- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.461
evet kesın göruselım ama salata salatalık domates ıkram edelım bırbırımıze hem asosyal olmamıs oluruz dıyetteyıs dıe:)) murshcum sende gel cnm mısafırım ol bak bekarsında beklerım ben herzmn:)bu arada dısarı cıktım geldım bılın bakalım ne aldım? tavuk kıymasııı:)) aksama mısfr cagrdım bende kendı kasınanlardanım:)
evet kesın göruselım ama salata salatalık domates ıkram edelım bırbırımıze hem asosyal olmamıs oluruz dıyetteyıs dıe:)) murshcum sende gel cnm mısafırım ol bak bekarsında beklerım ben herzmn:)bu arada dısarı cıktım geldım bılın bakalım ne aldım? tavuk kıymasııı:)) aksama mısfr cagrdım bende kendı kasınanlardanım:)
Cnmm msafırlerınede saglıklı yemekler yapmurs ole dedı dersın sorarlarsa...Walla cnm keske yakın olsak valla gelırdım kalmaya zaten hıc yarıgıycamızı sanmıyorum bırbırımızı burdan ıyı dıyaloglar gercek hayattada ıyı olur heralde bu ılk gelısım olacak ıst eger kaybolmadan evıme donersem tekrar tekrar gelırım o zman ugrarım ıste ,
Kabak Gratine
3 kabak
2 yumurta
2 çorba kaşığı un
1 avuç kaşar rendesi
dereotu
kırmızı biber
Kalori : 559
Protein : 27.4
Yağ : 35.6
Karbonhidrat : 27.6
Kabakları yıkayıp soyun. Rendenin iri tarafından geçirip, derin bir kaba koyun. Üzerine unu, yumurtaları, beyaz peyniri, kaşar peyniri rendesinin yarısını, kıyılmış dereotunu, karabiberi ve tuzu ekleyin. Biraz karıştırıp homojen bir hale gelince cam bir fırın kabına, kabı yağladıktan sonra ince bir tabaka halinde dökün. Üzerine kalan kaşar peyniri rendesini serpin ve 150 derece kızdırılmış fırında, 15 dakika kadar pişirin.
Eki Görüntüle 253730
Ben bunu yapıyorum kızlar süper oluyor geçen misafirlerime börek yerine bundan yaptım çok beğendiler 1 borcamdan bir kaç dilim kaldı herkes bayıldı..Ama ben yarım saat pişirmiştim..
elıne saglık super görunuyorr:)
WVWT TVUK KÖFTESI YApıcamm onlara:))) ıstanbulun neresıne gelıcekmıssın kı acaba ıs ıcınmı?
Yok cnm arkadasımın yanına gelıcem semt adın bılmıyorum ama cevahır alısverıs merkezının orlardaymıs evı oraya gıdıcem...Semt olarak ne oluyorkıne?
emınım senınkı daha guzel oluyordurr
sen gelince sana da yaparım inş. =))) yalnız resim alıntı belirteyim :)) ama benim yaptığım da süper görünüyor
hımm sen bayaaa uzaga gelıcen yaw :))Yok cnm arkadasımın yanına gelıcem semt adın bılmıyorum ama cevahır alısverıs merkezının orlardaymıs evı oraya gıdıcem...Semt olarak ne oluyorkıne?
Bakırköy canım karşıda Avrupa yakasında..
emınım senınkı daha guzel oluyordurr
hımm sen bayaaa uzaga gelıcen yaw :))
herzmn beklerım cnmcımEger kaybolmadan basımın caresıne bakabılırsem artık sık sık gelırım ozaman ugrarım mutlaka yanınıza
Eger kaybolmadan basımın caresıne bakabılırsem artık sık sık gelırım ozaman ugrarım mutlaka yanınıza
Selaaaam Bayanlar Taçsız prenses'in zumba topiğindeki daveti üzerine bende aranıza katılmaktan mutlu olucağım :)
1,67 boy ve 60 kiloyum
Çalışma hayatım masa başında geçtiği için ve araya giren ramazan ay'ı nın girmesiyle sadece gece yemeleri başladığı için herkezin zayıfladığı bir ay da ben ölçüyü kaçırıp kilo almış bulundum..Hatta belimde yağlanmayla ve hafif çatlaklarla da bu sene tanıştım Doğrusu çatlak şuanda hiç göremiyorum kalçamda bir kaç iz vardı nasılsa yok olmuşlar sonradan ortaya çıkar korkusuyla hergün bebe yağı kullanıyorum..
Diğer topikte Taçsız Prensese bahsetmiştim belirli diyet listesine pek uyamıyorum çabuk pes etmeme yol açıyor bu yüzden belli başlı bir diyet listem yok.. Az yiyip herşeyden tadmayı seviyorum ne yazık ki kendimi bildim bileli fazla oburum.. Erkek arkadaşım la kavgamızda bile benim gönlümü güzel bir yemek davetiyle çabucak alabiliyor çok şükür ki yediğim kadar şişmanlamadımKilom size normal gibi gözükebilir ama bugün dur demezsem kendime yarın 70 lere doğru yol alıp mutsuz bir kız olucağımıda biliyorum..
Hedefim ay da 1 kilo vermek 57 ye gelince kilomu sabitleyip kendimi kontrol altına almak :)
selam kızlar bugünkü menüm..
sabah 1.5 dilim beyaz ekmek az beyaz peynir 2 siyah zeytin ve domatess,,,arada boll boll şekersiz çay ıhlamur..
ara kakolu bisküvi 1 adet..
öğleyin yani az önce 1 küçük tabak göveç(içinde papates var)
1 dilim ekmek az cacık ve domates..
akşam sapıtmazsam sorun yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?