- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.621
beslenme çantalarımızı alıyoruz yaniii
çarşamba bende getiririm beslenmemiii
dukan yapıyo olacam inşallahh ben tavuk ve peynir getiririmm oyüzden ancak
ama seyir döneminde her gün salata tavuklu , peynirli...
:))) Aynen eddanın dedıgı gıbı...beslenme getırıyoruz ıse :)) Ben bugun sadece salata getırebıldım onla ıdare edıcem artık ....
günaydın mursh bazen insan nefsine hakim olamıyo böyle zamanlarda hemen bir bardaga su koyup içine 1 çay kaşıgı sirke koyup içince çok faydası varmış bir yerde okumuştumgünaydınnnnnnn .....
Slmmm 9. Topiğin cıtırları kıtırları fıstıkları ...
Pzt menumu yayınlıyorum ... çok iyi sayılmaz ...
Sabah ;
1 litre su
1 kupa sirkeli ballı ılk su
öğle ;
mantarlı tavuk sote
bol salata
yourt
1 dilim tam bugday ekmegı
ara;
1 kase k fleks (sütsüz)
akşam ;
1 porsiyon makarna
Ara;
misafirler geldi 1 bardak gazoz, 2 küçük kuru pasta
Spor ;yokBitki çayı ; yok
günaydınnn kızlarr
ben bu diyet olayından koptum sanıyorum bi türlü tekrar adapte olamıyorum. dün yediklerimi yazayım
Sabah
1 simit
1 fincan şekersiz çay
Öğlen
yarım kase çorba
ufak bir zeytinyağlı tabağı
Kepek ekmeği olmadığı için beyaz ekmek
Ara 3 top dondurma
Akşam
1 kase çorba
yoğurtlu ıspanak
!!!!!!!!işte burda koptuğum an, Kayınvalidem bayramda köye gitmişti köy makarnası yapmışlar, dün akşam onu pişirmiş dayanamadım ve yedim(
Ara 1 şeftali 1 armut
Çok yemeğe başladım nasıl dur desem tekrardan bilmiyorum hep bu gün son diyorum ama eski irademi kaybettim malesef
Bide ofiste tam karşımda yeni hamile olan bir arkadaşım oturuyor bütün gün bişeyler yiyor ve banada çok ısrar ediyor dünkü dondurmalar onun ısrarının bir kısmına evet diyim bari diye zaten. şuandada nutellayı burnumun dibine sokuyor ye lütfen diye böle giderse kırıcam kızı korkarım.. zaten bayılırım bende hayır demek zaten ölüm oooofff ya moralimi bozuyor...
günaydın arkadaşlar artık ben rahat giremiyorum nette ikizlere işten çıktılar tatildeler okul açılana kadar 5 dakikalıgına anca veriyorlar evde 3 çocuk olunca zor sıra geliyo bana .bazen eşimde sıraya giriyo ozaman hiç sıra gelmiyo bana .ALLAHTAN BÜYÜK KIZIN LAPTOPU VAR BİDE O SIRAYA GİRSE NE OLCAK BENİM HALİM BİDE BAŞBAKAN 3 ÇOCUK DOGURUN DİYO GELSİN GÖRSÜN FADİMENİN NET KUYRUGUNU
cnmmm aslında menun ole felaket deıl dondurma olmasa arada makarna goze gozukmezdı...neyse onemlı olan bugun...yemeee sakın o nutelladan nutella banada cok dayanılmaz gelıo...çok zor durumda kalırsan bır cay kasıgı al yeterrrr...ama sen zaten zor olanı basarmıssın gerısıde gelır tatıl pıskolojısınden cıkamadın daha ondandır...sakın ol deerın nefes al bol yesıl cay ve su ıc toparlarsın kendını uzulme...
fadıme abla dıyet ıyı gıdıosa sorun yok cumadan cumaya gırsende olur...ama sakın burdan uzaktasın dıe kacamak yapma cuma gunune sozun var bıze hatırlatırım....
günaydınnn kızlarr
ben bu diyet olayından koptum sanıyorum bi türlü tekrar adapte olamıyorum. dün yediklerimi yazayım
Sabah
1 simit
1 fincan şekersiz çay
Öğlen
yarım kase çorba
Ara 3 top dondurma
Akşam
1 kase çorba
yoğurtlu ıspanak
!!!!!!!!işte burda koptuğum an, Kayınvalidem bayramda köye gitmişti köy makarnası yapmışlar, dün akşam onu pişirmiş dayanamadım ve yedim(
Ara 1 şeftali 1 armut
Çok yemeğe başladım nasıl dur desem tekrardan bilmiyorum hep bu gün son diyorum ama eski irademi kaybettim malesef
Bide ofiste tam karşımda yeni hamile olan bir arkadaşım oturuyor bütün gün bişeyler yiyor ve banada çok ısrar ediyor dünkü dondurmalar onun ısrarının bir kısmına evet diyim bari diye zaten. şuandada nutellayı burnumun dibine sokuyor ye lütfen diye böle giderse kırıcam kızı korkarım.. zaten bayılırım bende hayır demek zaten ölüm oooofff ya moralimi bozuyor...
Günaydınnnnnnn .....
Slmmm 9. topiğin cıtırları kıtırları fıstıkları ...
Pzt menumu yayınlıyorum ... Çok iyi sayılmaz ...
Sabah ;
1 litre su
1 kupa sirkeli ballı ılk su
Öğle ;
Mantarlı tavuk sote
Bol salata
Yourt
1 dilim tam bugday ekmegı
Ara;
1 kase k fleks (Sütsüz)
Akşam ;
1 porsiyon makarna
Ara;
Misafirler geldi 1 bardak gazoz, 2 küçük kuru pasta
Spor ;YokBitki Çayı ; Yok
Edacım bende aldım marketten, dün sabah bir de bu sabah kahvaltıda 2-3 tane atıyorum ağzıma. Sindirim sistemim de sorun var benim o yüzden. İnşallah işe yarar ya. Bıktım kızlar bu bağırsak sorunundan=(
Gülşeker ve merve mutlaka doktora başvurun çünkü sinir sisteminizi de yıpratır. Dengeniz bozulur.
:))) Aynen eddanın dedıgı gıbı...beslenme getırıyoruz ıse :)) Ben bugun sadece salata getırebıldım onla ıdare edıcem artık ....
Bu arada hepınızın menulerını okudum...Nurcum gayet guzel beslenmıssın az az herseydeen yemıssın tebrıkler...Gulsekercım senınde su komsun benı delı edecek ama sende komsu muhalefetıne gore baya uyu gıdıyorsun...Regl olmayan arkadaslar uzuldm bıran once dr gıdın derım...
günaydın mursh bazen insan nefsine hakim olamıyo böyle zamanlarda hemen bir bardaga su koyup içine 1 çay kaşıgı sirke koyup içince çok faydası varmış bir yerde okumuştum
sabah çizelgedeki kilomdan 1 kilo eksik çıktım
sağol murshumm desteğin için, yok yok hiç almıcam nutelladan bi çay kaşığı bile yemicem zaten ağzımı değdirdim zaman gerisi geliyo önemli olan iradeyi koruyup hayır diyebilmek. su içme alışkanlığımda çok kötü zaten tatilde bazen günde sadece 1 bardak ya içtim ya içmedim diyebilirim. ofiste büyük bir bardağım var en azından onu doldurup doldurup zorla içiriyorum kendime. eve gittiğimde yine hiç aklıma gelmiyo su içmek
günaydınnn kızlarr
Sabah
1 simit
1 fincan şekersiz çay
Öğlen
yarım kase çorba
Ara 3 top dondurma
Akşam
1 kase çorba
yoğurtlu ıspanak
Ara 1 şeftali 1 armut
gunaydınn kaptancıgım yok yok bısey olmamıs bozulmamıs dıyet merak etme :) ne yemıssın kı spor yapmadgn ıcın öyle hıssedıyosun bde hep bısey yememeye alıstın ya 2 kucuk kuru pasta sana cok gelıyor:)
kızlar gecenlerde amator bı sarkı dınledım hareketlı bı sarkı degıl cok acıklı ama cok begendım hemmenn paylasıyorum
http://kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/anil-durmus-cuko-yillarim-gitti.html
aaa yasakmıss:)))(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?