- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.721
İllede yapmana gerek yok cnm olmazsada canın sagolsun:79:
ekletiler kısmı nerde oluyor? bir de çizelge nasıl değişiyor kilo verdikçe?
Eki Görüntüle 256092
kızlar oluşturup resmi farklı kaydet dedim bu kadarmı işlem? sonra da yükledim.
bu arada limonla içilen yesıl cayın etkısı normale gore 7 kat fazla oluyormus buna dayanarak lımonlu yesıl cay denıyeyım dedım...tadı ıgrenccccc...gercı ben yarım lımon dogradım belkı ondan guzel olmamıstır....
neden o kadr para verdın ozaman edda valla ben anlamam yarından ıtıbaren getırıyorsun...bak san ozel kural koycam valla yedıkelrının resmını cek dıeGercı dukanda getırebılecegın cok fazla bısey yok ama bugun ıglen ıcın tavuk getırebılırdın mesela...
[/b]
cnmm suankı bulundugun sayfada sag ust tarafta kontrol panelı die bişey var onu tıkla gelen pencerede sol tarafta menuler var profılını duzenle kısmını tıkladıgında karsına gelen pencerede asagıya dogru ındınmı çizelge die bişey var karsısında bos bı kutucuk var cıkan adresı http ile baslayıp png ile bıten oraya yapıstırıp değişiklikleri kaydet diyosun....
Her cuma kılo bıldırımı yaptıgında yenıden o sıteye gırıp cızelgenı olusturup tekrardan profılıne yapıstırıyorsun...
Anlatırken karmasık ama aslında 3 4 hareketle bıtıyo...dedıgım gıbı sart deıl ugrasamam dıosan yapmayada bılırsın....
kuşum bende sana birşey öğretiyim (bilmiş edda )
çizelgeyi oluşturdugunda pin code var oraya bi pin var diyelim 1234
çizelgeni oluşturdugunda linki sık kullanılanlara ekle diyelim...
Kilo verince o linke gir pinini gir 1234
direk senin oluşturudun çizelgede değişiklik yapabiliyosun oldugun kiloyu değişiyon sadece
herşeyi baştan girmene gerek kalmıyo
hehe oldu be yaptımteşekkürler mursh
tebrıkler cnm bende baya bı ugrasmıstım
seninki yeşil çaylı limonata olmuşşş
lımonun fazlasıda kabız yapıyormuss:)) murshcum kılom durdu demıssın neden acaba sen ama ıyı spor yapıyordun yagların kasa dönusmus olmasın:)bu hafta benım kılomda oynama yok ya hem adet etkısı hemde bu dıyetısyen verdıgım herseyı ye dıyor yemıcem valla haa
ay murchhh üşeniyom bazen ..
Sabah eşim yalvardı kalk sucuklu yumurta yap bana nolur bir defada kahvaltıyı sen hazırla...
Dedim barı kalkıyım daha çenesinden kurtulamam
ona sucuklu yumurta yaptım ama bana sorr o yataktan kalkmanın zorlunu tavugu nasıl yapıyımmm:26:
Akşamdan yapacam bundan sonraaaaaa resminide çekcem anada göstercemmm sösss
sağol canım ya ben pc ile uğraşmayı seviyorum ilgiliyim ama böyle uygulamalarda özürlüyümmm :18:
kardeşim bilgisayarcı hep onu sinirlendiriyorum sorduğum içn :44:
ya merve benimde nişanlım çok zayııııf =( yemiyor hemen doyuyor. bazen 2 tantuniyi birden götürüyor. bazen bütün günü bir çorbayla geçiriyor. ben yanında şişko kalıyorum =((( kayınvalidem bile tığ gibi
seninki yeşil çaylı limonata olmuşşş
ay murchhh üşeniyom bazen ..
Sabah eşim yalvardı kalk sucuklu yumurta yap bana nolur bir defada kahvaltıyı sen hazırla...
Dedim barı kalkıyım daha çenesinden kurtulamam
ona sucuklu yumurta yaptım ama bana sorr o yataktan kalkmanın zorlunu tavugu nasıl yapıyımmm:26:
Akşamdan yapacam bundan sonraaaaaa resminide çekcem anada göstercemmm sösss
hehe oldu be yaptımteşekkürler mursh
kuşum bende sana birşey öğretiyim (bilmiş edda )
çizelgeyi oluşturdugunda pin code var oraya bi pin var diyelim 1234
çizelgeni oluşturdugunda linki sık kullanılanlara ekle diyelim...
Kilo verince o linke gir pinini gir 1234
direk senin oluşturudun çizelgede değişiklik yapabiliyosun oldugun kiloyu değişiyon sadece
herşeyi baştan girmene gerek kalmıyo
selam kızlarrr
baya oldu buraya gelmeyeli
evde bebek ve nikah şekeri yapmaya başladım,tabi iş alabilirsem işte,aklınızda olsun belki çevrenizde yaptıracak vardır,piyasadan uygun yapıyorum,ev almaya niyetleniyoruz 3-5 elime bişey geçsin 2 kuzuyla çalışamıyorum.Arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz çok memnun olurum,benden sonra topikte hamile kalan oldu mu bilmiyorum ki,vardır inşş,evlenecek de vardır umarım
ayy evdeyken annem delı ederdı su nasıl bu nasıl evlendım geldım kardesım ona face ı ögretmıs bazen arıyo merve burda bısey cıktı onu nasıl kapatcam dıo :)) ahah anamın evınde olsaydım da ögretseydım en cok sınır olurdum ama ekmek ekden su gölden olurdu:)
ya merve benimde nişanlım çok zayııııf =( yemiyor hemen doyuyor. bazen 2 tantuniyi birden götürüyor. bazen bütün günü bir çorbayla geçiriyor. ben yanında şişko kalıyorum =((( kayınvalidem bile tığ gibi
sabahleyın dıreksıyon dersıne gıttım.hıc heveslı degıldım ehlıyet almaya arkadasımn ısrarıyla gıtmıs bulunduk hıc derslere gıtmeyen ben sınavdan 2 gun öncesıne kdr antalyada annemın kollarındaydım hıc calısmadan sınava grdım sonra dıreksıyon derslerıne 1 gun gıttım oysa 15 gundu.nasıl olsa kalmısımdır dıye dusundum acıklandı kı gecmısım bugun neyse derse gıttım ve az kalsın kaza yapıyodum:) ama suclu ben degıldım valla bak.cok sınırlıyım cumartesı sınav var bakalım hayrlısı kazasız belasız gecsınde kalırsam kalayım ne streslı ısmıs yahuu
sabahleyın dıreksıyon dersıne gıttım.hıc heveslı degıldım ehlıyet almaya arkadasımn ısrarıyla gıtmıs bulunduk hıc derslere gıtmeyen ben sınavdan 2 gun öncesıne kdr antalyada annemın kollarındaydım hıc calısmadan sınava grdım sonra dıreksıyon derslerıne 1 gun gıttım oysa 15 gundu.nasıl olsa kalmısımdır dıye dusundum acıklandı kı gecmısım bugun neyse derse gıttım ve az kalsın kaza yapıyodum:) ama suclu ben degıldım valla bak.cok sınırlıyım cumartesı sınav var bakalım hayrlısı kazasız belasız gecsınde kalırsam kalayım ne streslı ısmıs yahuu
selam kızlarrr
baya oldu buraya gelmeyeli
evde bebek ve nikah şekeri yapmaya başladım,tabi iş alabilirsem işte,aklınızda olsun belki çevrenizde yaptıracak vardır,piyasadan uygun yapıyorum,ev almaya niyetleniyoruz 3-5 elime bişey geçsin 2 kuzuyla çalışamıyorum.Arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz çok memnun olurum,benden sonra topikte hamile kalan oldu mu bilmiyorum ki,vardır inşş,evlenecek de vardır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?