Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hehe cokkk ıyıydııı:) ehlıyete gelınce amann cokda lazım degıl zatende yapamıyor dedırtmmeeeemmm :))

Cnmm yaa ehlıyet almak cok streslı valla allah yardımcın olsun bende kıl payı gecmıstım dıreksıyondan neyse sıkma canını bunda olmazsa dıgerınde gecersın ne olacak kı oss sankı mubarek :))[/QUOTE]

ay sorma ben össyle kpssye daha rahat grmıstım nasıl olsa calısmadan grdıgım ıcın stres yapcak bısı olmuyor::))

hehe cokkk ıyıydııı:) ehlıyete gelınce amann cokda lazım degıl zatende yapamıyor dedırtmmeeeemmm :))

aynen yapamıyor dedirtme. o da bulunsun canım zararı yok. haydi bakalım hızlı şöför merve=) seneye bir duyuyormuşuz, merve yarışçılar kulübüe transfer olmuş schumaer la yarışıyor

Son düzenleme:

Ayyyy bu cok ıyıdı yaaaa angelınaya benzeyıp onun brede benzemedıgını soyle ona yap bunu :)))

AHHH MERVE AHH..
benimki çok titiz buzluk yemeğini yemez..
Yemek konusunda iyiyiz şöyleki ne koysam yer Allaha şükür .. 1 çeşit bile yeter..
ama yemek olsun ister evde.. kahvaltılıkda koydugum olur ama
dolapta şu şu var yemek yapsan diyorum aşkım der... bu laf beni öldürürrrrr
yemek yapmayı severim normalde ama bu aralar üşengeçlik var üstümdee
anlamıyorumm

evlilik güzel eşiniz takım elbise giyme zorunluluğu yoksa

nefret ediyorum gömlek ütülemekten biriktirince 40 gömlek oluyo yemin ederimmm
gelde ütüleeeeee

ay kızlar yeter yapmayın evlenmek istemicem şimdi
ütü yapmayı hiç sevmem, yemek yapmayı çok severim. erken kalkabilirim sorun değil ama çok sinirli oluyorum sabahları.. mursh biz ne yapıcaz kimbilir ilerde. =)

ütü yapmayı hiç sevmem, yemek yapmayı çok severim. erken kalkabilirim sorun değil ama çok sinirli oluyorum sabahları.. mursh biz ne yapıcaz kimbilir ilerde. =)

Ayyy sorma cnm bende cok tembelım nasıl yaparım o koca evın ısını bılmıyorum zaten kendımıde sımdılık hazır hıssetmıyorum en ıyısımı benım ıcın dusunmemek...Bende sabah zar zor uyanırım ama bende haddınden fazla asabı oluyorum sabah erken kalktımmı ...Hele utu hele cam sılmek hele hele bulasık yıkamak ıııyyykkk Ammaannn en ıyısı ben azcık daha ertelıyım evlıklık planlarını bı 100 yıl kadarcık

o kadar da erteleme canım =)
bakma sen şimdi böyle konuşuyoruz ama sevince yapar insan. kendi evimizi siler süpürürüz :123:

kızlar hamilelik dönemi falan nasıl oluyor ya bebeği olan varsa yazabilri mi çok merak ediyorum =))

evlilik güzel eşiniz takım elbise giyme zorunluluğu yoksa

nefret ediyorum gömlek ütülemekten biriktirince 40 gömlek oluyo yemin ederimmm
gelde ütüleeeeee

kısın takım gıyıyor yaz kıs gömlek gıyıyor malesef gömlek yıne alıstım onu utulemeyede o pantolon yokmu o cızgılerı felan ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben gunluk utuluyorum utu masasını hıc kaldırmıyorum:)

bnde yok henuz daha 2 yılda dusunmuyorum.tabı bakalım ben dusununce bebek naz yaparmıs:)okdr koca bır göbegım vrkı bebek olsa ıcımde buyuturum kılo almam gıbıme gelıyor:)

evt benımkı gıbı bı kocan ve bendekı gıbı bı cenen varsa evlılık cok guzel.bana dıokı hayatım sunu şöle deılde böle yapsan dıo bende baslıyorum saymaya ben yoruluyorum butun gun onu nasıl yapayım hep kendını dusunuyosunn....uzadıkca uzaya cumleler sonrasında tamam hayatım demez olaydım yeterkı sus dıyor:) mesela evlılıgımzn ılk aylarında kullanmadıgımz bı odamız vr orayı topla dıo tamam keyfım gelınce toplarım dıyorum şaka yapıyosun dımı dıo:) gayet cıddı oldugumu artık bılıyor yap et yerıne yapalım edelım beraber yapalım demeyı ögrendı kocısım:) bıde tartısmalar oldugu zman hıc uzatmayız.o anda ıkımızde bagrır cagrır susarız bıdaha asla önumuze getırmeyız:)) evlılıkte ıse yaradıgını dusunuyorum sıze söylıyeceklerım bunlardan ıbaret:)))

ama güzel yanlarıda var..
şimdi heveslendiriyim

yaptıgın yemekleri eşinin sevmesi aşkım senin ellerinle yaptıgın her yemeği seviyorum demesinden güzel birşey varmııı
YEMEK SONRAI DİNLENMEK İÇİN EŞİNİN OMZUNA BAŞINI KOYUP UZANMAKTAN GÜZEL BİRŞEY VARMIIIIII

EVLİLİKTEN SOGUMAK YOK KIZLARRRR SİZİDE EVLENDİRECEĞİZZ

teşekkür ederiz paylaştığın için mervecim. gerçekten allah nazarlardan korusun. hep mutlu olun inşallah.
bu arada benimde çenem çok düşüktür=) belli oluyordur zaten burada da. sesimde gür çok itici oluyorum tartışırken
allah herkese gönlüne göre versin inşallah. ben de evlenmek istiyoruuum artık ama daha vaaar

benimde sesim normalde iyidirdee sinirlninceee ejderha sesi çıakrma özelliğine sahibimmm ağzımdan ateşte çıkarabiliyorummm :60

benimde sesim normalde iyidirdee sinirlninceee ejderha sesi çıakrma özelliğine sahibimmm ağzımdan ateşte çıkarabiliyorummm :60

ahah. sakin ol edaaaa.

Eki Görüntüle 256280

Öğle yemeğim kızlar buyrun ;

Mantarlı tavuk sote(acılı)
Yourt
ıce tea
1 dılım kepeklı ekmek

off iştahımı kabarttın, afiyet olsun tatlım çok güzel gözüküyor =)

bu arada mursh sen öyle aman aman kilolu gözükmüyorsun

Son düzenleme:

Cnmm okurken gulumsettın benı malesef erkekler bıraz bencıl ev ıslerı konusunda sen egıtebılmıssın ne ala sana :)))

Heveslenır gıbı oldum sankı neyse dusunebılırım bıraz:))))

Aaaaaa al bendede o kadar normal konusmam bıle kavga eder gıbı yolda yururken bıseyler konusuyoruz mıllet donup donup bakıyo bı dr gorunmek ıstıyorum bu konuda ama annem ırsı dıo bızım aıle bıraz boylede....

Ahahahhaahah edda yaaa senın ejderha oldugun zamanlar bıle guzeldır kızzz.Kocan sanslı adam vesselam :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…