- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.761
evet hanımlar karar verdim lazer yaptırıyorum.İlk randevum yarın 2de ,nedense çok heyecanlıyım ya,lazer yaptıracağım bölgeler arasında özel bölgeninde olması beni çok geriyor acaba toplam dk sürcek(özel bölge,tam bacak ve koltuk altı),tamamen mi soyuncam falan diye saçma sapan konular geçiyor aklımdan
kızlar menümü yazayım bende;
sabah: 3 kepekli krakeri light yoğurda batırıp yedim. =)
ara: bir bardak şekersiz çay 6 form bisküvi.
öğlen: bir kase light ton balıklı, mısırlı, yağsız ve tuzsuz göbek salata ile bir porsiyon türlü. 2 dilim tam buğday ekmeği. biraz light yoğurt.
ara: küçük bir kasede light sütlü kelogs tam buğday mısır gevreği.
akşam:1 porsiyo salata.
bol su içtim. 200 kalça hareketi yaptım. sizce listem nasıl çok mu yedim?
evet hanımlar karar verdim lazer yaptırıyorum.İlk randevum yarın 2de ,nedense çok heyecanlıyım ya,lazer yaptıracağım bölgeler arasında özel bölgeninde olması beni çok geriyor acaba toplam dk sürcek(özel bölge,tam bacak ve koltuk altı),tamamen mi soyuncam falan diye saçma sapan konular geçiyor aklımdan
cnm ya menun gayet az ama kepeklı kraker-form bıskuvı-2 dılım bugday ekmegı-mısır ve kellogs bunların hepsı karbonhıdrat yanı un ama undan uzak durmalıyız ya hani.nasıl duzenleyebılırdık sabah ekmek yerıne yemıssın yanında peynır olabılırdı.aradakı 6 form var ya hanı muhtemelen acıktıgın ıcın yedın sabah peynrını yesen okdr acıkmazdın ve o arada meyve yerdın alsamkı arada 3 form 1 bardak sut oalbılırdı.senınkı yıne kötu degıl ama görmusken söylemek ıstedım.cok karısmayada korkuyorum hanı bılmıslık taslıyo gıbı olsun ıstemıyorum :26::26::26:
Eki Görüntüle 256280
Öğle yemeğim kızlar buyrun ;
Mantarlı tavuk sote(acılı)
Yourt
ıce tea
1 dılım kepeklı ekmek
Cnmm okurken gulumsettın benı malesef erkekler bıraz bencıl ev ıslerı konusunda sen egıtebılmıssın ne ala sana :)))
Heveslenır gıbı oldum sankı neyse dusunebılırım bıraz:))))
Aaaaaa al bendede o kadar normal konusmam bıle kavga eder gıbı yolda yururken bıseyler konusuyoruz mıllet donup donup bakıyo bı dr gorunmek ıstıyorum bu konuda ama annem ırsı dıo bızım aıle bıraz boylede....
Ahahahhaahah edda yaaa senın ejderha oldugun zamanlar bıle guzeldır kızzz.Kocan sanslı adam vesselam :))))
Cnmm benım panık yapma...Şöyle düşün onlar senınkı gıbı gunde en az 10 tane goruyorlar...Şu alttan cıtcıtlı bady varya onlardan gıy ıcıne paketın yapılcagı zaman cıt cıtını acarsın ısterse ıc camasırını cıkar yok rahat edemem dersen once bı tarasını ac yapsın sonra bı tarasını ac yapsın...Zaten 2. 3. de alısıyorsun merak etme komple acıverıyosun....
sağol mervecim. ya olsun soruyorum işte. hepimiz bir şeyler öğreniyoruz sonuçta, neden bilmişlik taslıyor gibi olsun ki =)
haklısın karbonhıdrat fazla oldu o yüzden benimde içim rahat etmedi. akşam sadece meyve salatası yicem işallah 100 mekik çekicem. 100 de bacak hareketi yaparım =) senin menü güzel ama salatayla sadece 2 dilim ekmek. biliyormusun bende kedim diyetisyene uymayıp kedi menümle daha çok kilo vermiştim=)
evt bencede cok valla ama aksama acıkıp daha fazla yememek ıcın tamamladım sabah kahvaltısıda yapmadıgım ıcın.bakalım dıyetısyenmı kazanıcak benmı:)
kızlar size bir şey daha danışacağım. kusura bakmayın ama çok sık idrara çıkıyorum=((
regl ile alakalı olabilir mi yoksa çok su içtiğimden vücut atmak istiyor diye mi? diyetle ilgisi var mı?
ayyyy Mursh sen çok yaşa emi komple açarım haaaslında yarın 1000 lirayı peşin istedi kadın,randevu aldım ama hala kafam karışık ,umarım pişman olacağım bi karar vermem,bazıları tam bitmiyor boşuna lazerle uğraşma yaptırcaksan iğneli yaptır ,pişman olursun falan diyor
öyle bir geçer zamankiyi izledim izleyememiştim oyüzden yoktumm
kız murchh bu menülerini ekleyince çok acıkıyorum bennn
bende öğle ymeği 1 paket limonlu eti form bizküvi yedim yeşil çay içtimmm
ama acıktımmmm böyle olunca akşam kendimde savaşıyom savaşıyommm ve sonundakaybeden oluyom heppppp
:)))))
şanslımı şanssızmı bilmiyom amaa iyiyken şanslı kavga ederken sanssızzz
kavga anında gözüm birşey görmez genelde
kızlar size bir şey daha danışacağım. kusura bakmayın ama çok sık idrara çıkıyorum=((
regl ile alakalı olabilir mi yoksa çok su içtiğimden vücut atmak istiyor diye mi? diyetle ilgisi var mı?
nasıl gidiyor kızlar? ben biraz zorlanıyorum offf nasıl verecez bu kiloları? 2 sene önce 95 kiloyu görmüştüm yine burada bir grupa katılmıştım ve 78 kiloya kadar inmiştim ne güzel, hamilelik falan derken geldim 96 küsüre. şimdi diyorum nasıl başardım ben bunu.
selam kızlar..yorgun savaşcı geldiiiiiiiii..
eşim netin faturasını ödemeyi untumuş net kesikti gelemedim bugün..aslında iyi de oldu..bugün hiç totım koltuk yüzü görmediiii
tem,izlik ütüüüüü kıpır kıpırdım valla..misafirlerim gitti 12 ye doğru..evi toparladım yarın gen emis var ve gündüz temizlik var gene..çok yoruluyorum yaa.bbben iş yapmayı sevmmem ki ama mecbur yapıyorum..bebeişimi görmeye geliyor herkes...
geçmişi okudum ..döktürmüşsünüz baya..
menümü yazayım hemen
3 kupa yeşilçay ,,suyu az içtim gene
sabah 1 dilim kepek ekmek 3 siyah zeytin 2 kaşık çökelek salatalık domates ve biber
ara bir şeftali
öğleyin bir küçük kase yogurt çorba ve 1 pors taze fasulye ve yogurt
arada 2 kkuru kayısı
akşam 1 dilim börekkk,
ve misafirlerle biraz karpuz ve beyaz üzüm yedim..
börek yediğim için pişmanım...mutfagım bomba gibi bir sürü pasta dolu((
ve yorgunluktan ölüyorum..sabah görüşmek üzere..iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?