Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin cnm bi çoğumuz emziren anneyiz birbirimize destek oluyoruz daha önce diyet yaptın mı

Ben bugun tok karnına kıyafetli cuma günkü kiloya yakın çıktım cumaya kadar tartılmıcam çok merak ediyorum
Umarım güzel bir sonuç alırsın. Bende galiba çok stres yol uykusuzluk az uykuyla bağlantılı ödem oldu. Ama yemefigim için rahatım. Vardın olsun artilar nasıl olsa gidecekler hepimizin ki

Uykusuz bir gecenin ardından baş ağrısı ile miskin bir gün geçirdim canım inşallah yarına toplarım kendimi

Umarım güzel bir sonuç alırsın. Bende galiba çok stres yol uykusuzluk az uykuyla bağlantılı ödem oldu. Ama yemefigim için rahatım. Vardın olsun artilar nasıl olsa gidecekler hepimizin ki
Ablacım geçen hafta yaşadıklarn kolay değildi vucudun düzene alışınca hepsini attar birden hiç canını sıkma

Canimmmmmm yaaa başaracağız merak etme

Yaptım ama uzun sürdüremiyorum iki hafta yapıp bir ay bırakıyorum malesef motivasyonu çabuk sönüyor bir hırsla başlıyorum birden bitiveriyor azim
Buraya hergün gelirsen emin ol motiven kaybolmaz Mefkurem kaptanımız buna izin vermez

Canım bebek niyetin varsa kesinlikle ihmal etme folik asidi

Menümu yazayım
Emziren anne menüsü
Saat 10.00
1 incir ve onun suyu

Saat 11.50
2 yumurta ile Mantarlı omlet
1 salatalık
Bol yeşillik
3 cerry domates
Ceviz büyüklüğu kadar tb ekmek
Saat 15.00
Yarım yeşil elma tarçınlı
Saat 18.30
2 kepçe mercimek çorbası
1 fileto levrek
Salata

20.30
Sakızli şekersiz Türk Kahvesi
2.7 litre su
3 mil Leslie 40 dakika×3=120 puan @Pnrrr-20

Hoş geldin canım ben Fatma

Ben geldimmmm, yine çok uykum varrr... nasıl bir uyku kıtlığı çektiysem; uyu uyu doyamıyorum uykuya bu aralar

Telefonum da hiç susmuyor, üniversite arkadaşlarım and içmişler beni evlendirmeye... Menümü sabah yazayım...

Şimdiden iyi geceler herkeseee​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…