- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.581
ahah bende geçenlerde öyle çiğnerken çıkardım attım=) muhabbete bak kızlar kaçıcak şimdi gruptan ahah
dedim ya geçenlerde iki tür insan var. biri yemek için yaşar diğeride yaşamak için yer. seçimi yaptık biz ona göre. lütfen kızlar ya birbirimizi gaza getirmemiz gerekiyor. neden bedenimize işkence ediyoruz ki. lütfen kaçırmayın diyetinizi. bak aklınıza gelsin birbirimize hesap vereceğimiz cuma günü=)
YE-Mİ-YO-RUZ.
Günaydın Hanımlar
Karbonhidrat unlu gıdalarda bulunuyor dimi, kardeşim birden karşıma dün pizzayla çıkınca dayanamadımAma 15:30 dan sonra hiç bir şey yemedim yinede farkeder mi bu durum? Doğrusu bu kadar aç kalmayı da pek doğru bulmuyorum vücudun kendine alarm verip uzun süren açlıklarda yağ depolama gibi bir huyu varmış.. En iyisi kendimi bugünden itibaren düzene sokmam gerekiyor ara öğünsüz besleniyorum bunuda pek yararlı bulmuyorum ( Doğrumu düşünüyorum)
Akşam diyet listemi vericeğim ama gündüzü şimdi vereyim 2 domates, 1 salatalık, 2dilim beyaz ekmek (üşengeçliğimin yüzünden gidip kepek ekmeği alamadım ama bu gün yürüyüş mazeretiyle fırına gidiceğim söz)
Bir de sirke içen hanımlara sorum var..!!
Sirkeli ılık suyu yemekten ne kadar zaman önce içiyorsunuz,ne zaman içilmesini tavsiye edersiniz?
öyle valla acımakk yokkk bu sefer ceza verelım kılo alıp gelene spor cezası:)
cnm dedıgın dgru uzun sure aclık ıyı degıl.karbonhıdrat unlu gıdalarda pataeste kurubaklagıllerde bulunuyor.
elma sırkesını kahvaltıdan yarım saat - 1 saat önce ac karna ıcıyorsun
Cnmm mervecık anlatmıs zaten..Sırke ıcın ben kahvaltıdan once ac karna acıyorum ama gunde 3 defa yemeklerden once 1 bardak dıolar ben 1 defa kullanıyorum...
Teşekkürler
Ben 2 ana öğünle beslendiğim için günde 2 kez kullanıyorum ama bundan sonra düzene sokabilirsem hayatıma 3. bir ana öğün daha sokacağım biraz zorluyarak :) ki girerse 3. öğünüm o zaman bende 3 kez sirke içerim doğrusu mervecik'in diyetisyeni zararlı görmüş inşallah mideleri delmeyiz ama geçen Taylan Kümeli de sirkeyi tavsiye etti..
Kusura bakmayın flood için..
Çok teşekkürler
Bugün, dün ki pizzaya rağmen hafif düz bir karınla kalktım uzun zaman sonra düz bir karın görmek gibi bir mutluluk yok bir de şu hafif yan simitlerimden kurtulsam çok iyi olucak..
Bir sorum daha var bu sefer mekik çeken hanımlara geliyor sorum..
Mekiği nasıl çekiyorsunuz? Doğru mekik nasıl çekilir? Mekik çekerken herhangi birinden yardım alıyormusunuz?
Ben geceleri yatağımı hazırlayıp kafam yastığımda,desteksiz, eller başımın arkasında kendimi bir anda öne atarak çekiyorum,kafama takılan yer ise iki büklüm çekişim sırtım düz bir şekilde desteksiz çekmem pek mümkün olmuyor siz bu işin altından nsıl kalkıyorsunuz?
Eki Görüntüle 254983
Sabah kahvaltısını gene bişey yemeden geçirdim .... Buyrun ögle yemeğimm...
Mantarlı tavuk sote
karısık salata
yourt
Afiyet olsun tatlımmm =) Bu arada o tupperware lardan aldım bende salatamı yaptım getirdim
selam kızlar...sabah kahvaltım 1.5 dilim beyaz ekmek 5 zyetin beyaz peynir ve domat.
arada 2 tane kuru kayısı 1 tuzlu bisküvi ve elma
,şimdi de öğle yemeği olarak 2 kase yayla çorbasıı..off çok güzel olmuş dayanamadım..bir domates ve salatalık..
akşama da sebze haşlamak istiyorum..bundan sonra akşam yemekleri ni hafif geçirmem lazım...
LİONESSE cim canım yorumun için tşk ederim..çorbayı 2 kase içtiğim için pişmanım ama allahtan ekmek yemedimdaha doğrusu ekmek yememek için evi ekmeksiz bıraktımm
çarşamba akşamönemli misafirlerim var ..şimdi bir tarif deniycem umarım güzel olur...güzel olursa çrş da yapıcam...
bir de sonrasında ütü yapsam iyi olucak..ütülerim baya bi birikti..ütü yaprken terlemk ümidiyleee:82:
Çok teşekkürler
Bugün, dün ki pizzaya rağmen hafif düz bir karınla kalktım uzun zaman sonra düz bir karın görmek gibi bir mutluluk yok bir de şu hafif yan simitlerimden kurtulsam çok iyi olucak..
Bir sorum daha var bu sefer mekik çeken hanımlara geliyor sorum..
Mekiği nasıl çekiyorsunuz? Doğru mekik nasıl çekilir? Mekik çekerken herhangi birinden yardım alıyormusunuz?
Ben geceleri yatağımı hazırlayıp kafam yastığımda,desteksiz, eller başımın arkasında kendimi bir anda öne atarak çekiyorum,kafama takılan yer ise iki büklüm çekişim sırtım düz bir şekilde desteksiz çekmem pek mümkün olmuyor siz bu işin altından nsıl kalkıyorsunuz?
evt bunların faydalı ve doğru paylaşımlar oldugunu dusunuyorum
teşekkür ederiz mursh =)
Gene sabah kahvaltımı yapamadım...Bu saat oldu anca bişeyler atıştırıyorum...
Buyrun bayanlar bugunku ogle yemegım ;Eki Görüntüle 254118
Koca göbeğime bakmayın
Salata ; Marul havuc semızotu mısır domates salam peynır den olusuyor 1 lımon suyu 1 yk z.yağı
2 parco boyozbu pek olmadı ama aksam bısıkletı 1 saat bınıcem artık ...
kızlar çopk yogunum gelemedim bugünn
hastayım karnım agrıyo ve buranın yogunluguyla boğuşuyomm
siz napıyonuzz
murchhhh daralmışsınn yemin ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?