Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

heheh =))) süper olur Alalh nasip etti ise gider geliriz Anatalya sonra bi görüşme patlatalım inş. :))

Süper =)) bende akşama çaya gideceğim arkadaşa aradı şimdi sakın yemek yeme die bilmiyor ki ben dikkat ediyorum yahu onun börekleri de süper oluyor nasıl dayanırım bilmem ama birer tane de yiyeyim dedi sütüm felan çeker şişer göğsüm hehehhe emzirme bittikten sonra ne bahane bulurum merak ediyorum

Cnmm msafırlerınede saglıklı yemekler yap murs ole dedı dersın sorarlarsa...Walla cnm keske yakın olsak valla gelırdım kalmaya zaten hıc yarıgıycamızı sanmıyorum bırbırımızı burdan ıyı dıyaloglar gercek hayattada ıyı olur heralde bu ılk gelısım olacak ıst eger kaybolmadan evıme donersem tekrar tekrar gelırım o zman ugrarım ıste ,

WVWT TVUK KÖFTESI YApıcamm onlara:))) ıstanbulun neresıne gelıcekmıssın kı acaba ıs ıcınmı?

Portakallı Zaboyone

2 portakalın suyu
100 g pudra şekeri
2 yumurta

Kalori : 704
Protein : 23.8
Yağ : 24.6
Karbonhidrat : 106

Yumurtaların sarılarını beyazlarından ayırın ve derin bir kaba koyun. Üzerine pudra şekerini ilave edin. Bir mikserle çırparak köpüklü bir krem haline getirin. İçine portakalların suyunu ilave ederek karıştırın. Derin bir tencerenin yarısına kadar su koyarak kaynatın. Hazırladığınız karışımı kabı ile birlikte, içine su kaçırmamaya dikkat ederek suyun içine koyun. Bir el çırpıcısı ile yumurta sarıları top top olmasın diye, durmadan çırparak 3-4 dakika kadar pişirin. Bain-marie’den alıp küçük kaseye boşaltın soğumaya bırakın.

alıntıdır..

Hiç denemedim ama deneyeceğim inş.

Son düzenleme:
Kabak Gratine

3 kabak
2 yumurta
2 çorba kaşığı un
1 avuç kaşar rendesi
dereotu
kırmızı biber

Kalori : 559
Protein : 27.4
Yağ : 35.6
Karbonhidrat : 27.6
Kabakları yıkayıp soyun. Rendenin iri tarafından geçirip, derin bir kaba koyun. Üzerine unu, yumurtaları, beyaz peyniri, kaşar peyniri rendesinin yarısını, kıyılmış dereotunu, karabiberi ve tuzu ekleyin. Biraz karıştırıp homojen bir hale gelince cam bir fırın kabına, kabı yağladıktan sonra ince bir tabaka halinde dökün. Üzerine kalan kaşar peyniri rendesini serpin ve 150 derece kızdırılmış fırında, 15 dakika kadar pişirin.

Ben bunu yapıyorum kızlar süper oluyor geçen misafirlerime börek yerine bundan yaptım çok beğendiler 1 borcamdan bir kaç dilim kaldı herkes bayıldı..Ama ben yarım saat pişirmiştim..

elıne saglık super görunuyorr:)

sen gelince sana da yaparım inş. =))) yalnız resim alıntı belirteyim :)) ama benim yaptığım da süper görünüyor
emınım senınkı daha guzel oluyordurr
Yok cnm arkadasımın yanına gelıcem semt adın bılmıyorum ama cevahır alısverıs merkezının orlardaymıs evı oraya gıdıcem...Semt olarak ne oluyorkıne?
hımm sen bayaaa uzaga gelıcen yaw :))

Selaaaam Bayanlar Taçsız prenses'in zumba topiğindeki daveti üzerine bende aranıza katılmaktan mutlu olucağım :)

1,67 boy ve 60 kiloyum

Çalışma hayatım masa başında geçtiği için ve araya giren ramazan ay'ı nın girmesiyle sadece gece yemeleri başladığı için herkezin zayıfladığı bir ay da ben ölçüyü kaçırıp kilo almış bulundum.. Hatta belimde yağlanmayla ve hafif çatlaklarla da bu sene tanıştım Doğrusu çatlak şuanda hiç göremiyorum kalçamda bir kaç iz vardı nasılsa yok olmuşlar sonradan ortaya çıkar korkusuyla hergün bebe yağı kullanıyorum..

Diğer topikte Taçsız Prensese bahsetmiştim belirli diyet listesine pek uyamıyorum çabuk pes etmeme yol açıyor bu yüzden belli başlı bir diyet listem yok.. Az yiyip herşeyden tadmayı seviyorum ne yazık ki kendimi bildim bileli fazla oburum.. Erkek arkadaşım la kavgamızda bile benim gönlümü güzel bir yemek davetiyle çabucak alabiliyor çok şükür ki yediğim kadar şişmanlamadım Kilom size normal gibi gözükebilir ama bugün dur demezsem kendime yarın 70 lere doğru yol alıp mutsuz bir kız olucağımıda biliyorum..

Hedefim ay da 1 kilo vermek 57 ye gelince kilomu sabitleyip kendimi kontrol altına almak :)

selam kızlar bugünkü menüm..
sabah 1.5 dilim beyaz ekmek az beyaz peynir 2 siyah zeytin ve domatess,,,arada boll boll şekersiz çay ıhlamur..
ara kakolu bisküvi 1 adet..
öğleyin yani az önce 1 küçük tabak göveç(içinde papates var)
1 dilim ekmek az cacık ve domates..
akşam sapıtmazsam sorun yokkk

Cnm hoşgeldin aramıza...İnş hep beraber mutlu bir dönem geçiririz...Bizim önceliğimiz hergun topıgı zıyaret etmen ve paylasımcı olman...Kuralları sana gene yazarım birazdan okursun...

Kaç kilosun şimdi hedefin ne ...Bende senın gıbı tek tıp dıyet yapamıyorumm az yıyerek herseyden yıyorum

Son düzenleme:

Evt cnm gayet ıyı gıdıosun aynen devam

slm bende menümü yazayım
sabah ılık ,ballı,limonlu,zencefilli ve tarçınlı bir bardak su
kahvaltı çökelek,1 domates-salatalık,maydonoz,1 dilim çavdar ekmeği,5 zeytin,2 ceviz
ara 2 kuru incir ve 2 kuru kayısı
öğlen menemen ve salata,1 dilim ekmek
ara yarım muz ve 3 çay kaşığı sütlaç
akşam barbunya yemeği ,yoğurt ve 1 havuç
yeşilçay:3 bardak ,su:3 ltyi geçmiştir valla

Selam kızlar. Bu gün ders çalışmam gerekiyordu yarın aöf sınavım var =(

Kızlar kilom 85 idi. Az önce tartıldım 83.2 çıktım.

Bu gün ki menüm şöyle;

Sabah: 1 bardak ılık su. Kibrit kutusu kadar peynir, yarım domates, 1 dilim kepek ekmeği, 1 bardak şekersiz çay.
Ara: 4 ad. bisküvi. yarım bardak meyve suyu.
Akşam: 1 kase çorba. 1 dilim kepek ekmeği.

Öğlen 20dk step yaptım sauna eşofmanımı giyip. Bol su içtim. :87:

Arkadaşlar şuanda takımımızda son gelen arkadaşımızla beraber (deneme suresınde olanlar ve asıL uyelerle) kişi sayımız fazlasıyla tutuyor...Yani demem o ki bundan sonra YENİ ÜYE ALIMINI DURDURUYORUZ....Ben herhangi farklılık gösteren durumlarda tekrardan msj yayınlarım...

Takımımıza yeni arkadaşlar kazandırmakta bana yardımcı olan Eddacım taçsızprenses hoppidck ce tum takım arkadaslarıma TEŞEKKÜRLER...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…