Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bazen az yediğinizde daha çok kili alıyoruz bence diyetisyeni bu hafta harfi harfine dinle sonuca bakalim ıyi gelecek bence

Ayyyy saol canım sizlerle paylaştıktan sonra daha bir ferahladım. Başaracağız hepbirlikte

10 dilimmi şaşırmış o diyetisyen bide 10 dilimi geçme de 1 dilim ye istersen ne demek bilmiş ne olacak ben olsam gitmezdim...
melegimve ben
Bende anlatirken dondum kaldim bende hic yemiyordum aylardir gun icinde 10 dilim yiyemem kilo verecegime alirim dedim oda ekmek yemezsen daha cok acikirsin aksam onune geleni yemek istersin dedi ama benim ekmekle o kadar aram yok zaten o istedigi kadar ye desin akil var mantik var enn fazla gunde 3 4 dilim yiyebilirim kendimi biliyorum cunku fazlasi sisirir beni 7 den sonra yemegi kesiyorum dedim icersem cay yesil cay kahve iciyorum dedim yatana kadar acikirsin kendini ac birakma dedi 9 10 gbi 2 3 tane istedigin meyveden yiyebilirsin dedi ben şok oldum 10 da meyve yersem mesala bi elma yada muz yedim yada mandalina bunlarin icindeki dogal sekerler vucutta kalacak ertesi gune kadar kana islenecek uyandiktan sonra ben bunu nasil vucudumdan atacam kadina sinir oldum nasil olsa akupunktura gtmissin diyetleri biliyosun o verdikleri diyete tekrar basla onumuzdeki ay tekrar gel dedi gunluk 8 9 bardk su ic 40 dk yuru yeter dedi listeyi verdi hadi yallahh bunlari nasil diyetisyen yapiyolar hayret ediyorum ya yazdigi listeye kendide uyuyor galiba benden zayifti ama bi diyetisyene gore kiloluydu kollari gobegi vardi baya

Bazen az yediğinizde daha çok kili alıyoruz bence diyetisyeni bu hafta harfi harfine dinle sonuca bakalim ıyi gelecek bence
Ekmegi o kadar yiyemem ki ama kanim dusuk cikmis kan hapi yazdilar gynoferon onu iciyorum bide folikasit kv icme sisir seni iyice dedi bu ay bi denicem bakalim ekmek ve meyve haricinde uyucam yazdigi listeye allah hayirlisini versin ne diyelim bakip gorecez canim

@Pnrrr-20 canim sebze yemegi derken mevsim sebzeleri iste karnibahar brokoli havuc sogan sarimsak patates ozellikle 1 yemek kasigi yag ile yaptik bende tabagima tane tane aldim susuz ben seviyorum diye hftada 3 4 kere yapariz tam olarak ne yazacagimi bilemedim sebze yemegi yazdim

selam menüm (emziren anne)

sabah
1 dlm yumurtalı ekmek
2 zeytin
1 tane otlu börek (olmadı biliyorum ama annemde olduğum için kıramadım)

öğlen 5 kaşık ıspanak az yağlı, tuzlu yoğurt 1 dlm ekmek

ara 1 muz
ara 1 kocan mısır haşlama

akşam 18.30karnabahar haşladım yağsız ,az tuzlu
sarımsaklı yoğurt
6 kaşık piyaz

Merhaba kızlar bugün hiç yazamadım evi temizledim ev sahibi geldi resmini çekti mutfagı hallettim akşam yemekten sonra oğlanı emzirirken uyumuşum onla kalktım mutfagı topladım çamaşır katladım üstüne oğlana ye ek yedirip banyo yaptırıp uyuttum ve geldim :)

Menü emziren anne
Sabah 10
Kapya biberli omlet 2 yumurtadan
1 dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik
Öglen 13.00
Yarı kase bezelye
1 dilim ekmek
Ara
Yarım mandalina
Akşam
2 adet karnıyarık fırında yaptım
Az turşu
4 lt su ve 4 mil leslie 60*3=180 @Pnrrr-20

Bu ikinci uyanış ikinci zayıflama serüveni. Bu defa kimse birsey demiyor çünkü iki sene önce başardım ve tekrar kilo almamın sebebi oğlum ilkinde özellikle eşimin ısrarı ile başladım başlarda çok mutsuzdum çünkü ŞIŞMAN olduğumu kabul etmiştim ama kilo verdikçe kendime güvenim arttı resmen

Cnm domates çorbasını unlu mu yapıosun süper menü afiyet olsun
Menüm
Sabah 09:00
1 yumurta
Öğle 12:00
6 yk kabak yemeği
3 yk barbunya
2 yk bulgur
Salata
Akşam 18:00
2 adet hurma
1 lt su
3 adet kahve
Hareket sıfır
+ alınan kilolar
Sevgili rakibem bu kadar aç kalma lütfen baklavalar börekler yee
Canım çok güzel düşünmüşsün hoşgeldin kendini tanıtmanı bekliyorum
Bakla favayı çok merak ediyorum afiyet olsun
Çok begendim rakibem
Çolk güzel spor yapmışsın afiyet olsun cnm

Ben sana söyleyim mi dediğini yapmazsan bı işe yaramaz önce güvenmek işin ben bu kiloda günde 6dlm yiyorum senin kilonda gayet normal benim ablam o on dilimle 30kg verdi eğer gidiyorsanız uyacaksin yoksa zaten olmuyor

Diyetisyen özeldemi bende 109 ile gittiğimde 9 dilim ekmek vermişti çok ünlü bi diyetisyen bana demekki bi bildikleri var

Merhaba aranıza yeni katılıyorum ismim Nur 30 yaşındayım evliyim iki oğlum var biri 6 yaşında biri 15 aylık emziriyorum sağlık teknikleriyim şuan bebekten dolayı çalışmıyorum 1 yıl kadar daha çalışmayı düşünmüyorum 167 boyundayım 87 kiloyum hedefim 58 daha önce hiçbir grupta bulunmadım ilk kez yazıyorum evlenmeden önce 60 kiloydum doğumlar kilo aldım ikinci bebeğimde 104 kiloya kadar çıktım şuan 87 ama hala çok fazla artık yeter diyorum bende kabul eder yardımcı olursanız sevinirim

dün geceki soruyı bugün cevaplayabilicem.
dün bebeğim izin vermedi.

neden zayıflamak istiyorum

vitrinde görüp de çok beğendiğin şeyin bana uyan bedenini denwdiğinde hiç de vitrindekine yakıştığı gibi yakışmadığını
gördüğüm için

eşimşn durup dururken gözleri göbeğime kaydığını için

otururken önüme yastık (laaar ) koymak istediğim için

eski bir arkadaşımın "asla o kadar büyük nir göbeğim olmasına izin vermem" lafı için

ilkokulda sınıfın en salak öğrencileri şişko diye dalga geçerken yerin dibine giren ve çıkması malesef çoook(evlendikten çok sonra ) uzun süren özgüvenim için

pazardan standart b2den herhangibirşey alıp giymek için

en önemlisi aynaya baktığımda kendimi güzel ,gerçekten güzel hissetnek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…