım 2. kez gırmek zorunda klamıstım sevındım senın adına ıns dıreksıyonuda gecersın...

Kızlar bi sorunumuz var :18:

Dün edda kilo bildirimiyle ilgili bişeyler yazmıstı annesınde olacagını felan sımdıde daha gelmedı ben yazdıgı msjda bulamadım...Gercı daha vaktımız var ama bı kere daha bakayım olmazsa...

ah bu eşler yok mu göster ona gününü

benim ki güldü arada geliyor bakıyor pc başında iken ne yapıyorsun diyor formdayım diyorum ok diyor gidiyor OOOsüper seni bugün 2 defa tebrik etmek gerek =)) Hayırlı olsun canım..Kolay gelsin..

Kızlar bundan sonra kahvaltımı special k flakes ile yapacağım hem bağırsakların çalışmasına faydası olur belki..bugün onunla yaptım hatta şimdi yiyorum ara öğün oldu artık saat kaç olmuş

cnm buldum edanın yazısını murchhh ben sabah evde tartıldımm 67,1 çıktım geçenki kilomdan 200 gram fazla
ben bu akşam anneme gitcem yarın tartılamıycam annemde tartı yok..
beni ya gecen hafta gibi geçersin yada 200 gram fazla

MURSH canım ben aslında daha fazla kilovermiştim çarşamba sabah 85.9 du kilom çarş ve prş kötü beslendim..daha doğrusu deli dana gibi yedim ve bu durumdayım..su an 85 kilo olabilirdim ama zararın neresinden dönülse kardır

Mantıklı cnm ben sut sevmedıgım ıcın yıyemıyorum ancak kuru kuru ama bence kahvaltı ıcın hem besleyıcı hem pratık devam et derimmm ...

Eddaaaa nerdessiiiiiiinnnnnn gel hadı gel gel gel

KEsınlıkle cnm gene vermıssın yaa ona bak..Valla sen ole ısyan edınce 1 2 kılo aldın sandım ...delısın yaa sankı o kıloların hepsını 1 haftada aldın...Alırken hbr olmuyo ınsanında verırken canı cıkıyo valla...Dedıgım gıbı bence cok ıyı gıdıyorsun hatta bu hafta ılk 3 e bıle gırebılırsın yanı o derece :13:

Allah razı olsun cnm yaa korun goz oldum goremedım saatlerdır arıyorum valla ....

Mantıklı cnm ben sut sevmedıgım ıcın yıyemıyorum ancak kuru kuru ama bence kahvaltı ıcın hem besleyıcı hem pratık devam et derimmm ...

Eddaaaa nerdessiiiiiiinnnnnn gel hadı gel gel gel

Ben içiyorum ama hadi süt alayım içeyim yok böyle olunca arada gidiyor işte =))) Calsıyum açısından önemli..

SAOL CANIM BENİMMM İYİ GÖRMÜŞSÜN
kaptan ben dün 67,1 olarak tartıldım gecen haftaki kilomdan 200gram fazla bugün tartılamadım canım yazarsın olurmuuu

Kaptan bu Pazartesi Allah nasip etti ise Yola çıkacağız..Önce Karaman sonra da Antalya inş. annemlerde net var ablamlarda zaten 2 gece kalacağız orada nete giremem..Yaklaşık 10 gün yokum yazarım yazamam bişey diyemiyorum ama uğramaya çalışacağım..Dua edin 7 kiloyu atıp geleyim =)))

*** 9. TaKıM 219. eTaP ***

Asya27: ( 52,5 ) Geri dönmek üzere izne ayrıldı...
Edda1985: ( 66,9 / 67,1 / -0,2 / %-0,30 )
Ene2004: (63,8) Geri dönmek üzere izne ayrıldı...
Fadime02: (97) Geri dönmek üzere izne ayrıldı...
Hoppidicik (84,9) Geri dönmek üzere izne ayrıldı...
Gulseker: ( 62,4 / 60,4 / 2,0 / %3,21 )
Mursh: ( 78,4 / 78,1 / 0,3 / %0,38 )
Nurkelebek: ( 88,4 / 87,8 / 0,6 / %0,68 )
taçsız prenses 83 / 81,9 / 1,1 / %1,33 )
merwecik_20: ( 108,0 / 104,8 / 3,2 / %2,96) Yeni üye hedefi 78

9. TaKıM YüZDe oRTaLaMaSı: ( % 1.38 )

gulsekerrrr , taçsız prenss, mervecikkk , murchhh tebrikler kızlarrrr harikasınızzz harika kilolar vermişsinizzz
iyiki geldinizzz
iyikiii yer açıldıda sizler geldinizzz 16

Onumuzdekı hafta yoksun kılo bıldırımınde yanı ...Ama bır sonrakıne yetısıyorsun bı aksılık olmazsa...Sımdıden hayırlı yolculuklar cnmm...Illa gırcem dıe sıkma kendını kafanı dagıt tatılını yap gelınce bol bol gorusuruz...

gulsekerrrr , taçsız prenss, mervecikkk , murchhh tebrikler kızlarrrr harikasınızzz harika kilolar vermişsinizzz
iyiki geldinizzz
iyikiii yer açıldıda sizler geldinizzz 16

Demı ama cnm bende oyle dusunuyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…