- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.401
eşim bana gülmüştü gruba üye oldum dedim..Ne yapacakmış grup sana dedi şöyle 5 6 vereyim tartıya çıkcağım ve gör neler yapmış diyeceğim heheh
bence çok başarılı düşünsene her hafta böyle verdiğini..Önemli olan yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde vermek..Ki geri gelmesin gidenler
insallah yaa tartıdaki rakamı görünce gözlerim böyle olduu
eşim bana gülmüştü gruba üye oldum dedim..Ne yapacakmış grup sana dedi şöyle 5 6 vereyim tartıya çıkcağım ve gör neler yapmış diyeceğim heheh
03.09.2011 de basladım dıyete
baslangıc kılom:108
suankı kılom:104.8
yakın hedefte olmak ıstedgıım kılo:78
uzak hedefte:68 bu arada son 10 yıldır hıc 68 olmadım hep 80 felandım burdakı basaranları gördukce neden olamıyım dıyorumm:))
murshcum hedef olarak uygun olanını secıp alabılırsın cnmm.ayy cok mutluyum gönul ıstıyorkı tartının resmını koyım ama telefonun programı yok pcde maleseff.hepınıze tesekkur ederım
pazartesi 96,7 ile başladım ve bugün 96,0 az ama ne yapalım olsun...
ay sorma bnmkıde öle sen nabıyosun bılgısayrdaa zayıflıyorum dıyorum gelıyo bakmaya ben hemen kapatıyorum gelme bakma bak zayıflamam dıorum artık kendı halıme bıraktı mısafrm gelıcek kızlar ben kaçar bu arada tatıl yapmaktan ne dersıne gıdebıldıgım ne de calısabıldıgım bı ehlıyet sınavı vardı ınanamazsınz ama gecmısım gece baktım gecmısım nasıl mutluyum anlatamammm ıyı bkn kendınıze frsat bulkdkca gelıcem
Alemsın asya yaa sen zoru basradın bunlar ne olacak yuzdun yuzdun kuyruguna geldın ha gayret
Ayyy herkes aynı seyı soyluyo tabı dısardan konusmak kolay burayı bılmedıklerı ıcın
Waaaooowww cnmm tebrıkler ıns hep bu azımle devam ederız...Sımdılık hedefını 78 alıyorum 78 e geldıgınde 68 olarak revıze ederız...
Cnmm 1 haftadan az zamanda gayet guzel gıtmıs tebrık ederım...Senı haftaya paylasım durumuna gore lısteye alırız...Aynı azımle devam...
Ayyy cok sevındım cnm yaaa.... valla bende ehlıyet sınavına hıc calısmamıstım hepsınden gectım ılk yardımdan kaldım 2. kez gırmek zorunda klamıstım sevındım senın adına ıns dıreksıyonuda gecersın...[/QUOT
insallah dıreksıyon tecrubemde hıc yok aksı gıbı nasıl olsa kaldım dıe derslerde gıtmedım bu hfta:) artık önumuzdekı hfta hergun egıtımdeyımm:)
ah bu eşler yok mu göster ona gününü
ay sorma bnmkıde öle sen nabıyosun bılgısayrdaa zayıflıyorum dıyorum gelıyo bakmaya ben hemen kapatıyorum gelme bakma bak zayıflamam dıorum artık kendı halıme bıraktı mısafrm gelıcek kızlar ben kaçar bu arada tatıl yapmaktan ne dersıne gıdebıldıgım ne de calısabıldıgım bı ehlıyet sınavı vardı ınanamazsınz ama gecmısım gece baktım gecmısım nasıl mutluyum anlatamammm ıyı bkn kendınıze frsat bulkdkca gelıcem
evet haklısın.sabredeceyiz artık ne yapalım.
bende kaçtım kızlar görüşürüz
Kızlar bi sorunumuz var :18:
Dün edda kilo bildirimiyle ilgili bişeyler yazmıstı annesınde olacagını felan sımdıde daha gelmedı ben yazdıgı msjda bulamadım...Gercı daha vaktımız var ama bı kere daha bakayım olmazsa...
Kızlar bundan sonra kahvaltımı special k flakes ile yapacağım hem bağırsakların çalışmasına faydası olur belki..bugün onunla yaptım hatta şimdi yiyorumara öğün oldu artık saat kaç olmuş
MURSH canım ben aslında daha fazla kilovermiştim çarşamba sabah 85.9 du kilom çarş ve prş kötü beslendim..daha doğrusu deli dana gibi yedim ve bu durumdayım..su an 85 kilo olabilirdim ama zararın neresinden dönülse kardır
cnm buldum edanın yazısını murchhh ben sabah evde tartıldımm 67,1 çıktım geçenki kilomdan 200 gram fazla
ben bu akşam anneme gitcem yarın tartılamıycam annemde tartı yok..
beni ya gecen hafta gibi geçersin yada 200 gram fazla
Mantıklı cnm ben sut sevmedıgım ıcın yıyemıyorum ancak kuru kuru ama bence kahvaltı ıcın hem besleyıcı hem pratık devam et derimmm ...
Eddaaaa nerdessiiiiiiinnnnnn gel hadı gel gel gel
cnm buldum edanın yazısını murchhh ben sabah evde tartıldımm 67,1 çıktım geçenki kilomdan 200 gram fazla
ben bu akşam anneme gitcem yarın tartılamıycam annemde tartı yok..
beni ya gecen hafta gibi geçersin yada 200 gram fazla
*** 9. Takım 219. Etap ***
asya27: ( 52,5 ) geri dönmek üzere izne ayrıldı...
edda1985: ( 66,9 / 67,1 / -0,2 / %-0,30 )
ene2004: (63,8) geri dönmek üzere izne ayrıldı...
fadime02: (97) geri dönmek üzere izne ayrıldı...
hoppidicik (84,9) geri dönmek üzere izne ayrıldı...
gulseker: ( 62,4 / 60,4 / 2,0 / %3,21 )
mursh: ( 78,4 / 78,1 / 0,3 / %0,38 )
nurkelebek: ( 88,4 / 87,8 / 0,6 / %0,68 )
taçsız prenses83 / 81,9 / 1,1 / %1,33 )
merwecik_20: ( 108,0 / 104,8 / 3,2 / %2,96) yeni üye hedefi 78
9. Takım yüzde ortalaması: ( % 1.38 )
Kaptan bu Pazartesi Allah nasip etti ise Yola çıkacağız..Önce Karaman sonra da Antalya inş. annemlerde net var ablamlarda zaten 2 gece kalacağız orada nete giremem..Yaklaşık 10 gün yokum yazarım yazamam bişey diyemiyorum ama uğramaya çalışacağım..Dua edin 7 kiloyu atıp geleyim =)))
gulsekerrrr , taçsız prenss, mervecikkk , murchhh tebrikler kızlarrrr harikasınızzz harika kilolar vermişsinizzz
iyiki geldinizzz
iyikiii yer açıldıda sizler geldinizzz16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?