- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.701
günayyyyyddddddddddıın kızlar dükancı eda mursh lionese nasılsınız bakalım .ben kahvaltımı sabah 8 de yaptım birazdan gidip yürüyüşümü yapıcam hedef kilo 80 sonrasına allah kerim
günaydınn kızlarrr ...
Kötü bir sabaha uyandım...sabah bı tartıldım kı ne goreyım...79.5
Walla buraya yazdıklarımın dışında bişey yapmıyorum neden kılo aldım ben anlamadım...cumartesı pazarın etkısı suruyo olamaz heralde demı :26::26:
Eger konu hakkında fıkrı veya onerıs olan varsa acil bekliyorummmm
dünkü menum ;
...................200 mekık
aletsiz egzersız hareketleri
bitki çayı
yok
kızlar bu arada size bir şey soracağım bacağımda ve kalçamda selülit dolu nasıl gidecek?
geldinmi fadime ablaaa
Hoşgeldinnnn
murch bende regl günlerim ve tartıldımkii 69 düğün 2 günde 2 kilomu aldım sankii
ama vücut su toplamıştır..
Bi kaç gün dikkat et bak tartıya okdar kilo almamışsındır rahat ol..
kızlar bu arada size bir şey soracağım bacağımda ve kalçamda selülit dolu nasıl gidecek?
olabılır aslında cnmm neden oplmasın ama o zamn gunluk 1.5 kasık yulaf kepegını yemıyceksın...annem benım evde ekmek yapıo cok guzel oluyo bılıyomusun...kepeklı un yulaf kepegı bugday kepegı 2 kepce kadarda beyaz un koyuyor yoksa tutmuyo ekmek cok garıp o ıkı avuc kadar beyaz un ekmeyı kapartıyo cok ta lezetlı oluyo ama sadece yulah kepegınden ekmek elde etmek ımkansız ıgren cı lezzet oluyo...sanırım bende bı atak donemı yapabılırım bu kılo 78 79 80 arası gıdıp gelıo kac aydır atamadım ustumden....
walla edda ben bu ayın basında bayramın 2. Gunu regl oldum yanı ole bı beklentım yok ama 78 ı gordum tardıda nasıl oldu bugun 79.5 ve bu kadar dıkkat etmeme ragmenUfff neyse bakıcam artık genede 79.5 te kalırsam dukan yapcam en azından sadece atak...
Eki Görüntüle 256055
Sabah kahvaltım ...
Dun aksam ac yattıgım ıcın bugun cok acıktım;
2 dılım tam bugday ekmegı
1 domates
2.5 dılım peynir
Limonlu yesıl cay
selülit nefret ediyorumm bendede var çok değil ama var sonuçtaa
bide kollarımda hissediyorum böyle sıkınca benden ondan nefret ediyorum ve selülit gitmiyoo
ayyy dogru diyosun azcık un fazla yulaf kepeği ekmek gibi birşey olabilirrr
denenebilir becerebilirmiyim bilmiyom poğaça gibi ufak ufak yapıp bayatlasada ekmek ihtiyacını onunla karşılarım diye düşündümm
dikkat edelim murchh
baksana zayıflıyorum vardıya onunla konuştum önceki kaç kilo biliyomusun 69
düşünsene buraya geldiğinde 80 değilmiydi şuan benimle aynıııı
biz 3-5 kiloyu bi veremezsek kız aldı başını gidiyo onun için çok sevindim amaa bennn bizzzz
niye aynı yerlerde sürünüyoruzzz
Cnmm zayıfladıkca azalıyor dıe bılıyorum bıde kremler felan var onları denemek ggerek.Sen sımdı kac kılosun ?
selam kızlar nasılsınız??
bir haftada tam 3 kilo verdim geçen carsamba57.7 idi kilom bu gün 54.7:)
yeni gelen bi arkadas daha olmuş
sende hoşgeldin canım
Bir haftada tam 3 kilo verdim geçen carsamba57.7 idi kilom bu gün 54.7:)
merhaba hoşbulduk=) tebrik ederim nasıl verdin? harikasın valla hemen anlatmalısın:96:
bu arada murshcüm afiyet olsun canım.
ohhh misssss
seni bu yemek muhabbetlerine bayılıyorumm
ben hala tupperlerimle birşey getircem işe bu üşengeçlikle oooo
ayy ciddimisin? çok iyiymiş mümkümüş hatta bu kadar zayıflamak hayal değil. allahm inşallah ya bizde öyle oluruz. kedimi 69 düşüemiyorum kızlar inanamam =((((( ne mutlu ona tebrikler.
murshcüm regl olduğum içi tartılmadım cumaya anca biter reglim. o zama tartılıcam ama dün 82.7 çıktım. hedefim 75 =((( 85 kiloydum rejime çarşamba başlamıştım bu gü 1 hafta oldu. tartılar kabusum
selülitler için her gün 200 kere bacak ve kalça hareketi yapıyorum işallah işe yarar.
selülit nefret ediyorumm bendede var çok değil ama var sonuçtaa
bide kollarımda hissediyorum böyle sıkınca benden ondan nefret ediyorum ve selülit gitmiyoo
ayyy dogru diyosun azcık un fazla yulaf kepeği ekmek gibi birşey olabilirrr
denenebilir becerebilirmiyim bilmiyom poğaça gibi ufak ufak yapıp bayatlasada ekmek ihtiyacını onunla karşılarım diye düşündümm
dikkat edelim murchh
baksana zayıflıyorum vardıya onunla konuştum önceki kaç kilo biliyomusun 69
düşünsene buraya geldiğinde 80 değilmiydi şuan benimle aynıııı
biz 3-5 kiloyu bi veremezsek kız aldı başını gidiyo onun için çok sevindim amaa bennn bizzzz
niye aynı yerlerde sürünüyoruzzz
bir haftada tam 3 kilo verdim geçen carsamba57.7 idi kilom bu gün 54.7:)
merhaba hoşbulduk=) tebrik ederim nasıl verdin? harikasın valla hemen anlatmalısın:96:
bu arada murshcüm afiyet olsun canım.
tatilde 5 kilomu aldınn giderken 52 idinn
Bu haftada bi 3 versenn giderkenki kilona gelecen hadi asyaaa tam gazzzz
hiç bişey yapmadım canım hastaydım vücudum su topladı sanırım iyileşince gitti
tatilde 5 kilomu aldınn giderken 52 idinn
Bu haftada bi 3 versenn giderkenki kilona gelecen hadi asyaaa tam gazzzz
Cnmm senınde kılon varmıs baya ben senı 70 lerdesın felan sanıyodum...Neyse verırsın ben verdım sende verırsın...Takma kafana...Cnmm bıde kılo cızelgesı yapmaya calıssana senı daha rahat takıp ederız oyle olursa ...
Walla oyle yaa kac aydır mehter takımı gıbı ıkı ılerı bı gerı sımdı dıkkat ettıgım halde veremıyorum yaaa en cok ona bozuluyorum...Neyse sanırım ben uzun sure 79 78 bu kılolarda kaldım ondan vucut dırenc gosterıyo ben bılırım onun dırencını kırmayı....
Supermıs hadı bakalım cumaya kadar ıns eksılere gecersın cnm...
Saol tatlımmm :76:
Hesap cok dogru eddacım tebrıkler
Asyacım lıonesse sımdıye kadar verdıgın kıloları nasıl verdıgını soruyor sanırım?Yoksa benmı yanlıs anladım :26:
asya geçmiş olsun hastalığın için.
ahh nerde 70 kim ben kimimsor bana hiç 70 oldun mu diye =((( o yüzden yemek istemiyorum artık hiç bir şey çok moralim bozuk 3 senedir 80 i göremedim. bıktım.
nasıl yapacağım çizelge falan canım?
ama bu çok karışık. hiç anlamadığım işler =))) akşam kardeşime yaptırırım olmazsa teşekkür ederim link için canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?