- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.541
Merhaba eda benimde yarın sınavım var. Bu gün pek iyi geçmedi bakalım yarın ne yapacağım ben.. Umarım güzel geçer sınavın senin de.
Bu arada bende bilmiyorum dün bu konudan bahsetmiştim verdiğimizin yağ mı su mu olduğunu nasıl anlayacağız..
Herkeze mutlu pazarlar bugün ki diyet listemi erken yayınlıyacağım..
Sabah
09:00 - sirkeli- limonlu ılık su
10:30 - 1 simit - 2 domates - 2 kçk brdk çay
14:00 - Orta şekerli Türk Kahvesi
15:30 - 1 kçk pizza - sarı kola (kardeşim almış dayanamadım, artık akşam 100 mekik çekerim 50'şer tane de diğer aerobik hareketler)
Pizza yediğim için de bu saatten sonra herhangi birşey yemeyi düşünmüyorum çok acıkırsam karpuz yerim..
Şimdi zumba dansını da hazır evde kimse yokken yapayım neşem yerine gelsinYeşil çayımı da arkasından demlerim :)
Merhaba arkadaşlar.
Bu günkü uygulamamı yazıyorum..
Sabah: 1 litre su =) Kibrit kutusu kadar peynir. Yarım domates. 2 zeytin. 2 dilim tam buğday ekmeği.1 bardak şekersiz çay.
Öğlen: Bir kase mısır gevreği.
Ara : 5 adet bisküvi.
Akşam: 1 porsiyon meyve salatası. (elma,nektari,armut,üzüm)
Gün içinde 20 dk step yaptım. 100 kere mekik çektim. Bol su içtim.
İyi akşamlar dilerim sevgiyle kalın=)
Günaydın kızlar..
Artık yazamam die sabah sabah gireyim nete dedim =)) bavul vs. hazırlıklarım var ütüm varAllah nasip etti ise yarın sabah yola çıkacağız..Hakkınızı Helal edin..Muhtemel Antalya'dan bildirim yaparım kilo bildirimi ama giremezsem de kızmayın =))
Hepinizi çok öpüyorum
Görüşmek Üzere =)))
Günaydın kızlar..
Artık yazamam die sabah sabah gireyim nete dedim =)) bavul vs. hazırlıklarım var ütüm varAllah nasip etti ise yarın sabah yola çıkacağız..Hakkınızı Helal edin..Muhtemel Antalya'dan bildirim yaparım kilo bildirimi ama giremezsem de kızmayın =))
Hepinizi çok öpüyorum
Görüşmek Üzere =)))
Merhaba eda benimde yarın sınavım var. Bu gün pek iyi geçmedi bakalım yarın ne yapacağım ben.. Umarım güzel geçer sınavın senin de.
Bu arada bende bilmiyorum dün bu konudan bahsetmiştim verdiğimizin yağ mı su mu olduğunu nasıl anlayacağız..
İyi akşamlar Hanımlar nerelerdesiniz böyle bugün pek bir paylaşım yok :))
Ben diyet günlüğümü yayınlamaya geldim
Bugün kahvaltıya yetişemedim
11:00 - Ilık 1 bardak suya,1 çay kaşığı sirke,bir kaç damla limon
11:30 - Yrm ekmek Tost (sucuk/kaşar/domatesli) -1 brdk çay
13:00 - 1 brdak sade maden suyu
19:00 - (17 de yerdim ama yetişemedim) 1 tane patlıcan közleyip salatasını yaptım - 4 dilim ekmek kaçırmış bulunddum - 2 bardak ayran
Birazdan 1 maden suyu daha içeceğim bir kaç aerobik hareketle günü kapatırım bugün çok hareketsiz bir gündü nerdeyse tüm gün oturdum..
Ben bu hafta 2 3 kez kepeklı makarna yedım salatayla karısık ...Sanırım kepeklı bıle olsa cok tuketmemek gerek...Diyetısyenne sorarmısın cnm bıdaha gıttıgınde
sorarım tabıkı cnm muhtemelen mıktarını sorcak kaç kasık yıyorsun mesela 1 kerede
Cnmm sanırım 6 7 kasıgı buluyordur...
sabh dıyetısyende oldugumdan kahvaltı gec saate kaldı
12.00:2dılım cavdar ekmegı 1 peynır 1 yumurtalı menemen 1 dılım kavun 5 zaytın ve cay
14.45:1 kap semızotu yarım kap yoğurt
17.00:1 adet nektarın
19.30:1 kap yesıl mercımeklı corba-salata-2kasık pılav-3tavuk köftesı-2 bardak lıght kola
21.00:1 adet sekerpare gıbı bı ttlı
aksam tatlı ve corba yıyecegımı bıldıgımden öglen ve aksam ekmeklerımı yemedımm umarım dengelemısımdırr..2 lıtreden fazla su ıctım bugun mısafırım var optum ıyıgeceler
dengeleme ısını bende yapmaya calısıyorum fakat ne kadar ıse yarıyor bılemem...
Hanımlar
Ben bu akşam biraz kaçırdım iki üç çiğ köfte yedim meyve yedim
Cnmm cıg kofte o kadar kotu deıl sıkma canını ben bı oturdummu 1 kılodan fazla yıyorum...
Günaydın kızlar..
Hepinizi çok öpüyorum
Görüşmek Üzere =)))
Cnmmm ıyı yolculuklar bol keyıflı az kcl bı tatıl olsun...İyi yolculuklar...
Arkadaşlar yorum yapamadıgım bır kac menu var toptan yazayım genel olarak menuler guzel ama arada kacamaklar olmus eeee o kadarda olacak demı ama
herkese günaydınnn,
Tatil bitti( yeniden işin başına döndük bakalım inşallah hayırlı olur,,
Sizlerdende çok ayrı kaldım baya bi koptum gelişmelerden, bi hayli saat geçmişi okumam gerekecek heralde:)
Sizlerin nasıl gidiyo zayıflama çalışmaları? aramıza yeni katılan baya bi arkadaşta var sanırım hepsine hoşgeldin diyor, biran önce hepberaber incecik olmamızı diliyorummmm
günaydın kızlar dünkü menüm
sabah 11 ... 2 dilim kaşarlı sucuklu tost 4 zeytin 1 domates yarım salatalık 1 şekerli çay
ara 1 armut
ögle 3 kaşık yogurtlu havuç melemen 2 dilim ekmek
ara nektari
akşam 4 kaşık sac kavurma 2 bardak ayran 1 dilim ekmek
meyve fazla oldu artık yedim 1 armut yarım nektari 1 ufak salkım üzüm
toplam 2 kupa yeşil çay içtim 3 lt su içtim dün 40 dakika yürüdüm
herkese günaydınnn,
Tatil bitti( yeniden işin başına döndük bakalım inşallah hayırlı olur,,
Sizlerdende çok ayrı kaldım baya bi koptum gelişmelerden, bi hayli saat geçmişi okumam gerekecek heralde:)
Sizlerin nasıl gidiyo zayıflama çalışmaları? aramıza yeni katılan baya bi arkadaşta var sanırım hepsine hoşgeldin diyor, biran önce hepberaber incecik olmamızı diliyorummmm
hoşgeldin ene tatil nasıl geçtiinşallah istedigingibi geçmiştir kilo almadan mı geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?