Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dıyetısyenıme gıttım ve sımdı geldım daha 4 kgya yakın vermıssın 1 haftada ama hepsı yag degılmıs su ve kastan gıtmıs dedı kı ödem varmıs onu atmıs olabılırsın yada adet dönemın ondanda olabılır dedı ama sevındı.yeşılcayı sordum saatı zamanı önemlı deıl ama 2 bardaktan fzla içme dedı cok mınerallı oldugu ıcın böbreklerımızı yorarmıs.ve malesef elma sırkesınıde mıdeye zararlı buluyor asıtten dolayı naturalını bıle ıcme dedı. napıcam bılmıyorum.bu arada ben onun verdıklerınden az yıyordum ya az yeme ne verıyosam onu ye az yersen vucut kendını kapatır vee kılo vedıremem sana dedıı.öle ıste

verdıgı degısımlerı yazayım bılmek ısteyen olursa dıye
1 dılım ekmek yerıne:1 kepce corba-2 kasık pılav yada makarna-5 kasık kurubaklagıl-2 tane bıber veya kabak dolması-6 tane sarma-1 cay bardagı leblebı-1kucuk boy paates-

1 porsıyon sutlu tatlı veya 2 top dondurma yersekde ya 2meyvemızı yemıcez yada 1 sut bı dılım ekmegımızı yemıcez böle ıstee

Kızlar güzel günler, bu gün için menümü yazıyorum;

Sabah 1 bardak ılık su. Kibrit kutusu kadar peynir, 2 zeytin, sahanda pişmiş bir yemek kaşığı kadar yumurta.
(Normalde yumurta sevmem ama hiç yemedğim için proteini eksik kalıyordu.)

Öğlen: Orta boy domates, orta boy biber, yarım simit, 3 zeytin, yarım bardak meyve suyu.

Ara: 5 adet bisküvi.

Akşam; 1 kase çorba, 2 dilim kepek ekmeği. (Tabi bununla kalabilrisem inşallah amin) =)))

Gün içerisinde 2 litre su. Ve 10 dakika step ile, 20 dk yürüyüş yaptım.

Sabahın köründe de kalktım sınava gittim:84:

Son düzenleme:
Arkadaşlar şuanda takımımızda son gelen arkadaşımızla beraber (deneme suresınde olanlar ve asıL uyelerle) kişi sayımız fazlasıyla tutuyor...Yani demem o ki bundan sonra YENİ ÜYE ALIMINI DURDURUYORUZ....Ben herhangi farklılık gösteren durumlarda tekrardan msj yayınlarım...

Takımımıza yeni arkadaşlar kazandırmakta bana yardımcı olan Eddacım taçsızprenses hoppidck ve tum takım arkadaslarıma TEŞEKKÜRLER...

Son düzenleme:
Gene sabah kahvaltımı yapamadım...Bu saat oldu anca bişeyler atıştırıyorum...

Buyrun bayanlar bugunku ogle yemegım ;

Koca göbeğime bakmayın

Salata ; Marul havuc semızotu mısır domates salam peynır den olusuyor 1 lımon suyu 1 yk z.yağı

2 parco boyoz bu pek olmadı ama aksam bısıkletı 1 saat bınıcem artık ...

Hiç de kocaman değil göbeğin. O boyozu bırak canım sen bakim =)
Afiyet olsun arkadaşım. Salatan çok güzel gözüküyor.

,

evt ac kalmak cok buyuk yanlıs ama ben en cok bu yanlısı yapıorum...Elma sırkesıne uzuldum ama bırakmayı dusunmuyorum acıkcası...

Sınavın ıyı gecmıstır ıns cnm menun cok az geldı bana aksama telafı edersın artık

Son düzenleme:
günaydın kızlar. bu sabah 1 dilim ekmek, domates salatalık ve 5 adet yeşil zeytin yedim. birde ice bildiğim kadar su ictim.

Güzel başlangıc cnm butun gunun guzel gecer ıns

by arada öğle yada akşama ne yapacaksınız yemeye? aklıma birşey gelmiyor.

Ben mantar sote yapıcam cnmm belkı tavukta ılave ederım yanına

güzel bir siteymiş.bakarak faydalana biliriz.

Evt cnm ole zor hareketlerde deıl ben baslıcam bugun yapmaya

Valla iyi geçmedi Salladım çıktım. İnan zoraki çalışmıştım zaten. Anlamadım bir şey. İçimden gelmedi..

Valla inan zaten ben bu menüyle kalmam

Ye tabı bak mervecık ın dıyetısyenıde verdıgım kadar ye demıs az yemekte ıyı deıl cok yemekte nasıl bulcaz ortasını anlamadım...İnş sınavdan gecersın cnm gecemezsende uzulma bıdaha gırersın

Valla merve iyiymiş bu değişim=)) Ben makarna çok severim ama yiyemedim kaç gündür korkudan=( Şöyle bri atsak fazla kiloları sonra rahat normal beslenmeye döneriz. Dün akşam kardeşimle kalori miktarlarına baktık biz de. Çok sevdiğim mercimek çorbası bile 386 kalori =((

Evet az yemekte iyi değilmiş daha önce bende diyetisyene gitmiştim o söylemişti. Az yediğinizde vücut kendini korumaya alır kilo verimi zorlaşır demişti.:96:

ELma sırkesıne bende uzuldum valla ama ne yalan sölıyım mıdeme guvenıyorum bısey olmaz bnm mıdeme ama 2 bardak degılde 1 bardaga dusurebılırım.

ben makarnayla pılavı cok aramam koca haftada 1 kere cnm cektı onuda kayınvalıdem yapmıstı 2 kasık yedım gectı:9

murshcu yemegın gayet renklı görunuyor boyoz ney hakkında ve kalorısınde bı bılgım olmadgndan yorum yapamıca:)))

bende yemek yaptım.gelen arkdslar yabancı dııl o yuzden pek bısı yapmadım yesıl mercımeklı ve arpa sehrıyelı anne corbası yaptım:) ilk yapısım

ve tavuk köftelerını önce az yagda kızarttım snra domates bıber soğanla karıstırdım onlar narr gıbı kızarırken ben kendıme 3 adet tost makınesınde ızgara yaptım guya hala bembeyazla haslamaya daha cok benzedı ama olsun onu yıcem.

normalde olsa o köfteler kızarırken en az 4 tanesının tadına bakmstm pişmişmi bahanesıyle:) sımdı ıkıye kesıp ıcıne baktım.ve suyu sıksık ıcınce yeme ıstegım kayboluyor benım sızdede öylemı.mesela cnm cukalata ıstedı 1-*2 bardak su ıcıp 3 dkka bekleyınce o ıstegm gıdıyr:)

Ben bu hafta 2 3 kez kepeklı makarna yedım salatayla karısık ...Sanırım kepeklı bıle olsa cok tuketmemek gerek...Diyetısyenne sorarmısın cnm bıdaha gıttıgınde

Benımde gıdıyo cnm su dıyette cok yardımcı ...Ben bugun azcık sınırı astım aksamda yegenımın dogum gunu var pastasız olmaz malum bakalım nasıl olcak .... Neyse artık aksam sporda telafı edıcez ....

Kizlar napiyonuz bakım
Bugun sabah sınavın vardı benim şimdi yarinkine calisiyom.
Suan telefondan giriyom deniyim dedim giriliyomu diye.

Merve diyetisyenin dediklerine üzüldüm demekki her verdiğimiz gerçekten kilo olmuyo.

Merhaba eda benimde yarın sınavım var. Bu gün pek iyi geçmedi bakalım yarın ne yapacağım ben.. Umarım güzel geçer sınavın senin de.
Bu arada bende bilmiyorum dün bu konudan bahsetmiştim verdiğimizin yağ mı su mu olduğunu nasıl anlayacağız..

İyi akşamlar Hanımlar nerelerdesiniz böyle bugün pek bir paylaşım yok :))

Ben diyet günlüğümü yayınlamaya geldim

Bugün kahvaltıya yetişemedim

11:00 - Ilık 1 bardak suya,1 çay kaşığı sirke,bir kaç damla limon

11:30 - Yrm ekmek Tost (sucuk/kaşar/domatesli) -1 brdk çay

13:00 - 1 brdak sade maden suyu

19:00 - (17 de yerdim ama yetişemedim) 1 tane patlıcan közleyip salatasını yaptım - 4 dilim ekmek kaçırmış bulunddum - 2 bardak ayran

Birazdan 1 maden suyu daha içeceğim bir kaç aerobik hareketle günü kapatırım bugün çok hareketsiz bir gündü nerdeyse tüm gün oturdum..

inşallah ıyı gecer sınavların keske yag olsaydı ama zaten onlarda fazlaydı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…