Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

HOŞGELDIN cnmm senın ısın cok kolay cok kucuk degısıklıklerle ayda 1 kılodan fazlasını verebılırsın menulerını yazdıkca yapabılecegın degısıklıkler hakkında yardımcı olmaya calısırız sana tekrr hoşgeldın

ahh ahh ınsallah gıden kılo yaglardan gıdıyordur tatlım bıkac gun daha böyle devam et ama daha snra duzene oturtmalısın dıye dusunuyorum

canım sauna ewsofmaın faydası oldu mu memnunmusun?

kızlar utancımdan gelmedim topige............gittim parkta yürüdüm gidiş geliş 40 dakika birazda orda dolandım evdede 30 dakika yürüdüm açım aç anca çorba salata yerim bu hafta ceza vercem kendime

ASLINda hazır dıyet yapıyorken selulıt kürü bulup ınuda mı uygulasak dur ben bı arastırım

Selülit tedavisi dışardan çok para gerektiriyor. Kendi kendimize evde uygulayabileceğimiz bir şeyler olsa iyi olurdu. Bu yağlar nasıl çözülecekte gidecek.
Sabancının torunu da değilim ki o doktor senin bu güzellik merkezi benim dolaşayım durayım=) Bu sanatçılara herkes bayılıyor ama o kadar para ve bakım bizde olsa şu an zayıflamayı değil kilo almayı konuşurduk =)))

selulıt gıdalarla alakalı oldugu kadar tedavısı dha cok masaja yönelık ve ben suna dumankaya ya aıt bı formul buldum sımdı dıgerlerıne oranla daha yapılabılır geldı bana paylaşıyorumm

10 adet lımonun suyunu bır kapa sıkıyoruz.lımon suyunun oldugu mıktarda susam yagı eklıyoruz.20 adet aspirin atıp ıyıce ezerek karıstırıyoruz.bu karısımı selulıtlı bölgeye masaj yaparak uyguluyoruz.10 dakıka beklettıkten snra ılık suyla masaj yaparak temzılıyoruz duzenlı olarak haftada 2 kez yapılsa faydası oluyormuss

kızlar utancımdan gelmedim topige............gittim parkta yürüdüm gidiş geliş 40 dakika birazda orda dolandım evdede 30 dakika yürüdüm açım aç anca çorba salata yerim bu hafta ceza vercem kendime

Fadime merhaba. Ben üyeyim =)
Sana bir şey söylemek isterim eğer yemeği sabah yada dün kaçırdıysan ve bu akşam yürüyüş yaptıysan yemeden yat.
Ben akşamları yemeden yattığımda sabah acayip faydasını ve farkını görüyorum. Hem psikolojik olarak hem de beden olarak fayda sağlıyor. Kaçırdığım günlerde bu ben dengeliyor.

hoşgeldin aramıza dedigin gibi yaparım artık bugün morelim çok bozuldu kilo alınca çok üzülüyorum inşallah yag degildir su çabuk gider

İyi yapmıssın cnm ole deem ama olabılır haftaya telafı edersın haftaya verdıgın kılo 2 ye bolunecek dert etme ama haftaya 100 gr olsun vermıs gorelım senı lutfen

kızlar lionese yeni üyemi misafirmi bilgi verin bana

evt bende denedım cogu zaman faydasını goruyorum tartıda:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…