- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.481
Selaaaam Bayanlar Taçsız prenses'in zumba topiğindeki daveti üzerine bende aranıza katılmaktan mutlu olucağım :)
1,67 boy ve 60 kiloyum
Çalışma hayatım masa başında geçtiği için ve araya giren ramazan ay'ı nın girmesiyle sadece gece yemeleri başladığı için herkezin zayıfladığı bir ay da ben ölçüyü kaçırıp kilo almış bulundum..Hatta belimde yağlanmayla ve hafif çatlaklarla da bu sene tanıştım Doğrusu çatlak şuanda hiç göremiyorum kalçamda bir kaç iz vardı nasılsa yok olmuşlar sonradan ortaya çıkar korkusuyla hergün bebe yağı kullanıyorum..
Diğer topikte Taçsız Prensese bahsetmiştim belirli diyet listesine pek uyamıyorum çabuk pes etmeme yol açıyor bu yüzden belli başlı bir diyet listem yok.. Az yiyip herşeyden tadmayı seviyorum ne yazık ki kendimi bildim bileli fazla oburum.. Erkek arkadaşım la kavgamızda bile benim gönlümü güzel bir yemek davetiyle çabucak alabiliyor çok şükür ki yediğim kadar şişmanlamadımKilom size normal gibi gözükebilir ama bugün dur demezsem kendime yarın 70 lere doğru yol alıp mutsuz bir kız olucağımıda biliyorum..
Hedefim ay da 1 kilo vermek 57 ye gelince kilomu sabitleyip kendimi kontrol altına almak :)
ahh ahh ınsallah gıden kılo yaglardan gıdıyordur tatlım bıkac gun daha böyle devam et ama daha snra duzene oturtmalısın dıye dusunuyorumSelam kızlar. Bu gün ders çalışmam gerekiyordu yarın aöf sınavım var =(
Kızlar kilom 85 idi. Az önce tartıldım 83.2 çıktım.
Bu gün ki menüm şöyle;
Sabah: 1 bardak ılık su. Kibrit kutusu kadar peynir, yarım domates, 1 dilim kepek ekmeği, 1 bardak şekersiz çay.
Ara: 4 ad. bisküvi. yarım bardak meyve suyu.
Akşam: 1 kase çorba. 1 dilim kepek ekmeği.
Öğlen 20dk step yaptım sauna eşofmanımı giyip. Bol su içtim. :87:
ahh ahh ınsallah gıden kılo yaglardan gıdıyordur tatlım bıkac gun daha böyle devam et ama daha snra duzene oturtmalısın dıye dusunuyorum
Selam kızlar. Bu gün ders çalışmam gerekiyordu yarın aöf sınavım var =(
Kızlar kilom 85 idi. Az önce tartıldım 83.2 çıktım.
Bu gün ki menüm şöyle;
Sabah: 1 bardak ılık su. Kibrit kutusu kadar peynir, yarım domates, 1 dilim kepek ekmeği, 1 bardak şekersiz çay.
Ara: 4 ad. bisküvi. yarım bardak meyve suyu.
Akşam: 1 kase çorba. 1 dilim kepek ekmeği.
Öğlen 20dk step yaptım sauna eşofmanımı giyip. Bol su içtim. :87:
taçsızprensescim bu ZUMBAA topiği nerde bulamadım cnm..ben de zumbalamak istiyoyuuuuumm:)
canım sauna ewsofmaın faydası oldu mu memnunmusun?
İnşallah merve ya. Su gitmişte olabilir bilemiyorum. Bacaklarıma uyuz oluyorum ya bildiğin kaskatı selülitli. Yumruklayasım geliyor kendimi :84:
ASLINda hazır dıyet yapıyorken selulıt kürü bulup ınuda mı uygulasak dur ben bı arastırım
kızlar utancımdan gelmedim topige............gittim parkta yürüdüm gidiş geliş 40 dakika birazda orda dolandım evdede 30 dakika yürüdüm açım aç anca çorba salata yerim bu hafta ceza vercem kendime
kızlar utancımdan gelmedim topige............gittim parkta yürüdüm gidiş geliş 40 dakika birazda orda dolandım evdede 30 dakika yürüdüm açım aç anca çorba salata yerim bu hafta ceza vercem kendime
Fadime merhaba. Ben üyeyim =)
Sana bir şey söylemek isterim eğer yemeği sabah yada dün kaçırdıysan ve bu akşam yürüyüş yaptıysan yemeden yat.
Ben akşamları yemeden yattığımda sabah acayip faydasını ve farkını görüyorum. Hem psikolojik olarak hem de beden olarak fayda sağlıyor. Kaçırdığım günlerde bu ben dengeliyor.
kızlar lionese yeni üyemi misafirmi bilgi verin bana
Fadime merhaba. Ben üyeyim =)
Sana bir şey söylemek isterim eğer yemeği sabah yada dün kaçırdıysan ve bu akşam yürüyüş yaptıysan yemeden yat.
Ben akşamları yemeden yattığımda sabah acayip faydasını ve farkını görüyorum. Hem psikolojik olarak hem de beden olarak fayda sağlıyor. Kaçırdığım günlerde bu ben dengeliyor.
evet guzel bı spor olmus senın ıcın.ınsallah bu hafta toparlarsın cnm bnm
hoşgeldin aramıza dedigin gibi yaparım artık bugün morelim çok bozuldu kilo alınca çok üzülüyorum inşallah yag degildir su çabuk gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?