Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kesınlıkle dogru pıskolojı burda hepımız bırbırımıze karsı sorumluyuz bunu unutmadan beslenın hanımlar....

Cnmm mervecık anlatmıs zaten..Sırke ıcın ben kahvaltıdan once ac karna acıyorum ama gunde 3 defa yemeklerden once 1 bardak dıolar ben 1 defa kullanıyorum...

öyle valla acımakk yokkk bu sefer ceza verelım kılo alıp gelene spor cezası:)

Keısnlıkle bu cok mantıklı ....Kılo alıp gelene 200 mekık

cnm dedıgın dgru uzun sure aclık ıyı degıl.karbonhıdrat unlu gıdalarda pataeste kurubaklagıllerde bulunuyor.
elma sırkesını kahvaltıdan yarım saat - 1 saat önce ac karna ıcıyorsun

Çok teşekkürler

Bugün, dün ki pizzaya rağmen hafif düz bir karınla kalktım uzun zaman sonra düz bir karın görmek gibi bir mutluluk yok bir de şu hafif yan simitlerimden kurtulsam çok iyi olucak..

Bir sorum daha var bu sefer mekik çeken hanımlara geliyor sorum..

Mekiği nasıl çekiyorsunuz? Doğru mekik nasıl çekilir? Mekik çekerken herhangi birinden yardım alıyormusunuz?

Ben geceleri yatağımı hazırlayıp kafam yastığımda,desteksiz, eller başımın arkasında kendimi bir anda öne atarak çekiyorum,kafama takılan yer ise iki büklüm çekişim sırtım düz bir şekilde desteksiz çekmem pek mümkün olmuyor siz bu işin altından nsıl kalkıyorsunuz?

Cnmm mervecık anlatmıs zaten..Sırke ıcın ben kahvaltıdan once ac karna acıyorum ama gunde 3 defa yemeklerden once 1 bardak dıolar ben 1 defa kullanıyorum...

Teşekkürler

Ben 2 ana öğünle beslendiğim için günde 2 kez kullanıyorum ama bundan sonra düzene sokabilirsem hayatıma 3. bir ana öğün daha sokacağım biraz zorluyarak :) ki girerse 3. öğünüm o zaman bende 3 kez sirke içerim doğrusu mervecik'in diyetisyeni zararlı görmüş inşallah mideleri delmeyiz ama geçen Taylan Kümeli de sirkeyi tavsiye etti..

Kusura bakmayın flood için..

Son düzenleme:

Sabah kahvaltısını gene bişey yemeden geçirdim .... Buyrun ögle yemeğimm...

Mantarlı tavuk sote
karısık salata
yourt

cnmm ben bır gazetede okumustum elma sırkesını haftada 1 gun olsun ıcın zayıflamak ıcın deıl ıc organlarınızın temızlenmesı ıcın dıye bı yazıydı ...Mıde sorunu olmayan herkes ıcebılıor dıe dusunuyorum...

cnmm ben hıc mekık cekemeyen bırı olaraktan eve mekık aletı aldım onla yapıyorum ne kadar faydalı oluıyor bılmıyorum tam mekık gıbı olmuyor sanırım ama genede acayıp ter attırıyor...

Benımkı su

selam kızlar...sabah kahvaltım 1.5 dilim beyaz ekmek 5 zyetin beyaz peynir ve domat.
arada 2 tane kuru kayısı 1 tuzlu bisküvi ve elma
,şimdi de öğle yemeği olarak 2 kase yayla çorbasıı..off çok güzel olmuş dayanamadım..bir domates ve salatalık..
akşama da sebze haşlamak istiyorum..bundan sonra akşam yemekleri ni hafif geçirmem lazım...

Nurcum gayet güzel gidiyor bu gün senin için bence.
Akşamları meyve salatasıyla ya da mısır gevreğiyle de geçirebilirsin ben öyle yapıcam.

Akşamları metabolizma yavaşlıyor. Gün batımı metabolizmayı yönetiyor. Güneşle beraber bizim de gün içerisindeki enerjimizin ışığı sönüyor. Bu yüzden akşam elimizdenm geldiğince hafif geçmeli. Kendinizi sağlıklı ve iyi hissediyorsanız oldukça yemekelerden kısmalısınız. Ben artık öyle diyetisyene falan inanmıyorum gerçekten. Herşey psikolojik. Herşeyi denedim doktora da gittim ne varsa kendi beynimizde var. Tabi dozunu kaçırmadan =)
Herşey eimizde kızlar YEMİYORUZ!

Bu gün ki menüm;

Sabah: 1 litre ılık su. Kibrit kutusu kadar peynir, Yarım domates, 2 acı turşu biberi, 1 zeytin.
Öğlen: Light ton balıklı, peynirli ve mısır konserveli, az yağlı, çok limonlu göbek salatası =)
Ara: 5 adet light bisküvi 1 bardak şekersiz çay.
Akşam: Meyve salatası.

Gece 100 mekik çekip aç yatmayı düşünüyorum. İnşallah

Son düzenleme:
LİONESSE cim canım yorumun için tşk ederim..çorbayı 2 kase içtiğim için pişmanım ama allahtan ekmek yemedimdaha doğrusu ekmek yememek için evi ekmeksiz bıraktımm
çarşamba akşamönemli misafirlerim var ..şimdi bir tarif deniycem umarım güzel olur...güzel olursa çrş da yapıcam...
bir de sonrasında ütü yapsam iyi olucak..ütülerim baya bi birikti..ütü yaprken terlemk ümidiyleee:82:

Çorba için pişman olmamalısın bence çok güzel gidiyor günün =)
Umarım tarifin güzel olur, misafirlerine karşı hünerli olursun. Ütü mütü derken de zaten epey enerji harcıcaksın. Çok iyi valla. Kolay gelsin canım.

cnm mekık ıcın yatagı degıl yerı tercıh et.dıslerın bukuk olsun ve koltuga felan bısey tak ayalkarını sonra kalkabıldıgın kadar kalk boynunu zorlama sadece göbegını haı ıcıne cekersın ya ökdr hıssetsen yeter
Mekik nasıl çekilir? - UZMANTV

murchhhh daralmışsınn yemin ederimmm

kızlar çopk yogunum gelemedim bugünn
hastayım karnım agrıyo ve buranın yogunluguyla boğuşuyomm
siz napıyonuzz

tahmın ettım bugun gelmeyısınden yarında ızınlısın ooo yuzune hasretız yane..Dıkkatlı gıt cok kacırma....

murchhhh daralmışsınn yemin ederimmm

Gercekmı kızz sevındırım oldum valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…