Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün buralar pek sesız eddacım tacsız prenses yola cıktı tatıle mılletınde ısı gucu var sanırsam...Sıkılasma var demekkı buna cok sevındım spora devam :))))

yeşil çay içiyosan ondan olabilirr yarın nöbet iznim ypamamda çarşamda diyet psikolojisine giriyorum murchhh
hastayım çok fena oldum bu ay..
dün 3 ağrı kesici içtim .. gece kalkıp sıcak suya girdim karnımın ağrısından..
tartıda +2 kiloyu gördüm dün hastalıktanmı bilmiyomm 69 çıktımm vücudun suda toplamış olabilir..
böyle yanii çarş başlıyorum dukan yapcamm 3-4 gün sonra seyirle yawas yawaş vercem kilo inşallahh

kızlar geçenlerde biri burdan küçük acı turşu biberi önermişti sindirim için. ben iki gündür sabahları kahvaltımda 2-3 tane yiyorum. ama bilmiyorum sizce ne kadar doğru? internette de bir sitede yazıyor faydalıymış kanser önleyici etkisi de varmış. siz duydunuz mu sindirim için?

kızlar ya benım 1 hafta gectı nerdeyse adet olamadım hala sanırım bu ay da olamayacagımm(((

Kızzz bebek gelıo olmasın sakın ???

Cnmm onu bende duydum...mesut yar antakya bıberıyle kılo vermıs

kızlar ya benım 1 hafta gectı nerdeyse adet olamadım hala sanırım bu ay da olamayacagımm(((

bebekmi geliyo yoksa

BEN HER AKŞAM YEMEĞİNDE YERİM ACI BİBER TURŞUSU YANARIM YANARIM YİNEDE YERİMM
SİNDİRİMİ KOLAYLAŞTIRIR .. BİBER YEŞİL BİBERLER ANTİOKSİDAN ETKİSİ VAR.. VUCUDA çok faydalı zaten..

iyi akşamlar hanımlar ,mursh bende söylemeden geçemicem valla gerçekten en olarak daralmışsın ,evet hanımlar bende menümü yazıyorum
sabah 1,5 dilim tam tahıllı ekmek, 5 zeytin,kibrit kutusundan biraz büyük keçi peyniri,maydanoz,1 domates,1 salatalık,2 ceviz
ara 1 yumurta,1domates
öğle 1 kase mercimek çorbası,3 yemek kaşığı pilav,1 tabak salata,biraz yoğurt
ara 100 gr siyah yaş üzüm,1 tane incir
akşam 1 tabak soğanlı yahni,1 salatalık,1 kase yoğurt,3 mercimek köftesi.
3 lt su ve 3 bardak yeşilçay içtim
Bugün koşu bandına çıkamadım malesef ama saat 11.30 dan beri hiç durmamacasına evi temizledim.Cam ,kapı,perde,toz alma,süpürge,balkon yıkama falan ne arasanız yaptım valla, banta çıkmak istiyorum ama halim yok ya,inş Allah güç verirde 45 dk koşabilirim.Adet olayına gelincede bende en son 22 haziranda adet oldum 26 hazirandada bitmişti ,o günden beri adet olmuyorum ilk kez bu kadar düzensiz oldu,rejim yapanlarda adet düzensizliği oluyormuş diye biliyorum ama genede 1 aya kadar gitcem doktora

hazirandan beni olmuyormusun???
doktora gitsenee o çok kilo aldırır sanaa
duzenin bozulur yaa
..
menüne ekmek yazmamışsın canım ekmek yemedinmi hiç
manün iyiymiş tek şey pilav ve mercimek köftesi ama mercimek köftesinede hayır denmezkiii

Benim bugünkü menüm

Sabah 1 yumurta kırma
beyaz peynir
domates + salatalık
1 dilim ekmek

ara yok

öğle 1 simit
2 zeytin
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
biraz kaşar peynir
çay

ara 1 sıcak çikolata

akşam yemeği nöbetçiyim yemiycem bişe çay içiyorumm
bukadar menüm

sadece sabah yedim ekmek cnm,evet en kısa zamanda gitcem doktora 60 kilo olmama rağmen karnım davul gibi valla,üst kattaki komşumuz yapmış mercimek köftesi,bunca senedir hiçbirşey getirmezdi ama ben rejime girdim gireli boğaça,mercimek köftesi,sarma yapıp yapıp getiriyo

kızlar yok bebek ama polıkıstık over var ya:)) adet olamayınca kılo verme ısı cok yavaslıyor otomatık olarak(((((

bugunku menumm

10.45:1 yumurtalı ve peynırlı omlet-3 cevız-1 bardak sut-2 dılım cavdar ekmegı
13.00:1 adet armut
14.15:1 dılım cavdar ekmeği- tavuk sote-ve yoğurt-1 bardak lıght kola
17.15:1 adet havuc
19.00:1 porsıyon kabak-2 dılım ekmek

belkı vanılyalı dondurma yerım 9 gıbı :))
2 lıtre su 20 dk leslıe ıle yuruyuss

Son düzenleme:

BEN HER AKŞAM YEMEĞİNDE YERİM ACI BİBER TURŞUSU YANARIM YANARIM YİNEDE YERİMM
SİNDİRİMİ KOLAYLAŞTIRIR .. BİBER YEŞİL BİBERLER ANTİOKSİDAN ETKİSİ VAR.. VUCUDA çok faydalı zaten..

Edacım bende aldım marketten, dün sabah bir de bu sabah kahvaltıda 2-3 tane atıyorum ağzıma. Sindirim sistemim de sorun var benim o yüzden. İnşallah işe yarar ya. Bıktım kızlar bu bağırsak sorunundan=(

Gülşeker ve merve mutlaka doktora başvurun çünkü sinir sisteminizi de yıpratır. Dengeniz bozulur.

Son düzenleme:
selam kızlar..ben geldiiim..gayet hareketli birgündü benimiçin...öğleden sonra çok kıpırdandım evde..sürekli iş yaptım..çamaşır falan ancak yeni oturdum yeşil çayımı aldım..
tam gün menümü yazayım..
SABAH 1,5 dilim beyaz ekmek ,5 siyah zeytin 2 kk beyaz peynir ve domates
ARA 3 kuru kayısı 1 tuzlu bisküvi 2 adet cips 1 ekşi elma
ÖĞLEYİN 2 kase yayla çorba 1 domates vebiber
ARA 2 kuru kayısı bir kaç tane kabak çkirdeği ve 1 dilim browni tarzı kek
AKŞAM birküçük kepçe yayla çorba ve 1 porsiyon közlenmiş pastlıcan ve üzerine yoğurt
ve bir porsiyon karpuz

şimdi de yeşil içiyorum ve bir tane sade soda içicem..ve 1 litre su içicem..sabaha kadar yagcıklarım parçalansın..
çok karışık yemişim........

Selam nur=) Ne oldu bu gün bir tarif deneyecektin?

mrb cnm..denedim baya güzel oldu..netten bulmuştum..çrş misafirim gelicek kalabalık onlarada yapıcam..sen neler yaptın bugün..nerdeyse p basında uyuycam ben şimdi:)9

Ben işyerindeydim uyukladım sıkıntıdan:85: Dümdüz bir gündü senin anlayacağın. Bence sen artık uyumalısın yorgunluğunu gider artık geç oluyor canım. Yemeğin güzel olmasına sevindim ellerine sağlık. Bir ara banada söylersin bende yaparım o tarifi =)

Mursh nerdesin, yarın tupperware'larımızla ne götürüyoruz işyerimize =))

:))) Aynen eddanın dedıgı gıbı...beslenme getırıyoruz ıse :)) Ben bugun sadece salata getırebıldım onla ıdare edıcem artık ....

Bu arada hepınızın menulerını okudum...Nurcum gayet guzel beslenmıssın az az herseydeen yemıssın tebrıkler...Gulsekercım senınde su komsun benı delı edecek ama sende komsu muhalefetıne gore baya uyu gıdıyorsun...Regl olmayan arkadaslar uzuldm bıran once dr gıdın derım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…