Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende Cumartesi Pazar menülerimi yazayım :26::26::26:

Bu gecen hafta şey gibi oldu...1 hata calısıyorsun sora hafta sonu tatıle gırıyorsun yaa bende 1 hafta dıyet yaptım hafta sonu patladım :18:

Sabah wc ye gırdım cıktım tartıldım 79.9 gordum yuhh dedım yanı Hemen bu hafta onlem almam lazım

Cumartesi menüm ;

Sabah ;

Ballı sırkelı ılk su

Öğle ;

Karışık salata
1 parca boyoz

Ara;

3 çatal şam tatlısı

Akşam ;

(Bal yegenımın dogum gunuydu abımlerdeydık yemekte...Yengemınannesı ocak kızartması yapmıs getırmıs ben sevıyom dıe )

1 kase corba
1 porsıyon kızatma
5 yk pılav 2 parca tavuk

Ara;

Yegenımın dogum gunu pastası

Spor ;

Yok

Bitki çayı;

1 kupa yesıl cay

Pazar Menum ;

Sabah;

1 parca kepeklı ekmek
Peynır
Domates
biber
1 bardak az sekerlı cay

Öğle ;

Yok

Ara;

1 şeftali

Akşam;

1 kase corba
1 porsıyon pılav
3 yk kuru fasulye
salata

Spor ;

1 saat yuruyus

Bitki çayı;

Yok

Ayyy cnm anne evı ole oluyor malesef herkes aynı seyden sıkayetcı Neyse bız burda ne ıcın varız zaten...Verırız kılolarımızı hıc sorun deıl...Biz 5 eylul olayına basladık sende 1 hafta rotarla hosgeldın :))Hadı bakalım sıva kolları...

Amaann bızdede bı yegen var annem bakıyo aksam eve gıdıom ev savas alanı gıbı ..Hele 2 cocuk dusunemıyorum bıle...Olur ole normal kasma hıc kendını...

günaydınnn canım...hobbaaaaaaaa

hoşgeldin enecim...oofff ev işleri o kadar nankör kihele cocuklarla..1 kilo gene de iyi bence anne evinde tatil için..

eee menude yemek yok:))) acıkmıyomusun bukadarcık yemekle

Mervecim günaydınn=) Regl dönemindeyim karnım şiş ve kendimi kötü hissediyorum henüz başlamadı malumat :96:
O yüzden adam gibi yemek yiyemedim sıkıntı var vücutta anlarsın bu dönemi işte.

buyuk alısverıs merkezlerınde bu yag olcen aletler var...15 gunde bır tartılıp farkı gorebılırsın cnm...Walla ben tartılacam ama cesaret edemıyorum (

Büyük alışveriş merkezlerine bir süre gitmek istemiyorum canım=) Güzel hamburger kokuları beni mahevdiyor

Cnmm cıg kofte o kadar kotu deıl sıkma canını ben bı oturdummu 1 kılodan fazla yıyorum...

Çiğ köfeyi çok severim. Babam da almış getirmiş burnumun dibine koydu istersen bölüşürüz diyor bir de allam ya bizim evde rejim zor:96:

Hoşgeldinn=) Umarım güzel geçmiştir tatilin. Zayıflama çalışmalarını okuduğunda anlarsın ama cuma foyamız meydana çıkıcak yine

Mursh okudum listeni ama çok aşırı bir şey göremedim. Lütfen bu hafta akşam yemeklerini yeme. Öğlen yediğin salatanla kal. Bu sabah radyoda dinledim seda sayan fatma giriğin diyetiyle kilo vermiş=)) sadece günde bir öğün öğlen yemiş onunla idare etmiş. Gerçekten akşam yememek sabah iyi hissettiriyor.:44:

Genel olarak da arkadaşlar bence sucuk salam sosis gibi şeyleri diyetinizden çıkarmalısınız. Zamanında ben diyetisyene gittim ayda 3 kilo verdim. Akupunktura gittim ayda 5.5 kilo verdim. Kendi kafamdamn diyet uygulayıp spor yaptım 2 ayda 14 kilo verdim.Tabi 3 sene önceydi
Devam edip bunu yaşam tarzı haline getirmediğime pişmanım. İrade kontrolüne davet ediyorum. Her ağzıma yemek atışımda artık şunu düşünüyorum ''bu yemeğin bir kaç saniye dilimde tadını alıcam, ama belki de bir kaç sene vücudumda taşıyacağım.'' Dikkat hanımlar. Bir yola girdik artık.

Son düzenleme:

heheh yengenın annesıne tesekkur edıyoruz öleyse :)) 2 öğün yemeye devam edıyorsun hadı hayrlısı bakalım:)

mrhba bnde 10 gundur burdayım umarım tatıl ıyı gecmıstır hısgeldın hosbuldum vede:)

bu yemeğin bir kaç saniye dilimde tadını alıcam, ama belki de bir kaç sene vücudumda taşıyacağım.' gecen hafta uzatılan bır cukalataya hyr dıyemedım tam cıgnerken aklıma bu söz geldı ve dırek çöpe attım:)

ahah bende geçenlerde öyle çiğnerken çıkardım attım=) muhabbete bak kızlar kaçıcak şimdi gruptan ahah

dedim ya geçenlerde iki tür insan var. biri yemek için yaşar diğeride yaşamak için yer. seçimi yaptık biz ona göre. lütfen kızlar ya birbirimizi gaza getirmemiz gerekiyor. neden bedenimize işkence ediyoruz ki. lütfen kaçırmayın diyetinizi. bak aklınıza gelsin birbirimize hesap vereceğimiz cuma günü=)

YE-Mİ-YO-RUZ.

Günaydın Hanımlar

Karbonhidrat unlu gıdalarda bulunuyor dimi, kardeşim birden karşıma dün pizzayla çıkınca dayanamadım Ama 15:30 dan sonra hiç bir şey yemedim yinede farkeder mi bu durum? Doğrusu bu kadar aç kalmayı da pek doğru bulmuyorum vücudun kendine alarm verip uzun süren açlıklarda yağ depolama gibi bir huyu varmış.. En iyisi kendimi bugünden itibaren düzene sokmam gerekiyor ara öğünsüz besleniyorum bunuda pek yararlı bulmuyorum ( Doğrumu düşünüyorum)

Akşam diyet listemi vericeğim ama gündüzü şimdi vereyim 2 domates, 1 salatalık, 2dilim beyaz ekmek (üşengeçliğimin yüzünden gidip kepek ekmeği alamadım ama bu gün yürüyüş mazeretiyle fırına gidiceğim söz)

Bir de sirke içen hanımlara sorum var..!!

Sirkeli ılık suyu yemekten ne kadar zaman önce içiyorsunuz,ne zaman içilmesini tavsiye edersiniz?

öyle valla acımakk yokkk bu sefer ceza verelım kılo alıp gelene spor cezası:)

cnm dedıgın dgru uzun sure aclık ıyı degıl.karbonhıdrat unlu gıdalarda pataeste kurubaklagıllerde bulunuyor.
elma sırkesını kahvaltıdan yarım saat - 1 saat önce ac karna ıcıyorsun

günaydın arkadaşlar..hata sonum gzel geçti..ailemin yanındaydım gezdim bol bol..cumartesi biraz kaçamak yaptım ama dün iyiydiiii

Tabıkıde baksana herkes hafta sonu kacamak yapmıs hafta ıcı telafı ederız koca 5 gunumuz var :)))

O hamburger patates kokusu benı bende alıp goturuyor zaten hıc sorma....Aile bu kılo ısınde buyuk etken ınsan bı dur yawrum cusss demezmı ha bıre yedırıyorlar hala oyleler...Allah yardımcımız olsun valla...Listemde pasta ve kızartma fazlalık cnm onun yerıne baska bısey yıyebılırdım daha az kcl...Bıde 2 gun ust uste pılav yedım oda fena neyse oldu olan onemlı olna hafta ıcı telafı etmek....

Aynen merve 200 mekik çeksin. Ama bu güzel bir ceza oldu karnındaki yağlar ericek

evet kısının fazla olan yerlerıne göre uygun cezalar ıtınayla verılır kaptan ne dıyorsun bu durumaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…