- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #237.841
Bazen az yediğinizde daha çok kili alıyoruz bence diyetisyeni bu hafta harfi harfine dinle sonuca bakalim ıyi gelecek benceDun diyetisyene gttim verdigi diyet listesine gore deniyorum gunluk bana 10 dilim tam tahilli ekmek yazdi bn o kadar yiyemem dedim 10 dilimi gecmede istersen 1 tane ye dedi 4 porsyonda meyve dedi ben meyveyide o kadar yiyemem bazi seyleri abarti geldide bakalim degisiklik olacak mi
Ayyyy saol canım sizlerle paylaştıktan sonra daha bir ferahladım. Başaracağız hepbirlikteYavrum geçen bende akşam yemeğini saklamıştım. Pazardi galiba ama ben kahvaltıyı ogleyi filan yemistim yani. Sende onlarda neresinden tutsan elde kalıyor. Doğru dürüst kahvaltı etmezsen enerjin olmazki gün boyu. Kuzum gecicek bugünler bak ben 4 hafta gram oynamadim tartıda bi motivasyon eksikliği cektim ama ipin ucun bırakma. Basaricaz burda. Kalpten inan
10 dilimmişaşırmış o diyetisyen bide 10 dilimi geçme de 1 dilim ye istersen ne demek bilmiş ne olacak ben olsam gitmezdim...
Ekmegi o kadar yiyemem ki ama kanim dusuk cikmis kan hapi yazdilar gynoferon onu iciyorum bide folikasit kv icme sisir seni iyice dedi bu ay bi denicem bakalim ekmek ve meyve haricinde uyucam yazdigi listeye allah hayirlisini versin ne diyelim bakip gorecez canimBazen az yediğinizde daha çok kili alıyoruz bence diyetisyeni bu hafta harfi harfine dinle sonuca bakalim ıyi gelecek bence
Bu ikinci uyanış ikinci zayıflama serüveni. Bu defa kimse birsey demiyor çünkü iki sene önce başardım ve tekrar kilo almamın sebebi oğlumAslında yukarıda içimi döktüğümden güzel günün konusu olamaz bence...
Günün Konusu
Zayıflama sürecinde hissettiğiniz duygular, aldığınız iyi veya kötü eleştiriler nelerdir ?
Cnm domates çorbasını unlu mu yapıosun süper menü afiyet olsunMenüm:
10:45 1hurma, 1kuru kayisi,1 kuru incir
Ayran soda kürü
11:30 1tb ekmek, 3zeytin, 1hasl.yumurta, 1kk peynir, az salca, domates salatalik
16:00 1fincan sütlü kahve
17:30 1kepce domates corbasi, 1tabak ispanak yemegi (yaklasik 8yk), 4yk yogurt, Salata
19:30 ( belki 1/8 kadar Ayva)
2 fincan beyazcay
2,5lt Su
4mil leslie + 40dk n.t yürüyüs = 220puan
Sevgili rakibem bu kadar aç kalma lütfen baklavalar börekler yeeMenüm
Sabah 09:00
1 yumurta
Öğle 12:00
6 yk kabak yemeği
3 yk barbunya
2 yk bulgur
Salata
Akşam 18:00
2 adet hurma
1 lt su
3 adet kahve
Hareket sıfır
+ alınan kilolar
Canım çok güzel düşünmüşsün hoşgeldin kendini tanıtmanı bekliyorumŞimdi arkadaşlar benim planım şöyle sabahları sirkeli ballı kür içmek karbonhidrat kesmek bol su içmek lesli 3 mil mutlaka yapmak başka ne yapabilirim artık hafif çevik hareket edebilen genç görünen anne olmak istiyorum
Bakla favayı çok merak ediyorum afiyet olsunMenüm
(11.00) gece uyumayinca sabah çocukları okula bırakıp yatağa döndüm ondan böyle geç
2 haşlanmış yumurta
12 zeytin
2 salatalık
50 Gr. Beyaz peynir
8 ceviziçi
Bir fincan filtre kahve
(14.30)
15 tane fındık
Bir filtre kahve
8 tane kuru üzüm
(17.00)
2 dilim bakla fava
Bir bardak ayran
Gün içinde 3 litre su. Yatana kadar yarım litre daha içerim gerci
Çok begendim rakibemBugunku menum
Limonlu ilik suyla basladim
Sabah10.30
Az yagli karnibaharli havuclu 1yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik
2 dilim ekmek
2 br cay
Ara12.45
1 kucuk muz
1 br süt
Ogle15.40
Bi kase yogurt
Aksam18.45
1 tabak sebze yemegi
2 dilim ekmek
2 kasik yogurt
2 br yesil cay
2 br cay
2 lt su 3 de olabilir yatana kadar
2 saat n.t yuruyus
1 saat spor aletlerinde egzersiz @Pnrrr-20
Çolk güzel spor yapmışsın afiyet olsun cnmEMZIREN ANNE MENUSU
Sabah : 9.00
1 tane haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1 tane salatalik
2 y.k pekmez
1 ince dilim peynir
Ogle yemegi13.00
1 kase tarhana corbasi ( 2 kepce)
( canim hicbirsey yemek istemedi gecistirdim )
Ara ogun:16.00
1 bardak sut
4 adet kuru kayisi
6 adet findik
Aksam yemegi:18.30
1 tabak pirasa yemegi
1 kase yogurt
1 kucuk kase Salata
Yatmadan once;
Soda ayran kuru
Su. 2.5 lt
Spor: 30 dk eliptik 30*4=120 puam
3 mil leslie 45*3= 135 puan
Toplam = 255 puan
@Pnrrr-20
Walla yakışır benim bırak eksiyi artılar çok bakalim cumaya kadar artılardan kurtulabilecek miyim
Ben sana söyleyim mi dediğini yapmazsan bı işe yaramaz önce güvenmek işin ben bu kiloda günde 6dlm yiyorum senin kilonda gayet normal benim ablam o on dilimle 30kg verdi eğer gidiyorsanız uyacaksin yoksa zaten olmuyormelegimve ben
Bende anlatirken dondum kaldim bende hic yemiyordum aylardir gun icinde 10 dilim yiyemem kilo verecegime alirim dedim oda ekmek yemezsen daha cok acikirsin aksam onune geleni yemek istersin dedi ama benim ekmekle o kadar aram yok zaten o istedigi kadar ye desin akil var mantik var enn fazla gunde 3 4 dilim yiyebilirim kendimi biliyorum cunku fazlasi sisirir beni 7 den sonra yemegi kesiyorum dedim icersem cay yesil cay kahve iciyorum dedim yatana kadar acikirsin kendini ac birakma dedi 9 10 gbi 2 3 tane istedigin meyveden yiyebilirsin dedi ben şok oldum 10 da meyve yersem mesala bi elma yada muz yedim yada mandalina bunlarin icindeki dogal sekerler vucutta kalacak ertesi gune kadar kana islenecek uyandiktan sonra ben bunu nasil vucudumdan atacam kadina sinir oldum nasil olsa akupunktura gtmissin diyetleri biliyosun o verdikleri diyete tekrar basla onumuzdeki ay tekrar gel dedi gunluk 8 9 bardk su ic 40 dk yuru yeter dedi listeyi verdi hadi yallahhbunlari nasil diyetisyen yapiyolar hayret ediyorum ya yazdigi listeye kendide uyuyor galiba benden zayifti ama bi diyetisyene gore kiloluydu kollari gobegi vardi baya
Ben bugun tok karnına kıyafetli cuma günkü kiloya yakın çıktım cumaya kadar tartılmıcam çok merak ediyorumWalla yakışır benim bırak eksiyi artılar çok bakalim cumaya kadar artılardan kurtulabilecek miyim
Diyetisyen özeldemi bende 109 ile gittiğimde 9 dilim ekmek vermişti çok ünlü bi diyetisyen bana demekki bi bildikleri varmelegimve ben
Bende anlatirken dondum kaldim bende hic yemiyordum aylardir gun icinde 10 dilim yiyemem kilo verecegime alirim dedim oda ekmek yemezsen daha cok acikirsin aksam onune geleni yemek istersin dedi ama benim ekmekle o kadar aram yok zaten o istedigi kadar ye desin akil var mantik var enn fazla gunde 3 4 dilim yiyebilirim kendimi biliyorum cunku fazlasi sisirir beni 7 den sonra yemegi kesiyorum dedim icersem cay yesil cay kahve iciyorum dedim yatana kadar acikirsin kendini ac birakma dedi 9 10 gbi 2 3 tane istedigin meyveden yiyebilirsin dedi ben şok oldum 10 da meyve yersem mesala bi elma yada muz yedim yada mandalina bunlarin icindeki dogal sekerler vucutta kalacak ertesi gune kadar kana islenecek uyandiktan sonra ben bunu nasil vucudumdan atacam kadina sinir oldum nasil olsa akupunktura gtmissin diyetleri biliyosun o verdikleri diyete tekrar basla onumuzdeki ay tekrar gel dedi gunluk 8 9 bardk su ic 40 dk yuru yeter dedi listeyi verdi hadi yallahhbunlari nasil diyetisyen yapiyolar hayret ediyorum ya yazdigi listeye kendide uyuyor galiba benden zayifti ama bi diyetisyene gore kiloluydu kollari gobegi vardi baya
Onun aynısından bende de var canım saçma sapan bir gün geçirdim resmenEvet keyfim yok hic nedeninide bilmiyorum bi gerginlik ve sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?