- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.741
inşallah güzel geçer sınavın. telaş yapma yeter, bir iki kez daha hakkın var sonrasında zaten. illa geçersin. hayırlısı olsun. al tabi ehliyet=)
benimkide öyle zayıf uzun. bazen ona diyorum ki yanyana 10 oluyoruz diyorum. sayende şengül diyor ahaha=))
tanıştığımızda şu anki kilomdaydım sonrada 3-4 sene içinde 10 kilo aldım. 92 yi gördüm.şu duruma şükür ediyorum kızlar. o da istiyor zayıflamamı. ona patron kimmiş göstericem.
ancelina culi olup, ona brede benzemediğini söylicemahah
hehe cokkk ıyıydııı:) ehlıyete gelınce amann cokda lazım degıl zatende yapamıyor dedırtmmeeeemmm :))
inşallah güzel geçer sınavın. telaş yapma yeter, bir iki kez daha hakkın var sonrasında zaten. illa geçersin. hayırlısı olsun. al tabi ehliyet=)
benimkide öyle zayıf uzun. bazen ona diyorum ki yanyana 10 oluyoruz diyorum. sayende şengül diyor ahaha=))
tanıştığımızda şu anki kilomdaydım sonrada 3-4 sene içinde 10 kilo aldım. 92 yi gördüm.şu duruma şükür ediyorum kızlar. o da istiyor zayıflamamı. ona patron kimmiş göstericem.
Ayyyy bu cok ıyıdı yaaaa angelınaya benzeyıp onun brede benzemedıgını soyle ona yap bunu :)))
bnmkıde gömlek utuledınmı dıyoo:)))bnmkının hıc yemek derdı yoktur sabah kahvaltı yapmaz aksam yemek yemez.cesıt yapıyorum mesela yıyor doymadım dıyor peynır ekmege cok alısmıs onu yıyınce doyuyor bende dedım madem benm yemeklerle doymuyosun hep peynır ekmek ye:) artık cok cesıt yapmıyorum tek cesıt yapıp arkasından peynır ekmek dayıyorum:)buda yetmıyor gece 11 gene acıktım dıyorr öldurcek benı ve coookkk zayıff:) bı oturusta 1ekmek yıyor 11de yıne acıkıyor dusunun yanı:)
yemek ıcın usenenlerdensenız benım gıbı bısey daha sölıyım.zeytınyaglı sebzeyı bı yapısta cok yapın yarısını buzluga atın ve yıyecegınız gun sabah cıkarın öglene tazecık oluyor.2.sı hem tavuk kıyması hem dana kıyması alın ayrı ayrı köfte yapın atın fırına pısırın 3erlı veya4erlı paketleyıp buzluga atın yıyecegınız zaman yaptıgınız paketlerı cıkarıp ıster tost makınesıne bastırıverın 5 dkkada cözulsun ıstersenz sabh cıkartın ögleye cözulsunn ben evde oldugum halde böyle yapıyorum ayy ne cok konustum yaa
bnmkıde gömlek utuledınmı dıyoo:)))........
evlilik güzel eşiniz takım elbise giyme zorunluluğu yoksa
nefret ediyorum gömlek ütülemekten biriktirince 40 gömlek oluyo yemin ederimmm
gelde ütüleeeeee
ay kızlar yeter yapmayın evlenmek istemicem şimdi
ütü yapmayı hiç sevmem, yemek yapmayı çok severim. erken kalkabilirim sorun değil ama çok sinirli oluyorum sabahları.. mursh biz ne yapıcaz kimbilir ilerde. =)
Ayyy sorma cnm bende cok tembelım nasıl yaparım o koca evın ısını bılmıyorum zaten kendımıde sımdılık hazır hıssetmıyorum en ıyısımı benım ıcın dusunmemek...Bende sabah zar zor uyanırım ama bende haddınden fazla asabı oluyorum sabah erken kalktımmı ...Hele utu hele cam sılmek hele hele bulasık yıkamak ıııyyykkk Ammaannn en ıyısı ben azcık daha ertelıyım evlıklık planlarını bı 100 yıl kadarcık
evlilik güzel eşiniz takım elbise giyme zorunluluğu yoksa
nefret ediyorum gömlek ütülemekten biriktirince 40 gömlek oluyo yemin ederimmm
gelde ütüleeeeee
o kadar da erteleme canım =)
bakma sen şimdi böyle konuşuyoruz ama sevince yapar insan. kendi evimizi siler süpürürüz :123:
kızlar hamilelik dönemi falan nasıl oluyor ya bebeği olan varsa yazabilri mi çok merak ediyorum =))
Ayyy sorma cnm bende cok tembelım nasıl yaparım o koca evın ısını bılmıyorum zaten kendımıde sımdılık hazır hıssetmıyorum en ıyısımı benım ıcın dusunmemek...Bende sabah zar zor uyanırım ama bende haddınden fazla asabı oluyorum sabah erken kalktımmı ...Hele utu hele cam sılmek hele hele bulasık yıkamak ıııyyykkk Ammaannn en ıyısı ben azcık daha ertelıyım evlıklık planlarını bı 100 yıl kadarcık
ay kızlar yeter yapmayın evlenmek istemicem şimdi
ütü yapmayı hiç sevmem, yemek yapmayı çok severim. erken kalkabilirim sorun değil ama çok sinirli oluyorum sabahları.. mursh biz ne yapıcaz kimbilir ilerde. =)
evt benımkı gıbı bı kocan ve bendekı gıbı bı cenen varsa evlılık cok guzel.bana dıokı hayatım sunu şöle deılde böle yapsan dıo bende baslıyorum saymaya ben yoruluyorum butun gun onu nasıl yapayım hep kendını dusunuyosunn....uzadıkca uzaya cumleler sonrasında tamam hayatım demez olaydım yeterkı sus dıyor:) mesela evlılıgımzn ılk aylarında kullanmadıgımz bı odamız vr orayı topla dıo tamam keyfım gelınce toplarım dıyorum şaka yapıyosun dımı dıo:) gayet cıddı oldugumu artık bılıyor yap et yerıne yapalım edelım beraber yapalım demeyı ögrendı kocısım:) bıde tartısmalar oldugu zman hıc uzatmayız.o anda ıkımızde bagrır cagrır susarız bıdaha asla önumuze getırmeyız:)) evlılıkte ıse yaradıgını dusunuyorum sıze söylıyeceklerım bunlardan ıbaret:)))
teşekkür ederiz paylaştığın için mervecim. gerçekten allah nazarlardan korusun. hep mutlu olun inşallah.
bu arada benimde çenem çok düşüktür=) belli oluyordur zaten burada da. sesimde gür çok itici oluyorum tartışırken
allah herkese gönlüne göre versin inşallah. ben de evlenmek istiyoruuum artık ama daha vaaar
benimde sesim normalde iyidirdee sinirlninceee ejderha sesi çıakrma özelliğine sahibimmm ağzımdan ateşte çıkarabiliyorummm:60
Eki Görüntüle 256280
Öğle yemeğim kızlar buyrun ;
Mantarlı tavuk sote(acılı)
Yourt
ıce tea
1 dılım kepeklı ekmek
evt benımkı gıbı bı kocan ve bendekı gıbı bı cenen varsa evlılık cok guzel.bana dıokı hayatım sunu şöle deılde böle yapsan dıo bende baslıyorum saymaya ben yoruluyorum butun gun onu nasıl yapayım hep kendını dusunuyosunn....uzadıkca uzaya cumleler sonrasında tamam hayatım demez olaydım yeterkı sus dıyor:) mesela evlılıgımzn ılk aylarında kullanmadıgımz bı odamız vr orayı topla dıo tamam keyfım gelınce toplarım dıyorum şaka yapıyosun dımı dıo:) gayet cıddı oldugumu artık bılıyor yap et yerıne yapalım edelım beraber yapalım demeyı ögrendı kocısım:) bıde tartısmalar oldugu zman hıc uzatmayız.o anda ıkımızde bagrır cagrır susarız bıdaha asla önumuze getırmeyız:)) evlılıkte ıse yaradıgını dusunuyorum sıze söylıyeceklerım bunlardan ıbaret:)))
ama güzel yanlarıda var..
şimdi heveslendiriyim
yaptıgın yemekleri eşinin sevmesi aşkım senin ellerinle yaptıgın her yemeği seviyorum demesinden güzel birşey varmııı
YEMEK SONRAI DİNLENMEK İÇİN EŞİNİN OMZUNA BAŞINI KOYUP UZANMAKTAN GÜZEL BİRŞEY VARMIIIIII
EVLİLİKTEN SOGUMAK YOK KIZLARRRR SİZİDE EVLENDİRECEĞİZZ
teşekkür ederiz paylaştığın için mervecim. gerçekten allah nazarlardan korusun. hep mutlu olun inşallah.
bu arada benimde çenem çok düşüktür=) belli oluyordur zaten burada da. sesimde gür çok itici oluyorum tartışırken
allah herkese gönlüne göre versin inşallah. ben de evlenmek istiyoruuum artık ama daha vaaar
benimde sesim normalde iyidirdee sinirlninceee ejderha sesi çıakrma özelliğine sahibimmm ağzımdan ateşte çıkarabiliyorummm:60
ahah. sakin ol edaaaa.
off iştahımı kabarttın, afiyet olsun tatlım çok güzel gözüküyor =)
bu arada mursh sen öyle aman aman kilolu gözükmüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?