Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Okudum cnm yazdımda sana bız dukan yapamayız maleseff Dukan yapabılmen ıcın butun gun evde olman ve acıktıkca serbest olan seylerden yemen gerek...Dukanda ne kadar cok yersen o kadar hızlı kılo verıyorsun...Senın yaptıgının dukanla alakası yok ama guzel bır dıyet menu olmuş....Bence sen dukan yapıyorum deme de dukan mısalı bıseyler yap.Gene proteın agırlıklı ekmek cok az bole bır dıyet programı hazırla daha mutlu olacaksın bence...

Ne getırdın bugun oglen ıcın ?

woww canım akşam yemeği yemem,şsin gen..bravo iradene...4 fincan yeşil çay içmişsin yeşil çay süper bişiy kızlar...

kzılar bguün çok enerjiğim..kendimiçk iyi hissediyorum..zayıflayacagıma o kadar çok inanıyorum ki..çok mutluyum...eşim beni kilo yüzünden hiçüzmedi bugüne kadar ama zayıflamamı o kadar çok istiyor ki...az önce telefonda soruyor kondisyon bisiletini araştırmadın mı daha...alalım sana diyor..adam demekki çok önemsiyor bu kilo işini...:18:

:))) evet aynen öyle kuşum dukan yapmıyorum ama dukana yakın beslencemm yani protein agırlıklıı amaa hafif şeyler...
öğlen içinn kepek ekmek arası beyaz peynirrrrrr
amaaa öğleyi bekleyemedim şimdi çayla yedim onu

afiyet olsun edacım...dkanla karbonhidrat dieti benziyor dimi..yaniprotein agırlıklı besleniyorsun karbonda da 50 karbonu geçmiyorsun..bebeğimö 9 aylık falan olsun ben de düşünüyorum böyle şok dietler ozamana 6 lı rakamlara gelmiş olurum umarım 6 ay içinde:)

woww canım akşam yemeği yemem,şsin gen..bravo iradene...4 fincan yeşil çay içmişsin yeşil çay süper bişiy kızlar...

Ahh cnm ben bu kadar gayret edıyorum ama tartı oynamıyo yaa daha yukarılara cıkıyor bıseylerı yanlısmı yapıorum dıorum donup bakıyorum hersey normal bakalım bırakmıycam ama 90 kıloya kadar cıksamda boyle beslenmeye devam edıcem...

oohhh senın enerjın banada gectı yahuuu...Cnm erkekler oyledır bazıları vardır patavatsızdır sankı o oyle kılonla ılgılı ılerı gerı konusunca sen dahada hırslanacakmıssın gıbı dusunur...Bazıları vardır daha naıftır kırmadan yapmaya calısır bunu sen sanslısın senın esın daha kıbar senı kırmadan cozmeye calısıyor ve destek oluyor bu zayıflama ısını once kendı saglıgınıcın sonrada esıne verebılecegın guzel bır hedıye oldugu ıcın yapmalısın bence...Bu sana buyuk moral olmalı...

Hadı bakalım hayırlısı oglen ıcın keske tavuk yapıp getırseydın yada salata sımdı oglen acıkcan gecıstırcen onla bunla

Cnmm 6 ayda fazlasını bıle yapabılırsın yeterkı azımlı ol...Aman bunuda yıyım bundan ne olur dıe dusunme sakın

tavukları çıkardım akşamm dışarı sabah yapacaktım ama üşendim geri koydum dolaba amaa
bu gece anneme gitcem tavukları yarın yapsam yarına kadar buzdolabında bozulurmuuu

selam kızlar
bu sabahki menüm : 1 bardak cay, 2 dilim ekmek, yumurta ve birazcık peynir.
öğleye de tavuk ızgara yapacagım salatayla beraber. akşamıda salatayla geciştirmeyi düşünüyorum.

Dünkü menüm..

Sabah
08:00 sirkeli- limonlu ılık su

08:30 1 kibrit kutusu peynir- 1 domates- 1 yumurta - 5 yeşil zeytin- 2 bardak çay- 3 dilim kepek ekmeği

Öğlen
14:30 (hiç sevmezdim ama dün çok beğendim) Bamya yemeği - 1 bardak meyvesuyu - közlenmiş biber salatası - 2 dilim kepek ekmeği

Akşam birşey yiyemedim arkadaşlarlaydım eve geliş saatim 20:30 u bulunca o saatten sonra bişey yemek istemedim 2 bardak meyve suyu içtim pek aç da değildim :)

akşam 21:00 - 23:00 arası bazen hızlı bazen yavaş tempoda da yürüyüş yaptık yine arkadaşımla..

Bugün kahvaltıda

07:20 sirkeli limonlu su

07:45 kepek ekmeğinde beyaz peynir ve dmatesli tost (kaşar kilo aldıracağı için kullanmadım) 2 brdak çay

birazdan da spor yapıcağım :)

murchhh çok lezzetli görünüyoooo
tam benliksin wallaa yemek mideden önce göze hitap etmelii..
Murch bu kabın tuppermııı
ben böyle tupper görmedimmmmm

Evt cnm bende oyle dusunuyorum her halımdende bellı gorsellık onemlı bencede...Yok cnm cok once burgerdan salata soylemıstım onu kabını atmadım yıkdım ofıste salata yapmak ıcın kullanıyorum cok rahat oluyor...

yarın bende burgerden salata söyliycemmm
O tabktan getirmezler adamları dövcemmm
(kıskanç eddaaaa )

Alemsın yaaa ama bu tabaklarla getırıyorlar yarın sıparıs ve bahaneyle ogle yemegı yemıs olursuntabakta sana kalır

Yarın burger salata yiyorum ozaman
Murchhhhh
yedinmi karnın doydumuuu
akşama ne yiycennnnn
ben anneme gitcemm akşamm ama yemiycem ne yaptıysa çorba içerim sadece varsa

Yarın burger salata yiyorum ozaman
Murchhhhh
yedinmi karnın doydumuuu
akşama ne yiycennnnn
ben anneme gitcemm akşamm ama yemiycem ne yaptıysa çorba içerim sadece varsa

Cnmm sabah kahvaltısı yapmadım oglende ıste salatayı yedım doydum yaa allah bereket versın :) Ben aksam yemem belkı gene bılmıyorum yersemde karnıbahar haslaması var evde az onu yerım...Tartı hala 79 larda ondan belkı cumaya hazırlık olsun dıe yemem...

Edda benım bugun ıst olmam gereklıydı bazı eksıkler ve olaylar yuzunden onumuzdekı ayın 15 ıne kaldı ıst yolculugu Bugun halıl sezaı paracıkoglunun konserıne gıdecektım nasıp deılmıs olmadı...Sen trabzondakıne gıdıyosun heralde benım yerımede dınle olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…