Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnnnnnn .....

Slmmm 9. topiğin cıtırları kıtırları fıstıkları ...

Pzt menumu yayınlıyorum ... Çok iyi sayılmaz ...

Sabah ;

1 litre su
1 kupa sirkeli ballı ılk su

Öğle ;

Mantarlı tavuk sote
Bol salata
Yourt
1 dilim tam bugday ekmegı

Ara;

1 kase k fleks (Sütsüz)

Akşam ;

1 porsiyon makarna

Ara;

Misafirler geldi 1 bardak gazoz, 2 küçük kuru pasta

Spor ;Yok Bitki Çayı ; Yok

günaydınnn kızlarr

ben bu diyet olayından koptum sanıyorum bi türlü tekrar adapte olamıyorum. dün yediklerimi yazayım

Sabah

1 simit
1 fincan şekersiz çay

Öğlen
yarım kase çorba
ufak bir zeytinyağlı tabağı
Kepek ekmeği olmadığı için beyaz ekmek

Ara 3 top dondurma

Akşam
1 kase çorba
yoğurtlu ıspanak
!!!!!!!!işte burda koptuğum an, Kayınvalidem bayramda köye gitmişti köy makarnası yapmışlar, dün akşam onu pişirmiş dayanamadım ve yedim(

Ara 1 şeftali 1 armut

Çok yemeğe başladım nasıl dur desem tekrardan bilmiyorum hep bu gün son diyorum ama eski irademi kaybettim malesef

Bide ofiste tam karşımda yeni hamile olan bir arkadaşım oturuyor bütün gün bişeyler yiyor ve banada çok ısrar ediyor dünkü dondurmalar onun ısrarının bir kısmına evet diyim bari diye zaten. şuandada nutellayı burnumun dibine sokuyor ye lütfen diye böle giderse kırıcam kızı korkarım.. zaten bayılırım bende hayır demek zaten ölüm oooofff ya moralimi bozuyor...

günaydın arkadaşlar artık ben rahat giremiyorum nette ikizlere işten çıktılar tatildeler okul açılana kadar 5 dakikalıgına anca veriyorlar evde 3 çocuk olunca zor sıra geliyo bana .bazen eşimde sıraya giriyo ozaman hiç sıra gelmiyo bana .ALLAHTAN BÜYÜK KIZIN LAPTOPU VAR BİDE O SIRAYA GİRSE NE OLCAK BENİM HALİM BİDE BAŞBAKAN 3 ÇOCUK DOGURUN DİYO GELSİN GÖRSÜN FADİMENİN NET KUYRUGUNU

beslenme çantalarımızı alıyoruz yaniii
çarşamba bende getiririm beslenmemiii
dukan yapıyo olacam inşallahh ben tavuk ve peynir getiririmm oyüzden ancak
ama seyir döneminde her gün salata tavuklu , peynirli...

ahah süper o zaman edacım. evdeki hanımlar da lütfen kısıtlamalara uysunlar. bakın biz salata yapıp iş yerimize beslenme çantası taşıyoruz, siz mutfağınızın yanı başında beyaz ekmekler, simitler, zeytinyağlıları götürüyorsunuz yahu :96:

:))) Aynen eddanın dedıgı gıbı...beslenme getırıyoruz ıse :)) Ben bugun sadece salata getırebıldım onla ıdare edıcem artık ....

canım bende bu gün mısır gevreği getirdim ama kellogsun tam buğdaylısının tadı çok kötüymüş yahu =( light yoğurtla kepekli bisküvi getirdim bir de yanımda. regl olduğum için canım tatlı istiyordu aşırı, o yüzden de light çikolatalı bisküvi getirdim

Son düzenleme:
Dünkü menüm
sabah peynir zeytin domates salatalık 2 dilim normal ekmek kepek ekmek bitmişti
ara 1 armut
ögle salata 1 kase kuru fasulye ,3 kaşık bulgur pilavı
ara 1 bardak kefir 3 form bisküvi ,3 erik
akşam 2 ufak kızartmadan yaptıgım karnıyarık 1 kase cacık
ara 1 büyük nektari
20 dakika yürüyüş ,bütün evi dip köşe temizlik onuda spordan say 3 lt su
not. Her yemekten önce 3 bardak sıcak suyum var onu yazmadım

günaydın mursh bazen insan nefsine hakim olamıyo böyle zamanlarda hemen bir bardaga su koyup içine 1 çay kaşıgı sirke koyup içince çok faydası varmış bir yerde okumuştum

Cnmmm aslında menun ole felaket deıl dondurma olmasa arada makarna goze gozukmezdı...Neyse onemlı olan bugun...Yemeee sakın o nutelladan nutella banada cok dayanılmaz gelıo...Çok zor durumda kalırsan bır cay kasıgı al yeterrrr...Ama sen zaten zor olanı basarmıssın gerısıde gelır tatıl pıskolojısınden cıkamadın daha ondandır...Sakın ol deerın nefes al bol yesıl cay ve su ıc toparlarsın kendını uzulme...

Fadıme abla dıyet ıyı gıdıosa sorun yok cumadan cumaya gırsende olur...Ama sakın burdan uzaktasın dıe kacamak yapma cuma gunune sozun var bıze hatırlatırım....

sabah çizelgedeki kilomdan 1 kilo eksik çıktım

Limon, yeşil çayın faydasını 7 kat arttırıyor!

Yeşil çayın faydalarını artık çoğumuz biliyoruz. Muhteşem bir antioksidan olan bu içecek limonla birleştiğinde ise ortaya mucize bir içecek çıkıyor.

Yeşil çayın siyah çaydan çok daha etkili ve faydalı olduğu araştırmalarla ortaya konmuştur. İçerisinde potasyum, florin, bakır, C, B1, B2 vitaminleri, organik asitler içeren yeşil çay sindirimi hızlandırır. Ayrıca tanin ve catechin etkili birer antioksidandır. Limon etklendiğinde yeşil çaydaki catchein miktarı 13 kat artmaktadır.

Limonun yağ yakıcı özelliğini biliyor musunuz?

Sabahları 1 kaşık limona sıkılan tuz içildiğinde metabolizmayı hızlandırır ve zayıflamaya yardımcı olur. Dişlerin beyazlamasından astıma, kardiyovasküler rahatsızlıklardan kepeğe kadar pek çok konuda faydası bulunan limon zayıflarken de en büyük yardımcınızdır. Asidik içeriği sebebiyle zararlı bakterilerin ölümüne neden olurken, sindirim sistemini de olumlu yönde etkiler.

ALINTIDIR

Son düzenleme:
sağol murshumm desteğin için, yok yok hiç almıcam nutelladan bi çay kaşığı bile yemicem zaten ağzımı değdirdim zaman gerisi geliyo önemli olan iradeyi koruyup hayır diyebilmek. su içme alışkanlığımda çok kötü zaten tatilde bazen günde sadece 1 bardak ya içtim ya içmedim diyebilirim. ofiste büyük bir bardağım var en azından onu doldurup doldurup zorla içiriyorum kendime. eve gittiğimde yine hiç aklıma gelmiyo su içmek

gunaydın sakın pes etme bak sen ne kadar guzel kılo vermıssın o kadar emek vermıssın herseye yenıden baslamak ıstemezsın herhalde dımı dıyetının ılk basında yasadıklarını aklına getır dusunsene ne gıysen yakısmıyordu ama sımdı öylemı bence 1-2 gun bozdun dıye psıkolojın bozukmasın hemen toparla yenıden kendını aksı aktırde gıden senın emeklerın olucak cnm bnm

gunaydınn kaptancıgım yok yok bısey olmamıs bozulmamıs dıyet merak etme :) ne yemıssın kı spor yapmadgn ıcın öyle hıssedıyosun bde hep bısey yememeye alıstın ya 2 kucuk kuru pasta sana cok gelıyor:)

mutlaka gitcem cnm söz veriyorum hatta rahim ağzı kanseri için aşı falanda vurulcam konuştum doktorla

benide deli ediyor valla mursh

günaydın mursh bazen insan nefsine hakim olamıyo böyle zamanlarda hemen bir bardaga su koyup içine 1 çay kaşıgı sirke koyup içince çok faydası varmış bir yerde okumuştum

İşte bazen oyle bı zaman oluyo kı malesef onlem almamıyorsun...

sabah çizelgedeki kilomdan 1 kilo eksik çıktım

Süper bu daha cumaya kac gun var.....Harıkasın walla fadıme abla menunde sahane....

Nedemek cnm bız ne ıcın burda toplanıyoruz zaten...Aynen bende senın gıbıyım hıc ıcmesem aklıma gelmez su evde bende hıc ıcemıyorum allahtan calısıyorum dedıgım zamanlar bıle oluyo...Benımde bı sısem var bende onu doldurum doldurup ıcıyorummm

cnm iştahını kapatmak için mate çayı iç, yaş nane ve maydanozda çok yardımcı olur sana bu konuda ve özellikle ben annem ikram yaptığı zaman ben hemen sakız çiğnemeye başlıyorum ,ağzım dolu olduğu için hiçbirşey yemeden ayrılıyorum mutfaktan

Bılemedım kı yaa sankı kacırdım dun aksam neyse artık bugun sporla telafı etmeye calıscam...En azından pıskolojık olarak rahatlıyım dıyorum...

Cnmmm youtube yada daılymatondan aratta onun lınkını gondersene merak ettım yada sen sarkının adını soyleyenı yaz ben bulayım merak ettım...

****Su Tüketimini Arttırmak İçin 7 Pratik Öneri****

Su içmeyi unutmamak için yanınızdan suyu ayırmayın.

Su içmeyi unutmamak ve vücudun suyu tüketmesi için oturduğunuz masasın üstüne, kullandığınız arabanın içinde, taşıdığınız çantanın içinde su eksik olmasın. İpek Ağaca - Diyetisyen

Çoğumuz işyerinde yoğun iş temposu yüzünden su içmeyi unutuyoruz. Hâlbuki gün içerisinde yeterli miktarda su tüketmek sağlık için çok önemli. Özelikle yaz aylarında su tüketiminin önemi daha da fazla artıyor. Her sabah işyerinize geldiğinizde su için ve bunu alışkanlık haline getirin.Su içmeyi unutmamak ve vücudun suyu tüketmesi için oturduğunuz masasın üstüne, kullandığınız arabanın içinde, taşıdığınız çantanın içinde SU eksik olmasın.

Peki gün içerisinde su tüketimini olması gereken miktara çıkartmak için ne yapılabilir?

Her sabah işyerinize geldiğinizde su için, bu davranışı alışkanlık haline getirin.
Masanızın üzerinde her zaman temiz ve cam bir şişede su bulundurun.
Çay ve kahve çok tüketiyor, içmeden uzun süre duramıyorsanız ve yeteri kadar su da tüketmiyorsanız buna da artık bir dur demenin zamanı gelmiş. Çay ve kahve diüretik içeceklerdir. Yani vücuttan su atımına sebep olurlar. Vücudun su kaybetmesini önlemek için de kaybedilen su miktarını yerine koymak gerekir. Çay/kahve kupanıza su koyup tüketin.
Su içmeniz gerektiğini hatırlatan minik post-it kâğıtlar size yardımcı olacaktır. ’Su içmeyi unutma’ şeklinde notlar aldığınız post-it leri monitörünüzün üzerine, arabanızın camına yapıştırabilir, cüzdanınızın içine, vs. koyabilirsiniz.
Her akşam işyerinizden ayrılırken su içmeyi alışkanlık haline getirin.
Çantanızda minik bir şişe su bulunması acil bir durumda (toplu taşıma aracı kullanıyorsunuz, trafikte uzun süre kalma gibi durumda, vs.) oldukça faydalı olacaktır.
Arabanızda her ihtimale karşı en az 1 şişe içme suyu bulundurun.
Gün içerisinde ne kadar su tüketilmeli?

Ortalama 1, 5–2, 5 lt arasındaki su tüketimi normaldir.
Genellikle su ihtiyacımız gün içerisinde besinlerden sağladığımız enerjiye göre değişkenlik göstermektedir. Aldığımız kalori miktarı kadar su tüketmeliyiz. (1500 kal. enerji içeren bir diyet alıyorsanız su gereksiniminiz de ortalama 1, 5 lt. olmalıdır).
Ama tabi bu miktar yaz aylarında artış göstermektedir. Terlemenin artması ile sıvı kayıpları söz konusu olmakta olup ½.1 lt. daha fazla su tüketilmelidir.

ALINTIDIR.

Kızlar hepinize mutlu ve diyetli bir gün diliyorum, menümü yazıyorum;

Sabah: 3 bardak ılık su. 3 kepekli bisküvi 2 yemek kaşığı light yoğurt.
Ara: yarım kase light sütle hazırlanmış tam tahıllı mısır gevreği.
Öğlen: 1 bardak hazır çorba.
Akşam: meyve.

Kızlar öğlen için bir fikrim yok iş yerindeyim bu gün salata yapmadım lütfen bana önmeride bulunurmusunuz?
Az kalorili ne söyleyebilirim dışardan?:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…