- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.681
hoşbulduk nurkelebeeek, bak baaaaaaaaaaak demek bir dilim kek heee. yatmadan önce 100 mekik çekmelisin =))) bu arada öyle bir geçer zamanki dizisini severek izliyorum.
gülşeker menünü biraz hafifletirsen sorun kalmaz bence. sakın diyeti bozma =) öptüm.
Allah Allah ya bu grupta en çok yiyen benim galiba ne biçim diyet yapıyorsam artık,moralim bozuldu şimdibu arada yaban mersini bağırsakları iyi çalıştırıyor ve de ahududu, evet hanımlar menümü yazayım şimdi
sabah ılık bir bardak limonlu,tarçınlı,zencefilli,ballı su
kahvaltı 2 tane küçük otlu yağsız gözleme ,4 zeytin,biraz keçi peyniri,domates-salatalık,2 ceviz,maydanoz
ara 3 ince dilim karpuz ve leblebi
öğlen salata (havuç,patates,soğan,bezelye,domates,salatalık,semizotu,tatlı kırmızı biber),mercimek çorbası ve yoğurt
ara 1 avokado ve 1 avuç çilek
akşam 4 köfte,3 çay kaşığı pilav ve yoğurt (sarmısaklı)
Bugün koca bir bardak ıce tea,1 adet maden suyu,3 bardak yeşilçay,2,5 lt su içtim.45 dk koştum-yürüdüm,50 mekik,100 sağa sola dönüş,50 kezde dambıllarla kolumu kaldırıp indirdim.
Bugün gerçekten menüm iğrenç ,alakasız şeyler yemişim
kızlar size birşey danışcam ya (özellikle sana mursh).Akşamüstü annemin arkadaşı aradı alsancakta ay güzellik merkezi diye bir yer kampanya yapmış,özel bölge,tam bacak ve koltuk altı bölgesi bitirme garantili 1000 lira,bu kampanyalara pek güvenmiyorum ben daha sonraları randevu bile zor alınıyormuş diye biliyorum,ayrıca ben en son haziranda adet oldum yani adetlerim çok düzensiz ve bu sitedeki bir topikte Aycangül diye bir bayan var o bize tarih bazende saat veriyor bizde ona göre epilasyon yapıyoruz ben 3-4 aydır bu yöntemi uygulamama rağmen gerçekten %20 gibi bi azalma-incelme söz konusu ama genede kararsızım sizce bu lazer epilasyonu yaptırayım mı yoksa yaptırmayayım mı???
selam kızlar..yarın akşama çay için kalablık misafirlerim var ve bu akşamdan tatlı ve tuzlu kurabiyemi yapıcam..gündüzden börek ve kekimi..karbonhidrat bombalarının içine düşüyorum yani..ama yemiycem tabi ki..
Mursh ben herşeyi denedim bağırsaklarım için ama nafile.. Bu arada dediğini yaptım öğlende yemek yedim =) Menümü yazıcam okursun.
Nurkelebek öncelikle kolay gelsin ellerine sağlık. Ve sen yemeyeceksin =)) LÜtfen yeme.
Fadime tebrik ederim sebze yediğin için misafirlikte. Elinden geleni yapmalısın zayıflayacağız =)
Kızlar kusurabakmayın bu gün iş yerimizin olduğu binada elektrikler gitti ve bilgisayarımın ekran kartı yandı devre yapınca =((
Yazamadım sonra haliyle. Ama aklım sizde kaldı. Yarın da olmayabilirm gün içinde burada çünkü servise bırakıcam pc yi.
Evet bu günkü menüm;
Sabah: Bir bardak ılık su. İki kepekli kraker 2 yemek kaşığı yoğurt.
Ara: Küçük kasede light sütlü tam buğdaylı mısır gevreği.
Öğlen: Bir küçük porsiyon salçasız köfteli bezelye yemeği. Light yoğurt. 3 yemek kaşığı pilav. 2dilim kepek ekmeği.
Ara: 5 adet light bisküvi, yeşil çay.
Akşam: Meyve salatası.
Gün içerisinde bol su içtim. 200 kere kalça hareketi yaptım =))) Herkesi öptüm. En sevdiğim dizi başlıyor gelirim yine =)
LİONESSE cim hoşgeldin..hangi diziymiş o bakim..öyle bir geçer zaman ki mi?
yarın kimenümü yazayım kızlar....bonibonlu kurabiye
tuzlu pastane kurabiyesi
pudingli ıslak kek
peynirli gül böreği
kurabiyeler hazır ama diğerleri yarın...şimdi de evi toparlamam lazım..yeşilimiiçiyorum üzerine soda ve bol bol suu
bu arada manyak gibi akşam bir dilim kek yedimm..ama beynime pozitif sinyaller gönderdim..bu yediğin kek seni şişmanlatmıycak yarn tartıda zayıf çıkacaksın die:)))
Allah Allah ya bu grupta en çok yiyen benim galiba ne biçim diyet yapıyorsam artık,moralim bozuldu şimdibu arada yaban mersini bağırsakları iyi çalıştırıyor ve de ahududu, evet hanımlar menümü yazayım şimdi
sabah ılık bir bardak limonlu,tarçınlı,zencefilli,ballı su
kahvaltı 2 tane küçük otlu yağsız gözleme ,4 zeytin,biraz keçi peyniri,domates-salatalık,2 ceviz,maydanoz
ara 3 ince dilim karpuz ve leblebi
öğlen salata (havuç,patates,soğan,bezelye,domates,salatalık,semizotu,tatlı kırmızı biber),mercimek çorbası ve yoğurt
ara 1 avokado ve 1 avuç çilek
akşam 4 köfte,3 çay kaşığı pilav ve yoğurt (sarmısaklı)
Bugün koca bir bardak ıce tea,1 adet maden suyu,3 bardak yeşilçay,2,5 lt su içtim.45 dk koştum-yürüdüm,50 mekik,100 sağa sola dönüş,50 kezde dambıllarla kolumu kaldırıp indirdim.
Bugün gerçekten menüm iğrenç ,alakasız şeyler yemişim
kızlar size birşey danışcam ya (özellikle sana mursh).Akşamüstü annemin arkadaşı aradı alsancakta ay güzellik merkezi diye bir yer kampanya yapmış,özel bölge,tam bacak ve koltuk altı bölgesi bitirme garantili 1000 lira,bu kampanyalara pek güvenmiyorum ben daha sonraları randevu bile zor alınıyormuş diye biliyorum,ayrıca ben en son haziranda adet oldum yani adetlerim çok düzensiz ve bu sitedeki bir topikte Aycangül diye bir bayan var o bize tarih bazende saat veriyor bizde ona göre epilasyon yapıyoruz ben 3-4 aydır bu yöntemi uygulamama rağmen gerçekten %20 gibi bi azalma-incelme söz konusu ama genede kararsızım sizce bu lazer epilasyonu yaptırayım mı yoksa yaptırmayayım mı???
Günaydın kızlarrrr
siz gelmeden misafirimiz gelmişşş
Günaydın tatlımmm hosgeldın dukancı bacı :))) Başladınmı ? Sen anlatı dur ben ıslerımı toparlayıp gelıorum hemen ....
mesela ne yapayım?Menümdeki yanlışları söylersen bende tekrar aynı hatayı yapmamış olurum cnm
Günaydın kızlarrrr
siz gelmeden misafirimiz gelmişşş
Günaydınn Kızlarrr ...
Kötü bir sabaha uyandım...Sabah bı tartıldım kı ne goreyım...79.5
Walla buraya yazdıklarımın dışında bişey yapmıyorum neden kılo aldım ben anlamadım...Cumartesı pazarın etkısı suruyo olamaz heralde demı :26::26:
Eger konu hakkında fıkrı veya onerıs olan varsa acil bekliyorummmm
Dünkü menum ;
Sabah ;
1 lite su
1 kupa ballı sırkelı ılık su
Öğle;
Saç kavurma
salata
2 parca lavas
1 litre ıce tea seftalı
Akşam;
1 ufak salkım üzüm
Bol su
Spor
35 dk kondısyon bısıkletı
100 sopa hareketi
50 tiwister donusu
200 mekık
aletsiz egzersız hareketleri
Bitki çayı
Yok
kız bende lazer eplasyon yaptırıyorum yüz bölgeme 2 kızım ben paket aldık fiatı 300 16 seyans 12 seyansım baya inceldi enson mayısta gitmiştik yazın yapmıyorlar leke olur diye .cuma sabah rendevum var saat 10 da gidicemcanm gülşeker ben de gidiyorum 7 seanstır lazere. yüksek derecede atışlar yapmalarını bende onaylamıyorm. bir keresinde yüzüm yanık içinde kalmıştı. genelde benim düşük atıyorlar ama. valla epey tüylerde incelme ve azalma oldu be sadece yüz bölgesine gidiyorum. inşallah en yakın zamanda biterde kurtulurum. yüz bitince kol altına geçicem inşallah. gittiğim yer pahalı komple lazer 2.700 tl. veriosun bütü vücudu bitiriyorlar. araştır git, çok önemli bu konuda gideceğin yer.
canım ben kendi menüme göre söyledim. sen sabah gözleme,akşam da köfte pilav yemişsin sadece bir gün de ikisi yanyana ağır geldi bana tatlım. ben olsam iki ayrı gün tadardım.çünkü diyetisyen listem duruyor ve kesinlikle haftada bir defadan fazla hamur işi yasaktı bana. pilavı haftada bir gün, makarnayı da öyle. sonuçta herkesin yapısı farklı tabi.arkadaşlar beğenmiş=) belki de ben çok sıkı menü yapalım istiyorumdur canım
zayıflamalıyız:96:
güaydın kızlaaaar=) sırf sizle konuşayım diye laptopmu taşıdım dükkana sabahın köründedün pc bozulmuştu ya o yüzden :95: osman çok datlu mursh, öyle bir geçer zamanki dizisine hastayım
bu sabah kalktım bir yumurta beyaz peynirr yedimm incecik bir dilim ekmeğin kabugundan yedim çünkü kahvaltıda mişdem bulanır benim ...
daha gün boyu ekmek agzıma sürmicemm
öğlede SADECE BEYAZ PEYNİR YİYCEM
akşam tavuk sote yapmayı planlıyorumm
BİDE BUGÜN YULAF KEPEĞİ TARİFLERİNDEN BAKIP EKMEK YAPMAYI PLANLIYORUMM
BİDE MURCHH FIRINLARDA YULAF EKMEĞİ ASTILIYO ACABA O YULAF KEPEĞİNDENMİ YAPILIYO YESEK OLURMUUU
kız bende lazer eplasyon yaptırıyorum yüz bölgeme 2 kızım ben paket aldık fiatı 300 16 seyans 12 seyansım baya inceldi enson mayısta gitmiştik yazın yapmıyorlar leke olur diye .cuma sabah rendevum var saat 10 da gidicem
kız bende lazer eplasyon yaptırıyorum yüz bölgeme 2 kızım ben paket aldık fiatı 300 16 seyans 12 seyansım baya inceldi enson mayısta gitmiştik yazın yapmıyorlar leke olur diye .cuma sabah rendevum var saat 10 da gidicem
fadimecim benim de cumartesi seansım var. 8. olcak bu hafta, yüz bölgem hala bitmedi. 10 seansı buluyormuş. inşallah sen de faydasını görürsün canm.:115:
sirke ilk başlarda kilo yaparmış bazılarda 21 gün sonra kilo verdiriyor diye okumuştum kışın kullandıgımda benimde ozaman bitane kadın ikna etti sabret dedi 21 gün sonra baya incelceksin dedi bendede öyle olmuştu 80 günde 8 kiloyu öyle vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?