- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.661
akşam yemek yememeyı ve kendımı spor kampına sokmayı planlıyorum :))))
mervecim senden çokşey ögreniyorum cnm..patates yemeğini çok severim..bunu öğrendiğim iyi olducnm rıca ederım turk kahvesı sekersızse sorun yok ama sekerlıyse azalt derım.patates yemegıyle keske 2 dılım ekmek yemeseydın ıkısıde ekmek yerıne gecen gıdalar onun dısında menunu az ıle buldum yanı
afiyet olsun cnm..hımmm karnıbahar ve üzerine yoğurt kulaga hoş geliyor:)
Sonunda babam karnıbahar bulmus bana aksam haslıycam ....Alllahım tam dıyetten kopuyomuyum acaba derken sahane bır hbr oldu bu
kızlarr nerdesınız yaa herkesın ısı basından askın olmalı:) ben öglen tavuk köftesı yedım aksama da taze fasulye yapıcamm
bende taze fasulye yaptım mervecim akşama yanınada cacık yapıcam
Bizdede taze fasulye varmıs....Ama ben yemıycemm... :26:
niye canım öğleyin lavaş yedin diye ceza mı veriyorsun kendine..
MERVECİK menüleinde sık sık diet kola görüyorum..diyetisyenin uygun görüyro demek ki..bişeylerl değişim mi yapıyorsun cnm ya da ne kadar içebiliriz ben de çok severim de..
kızlar ben geldim baya kaynatmışsınız .kız kardeşim köyden gelmişti tatile gitmişti bütün kızlar toplandık ordaydık ama yasak bişe yemedim kardeşim diyette oldugumu biliyo sebze yemegi hazırlamış yeşil çayımı bile orda içtim hemde limonlu .ama birazdan çıkarım akşam yemegim için fırına tavuk attım yanına salata ayran .bugün 40 dakika yürüdüm
Süper gıdıyosun fadıme abla hadı bakalım cuma 1. sıra kapış kapış olacak bu hafta :)))
Aaaaa bı doktora gıtsene belkı mıde rahatsızlıgın var....Sindirim sistemi içinde kuru kayısı yada kuru ıncırı suda beklet bır gece hem kayısıyı ye yemde suyunu ıc ıyı gelıomus hıc denemedım ama yapan cok kısı duydum...
selam kızlar..yarın akşama çay için kalablık misafirlerim var ve bu akşamdan tatlı ve tuzlu kurabiyemi yapıcam..gündüzden börek ve kekimi..karbonhidrat bombalarının içine düşüyorum yani..ama yemiycem tabi ki..
kızlar ben geldim baya kaynatmışsınız .kız kardeşim köyden gelmişti tatile gitmişti bütün kızlar toplandık ordaydık ama yasak bişe yemedim kardeşim diyette oldugumu biliyo sebze yemegi hazırlamış yeşil çayımı bile orda içtim hemde limonlu .ama birazdan çıkarım akşam yemegim için fırına tavuk attım yanına salata ayran .bugün 40 dakika yürüdüm
LİONESSE cim hoşgeldin..hangi diziymiş o bakim..öyle bir geçer zaman ki mi?
yarın kimenümü yazayım kızlar....bonibonlu kurabiye
tuzlu pastane kurabiyesi
pudingli ıslak kek
peynirli gül böreği
kurabiyeler hazır ama diğerleri yarın...şimdi de evi toparlamam lazım..yeşilimiiçiyorum üzerine soda ve bol bol suu
bu arada manyak gibi akşam bir dilim kek yedimm..ama beynime pozitif sinyaller gönderdim..bu yediğin kek seni şişmanlatmıycak yarn tartıda zayıf çıkacaksın die:)))
Allah Allah ya bu grupta en çok yiyen benim galiba ne biçim diyet yapıyorsam artık,moralim bozuldu şimdibu arada yaban mersini bağırsakları iyi çalıştırıyor ve de ahududu, evet hanımlar menümü yazayım şimdi
sabah ılık bir bardak limonlu,tarçınlı,zencefilli,ballı su
kahvaltı 2 tane küçük otlu yağsız gözleme ,4 zeytin,biraz keçi peyniri,domates-salatalık,2 ceviz,maydanoz
ara 3 ince dilim karpuz ve leblebi
öğlen salata (havuç,patates,soğan,bezelye,domates,salatalık,semizotu,tatlı kırmızı biber),mercimek çorbası ve yoğurt
ara 1 avokado ve 1 avuç çilek
akşam 4 köfte,3 çay kaşığı pilav ve yoğurt (sarmısaklı)
Bugün koca bir bardak ıce tea,1 adet maden suyu,3 bardak yeşilçay,2,5 lt su içtim.45 dk koştum-yürüdüm,50 mekik,100 sağa sola dönüş,50 kezde dambıllarla kolumu kaldırıp indirdim.
Bugün gerçekten menüm iğrenç ,alakasız şeyler yemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?