Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mesela ne yapayım?Menümdeki yanlışları söylersen bende tekrar aynı hatayı yapmamış olurum cnm

cnm bence yedıklerınde bırsey yok cok guzel gözleme belkı bıraz fazla kacmıs olabılır ama okdr spor yapmıssın hersey super tıkırında darısı bana ınsallah

bnm pek bı fıkrım yok cnm bunlarla ılgılı ama dedıklerı gıbıyse supermıs

Yemek yok yemek yok yemek yok ama zor yemeden durman....Ben bır ev hanımı olayım allahın ıznıyle dıyetteyken mısafır almıycam yada bastan pazarlık yapıcam dıyet menu var ıkramlarda dıe :)))

Cnmm menun guzel ıns sonuc alırsın....Öyle bır gecer zamankıyı bende cok sevıyorum hele gecen bolumde osmanın aglayısı benı gulmekten kopardı :))))

Ayyyy valla cnmmm menun sahane sana mısafır olasım geldı...Ayrıca kendını tutamaman cok dogal bu menuyle ve eger yaptıgın taktık ıse yararsa bızde yapalım sonuc yaz bıze :))))

cnmmm menun cok guzel aslında neden oyle dusundun anlamadım alakasız bısey yok sadece gozlemeler sırıtıyor bıraz ama onlarda kucuk ye yagsız dedıgıne gore abartılı bısey goremedım ben...Menun guzel zaten guzel olmasa sonuc alamazsın....

Cnmm oncelıkle sunu soyleyebılırım ben %1000000000 memnunum hıc bısman deılım yaptıredıgıma ....Tupperlardan sonra harcadıgım ıcın pısman olmadıgım tek sey epılasyon...Cunku benım sorunum cıddıydı...Yuzum cok fenaydı ve ben 15 gunde bır sır yaptırıyordum yaptırmadıgım zamanlar kıllı dolasıyodum...Şimdi yuzum tamamen b ıttı sayılır tek tuk var ama benım ıcın bu bıle cok ıyı bı sonuc....

Tabı su var yaptırdıgın yerın kalıtesı hıjyenı ve guvenırlıgı...Benım yıllardır gıttıgım kuaforum yapmaya baslayınca aramızda guven sorunu kalmadı tabı...Bi kere verdıklerı fıyat cok ıyı bıtırme garantılı demısler netıcede...Ama soylede bır durum var atıyorum 10 seansta bıtmesı gereken bolgeye onca dusuk atışlarla baslıyorlar sonlara dogru baktılar bıtmıyo atısları yuksek dereceyle gırıp yanıga sebep oluyorlarmıs...

Ama sana soyle yardım edebılırım...Once bı kullandıkları cıhazın markasını modelını ogren ...IPL die bır makına var o kesın cozum deıl ben bı sure onu kullandım yuzumde sonuc verdı ama kollarım ve bacaklarımda pek ıse yaramadı...Çünkü IPL dedıklerı cıhaz yuzeydekı kıl koklerını olduruyor yada uyutuyor(Yanı ılerde gene cıkma rıskı var ) Daha derınde olan kıl koklerıne bı faydası yok....DIOD die bı cıhaz daha var ben onla yaptırıyorum sımdı o cok ıyı gayet memnunum...Bide alexandrite die bır cıhaz var oda cevresındekı kıl koklerını uyandırıyormus dıe okumustum...Yanı kolu bıtırırken koltuk altından cıkarıyor gıbı..

Ayrıca kuafore gıttıgımde hangı bolgeye kacla gırmelerı gerektıgını sana yazarım burdan...Gittiğinde bılgın olur en azından...Atıyorum koltuk altına en dusuk 20 en yuksek 50 ıle gırılıyo derım sende ona gore gıttıgın yerde kontrol edebılırısın...

Dedıgım gıbı kesınlıkle yaptır derım ama gıdecegın yerı ıyı arastır...Fıyatı cok ıyı vermısler ama altında bı hınlık yoktur ıns...

Günaydın tatlımmm hosgeldın dukancı bacı :))) Başladınmı ? Sen anlatı dur ben ıslerımı toparlayıp gelıorum hemen ....

dün son jubilemi yaptım yedim :))))

bugün dukancıyımm
3 gün yapacam ama fazlasını gözüm kesmiyooo

dünkü menümm

sabah kahvaltıda annemdeydim tereyağlı tel peynirli kuymak
çay

ara yok

öğle 1 küçük boy pizza
çay

ara limonlu soda

akşam yok

ara yok

uykuuuuuu

Son düzenleme:
bu sabah kalktım bir yumurta beyaz peynirr yedimm incecik bir dilim ekmeğin kabugundan yedim çünkü kahvaltıda mişdem bulanır benim ...
daha gün boyu ekmek agzıma sürmicemm

öğlede SADECE BEYAZ PEYNİR YİYCEM

akşam tavuk sote yapmayı planlıyorumm

BİDE BUGÜN YULAF KEPEĞİ TARİFLERİNDEN BAKIP EKMEK YAPMAYI PLANLIYORUMM

BİDE MURCHH FIRINLARDA YULAF EKMEĞİ ASTILIYO ACABA O YULAF KEPEĞİNDENMİ YAPILIYO YESEK OLURMUUU

günayyyyyddddddddddıın kızlar dükancı eda mursh lionese nasılsınız bakalım .ben kahvaltımı sabah 8 de yaptım birazdan gidip yürüyüşümü yapıcam hedef kilo 80 sonrasına ALLAH KERİM

Günaydınn Kızlarrr ...

Kötü bir sabaha uyandım...Sabah bı tartıldım kı ne goreyım...79.5

Walla buraya yazdıklarımın dışında bişey yapmıyorum neden kılo aldım ben anlamadım...Cumartesı pazarın etkısı suruyo olamaz heralde demı :26::26:

Eger konu hakkında fıkrı veya onerıs olan varsa acil bekliyorummmm

Dünkü menum ;

Sabah ;

1 lite su
1 kupa ballı sırkelı ılık su

Öğle;

Saç kavurma
salata
2 parca lavas
1 litre ıce tea seftalı

Akşam;

1 ufak salkım üzüm
Bol su

Spor

35 dk kondısyon bısıkletı
100 sopa hareketi
50 tiwister donusu
200 mekık
aletsiz egzersız hareketleri

Bitki çayı

Yok

canm gülşeker ben de gidiyorum 7 seanstır lazere. yüksek derecede atışlar yapmalarını bende onaylamıyorm. bir keresinde yüzüm yanık içinde kalmıştı. genelde benim düşük atıyorlar ama. valla epey tüylerde incelme ve azalma oldu be sadece yüz bölgesine gidiyorum. inşallah en yakın zamanda biterde kurtulurum. yüz bitince kol altına geçicem inşallah. gittiğim yer pahalı komple lazer 2.700 tl. veriosun bütü vücudu bitiriyorlar. araştır git, çok önemli bu konuda gideceğin yer.

mesela ne yapayım?Menümdeki yanlışları söylersen bende tekrar aynı hatayı yapmamış olurum cnm

canım ben kendi menüme göre söyledim. sen sabah gözleme,akşam da köfte pilav yemişsin sadece bir gün de ikisi yanyana ağır geldi bana tatlım. ben olsam iki ayrı gün tadardım.çünkü diyetisyen listem duruyor ve kesinlikle haftada bir defadan fazla hamur işi yasaktı bana. pilavı haftada bir gün, makarnayı da öyle. sonuçta herkesin yapısı farklı tabi.arkadaşlar beğenmiş=) belki de ben çok sıkı menü yapalım istiyorumdur canım
zayıflamalıyız:96:

Günaydın kızlarrrr
siz gelmeden misafirimiz gelmişşş

güaydın kızlaaaar=) sırf sizle konuşayım diye laptopmu taşıdım dükkana sabahın köründe dün pc bozulmuştu ya o yüzden :95: osman çok datlu mursh, öyle bir geçer zamanki dizisine hastayım hoşgeldin fadimecim=)

Son düzenleme:

sirke ilk başlarda kilo yaparmış bazılarda 21 gün sonra kilo verdiriyor diye okumuştum kışın kullandıgımda benimde ozaman bitane kadın ikna etti sabret dedi 21 gün sonra baya incelceksin dedi bendede öyle olmuştu 80 günde 8 kiloyu öyle vermiştim

kız bende lazer eplasyon yaptırıyorum yüz bölgeme 2 kızım ben paket aldık fiatı 300 16 seyans 12 seyansım baya inceldi enson mayısta gitmiştik yazın yapmıyorlar leke olur diye .cuma sabah rendevum var saat 10 da gidicem

Olabılır aslında cnmm neden oplmasın ama o zamn gunluk 1.5 kasık yulaf kepegını yemıyceksın...Annem benım evde ekmek yapıo cok guzel oluyo bılıyomusun...Kepeklı un yulaf kepegı bugday kepegı 2 kepce kadarda beyaz un koyuyor yoksa tutmuyo ekmek cok garıp o ıkı avuc kadar beyaz un ekmeyı kapartıyo cok ta lezetlı oluyo ama sadece yulah kepegınden ekmek elde etmek ımkansız ıgren cı lezzet oluyo...Sanırım bende bı atak donemı yapabılırım bu kılo 78 79 80 arası gıdıp gelıo kac aydır atamadım ustumden....

fadimecim benim de cumartesi seansım var. 8. olcak bu hafta, yüz bölgem hala bitmedi. 10 seansı buluyormuş. inşallah sen de faydasını görürsün canm.:115:

fadimecim benim de cumartesi seansım var. 8. olcak bu hafta, yüz bölgem hala bitmedi. 10 seansı buluyormuş. inşallah sen de faydasını görürsün canm.:115:

Kızlar hangı marka cıhazla gırıyorsunuz seanslara ???? Bilginiz varsa paylasırmısınız ....

İnş dedıgın gıbı olur fadıme abla yoksa bu kadar caba gosterıp karsılıgını alamamak motıvasyon eksıklıgıne sebep oluyor...

ben nişantaşında dr. burak başarırın bebetter isimli güzellik merkezine gidiyorum. internet sitesinden baktım ama sanırım lazer aleti cynosure olabilir. hiç dikkat etmedim orda. çünkü referansla gittim çok met etmişlerdi orayı. temiz güzel bir yer pahalı ama uzman kadro var tavsiye ederim düşünen arkadaşlara.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…