Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sonunda babam karnıbahar bulmus bana aksam haslıycam ....Alllahım tam dıyetten kopuyomuyum acaba derken sahane bır hbr oldu bu

mervecim senden çokşey ögreniyorum cnm..patates yemeğini çok severim..bunu öğrendiğim iyi oldu

MERVECİK menüleinde sık sık diet kola görüyorum..diyetisyenin uygun görüyro demek ki..bişeylerl değişim mi yapıyorsun cnm ya da ne kadar içebiliriz ben de çok severim de..

evet nurcum saglıklı beslenme konusunda meraklı bı annen ve sısman bır hayat gecırıyorsan bunları bılmek durumundasın daha öncede dıyet ve dıyetısyen denemelerım oldugu ıcın az cok bılıyorum

dıyet kolaya gelınce ben cok kola tuketıyordum dıyetısyene söyledıgımde dıyet kola ıcebılırsın dedı yanı sıkıntı yok kızlar:)tutmasam kendımı 1 ltre bıle ıcerımde gunde 1 bardak bazen 2 gunde 1 bardakla gecıstırmeye calısıyorum

ozaman bugunu taze fasulyee gunu ılan edıyorummm:) bnmde 1 hftadr dolabımdaydı sıra daha bugun geldı:)

kızlar ben geldim baya kaynatmışsınız .kız kardeşim köyden gelmişti tatile gitmişti bütün kızlar toplandık ordaydık ama yasak bişe yemedim kardeşim diyette oldugumu biliyo sebze yemegi hazırlamış yeşil çayımı bile orda içtim hemde limonlu .ama birazdan çıkarım akşam yemegim için fırına tavuk attım yanına salata ayran .bugün 40 dakika yürüdüm

Süper gıdıyosun fadıme abla hadı bakalım cuma 1. sıra kapış kapış olacak bu hafta :)))

selam kızlar..yarın akşama çay için kalablık misafirlerim var ve bu akşamdan tatlı ve tuzlu kurabiyemi yapıcam..gündüzden börek ve kekimi..karbonhidrat bombalarının içine düşüyorum yani..ama yemiycem tabi ki..

Mursh ben herşeyi denedim bağırsaklarım için ama nafile.. Bu arada dediğini yaptım öğlende yemek yedim =) Menümü yazıcam okursun.

Nurkelebek öncelikle kolay gelsin ellerine sağlık. Ve sen yemeyeceksin =)) LÜtfen yeme.

Fadime tebrik ederim sebze yediğin için misafirlikte. Elinden geleni yapmalısın zayıflayacağız =)

Kızlar kusurabakmayın bu gün iş yerimizin olduğu binada elektrikler gitti ve bilgisayarımın ekran kartı yandı devre yapınca =((
Yazamadım sonra haliyle. Ama aklım sizde kaldı. Yarın da olmayabilirm gün içinde burada çünkü servise bırakıcam pc yi.
Evet bu günkü menüm;

Sabah: Bir bardak ılık su. İki kepekli kraker 2 yemek kaşığı yoğurt.
Ara: Küçük kasede light sütlü tam buğdaylı mısır gevreği.
Öğlen: Bir küçük porsiyon salçasız köfteli bezelye yemeği. Light yoğurt. 3 yemek kaşığı pilav. 2dilim kepek ekmeği.
Ara: 5 adet light bisküvi, yeşil çay.
Akşam: Meyve salatası.

Gün içerisinde bol su içtim. 200 kere kalça hareketi yaptım =))) Herkesi öptüm. En sevdiğim dizi başlıyor gelirim yine =)

Son düzenleme:
LİONESSE cim hoşgeldin..hangi diziymiş o bakim..öyle bir geçer zaman ki mi?
yarın kimenümü yazayım kızlar....bonibonlu kurabiye
tuzlu pastane kurabiyesi
pudingli ıslak kek
peynirli gül böreği
kurabiyeler hazır ama diğerleri yarın...şimdi de evi toparlamam lazım..yeşilimiiçiyorum üzerine soda ve bol bol suu
bu arada manyak gibi akşam bir dilim kek yedimm..ama beynime pozitif sinyaller gönderdim..bu yediğin kek seni şişmanlatmıycak yarn tartıda zayıf çıkacaksın die:)))

Allah Allah ya bu grupta en çok yiyen benim galiba ne biçim diyet yapıyorsam artık,moralim bozuldu şimdi bu arada yaban mersini bağırsakları iyi çalıştırıyor ve de ahududu, evet hanımlar menümü yazayım şimdi
sabah ılık bir bardak limonlu,tarçınlı,zencefilli,ballı su
kahvaltı 2 tane küçük otlu yağsız gözleme ,4 zeytin,biraz keçi peyniri,domates-salatalık,2 ceviz,maydanoz
ara 3 ince dilim karpuz ve leblebi
öğlen salata (havuç,patates,soğan,bezelye,domates,salatalık,semizotu,tatlı kırmızı biber),mercimek çorbası ve yoğurt
ara 1 avokado ve 1 avuç çilek
akşam 4 köfte,3 çay kaşığı pilav ve yoğurt (sarmısaklı)
Bugün koca bir bardak ıce tea,1 adet maden suyu,3 bardak yeşilçay,2,5 lt su içtim.45 dk koştum-yürüdüm,50 mekik,100 sağa sola dönüş,50 kezde dambıllarla kolumu kaldırıp indirdim.
Bugün gerçekten menüm iğrenç ,alakasız şeyler yemişim

hoşbulduk nurkelebeeek, bak baaaaaaaaaaak demek bir dilim kek heee. yatmadan önce 100 mekik çekmelisin =))) bu arada öyle bir geçer zamanki dizisini severek izliyorum.

gülşeker menünü biraz hafifletirsen sorun kalmaz bence. sakın diyeti bozma =) öptüm.

Son düzenleme:
kızlar size birşey danışcam ya (özellikle sana mursh).Akşamüstü annemin arkadaşı aradı alsancakta ay güzellik merkezi diye bir yer kampanya yapmış,özel bölge,tam bacak ve koltuk altı bölgesi bitirme garantili 1000 lira,bu kampanyalara pek güvenmiyorum ben daha sonraları randevu bile zor alınıyormuş diye biliyorum,ayrıca ben en son haziranda adet oldum yani adetlerim çok düzensiz ve bu sitedeki bir topikte Aycangül diye bir bayan var o bize tarih bazende saat veriyor bizde ona göre epilasyon yapıyoruz ben 3-4 aydır bu yöntemi uygulamama rağmen gerçekten %20 gibi bi azalma-incelme söz konusu ama genede kararsızım sizce bu lazer epilasyonu yaptırayım mı yoksa yaptırmayayım mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…