- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.601
tahmın ettım bugun gelmeyısınden yarında ızınlısın ooo yuzune hasretız yane..Dıkkatlı gıt cok kacırma....
Gercekmı kızz sevındırım oldum valla :)))
walla en olarak daralmışsın
kızlar nerdesiniz yaaaa
yarın nöbet iznindeyim yokum zatenn
Bugün buralar pek sesız eddacım tacsız prenses yola cıktı tatıle mılletınde ısı gucu var sanırsam...Sıkılasma var demekkı buna cok sevındım spora devam :))))
kızlar ya benım 1 hafta gectı nerdeyse adet olamadım hala sanırım bu ay da olamayacagımm(((
kızlar geçenlerde biri burdan küçük acı turşu biberi önermişti sindirim için. ben iki gündür sabahları kahvaltımda 2-3 tane yiyorum. ama bilmiyorum sizce ne kadar doğru? internette de bir sitede yazıyor faydalıymış kanser önleyici etkisi de varmış. siz duydunuz mu sindirim için?
kızlar ya benım 1 hafta gectı nerdeyse adet olamadım hala sanırım bu ay da olamayacagımm(((
kızlar geçenlerde biri burdan küçük acı turşu biberi önermişti sindirim için. ben iki gündür sabahları kahvaltımda 2-3 tane yiyorum. ama bilmiyorum sizce ne kadar doğru? internette de bir sitede yazıyor faydalıymış kanser önleyici etkisi de varmış. siz duydunuz mu sindirim için?
iyi akşamlar hanımlar ,mursh bende söylemeden geçemicem valla gerçekten en olarak daralmışsın ,evet hanımlar bende menümü yazıyorum
sabah 1,5 dilim tam tahıllı ekmek, 5 zeytin,kibrit kutusundan biraz büyük keçi peyniri,maydanoz,1 domates,1 salatalık,2 ceviz
ara 1 yumurta,1domates
öğle 1 kase mercimek çorbası,3 yemek kaşığı pilav,1 tabak salata,biraz yoğurt
ara 100 gr siyah yaş üzüm,1 tane incir
akşam 1 tabak soğanlı yahni,1 salatalık,1 kase yoğurt,3 mercimek köftesi.
3 lt su ve 3 bardak yeşilçay içtim
Bugün koşu bandına çıkamadım malesef ama saat 11.30 dan beri hiç durmamacasına evi temizledim.Cam ,kapı,perde,toz alma,süpürge,balkon yıkama falan ne arasanız yaptım valla, banta çıkmak istiyorum ama halim yok ya,inş Allah güç verirde 45 dk koşabilirim.Adet olayına gelincede bende en son 22 haziranda adet oldum 26 hazirandada bitmişti ,o günden beri adet olmuyorum ilk kez bu kadar düzensiz oldu,rejim yapanlarda adet düzensizliği oluyormuş diye biliyorum ama genede 1 aya kadar gitcem doktora
hazirandan beni olmuyormusun???
doktora gitsenee o çok kilo aldırır sanaa
duzenin bozulur yaa
..
menüne ekmek yazmamışsın canım ekmek yemedinmi hiç
manün iyiymiş tek şey pilav ve mercimek köftesi ama mercimek köftesinede hayır denmezkiii
BEN HER AKŞAM YEMEĞİNDE YERİM ACI BİBER TURŞUSU YANARIM YANARIM YİNEDE YERİMM
SİNDİRİMİ KOLAYLAŞTIRIR .. BİBER YEŞİL BİBERLER ANTİOKSİDAN ETKİSİ VAR.. VUCUDA çok faydalı zaten..
Bugün koşu bandına çıkamadım malesef ama saat 11.30 dan beri hiç durmamacasına evi temizledim.Cam ,kapı,perde,toz alma,süpürge,balkon yıkama falan ne arasanız yaptım valla, banta çıkmak istiyorum ama halim yok ya,inş Allah güç verirde 45 dk koşabilirim.Adet olayına gelincede bende en son 22 haziranda adet oldum 26 hazirandada bitmişti ,o günden beri adet olmuyorum ilk kez bu kadar düzensiz oldu,rejim yapanlarda adet düzensizliği oluyormuş diye biliyorum ama genede 1 aya kadar gitcem doktora
selam kızlar..ben geldiiim..gayet hareketli birgündü benimiçin...öğleden sonra çok kıpırdandım evde..sürekli iş yaptım..çamaşır falan ancak yeni oturdum yeşil çayımı aldım..
tam gün menümü yazayım..
SABAH 1,5 dilim beyaz ekmek ,5 siyah zeytin 2 kk beyaz peynir ve domates
ARA 3 kuru kayısı 1 tuzlu bisküvi 2 adet cips 1 ekşi elma
ÖĞLEYİN 2 kase yayla çorba 1 domates vebiber
ARA 2 kuru kayısı bir kaç tane kabak çkirdeği ve 1 dilim browni tarzı kek
AKŞAM birküçük kepçe yayla çorba ve 1 porsiyon közlenmiş pastlıcan ve üzerine yoğurt
ve bir porsiyon karpuz
şimdi de yeşil içiyorum ve bir tane sade soda içicem..ve 1 litre su içicem..sabaha kadar yagcıklarım parçalansın..
çok karışık yemişim........
Selam nur=) Ne oldu bu gün bir tarif deneyecektin?
mrb cnm..denedim baya güzel oldu..netten bulmuştum..çrş misafirim gelicek kalabalık onlarada yapıcam..sen neler yaptın bugün..nerdeyse p basında uyuycam ben şimdi:)9
Mursh nerdesin, yarın tupperware'larımızla ne götürüyoruz işyerimize =))
Mursh nerdesin, yarın tupperware'larımızla ne götürüyoruz işyerimize =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?