- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.641
Kızlar hepinize mutlu ve diyetli bir gün diliyorum, menümü yazıyorum;
Sabah: 3 bardak ılık su. 3 kepekli bisküvi 2 yemek kaşığı light yoğurt.
Ara: yarım kase light sütle hazırlanmış tam tahıllı mısır gevreği.
Öğlen: 1 bardak hazır çorba.
Akşam: meyve.
Kızlar öğlen için bir fikrim yok iş yerindeyim bu gün salata yapmadım lütfen bana önmeride bulunurmusunuz?
Az kalorili ne söyleyebilirim dışardan?:96:
Cnmmm menun çok azmıs harap etme kendını azda olsa bıseyler ye...Walla calısanlar ıcın ogle yemegı cok zor dısardan ancak ızgara kofte soyleye bılırsın onun yanındada lavas gelıo dayanırım ben yemem dıosan ızgara kofte soyleyebılırsın...
tamam canım teşekkür ederim. öyle yaparım o zaman. Neden yemek yok listemde biliyormusun, söylemiştim ya sindirim sistemim ağır çalışıyor. Karnıma ağrı yapıyor=(( Artık korkar oldum iyice mideme her giren şeyden..
günaydın arkadaşlar...yarım saat önce uyandım bir yeşil elma yedim..klasik kahvaltımı hyapıcam..hımm yumurta haşlayabilirim..sütümün kalitsi için..
kızlar ben uyumaya yakın yeşil çay içmeye karar verdim..2 kere denedim ve ikisinde de tartı eksilerde..su bile olsa insanı çok güzel motive ediyor...
eger bu şekilde giderse cumaya çok güzel bir rakamla karşınızdayım:)))
kızlar 2 gündür takımımız çok durgun yaaa..olmuyo böle toplaşalım gene lütfeeeennnn:84::84::84:
cnm mekık ıcın yatagı degıl yerı tercıh et.dıslerın bukuk olsun ve koltuga felan bısey tak ayalkarını sonra kalkabıldıgın kadar kalk boynunu zorlama sadece göbegını haı ıcıne cekersın ya ökdr hıssetsen yeter
Mekik nasıl çekilir? - UZMANTV
Bılemedım kı yaa sankı kacırdım dun aksam neyse artık bugun sporla telafı etmeye calıscam...En azından pıskolojık olarak rahatlıyım dıyorum...
Cnmmm youtube yada daılymatondan aratta onun lınkını gondersene merak ettım yada sen sarkının adını soyleyenı yaz ben bulayım merak ettım...
Teşekkürler Bir kaç gündür yatakta ve kendimi zorluyarak mekik çekiyordum kaburgalarım, gögüsüm her yerimde ağrı var ama karın kaslarımda yok bu yüzden bir kaç gün ağrılarım geçene kadar mekik çekemiyeceğim yanlış çekiminin zararlarınıda görmüş oldum böylelikle,bundan sonra yerde çekeceğim tavsiye ettiğin gibi :)
Dün menümü yazamadım,şimdi yazayım bir kaç yanlışım yok değil ama farkında olmadan yaptıklarımıda siz söyleyin lütfen :) Mesela bazı günler Türk kahvesi içiyorum ama kilo aldırırmı hiç bir bilgim yok..
Sabah
09:30 - ılık sirkeli/limonlu su
10:00 - 2 Domates , 1 salatalık , 2 dilim beyaz ekmek , 1 kçk brdak çay
Akşam
18:00 - ılık sirkeli/limonlu su
18:30 - 1 tabak patates yemeği - 1 tabak salata - 1 kaç salatalık turşusu - 2 dilim kepek ekmeği
Kaçamağım
20:00 - 2 ısırık tantuni (hepsini yemedim tadını merak edince 2 ısırık almış bulundum:18:)
Akşam yürüyüş yaptım dışarda.. Dün evde ki tartımızla tardıldım hala 60 kiloyum bir sonuç beklemek için çok mu erken4-5 gündür diyetteyim.. Tartımızda dijital değil, dijitaller çabuk bozulur dediler gittim normal tartı aldım büyük bir kilo verişi olmazsa hiç bir sonuç alamıyorum Keşke dijital tartı alsaydım..
cnm rıca ederım turk kahvesı sekersızse sorun yok ama sekerlıyse azalt derım.patates yemegıyle keske 2 dılım ekmek yemeseydın ıkısıde ekmek yerıne gecen gıdalar onun dısında menunu az ıle buldum yanı
günaydın kızlar.
dünki menüm: sabah: 1 yumurta, 2-3 zeytin, domates 2 dilim ekmek, cay
öğle:5 kaşık semizotu yemeği, yoğurt
akşam: salata,izgara köfte.
içe bildiğim kadar su içtim
aslında su ile aram cok yok ama zorla içiyorum.
bu sabah ki menüm biraz fazla kacırdım : 2 dilim salam, domates- salatalık, 3 yeşil zeyin, 2 dilim ekmek ve oğluma patates kizarmiştim ondan aldım ne yazıkki.
yiyorum sonradan kendime kızıyorum.
sonraki menülere daha karar vermedim biraz az yerim dengelemiş olurum inşallah.
kızlar burada bir arkadaş egzersiz bi site paylaşmıştı. sayfaları dolaştım ama bir türlü bulamadım. tekrar paylaşa bilirmisiniz.
youtube dan arattım
GencLigimi GeRi verSeLeR Bu Kez En Cok Kendimi Severim - YouTube
Kimleri Sevdim Kimleri Sevdimm..
Kimlerin Peşine Düştük Genç Ömrümüzde
Yüz Göz OLduk Yar SeninLe..
Sözümüzü Esirgemez OLduk...
Gençliğimi Geri VerseLeer..
Bu Kez En Çok Kendimi Severim..
Veririm O Yaride..
Kime Sevdirirse Sevdirsin..
Kimi Öldürürse ÖLdürsün
Kimi GüLdürürse GüLdürsün
Umurumda DeğiL Kaşı Gözü GüL Yüzü..
Aah..
YıLLarım Gitti !
Bugün yemeği dışarda yediğim için foto yok
Öğle yemeğim ;
1 porsiyon saç kavurma
Salata
ıce tea
2 parca lavas
ıradenı bıldıgım ıcın bugunku 2 parca lavas ıcın sen kendıne kızsanda ben sana kızamıcam cnm afıyet olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?