- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #237.861
Hoşgeldin cnm bi çoğumuz emziren anneyiz birbirimize destek oluyoruz daha önce diyet yaptın mıMerhaba aranıza yeni katılıyorum ismim Nur 30 yaşındayım evliyim iki oğlum var biri 6 yaşında biri 15 aylık emziriyorum sağlık teknikleriyle şuan bebekten dolayı çalışmıyorum 1 yıl kadar daha çalışmayı düşünmüyorum 167 boyundayım 87 kiloyum hedefim 58 daha önce hiçbir grupta bulunmadım ilk kez yazıyorum evlenmeden önce 60 kiloydum doğumlar kilo aldım ikinci bebeğimde 104 kiloya kadar çıktım şuan 87 ama hala çok fazla artık yeter diyorum bende kabul eder yardımcı olursanız sevinirim
Umarım güzel bir sonuç alırsın. Bende galiba çok stres yol uykusuzluk az uykuyla bağlantılı ödem oldu. Ama yemefigim için rahatım. Vardın olsun artilar nasıl olsa gidecekler hepimizin kiBen bugun tok karnına kıyafetli cuma günkü kiloya yakın çıktım cumaya kadar tartılmıcam çok merak ediyorum
Uykusuz bir gecenin ardından baş ağrısı ile miskin bir gün geçirdim canım inşallah yarına toplarım kendimiKizz eksimi gördünnn
Bende gördümkii bugunnhihihiii
Sagol cnm hersey yolundaymis sükür, sen naptin nasilsin..
Sigarayi birakmaya calisiyormussun okudum canim insallah birakabillirsn. Annemde kardesimin astim hastaligi ortaya ciktiginda birakmisti seneler önce ama tek kalemde bidhada sürmedi agzina, konu saglik ve cocugu olunca :))
Sende katı olmalisin canim..
ohh ne mutluu bende cok alistim herkeze valla hic mezun olmak istemiyorm ama olsamda burda olucam insallah
Kizz bu hafta yenicemmi seni yoksa
Hahahha discideki o aletler cok gicik ediyo beni disime degdigi an ürperiyormm
Oo güzel bir eksi var ortada süpersin canim iyiki devam edebiliyorsun
Bizde seni özledik valla insallah su isleri toparlsyip en kisa zamanda aramiza dönersinn
Aa cok gecmis olsun cnm bence bi doktora git Allah korusun kötu bisey varsa.. biraz dinlen cnm ozaman kolunu zorlama fazla
Cok güzel bi hikayen var canim.. ama cok güzel azim edip zayiflamissin süpersin herkese senin gbi kararlilik azim lazim :)
En cokda zayiflayip hic catlak o bu olmamaskna sevindm cnkü 100kilodan vermek baya büyük rakam ama tabi sen herdaim sporunu yapmissin, Masallah :)
Kendimi coook mutlu hissediyorm zayifladikca sanki yeniden doguyorum ve ben kendimi bildil bileli 77 nin altini görmedim genelde hep 85lerdeydim..
Suanda 75i görmek dahada eksilmek beni okadar cok mutlu ediyorki :)
Esimde hep diyor resmen süzüldün baya inceldin falan..
Hayatimin her aninda farkediyorm yürürken ederken artik okadar kolay yorulmuyorum..
Sonra kendimi ince hissediyorm mesela kalktigimda genel olark büyül bi göbüsüm yok artk cok mutlu edici seyler bunlar valla.. kendimi 65 oldugumda düsünemiyorm bi kuguu gibi süzülücemayy cok hirslandim gene valla
Banada öle geliyoo
Lesliemi yapcan cnm, kolsy gelsinnn
Sagol canimm
Ablacım geçen hafta yaşadıklarn kolay değildi vucudun düzene alışınca hepsini attar birden hiç canını sıkmaUmarım güzel bir sonuç alırsın. Bende galiba çok stres yol uykusuzluk az uykuyla bağlantılı ödem oldu. Ama yemefigim için rahatım. Vardın olsun artilar nasıl olsa gidecekler hepimizin ki
Canimmmmmm yaaa başaracağız merak etmedün geceki soruyı bugün cevaplayabilicem.
dün bebeğim izin vermedi.
neden zayıflamak istiyorum
vitrinde görüp de çok beğendiğin şeyin bana uyan bedenini denwdiğinde hiç de vitrindekine yakıştığı gibi yakışmadığını
gördüğüm için
eşimşn durup dururken gözleri göbeğime kaydığını için
otururken önüme yastık (laaar ) koymak istediğim için
eski bir arkadaşımın "asla o kadar büyük nir göbeğim olmasına izin vermem" lafı için
ilkokulda sınıfın en salak öğrencileri şişko diye dalga geçerken yerin dibine giren ve çıkması malesef çoook(evlendikten çok sonra ) uzun süren özgüvenim için
pazardan standart b2den herhangibirşey alıp giymek için
en önemlisi aynaya baktığımda kendimi güzel ,gerçekten güzel hissetnek için
Saol güzelim ben de öyle umuyorum.Ablacım geçen hafta yaşadıklarn kolay değildi vucudun düzene alışınca hepsini attar birden hiç canını sıkma
Hayrola cnm geçer inşallah arada oluyor böyleUykusuz bir gecenin ardından baş ağrısı ile miskin bir gün geçirdim canım inşallah yarına toplarım kendimi
Yaptım ama uzun sürdüremiyorum iki hafta yapıp bir ay bırakıyorum malesef motivasyonu çabuk sönüyor bir hırsla başlıyorum birden bitiveriyor azimHoşgeldin cnm bi çoğumuz emziren anneyiz birbirimize destek oluyoruz daha önce diyet yaptın mı
Buraya hergün gelirsen emin ol motiven kaybolmazYaptım ama uzun sürdüremiyorum iki hafta yapıp bir ay bırakıyorum malesef motivasyonu çabuk sönüyor bir hırsla başlıyorum birden bitiveriyor azim
Çok geçmiş olsun canimGelemedim yüzme market alışverişi derken eve geldim bakımda büyük bir dolabım var elindekini koydum yerle bir oldu herşey eşim tamir etti ben oraları toplarken çekici parmağına düşürmüş
İnşallah bu kez başaracağımBuraya hergün gelirsen emin ol motiven kaybolmazMefkurem kaptanımız buna izin vermez
Canım bebek niyetin varsa kesinlikle ihmal etme folik asidiEkmegi o kadar yiyemem ki ama kanim dusuk cikmis kan hapi yazdilar gynoferon onu iciyorum bide folikasit kv icme sisir seni iyice dedi bu ay bi denicem bakalim ekmek ve meyve haricinde uyucam yazdigi listeye allah hayirlisini versin ne diyelim bakip gorecez canim
Geçmiş olsun canım ya hem sana hem eşine kuzey orada değilmiş AllahtanGelemedim yüzme market alışverişi derken eve geldim bakımda büyük bir dolabım var elindekini koydum yerle bir oldu herşey eşim tamir etti ben oraları toplarken çekici parmağına düşürmüş
Hoş geldin canım ben FatmaMerhaba aranıza yeni katılıyorum ismim Nur 30 yaşındayım evliyim iki oğlum var biri 6 yaşında biri 15 aylık emziriyorum sağlık teknikleriyim şuan bebekten dolayı çalışmıyorum 1 yıl kadar daha çalışmayı düşünmüyorum 167 boyundayım 87 kiloyum hedefim 58 daha önce hiçbir grupta bulunmadım ilk kez yazıyorum evlenmeden önce 60 kiloydum doğumlar kilo aldım ikinci bebeğimde 104 kiloya kadar çıktım şuan 87 ama hala çok fazla artık yeter diyorum bende kabul eder yardımcı olursanız sevinirim
Vardır bir hayır diyorum zeybepcim umarım yarına geçerHayrola cnm geçer inşallah arada oluyor böyle
Hadi hayırlı olsun canımSelamm herkesee ayaklı bomba gibi geziyordum sonunda regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?