- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.561
Menun gayet ıyı fadıme abla boyle devammm...
Hoş geldın cnmm ıns guzel bır tatıl gecırmıssındır...NAsıl gectı ? Kılo durumların nasıl ???
ahhh ahh nerde o günler anne evine gidipte kilo almadan gelinirmi 1 kiloya yakın aldım(( ama bugünden itibaren herşey değişecek.......... sıkı bir diyet ve hızla kilo verilen yeni bir dönem başlıyor inşallah.
2 hafta çok iyi geldi.bol bol dinlendim..ammavelakinn.. cuma akşamı eve döndüm 2 gün evde sürekli iş yaptım, ayaklarımın altı evde dolanmaktan ağrıyor resmen, evin işi bitmezmi yaww hele de 2 çocuk varsa topladığım yer arkama döndüğümde yine dağılmış oluyo, dün gece 12 civarı büyük oğlanın heryeri bisküvi kırıklarıyla doldurduğunu görünce resmen sıyırıyodum((((
Günaydın Kızlar
Herkese İyi Haftalar...
Size bir Sibel can şarkısıyla günaydın demek istiyorum ;
Kopsun kıyamet o zaman
Korkma duyulmaz dışardan
Ben hep içime aglarım sesım duyulur yukardan...
Yazık gun gormeden gıttı bana kıyıp aglatanlar
Giden gitsin mühim deil bana yeter SAĞ KALANLAR....
ahhh ahh nerde o günler anne evine gidipte kilo almadan gelinirmi 1 kiloya yakın aldım(( ama bugünden itibaren herşey değişecek.......... sıkı bir diyet ve hızla kilo verilen yeni bir dönem başlıyor inşallah.
2 hafta çok iyi geldi.bol bol dinlendim..ammavelakinn.. cuma akşamı eve döndüm 2 gün evde sürekli iş yaptım, ayaklarımın altı evde dolanmaktan ağrıyor resmen, evin işi bitmezmi yaww hele de 2 çocuk varsa topladığım yer arkama döndüğümde yine dağılmış oluyo, dün gece 12 civarı büyük oğlanın heryeri bisküvi kırıklarıyla doldurduğunu görünce resmen sıyırıyodum((((
buyuk alısverıs merkezlerınde bu yag olcen aletler var...15 gunde bır tartılıp farkı gorebılırsın cnm...Walla ben tartılacam ama cesaret edemıyorum(
Cnmm karbonhıdrat bıraz fazla olmus dıkkat et derım...
Cnmm sanırım 6 7 kasıgı buluyordur...
tmm cnm gıdınce sorucam haftasonu dedıgın gıbı kaçamaklar oldu daha 5 gun var hallederız ama dımı:)
eee menude yemek yok:))) acıkmıyomusun bukadarcık yemekle
buyuk alısverıs merkezlerınde bu yag olcen aletler var...15 gunde bır tartılıp farkı gorebılırsın cnm...Walla ben tartılacam ama cesaret edemıyorum(
Cnmm cıg kofte o kadar kotu deıl sıkma canını ben bı oturdummu 1 kılodan fazla yıyorum...
herkese günaydınnn,
Tatil bitti( yeniden işin başına döndük bakalım inşallah hayırlı olur,,
Sizlerdende çok ayrı kaldım baya bi koptum gelişmelerden, bi hayli saat geçmişi okumam gerekecek heralde:)
Sizlerin nasıl gidiyo zayıflama çalışmaları? aramıza yeni katılan baya bi arkadaşta var sanırım hepsine hoşgeldin diyor, biran önce hepberaber incecik olmamızı diliyorummmm
Bende Cumartesi Pazar menülerimi yazayım :26::26::26:
Bu gecen hafta şey gibi oldu...1 hata calısıyorsun sora hafta sonu tatıle gırıyorsun yaa bende 1 hafta dıyet yaptım hafta sonu patladım :18:
Sabah wc ye gırdım cıktım tartıldım 79.9 gordum yuhh dedım yanıHemen bu hafta onlem almam lazım
Bende Cumartesi Pazar menülerimi yazayım :26::26::26:
Bu gecen hafta şey gibi oldu...1 hata calısıyorsun sora hafta sonu tatıle gırıyorsun yaa bende 1 hafta dıyet yaptım hafta sonu patladım :18:
Sabah wc ye gırdım cıktım tartıldım 79.9 gordum yuhh dedım yanıHemen bu hafta onlem almam lazım
Cumartesi menüm ;
Sabah ;
Ballı sırkelı ılk su
Öğle ;
Karışık salata
1 parca boyoz
Ara;
3 çatal şam tatlısı
Akşam ;
(Bal yegenımın dogum gunuydu abımlerdeydık yemekte...Yengemınannesı ocak kızartması yapmıs getırmıs ben sevıyom dıe)
1 kase corba
1 porsıyon kızatma
5 yk pılav 2 parca tavuk
Ara;
Yegenımın dogum gunu pastası
Spor ;
Yok
Bitki çayı;
1 kupa yesıl cay
Pazar Menum ;
Sabah;
1 parca kepeklı ekmek
Peynır
Domates
biber
1 bardak az sekerlı cay
Öğle ;
Yok
Ara;
1 şeftali
Akşam;
1 kase corba
1 porsıyon pılav
3 yk kuru fasulye
salata
Spor ;
1 saat yuruyus
Bitki çayı;
Yok
herkese günaydınnn,
Tatil bitti( yeniden işin başına döndük bakalım inşallah hayırlı olur,,
Sizlerdende çok ayrı kaldım baya bi koptum gelişmelerden, bi hayli saat geçmişi okumam gerekecek heralde:)
Sizlerin nasıl gidiyo zayıflama çalışmaları? aramıza yeni katılan baya bi arkadaşta var sanırım hepsine hoşgeldin diyor, biran önce hepberaber incecik olmamızı diliyorummmm
Mervecim günaydınn=) Regl dönemindeyim karnım şiş ve kendimi kötü hissediyorum henüz başlamadı malumat :96:
O yüzden adam gibi yemek yiyemedim sıkıntı var vücutta anlarsın bu dönemi işte.
Büyük alışveriş merkezlerine bir süre gitmek istemiyorum canım=) Güzel hamburger kokuları beni mahevdiyor
Çiğ köfeyi çok severim. Babam da almış getirmiş burnumun dibine koydu istersen bölüşürüz diyor bir de allam ya bizim evde rejim zor:96:
Hoşgeldinn=) Umarım güzel geçmiştir tatilin. Zayıflama çalışmalarını okuduğunda anlarsın ama cuma foyamız meydana çıkıcak yine
Mursh okudum listeni ama çok aşırı bir şey göremedim. Lütfen bu hafta akşam yemeklerini yeme. Öğlen yediğin salatanla kal. Bu sabah radyoda dinledim seda sayan fatma giriğin diyetiyle kilo vermiş=)) sadece günde bir öğün öğlen yemiş onunla idare etmiş. Gerçekten akşam yememek sabah iyi hissettiriyor.:44:
Genel olarak da arkadaşlar bence sucuk salam sosis gibi şeyleri diyetinizden çıkarmalısınız. Zamanında ben diyetisyene gittim ayda 3 kilo verdim. Akupunktura gittim ayda 5.5 kilo verdim. Kendi kafamdamn diyet uygulayıp spor yaptım 2 ayda 14 kilo verdim.Tabi 3 sene önceydi
Devam edip bunu yaşam tarzı haline getirmediğime pişmanım. İrade kontrolüne davet ediyorum. Her ağzıma yemek atışımda artık şunu düşünüyorum ''bu yemeğin bir kaç saniye dilimde tadını alıcam, ama belki de bir kaç sene vücudumda taşıyacağım.'' Dikkat hanımlar. Bir yola girdik artık.
ahah bende geçenlerde öyle çiğnerken çıkardım attım=) muhabbete bak kızlar kaçıcak şimdi gruptan ahah
dedim ya geçenlerde iki tür insan var. biri yemek için yaşar diğeride yaşamak için yer. seçimi yaptık biz ona göre. lütfen kızlar ya birbirimizi gaza getirmemiz gerekiyor. neden bedenimize işkence ediyoruz ki. lütfen kaçırmayın diyetinizi. bak aklınıza gelsin birbirimize hesap vereceğimiz cuma günü=)
YE-Mİ-YO-RUZ.
Günaydın Hanımlar
Karbonhidrat unlu gıdalarda bulunuyor dimi, kardeşim birden karşıma dün pizzayla çıkınca dayanamadımAma 15:30 dan sonra hiç bir şey yemedim yinede farkeder mi bu durum? Doğrusu bu kadar aç kalmayı da pek doğru bulmuyorum vücudun kendine alarm verip uzun süren açlıklarda yağ depolama gibi bir huyu varmış.. En iyisi kendimi bugünden itibaren düzene sokmam gerekiyor ara öğünsüz besleniyorum bunuda pek yararlı bulmuyorum ( Doğrumu düşünüyorum)
Akşam diyet listemi vericeğim ama gündüzü şimdi vereyim 2 domates, 1 salatalık, 2dilim beyaz ekmek (üşengeçliğimin yüzünden gidip kepek ekmeği alamadım ama bu gün yürüyüş mazeretiyle fırına gidiceğim söz)
Bir de sirke içen hanımlara sorum var..!!
Sirkeli ılık suyu yemekten ne kadar zaman önce içiyorsunuz,ne zaman içilmesini tavsiye edersiniz?
günaydın arkadaşlar..hata sonum gzel geçti..ailemin yanındaydım gezdim bol bol..cumartesi biraz kaçamak yaptım ama dün iyiydiiii
Cnmm sanırım 6 7 kasıgı buluyordur...
tmm cnm gıdınce sorucam haftasonu dedıgın gıbı kaçamaklar oldu daha 5 gun var hallederız ama dımı:)
KEsınlıkle tekafı edıcez hıc kacarı yok
heheh yengenın annesıne tesekkur edıyoruz öleyse :)) 2 öğün yemeye devam edıyorsun hadı hayrlısı bakalım:)
Eheheh aynen cnm bende oyle dedım senın sayende dıyet gummm teyze yapılırmı bu dedım yi yawrum yi can bogazdan gelır dedı :))) Walla cnmm mumkun olsa hıc yemıycemde oda zararlı...Acıkmadan yemek yıyemıyorum ben takıntılıyım azcık...
Mervecim günaydınn=) Regl dönemindeyim karnım şiş ve kendimi kötü hissediyorum henüz başlamadı malumat :96:
O yüzden adam gibi yemek yiyemedim sıkıntı var vücutta anlarsın bu dönemi işte.
Büyük alışveriş merkezlerine bir süre gitmek istemiyorum canım=) Güzel hamburger kokuları beni mahevdiyor
Çiğ köfeyi çok severim. Babam da almış getirmiş burnumun dibine koydu istersen bölüşürüz diyor bir de allam ya bizim evde rejim zor:96:
Hoşgeldinn=) Umarım güzel geçmiştir tatilin. Zayıflama çalışmalarını okuduğunda anlarsın ama cuma foyamız meydana çıkıcak yine
Mursh okudum listeni ama çok aşırı bir şey göremedim. Lütfen bu hafta akşam yemeklerini yeme. Öğlen yediğin salatanla kal. Bu sabah radyoda dinledim seda sayan fatma giriğin diyetiyle kilo vermiş=)) sadece günde bir öğün öğlen yemiş onunla idare etmiş. Gerçekten akşam yememek sabah iyi hissettiriyor.:44:
Genel olarak da arkadaşlar bence sucuk salam sosis gibi şeyleri diyetinizden çıkarmalısınız. Zamanında ben diyetisyene gittim ayda 3 kilo verdim. Akupunktura gittim ayda 5.5 kilo verdim. Kendi kafamdamn diyet uygulayıp spor yaptım 2 ayda 14 kilo verdim.Tabi 3 sene önceydi
Devam edip bunu yaşam tarzı haline getirmediğime pişmanım. İrade kontrolüne davet ediyorum. Her ağzıma yemek atışımda artık şunu düşünüyorum ''bu yemeğin bir kaç saniye dilimde tadını alıcam, ama belki de bir kaç sene vücudumda taşıyacağım.'' Dikkat hanımlar. Bir yola girdik artık.
Aynen merve 200 mekik çeksin. Ama bu güzel bir ceza oldu karnındaki yağlar ericek
Tabıkıde baksana herkes hafta sonu kacamak yapmıs hafta ıcı telafı ederız koca 5 gunumuz var :)))
KEsınlıkle tekafı edıcez hıc kacarı yok
Eheheh aynen cnm bende oyle dedım senın sayende dıyet gummm teyze yapılırmı bu dedım yi yawrum yi can bogazdan gelır dedı :))) Walla cnmm mumkun olsa hıc yemıycemde oda zararlı...Acıkmadan yemek yıyemıyorum ben takıntılıyım azcık...
bana kalsa bende öyle yıcem kendımı ıyı hıssetmek adına ama kadın ekmeklerı 2ser dılım verdım neden 1er dılım yedın dıye bıle kızınca yanlıs bısı yapmıyım dıye yıyorum valla napım ufff:)
bu yemeğin bir kaç saniye dilimde tadını alıcam, ama belki de bir kaç sene vücudumda taşıyacağım.' gecen hafta uzatılan bır cukalataya hyr dıyemedım tam cıgnerken aklıma bu söz geldı ve dırek çöpe attım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?