Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çallıda 5-6-7 yaslarında oturmustuk sedir mahallesi:) ama son 15 senedır felan dedeman fener tarafında oturuyoruz.istanbulda nerde oturuyosn pekı:))çok uzak ama uygun fıyatlı ucak bıletlerı denk gelınce super oluyor.hazıranda kampanya vardı 1 kısı 20 tl.annemle ananeme aldım gııs dönus allah kısmet ederse yılbasında 20 gun ynmda kalcaklar supperr:)

Oooooo süpersin valla zekice takip etmek lazım canım..Pendik de oturuyorum sen neredesin.. Ayy buluşma mı yapsak

tavuk köftesi çok mantıklı dukan içinnn
much ben pazartesi nöbetçiyim salı nöbet iznim misafirim var ama çarşamba kesin dukana başlıyorum canımm atak dönemine gircem
kesin kararımdır değişmiycek ve 10 günde 2-3 kilo vermeyi hedefliyorummm inşallahh sıkı tutarsam olur inşallah

dukan baktım da bana zor geldi hoş bana bütün listeler zor geliyor çünkü arada ben çikolata kaçırıyorum bugün yedim mesela bayram çikolatasından emzirmenin altına sığınıp yiyorum

dukandayken bende kaçamak yapıyodum ama dukan kilo verdiriyo taçsız prenses
ama çok zor iradenle savaşıyosun resmen
ve beyaz peynir ve yogurt tavuk yemekten artık iğrenir duruma geliyosun ama tartıdaki değişiklik çektiğin çileyi unutturuyo

tupperlar var bak ne guzel olmus her yemegını yapıp göturursun artık afıyet olsun

Sorma yaa allah razı olsun su tupper bana oneren gulsekerden sayesınde zayıflıycam.....

aaa aşk olsun canım sen koy resimleri şikayetçi değilim valla

çok kolaymış ya bende deneyeceğim kesinlikle =))) pratik ve görünüşü muhteşem..

İyi ozaman cnm uzulurum ole canın cekıyosa bak emzırıyon zaten

Her ne kadar ilk 3 e girince sevindirik olsam da bende senin gibi düşünüyorum valla ben kilo vereyim de hayırlısı ile 1 3 5 önemli değil önemli olan kilo vermemiz..

Tabıkıde sıra onemlı deıl cnm ama motıve konusundada hakkını yemeyelım netıcede bı yarıs ıcındeyız....

Cnm sana nobet ne cabuk gelıo yaa neyse ıns dukanı devam ettırebılırsın zor bılıyosun ...

dukan baktım da bana zor geldi hoş bana bütün listeler zor geliyor çünkü arada ben çikolata kaçırıyorum bugün yedim mesela bayram çikolatasından emzirmenin altına sığınıp yiyorum

Evt cnm zor bende zamanında denedım bı cok kere ama boyle daha mutluyum az yıyorum yagsız tuzsuz beyaz undan uzak duruyorum spor bıde yetıyor valla cokmutluyum boyle

ayy ınanmıyorum bende kartaldayım ama pendıge daha yakınım neden olmasın kızım bulusalım valla:)sen tatıle gıt gel görusuruz olmazmı:)

Walla kıskanclıktan catlıcam sımdı kaldım ben aydında tek basıma gelmedı bı hemso bulusak bızde

ayy ınanmıyorum bende kartaldayım ama pendıge daha yakınım neden olmasın kızım bulusalım valla:)sen tatıle gıt gel görusuruz olmazmı:)

heheh ciddi mi süper ya bu kadar olur diyorum süper olur =))) sana ne börekler çörekler yaparım sonra da burdan yazarız biz bunları bunları yedik die kaptan da bizi şutlarmış hehehe

ama cidden görüşelim inş. =))

Evet haklısın ben emzirdiğim için şuan bunlar bana ağır geliyor..

taçsız prenses emziriyorsunya sütünü etkiliyormu? yani azalma falan oldumu?

Yok canım çok şükür olmadı..Ama dikkat ediyorum tabi kilo vereceğim die oğlumun rızkını kesemem tamamen bana bağımlı çünkü..Yoksa şok diet yaparım ardından da dukan veya karatay ama yapmıyorum o kadar sıkmam şuan için imkansız oğlum daha 6 aylık..

Evet canım daha cok minikler.benım oğluşumda 4,5 aylık gerci ben mamada veriyorum.

Walla kıskanclıktan catlıcam sımdı kaldım ben aydında tek basıma gelmedı bı hemso bulusak bızde [/B]

:)))

Evet ama benim yarışta da gözüm yok yeter ki gitsin kilolar..Böyle düşünüyorum çünkü ben buraya gelmeden önce hiç veremiyordum..Burası destekleriniz insanı kamçılıyor öz güven geliyor açıkcası yapabilirim diyorsun..Çünkü yapanları görüyorsun..
Bende böyle gayet mutluyum arada yiyorum çikolatalarımı

Sende gel kaptan ist a

Ohh yarasın yıyın yıyın sonrada spora gıdın

Cnmm gelıcem ya bu ay yada onumuzdekı ay ıstanbula ama zamanım olacagını sanmıyorum malesef

Kızlarrr derecelerde büyük ara öndeyiz :))
bu hafta kilo veremeyen bi benim kendimi kutluyorum bende

Cnmm bu hafta ızınde cok arkadasımız varda ondan onlarda gelse bole olmazdı bıde sasırtıcı gulseker 2 kılo vermıs mervecıkte 3 tabı yuzde artıyo dogal olarak...Sende haftaya telafı edersın uzulme

evet kesın göruselım ama salata salatalık domates ıkram edelım bırbırımıze hem asosyal olmamıs oluruz dıyetteyıs dıe:)) murshcum sende gel cnm mısafırım ol bak bekarsında beklerım ben herzmn:)bu arada dısarı cıktım geldım bılın bakalım ne aldım? tavuk kıymasııı:)) aksama mısfr cagrdım bende kendı kasınanlardanım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…