- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.501
kızlar karbnhidrat dieti konusunda deneyimi olan var mı...ben 75 e kadar hızlı vermek istiyorm..bu şeklide boyum bu kiloyu kaldırmıyor(
kızlar bende ders çalışmaya devam edeceğim. iyi akşamlar bana şans dileyin sınav için lütfen=)
mursh bizim takım 1. oldu vay be arkadaşlar hepinizi çok seviyorum
Cnm hoşgeldin aramıza...İnş hep beraber mutlu bir dönem geçiririz...Bizim önceliğimiz hergun topıgı zıyaret etmen ve paylasımcı olman...Kuralları sana gene yazarım birazdan okursun...
Kaç kilosun şimdi hedefin ne ...Bende senın gıbı tek tıp dıyet yapamıyorumm az yıyerek herseyden yıyorum
HOŞGELDIN cnmm senın ısın cok kolay cok kucuk degısıklıklerle ayda 1 kılodan fazlasını verebılırsın menulerını yazdıkca yapabılecegın degısıklıkler hakkında yardımcı olmaya calısırız sana tekrr hoşgeldın
Bende kutluyorum sizi :) Tebrikler :) Doğrusu nasıl bir yarışma yapıyoruz bilmiyorum daha konunun başını dahi okumadım ama birazdan kontrol ediceğim..:)
Hoşbulduk :) Elimden geldiğince hergün ziyaret etmeye çalışacağım :) Sadece pazar günü pek gözükemeye bilirim bu yüzden kusura bakmazsınız umarım :) Yukarıda da belirttiğim gibi kilom 60,hatta emin olmak için şimdi tartıldım tamı tamına 60 kilocuğumHedefim 57 benim için çok zor olucak ama ulaşmaya çalışacağım en son 57 kiloyu 5-6 sene önce görmüştüm kendimde, sonra 59 da sabitlendim kaldım derken bu aylar da 60 ı da gördüm balık etli bir hatunum :) Günüm oturarak geçiyor bu aralar spor ve zumbayla renklendiriyorum..
Hoşbulduk :) inşallah dediğin gibi işim kolay olur veririm en azından eski 59 a ulaşsam bir nebze sevineceğim gerçi bir zamanlarda 59 benim için sorundu.. Sizlerden tüyolar alarak bende aranızda ilerliyeceğim inşallah :)
Gelelim bugüne şöyle kısaca özet geçeyim
Bugün güne 9 da uyanarak başladım
Esneme hareketlerini yapıp
Ilık 1 bardak suya 1 çay kaşığı sirke ,1 kaç damla limon suyu ve bir dikişte içtim
Kahvaltı :
Yarım saat sonra ne yazık ki çokokrem ekmeğe sürdüm ( biliyorum kötü bir başlangıç oldu ama gün boyunca yakarım diye düşündüm) ve yedim aslında kahvaltıda çikolatayla pek aramda yoktur ama buaralar nasılsa yiyorum)
1 brdak çay
2 dlm ekmek ( kepek ekmeğim bugün kalmamıştı)
11:00
Zumba dansı
Öğlen
1 bardak yeşilçay
( Normal de 2 öğün yerim ama geceleri acıkmamak için öğün sayımı 3 e çıkardım bugün canım pek birşey istemediği için yeşilçayla geçiştirdim)
Akşam (17:00)
1 büyük Porsiyon bol limonlu, az yağlı salata
Saat 19:00 dan sonra yemek yemem meyve gibi şeylerle açlık hissimi kontrol altına alırım..
Birazdan mekik çekiceğim, yerde bisiklet hareketi, makas , bel yağları için sağa ve sola eğilme, otur kalk ve aklıma geldikçe bir kaç hareket yapıcağım..
başarılar cnm allah zihin açıklığı versin...
Bende kutluyorum sizi :) Tebrikler :) Doğrusu nasıl bir yarışma yapıyoruz bilmiyorum daha konunun başını dahi okumadım ama birazdan kontrol ediceğim..:)
Hoşbulduk :) Elimden geldiğince hergün ziyaret etmeye çalışacağım :) Sadece pazar günü pek gözükemeye bilirim bu yüzden kusura bakmazsınız umarım :) Yukarıda da belirttiğim gibi kilom 60,hatta emin olmak için şimdi tartıldım tamı tamına 60 kilocuğumHedefim 57 benim için çok zor olucak ama ulaşmaya çalışacağım en son 57 kiloyu 5-6 sene önce görmüştüm kendimde, sonra 59 da sabitlendim kaldım derken bu aylar da 60 ı da gördüm balık etli bir hatunum :) Günüm oturarak geçiyor bu aralar spor ve zumbayla renklendiriyorum..
Hoşbulduk :) inşallah dediğin gibi işim kolay olur veririm en azından eski 59 a ulaşsam bir nebze sevineceğim gerçi bir zamanlarda 59 benim için sorundu.. Sizlerden tüyolar alarak bende aranızda ilerliyeceğim inşallah :)
Gelelim bugüne şöyle kısaca özet geçeyim
Bugün güne 9 da uyanarak başladım
Esneme hareketlerini yapıp
Ilık 1 bardak suya 1 çay kaşığı sirke ,1 kaç damla limon suyu ve bir dikişte içtim
Kahvaltı :
Yarım saat sonra ne yazık ki çokokrem ekmeğe sürdüm ( biliyorum kötü bir başlangıç oldu ama gün boyunca yakarım diye düşündüm) ve yedim aslında kahvaltıda çikolatayla pek aramda yoktur ama buaralar nasılsa yiyorum)
1 brdak çay
2 dlm ekmek ( kepek ekmeğim bugün kalmamıştı)
11:00
Zumba dansı
Öğlen
1 bardak yeşilçay
( Normal de 2 öğün yerim ama geceleri acıkmamak için öğün sayımı 3 e çıkardım bugün canım pek birşey istemediği için yeşilçayla geçiştirdim)
Akşam (17:00)
1 büyük Porsiyon bol limonlu, az yağlı salata
Saat 19:00 dan sonra yemek yemem meyve gibi şeylerle açlık hissimi kontrol altına alırım..
Birazdan mekik çekiceğim, yerde bisiklet hareketi, makas , bel yağları için sağa ve sola eğilme, otur kalk ve aklıma geldikçe bir kaç hareket yapıcağım..
10.00:1 badak elma sırekelı su
11.00:3 adet lıght bıskuvı ekmegım kalmamıstıda:)
13.00:1 adet elma
14.20:1 pors semızotu yarım bardak kadar yoğurt salata ve 2 dılım ekmek
17.15:1 dılım kavun aslında 2 dılım kestım ama 1 dılımını yıyemedım:)
18.30:1 bardak elma sırkelı su
19.00:2 yumurtayla yapılmıs domates bıber ve soğanlı menemen yanında 2 dılım cavdr ekmegı 1 brdk dıet kola
21.00:tvde gördugum bır tatlıyı denedım ve 1 sekerpare kadar ondan yedın tadına bakmak amaclı
2 lt su bugunluk de bukdrr
Pazar gunlerı burası sakın olur zaten dert etme onu herkes ısıyle gucuyle ılgılenıyo...Kılon az oldugu ıcın vermen bıraz zor olabılır cnm ama 2 kıloda hıc bısey ...Daha once nasıl beslenıyordun bılmıyorum ama şimdilik iyi gidiyorsun tebrikler...
Cnmm menun guzel ama spor goremedım lıstende doktorun sımdılık onermedımı sana?
Günaydın Fıstık'larrr...
Mutlu bir cumartesi ve hafta sonu olsun...
Dünkü menüm ;
Sabah ;
1 litre su
1 kupa ballı sirkeli ılık su
Öğle ;
5 adet tavuk koftesi
yourt
Bol salata
Ara;
Ballı yourtlu k fleks
Akşam;
6 adet tavuk koftesi
2 yk pılav
Bol salata
Yourt
Ara;
1 şeftali püresi
Spor ;
35 dk kondısyon bisikleti
100 sopa hareketi
100 mekık
aletsız egzersız hareletleri
Bitki çayı ;
3 kupa MürŞ karışımı
Su ;
2 litre
cnm sen proteın agırlıklımı beslenıyorsun menude tavuktan baska bısı göremedımmm:))))
RejimDiyet Yana bacak kaldırma hareketi resimli tarifi ile kilo vermek sağlıklı zayıflamak RejimDiyet.Com
Kızlar süper bir site...Egzersız hareketlerınde burdan faydalanabılırsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?