Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ekletiler kısmı nerde oluyor? bir de çizelge nasıl değişiyor kilo verdikçe?

Cnmm suankı bulundugun sayfada sag ust tarafta KONTROL PANELI die bişey var onu tıkla gelen pencerede SOL tarafta menuler var PROFILINI DUZENLE kısmını tıkladıgında karsına gelen pencerede asagıya dogru ındınmı ÇİZELGE die bişey var karsısında bos bı kutucuk var cıkan adresı http ile baslayıp png ile bıten oraya yapıstırıp DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDET diyosun....

Her cuma kılo bıldırımı yaptıgında yenıden o sıteye gırıp cızelgenı olusturup tekrardan profılıne yapıstırıyorsun...

Anlatırken karmasık ama aslında 3 4 hareketle bıtıyo...Dedıgım gıbı sart deıl ugrasamam dıosan yapmayada bılırsın....

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

dediğin yeri kopyalıyorum ama uyarı veriyor sürekli. orada ne kadar link varsa hepsii tek tek denedim aynı uyarı

Son düzenleme:

seninki yeşil çaylı limonata olmuşşş

ay murchhh üşeniyom bazen ..
Sabah eşim yalvardı kalk sucuklu yumurta yap bana nolur bir defada kahvaltıyı sen hazırla...
Dedim barı kalkıyım daha çenesinden kurtulamam
ona sucuklu yumurta yaptım ama bana sorr o yataktan kalkmanın zorlunu tavugu nasıl yapıyımmm :26:
Akşamdan yapacam bundan sonraaaaaa resminide çekcem anada göstercemmm sösss

kuşum bende sana birşey öğretiyim (bilmiş edda )

çizelgeyi oluşturdugunda pin code var oraya bi pin var diyelim 1234

çizelgeni oluşturdugunda linki sık kullanılanlara ekle diyelim...

Kilo verince o linke gir pinini gir 1234
direk senin oluşturudun çizelgede değişiklik yapabiliyosun oldugun kiloyu değişiyon sadece
herşeyi baştan girmene gerek kalmıyo

selam kızlarrr
baya oldu buraya gelmeyeli
evde bebek ve nikah şekeri yapmaya başladım,tabi iş alabilirsem işte,aklınızda olsun belki çevrenizde yaptıracak vardır,piyasadan uygun yapıyorum,ev almaya niyetleniyoruz 3-5 elime bişey geçsin 2 kuzuyla çalışamıyorum.Arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz çok memnun olurum,benden sonra topikte hamile kalan oldu mu bilmiyorum ki,vardır inşş,evlenecek de vardır umarım

savvoool edaa guzuuuum

bnmkıde gömlek utuledınmı dıyoo:)))bnmkının hıc yemek derdı yoktur sabah kahvaltı yapmaz aksam yemek yemez.cesıt yapıyorum mesela yıyor doymadım dıyor peynır ekmege cok alısmıs onu yıyınce doyuyor bende dedım madem benm yemeklerle doymuyosun hep peynır ekmek ye:) artık cok cesıt yapmıyorum tek cesıt yapıp arkasından peynır ekmek dayıyorum:)buda yetmıyor gece 11 gene acıktım dıyorr öldurcek benı ve coookkk zayıff:) bı oturusta 1ekmek yıyor 11de yıne acıkıyor dusunun yanı:)

yemek ıcın usenenlerdensenız benım gıbı bısey daha sölıyım.zeytınyaglı sebzeyı bı yapısta cok yapın yarısını buzluga atın ve yıyecegınız gun sabah cıkarın öglene tazecık oluyor.2.sı hem tavuk kıyması hem dana kıyması alın ayrı ayrı köfte yapın atın fırına pısırın 3erlı veya4erlı paketleyıp buzluga atın yıyecegınız zaman yaptıgınız paketlerı cıkarıp ıster tost makınesıne bastırıverın 5 dkkada cözulsun ıstersenz sabh cıkartın ögleye cözulsunn ben evde oldugum halde böyle yapıyorum ayy ne cok konustum yaa

sağol canım ya ben pc ile uğraşmayı seviyorum ilgiliyim ama böyle uygulamalarda özürlüyümmm :18:
kardeşim bilgisayarcı hep onu sinirlendiriyorum sorduğum içn :44:

ayy evdeyken annem delı ederdı su nasıl bu nasıl evlendım geldım kardesım ona face ı ögretmıs bazen arıyo merve burda bısey cıktı onu nasıl kapatcam dıo :)) ahah anamın evınde olsaydım da ögretseydım en cok sınır olurdum ama ekmek ekden su gölden olurdu:)

ya merve benimde nişanlım çok zayııııf =( yemiyor hemen doyuyor. bazen 2 tantuniyi birden götürüyor. bazen bütün günü bir çorbayla geçiriyor. ben yanında şişko kalıyorum =((( kayınvalidem bile tığ gibi

Son düzenleme:
sabahleyın dıreksıyon dersıne gıttım.hıc heveslı degıldım ehlıyet almaya arkadasımn ısrarıyla gıtmıs bulunduk hıc derslere gıtmeyen ben sınavdan 2 gun öncesıne kdr antalyada annemın kollarındaydım hıc calısmadan sınava grdım sonra dıreksıyon derslerıne 1 gun gıttım oysa 15 gundu.nasıl olsa kalmısımdır dıye dusundum acıklandı kı gecmısım bugun neyse derse gıttım ve az kalsın kaza yapıyodum:) ama suclu ben degıldım valla bak.cok sınırlıyım cumartesı sınav var bakalım hayrlısı kazasız belasız gecsınde kalırsam kalayım ne streslı ısmıs yahuu

ne yazıkkı cok sınır bozucu bı durum dusun ben 100 kıloyum o butun kızların olmak ısteyecegı bı kıloda 58:) boyuda 1.83 metabolızması felanda gayet normal ama genetık ıste babasıda cok zayıf.aman napım ya alırkende zayıf almadı benı dımı hıc takamıcam kafama

Ayy edda sende kendı gelecegımı goruyoeum sankı :))) Sende benım gıbı uyku delısısın bende valla sabah 5 dk fazla uyumak ıcın aksamdan hazırlıyom herseyımı...

hehe oldu be yaptım teşekkürler mursh

Nedemek cnm benım hayırlı ugurlu olsun

Cnmm ben oyle yaptım ama tıklayıp sıfreyı gırdıgımde hıc bısey cıkmıyo bende bastan yapıverıyom napıyım...

Cmm hayırlı olsun ıns basarılı olursun ısınde ....

Bekarlık sultanlıktır teorısı sanırım dogru :)))

Walla kızalr ısınız zor benımde exaskım :))) zayıftı ben yanında dobıs kalıyodum...Cok sınır bozucu bı durum bıdahakı sevgılımı soyle ırı yarı uzun boylu bulcam kı strese gırmıyım :)))

Cnmm yaa ehlıyet almak cok streslı valla allah yardımcın olsun bende kıl payı gecmıstım dıreksıyondan neyse sıkma canını bunda olmazsa dıgerınde gecersın ne olacak kı oss sankı mubarek :))

inşallah güzel geçer sınavın. telaş yapma yeter, bir iki kez daha hakkın var sonrasında zaten. illa geçersin. hayırlısı olsun. al tabi ehliyet=)

benimkide öyle zayıf uzun. bazen ona diyorum ki yanyana 10 oluyoruz diyorum. sayende şengül diyor ahaha=))
tanıştığımızda şu anki kilomdaydım sonrada 3-4 sene içinde 10 kilo aldım. 92 yi gördüm. şu duruma şükür ediyorum kızlar. o da istiyor zayıflamamı. ona patron kimmiş göstericem.
ancelina culi olup, ona brede benzemediğini söylicem ahah

merhaba,hayırlı olsun yeni işin. inş. gönlünce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…