- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.421
gulsekerrrr , taçsız prenss, mervecikkk , murchhh tebrikler kızlarrrr harikasınızzz harika kilolar vermişsinizzz
iyiki geldinizzz
iyikiii yer açıldıda sizler geldinizzz16
Kaptan bu Pazartesi Allah nasip etti ise Yola çıkacağız..Önce Karaman sonra da Antalya inş. annemlerde net var ablamlarda zaten 2 gece kalacağız orada nete giremem..Yaklaşık 10 gün yokum yazarım yazamam bişey diyemiyorum ama uğramaya çalışacağım..Dua edin 7 kiloyu atıp geleyim =)))
neee antalyamı kız sen antalyalımısın yksa bende antalyalıyım evlenınce ıstanbula geldım 1 yıl oluyor( gecen ay gıttım bende annecımın yanına ama yınede özledımm.bı ortak yönumuz cıktı göruyormusun:))
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
İLK ÜÇE GİRENLERİ TEBRİK EDİYORUM
1 Gulseker: 3,21
2 merwecik_20 2,96
3 taçsız prenses 1,33
Takım İçi Bireysel Dereceler
2 merwecik_20 2,96
3 taçsız prenses 1,33:82:
4 Nurkelebek: 0,68 :81::81::86:
5 Mursh: 0,38:81::86::87:
6 Edda1985: -0,30:26::84::85:
az degıl gayet ıyı ya baslamasaydın bugun 97-98 olabılırdın dımı o yuzden gıtmıs bak ne guzel
gulsekerrrr , taçsız prenss, mervecikkk , murchhh tebrikler kızlarrrr harikasınızzz harika kilolar vermişsinizzz
iyiki geldinizzz
iyikiii yer açıldıda sizler geldinizzz16
Onumuzdekı hafta yoksun kılo bıldırımınde yanı ...Ama bır sonrakıne yetısıyorsun bı aksılık olmazsa...Sımdıden hayırlı yolculuklar cnmm...Illa gırcem dıe sıkma kendını kafanı dagıt tatılını yap gelınce bol bol gorusuruz...
tavuk köftesini nasıl yaptın murchh
murchh c anım listeyi kontrol ettinmii 1,44 oluyo demiş arkadaş
sütüm çekecek şimdi enfes görünüyor =)))
Ben sabah ballı sıcak sirekeli suyumu içtim kahvaltı olarak k flakes yedim bir kase öğlen yemeğine de 5 zeytin 2 yumurta yağda 2 dilim ekmekayy canım nasıl istedi ama dayanamadım kaşar da attım üzerine acık böyle doğru değil ama ne yapim sütüm çekti
Takım İçi Bireysel Dereceler
2 merwecik_20 2,96
3 taçsız prenses 1,33:82:
4 Nurkelebek: 0,68 :81::81::86:
5 Mursh: 0,38:81::86::87:
6 Edda1985: -0,30:26::84::85:
Cnmm sımdı şöyle ;
Tavuk gogusunu rondoda cektım ınce ınce kıyma gıbı oldu ıcerısıne yarım sogan tuz karabıber korı ekledım tutması ıcınde yulaf kepegı koydum yogurdum yumsek bısey oldu elımı ıslatıp ıslatıp kofte yaptım yagsız tavada kızarttım ole kıyma koftesı gıbı yumsak olmadı ama degısık guzel bı tadı olmus ben sevdım ılk denemem...
Ayy gercekmı cnm valla eger canınız cok cekıyorsa koymayayım resım uzuldum bak sımdı
HERKES kılo verdıgı ıcın ben de hepımızı tebrık edıyorum sıralamanın önemlı olmadıgını önemlı olanın kılo verme basarımıs oldugunu söylemek ıstedım herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?