Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cnm onu sadece onları ölcen tartılarla tartılınca anlayabılıyoruz malesef

sabh dıyetısyende oldugumdan kahvaltı gec saate kaldı
12.00:2dılım cavdar ekmegı 1 peynır 1 yumurtalı menemen 1 dılım kavun 5 zaytın ve cay
14.45:1 kap semızotu yarım kap yoğurt
17.00:1 adet nektarın
19.30:1 kap yesıl mercımeklı corba-salata-2kasık pılav-3tavuk köftesı-2 bardak lıght kola
21.00:1 adet sekerpare gıbı bı ttlı

aksam tatlı ve corba yıyecegımı bıldıgımden öglen ve aksam ekmeklerımı yemedımm umarım dengelemısımdırr..2 lıtreden fazla su ıctım bugun mısafırım var optum ıyıgeceler

Günaydın kızlar..

Artık yazamam die sabah sabah gireyim nete dedim =)) bavul vs. hazırlıklarım var ütüm var Allah nasip etti ise yarın sabah yola çıkacağız..Hakkınızı Helal edin..Muhtemel Antalya'dan bildirim yaparım kilo bildirimi ama giremezsem de kızmayın =))

Hepinizi çok öpüyorum

Görüşmek Üzere =)))

herkese slmlar,menümü yazıyorum
sabah ılık bir bardak limonlu,zencefilli,tarçınlı,ballı su
kahvaltı 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği,çökelek,1 domates,1 salatalık,2 ceviz,maydonoz,4 zeytin
ara 1 sb yağsız patlamış mısır ve 1 avuç üzüm,1 ince dilim karpuz
öğle soğanlı yahni,yoğurt,maydonoz ve 1 domates
ara yarım yufkadan sebzeli yağsız gözleme ve ayran
akşam fırında tavuk,3 kaşık pilav ve salata
yeşilçay:3 bardak - su:2,5 lt

kızlar bence yemeklerinizde bolca soğan ,sarmısak,kırmızı biber,karabiber,sumak ve kimyonu kullanın.Benim midemde problem olduğu için çok fazla yüklenemiyorum ama elimden geldiğince yemeye çalışıyorum ve özellikle kabızlık çekenler için kimyon,incir ve yaban mersini yiyin.Eğer koku olur diye sarımsak yemiyorsanız bildiğim kadarı ile sütte kaynatın sarımsağı koku gidiyormuş o zaman, sarmısak-soğan yedikten sonra maydonoz yiyin yada karanfil çiğneyin ama mutlaka tüketmeye çalışın.Yoğurt,kefir ve balığı da(somon balığı) bolca tüketin.

Son düzenleme:
Herkeze mutlu pazarlar bugün ki diyet listemi erken yayınlıyacağım..

Sabah

09:00 - sirkeli- limonlu ılık su

10:30 - 1 simit - 2 domates - 2 kçk brdk çay

14:00 - Orta şekerli Türk Kahvesi

15:30 - 1 kçk pizza - sarı kola (kardeşim almış dayanamadım, artık akşam 100 mekik çekerim 50'şer tane de diğer aerobik hareketler)

Pizza yediğim için de bu saatten sonra herhangi birşey yemeyi düşünmüyorum çok acıkırsam karpuz yerim..

Şimdi zumba dansını da hazır evde kimse yokken yapayım neşem yerine gelsin Yeşil çayımı da arkasından demlerim :)

Son düzenleme:
11.00:1 kayısılı form cay+2 dılım cavdarekmegı+2 peynır+5 zeytın+domates
13.00:3 adet lıght bıskuvı
14.30:1kap kabak yemegı+1 dılım ekmek+salatalık+yoğurt
17.00:1 kucuk kase muhallebı
19.00:sebzelı tavuk+yoğurt+2 dılım ekmek yicem
yemekten snrakı ara ögunumde 1 meyve yıyecegım

bugunku 2 meyvemı muhllebı ıcın feda etmıs bulunmaktayım 2 ltre su ıctım.15 dk da leslıe ıle yuruyus.

kolay gelsın cnm bugun karbonhıdratın bıraz fazla olmus sanırım yarına dengelerız ınsallah ıyı zumbalarr cnmm:)

Merhaba arkadaşlar.

Bu günkü uygulamamı yazıyorum..

Sabah: 1 litre su =) Kibrit kutusu kadar peynir. Yarım domates. 2 zeytin. 2 dilim tam buğday ekmeği.1 bardak şekersiz çay.
Öğlen: Bir kase mısır gevreği.
Ara : 5 adet bisküvi.
Akşam: 1 porsiyon meyve salatası. (elma,nektari,armut,üzüm)

Gün içinde 20 dk step yaptım. 100 kere mekik çektim. Bol su içtim.

İyi akşamlar dilerim sevgiyle kalın=)

eee menude yemek yok:))) acıkmıyomusun bukadarcık yemekle

valızler hazırlandı heralde sabah yolculuk ne guzel yaaa:))) ıyı tatıller cnm bnmm antalyama slm götur benden

günaydın canım eger yola çıkmayıp mesajımı okursan iyi yolculuklar ,iyi eglenceler .dün evde yoktum giremedim topige hakkım helal olsun sende helal et

buyuk alısverıs merkezlerınde bu yag olcen aletler var...15 gunde bır tartılıp farkı gorebılırsın cnm...Walla ben tartılacam ama cesaret edemıyorum (

Cnmm karbonhıdrat bıraz fazla olmus dıkkat et derım...

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah 11 ... 2 dilim kaşarlı sucuklu tost 4 zeytin 1 domates yarım salatalık 1 şekerli çay
ara 1 armut
ögle 3 kaşık yogurtlu havuç melemen 2 dilim ekmek
ara nektari
akşam 4 kaşık sac kavurma 2 bardak ayran 1 dilim ekmek
meyve fazla oldu artık yedim 1 armut yarım nektari 1 ufak salkım üzüm

toplam 2 kupa yeşil çay içtim 3 lt su içtim dün 40 dakika yürüdüm

herkese günaydınnn,

Tatil bitti( yeniden işin başına döndük bakalım inşallah hayırlı olur,,
Sizlerdende çok ayrı kaldım baya bi koptum gelişmelerden, bi hayli saat geçmişi okumam gerekecek heralde:)

Sizlerin nasıl gidiyo zayıflama çalışmaları? aramıza yeni katılan baya bi arkadaşta var sanırım hepsine hoşgeldin diyor, biran önce hepberaber incecik olmamızı diliyorummmm

hoşgeldin ene tatil nasıl geçtiinşallah istedigingibi geçmiştir kilo almadan mı geldin

Menun gayet ıyı fadıme abla boyle devammm...

Hoş geldın cnmm ıns guzel bır tatıl gecırmıssındır...NAsıl gectı ? Kılo durumların nasıl ???

Günaydın Kızlar

Herkese İyi Haftalar...

Size bir Sibel can şarkısıyla günaydın demek istiyorum ;

Kopsun kıyamet o zaman
Korkma duyulmaz dışardan
Ben hep içime aglarım sesım duyulur yukardan...

Yazık gun gormeden gıttı bana kıyıp aglatanlar
Giden gitsin mühim deil bana yeter SAĞ KALANLAR....

hoşgeldin ene tatil nasıl geçtiinşallah istedigingibi geçmiştir kilo almadan mı geldin

ahhh ahh nerde o günler anne evine gidipte kilo almadan gelinirmi 1 kiloya yakın aldım (( ama bugünden itibaren herşey değişecek.......... sıkı bir diyet ve hızla kilo verilen yeni bir dönem başlıyor inşallah.

2 hafta çok iyi geldi.bol bol dinlendim..ammavelakinn.. cuma akşamı eve döndüm 2 gün evde sürekli iş yaptım, ayaklarımın altı evde dolanmaktan ağrıyor resmen, evin işi bitmezmi yaww hele de 2 çocuk varsa topladığım yer arkama döndüğümde yine dağılmış oluyo, dün gece 12 civarı büyük oğlanın heryeri bisküvi kırıklarıyla doldurduğunu görünce resmen sıyırıyodum((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…