- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #237.901
Ben kilomdan 5-6 kilo falan daha az görünüyom cnm 68 e düştüğümde baya zayıf olmuştumAbla 70 sana çok iyi yakışır inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
İnşallah abla 65 i görürsün benim hedef 60 daha fazla vermek istemiyorum 60 iyi benim içinBen kilomdan 5-6 kilo falan daha az görünüyom cnm 68 e düştüğümde baya zayıf olmuştum
Ama bu sefer 65 olmadan bırakmak yok
Kuzum bu dediklerine çok şey yazarımda parmaklarımı yormak istemiyom@melegimve ben
Bende anlatirken dondum kaldim bende hic yemiyordum aylardir gun icinde 10 dilim yiyemem kilo verecegime alirim dedim oda ekmek yemezsen daha cok acikirsin aksam onune geleni yemek istersin dedi ama benim ekmekle o kadar aram yok zaten o istedigi kadar ye desin akil var mantik var enn fazla gunde 3 4 dilim yiyebilirim kendimi biliyorum cunku fazlasi sisirir beni 7 den sonra yemegi kesiyorum dedim icersem cay yesil cay kahve iciyorum dedim yatana kadar acikirsin kendini ac birakma dedi 9 10 gbi 2 3 tane istedigin meyveden yiyebilirsin dedi ben şok oldum 10 da meyve yersem mesala bi elma yada muz yedim yada mandalina bunlarin icindeki dogal sekerler vucutta kalacak ertesi gune kadar kana islenecek uyandiktan sonra ben bunu nasil vucudumdan atacam kadina sinir oldum nasil olsa akupunktura gtmissin diyetleri biliyosun o verdikleri diyete tekrar basla onumuzdeki ay tekrar gel dedi gunluk 8 9 bardk su ic 40 dk yuru yeter dedi listeyi verdi hadi yallahhbunlari nasil diyetisyen yapiyolar hayret ediyorum ya yazdigi listeye kendide uyuyor galiba benden zayifti ama bi diyetisyene gore kiloluydu kollari gobegi vardi baya
Patates hariç güzel cnmPnrrr-12 canim sebze yemegi derken mevsim sebzeleri iste karnibahar brokoli havuc sogan sarimsak patates ozellikle 1 yemek kasigi yag ile yaptik bende tabagima tane tane aldim susuz ben seviyorum diye hftada 3 4 kere yapariz tam olarak ne yazacagimi bilemedim sebze yemegi yazdim
Tamam ablacim dikkat ederim bidahakine detayli yazarimPatates hariç güzel cnm
Yinede ne olduğunu yazki bilelim
Pnrrr-12 Sağol canım Allah cümlenin evladını bağışlasın sanada gönlüne göre versin inşallah. Ben karbonhidrat derken makarna pilav şeker tatlı yememeye söz verdim kendime ekmek sadece sabahları bir dilim tam buğday yerim belki azaltarak gidince boşverip yiyorum artık 3 gün diyet yapıp beş gün salmaktan bıktım istikrarlı olucam inşallah
Bugünki menüm
Sabah aç karna soda ayran kürü
Kahvaltı 10:00
Dışarda olduğum İçin simit aldım. Evde kahvaltı yapmadım çünki çok erken çıktık.
Simit, 1b ayran
Öğlen 15:00
1 kase yoğurtlu karabuğday
Akşam 18:00
1 kase yoğurtlu karabuğday, 1 elma
2 lt limonlu ve sade su
Birazdan soda ayran kürü içip yatacam çok yorgunum
45 dk yürüyüş 45 puan 30 dk Leslie 90 puan toplam 135 puan @Pnrrr-20
Annendeyken heralde dur diyemicen cnmselam menüm (emziren anne)
sabah
1 dlm yumurtalı ekmek
2 zeytin
1 tane otlu börek (olmadı biliyorum ama annemde olduğum için kıramadım)
öğlen 5 kaşık ıspanak az yağlı, tuzlu yoğurt 1 dlm ekmek
ara 1 muz
ara 1 kocan mısır haşlama
akşam 18.30karnabahar haşladım yağsız ,az tuzlu
sarımsaklı yoğurt
6 kaşık piyaz
Ispanakda yesen kabakda yesen ikiside güzel seçim :))Yarın öğle yemeği bende yani biz 5 öğretmen hergün birimizde yiyoruz. Hiç olmazsa sağlıklı oluyor. Bende kıymalı ıspanak ve pazı karışımı yaptım. Yanına da yeşil mercimekli erişte yapacağım. Ama ben dünden kalan kabagimi yiyecegim yoğurtla
Spor çok güzel cnmMenü emziren anne
Sabah 10
Kapya biberli omlet 2 yumurtadan
1 dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik
Öglen 13.00
Yarı kase bezelye
1 dilim ekmek
Ara
Yarım mandalina
Akşam
2 adet karnıyarık fırında yaptım
Az turşu
4 lt su ve 4 mil leslie 60*3=180Pnrrr-12
Heyecanla bekliyorum
Çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusunGelemedim yüzme market alışverişi derken eve geldim bakımda büyük bir dolabım var elindekini koydum yerle bir oldu herşey eşim tamir etti ben oraları toplarken çekici parmağına düşürmüş
Buraya düzenli devam ettiğin sürece sıkılıp bırakmak gibi bi durumun olmaz cnmMerhaba aranıza yeni katılıyorum ismim Nur 30 yaşındayım evliyim iki oğlum var biri 6 yaşında biri 15 aylık emziriyorum sağlık teknikleriyim şuan bebekten dolayı çalışmıyorum 1 yıl kadar daha çalışmayı düşünmüyorum 167 boyundayım 87 kiloyum hedefim 58 daha önce hiçbir grupta bulunmadım ilk kez yazıyorum evlenmeden önce 60 kiloydum doğumlar kilo aldım ikinci bebeğimde 104 kiloya kadar çıktım şuan 87 ama hala çok fazla artık yeter diyorum bende kabul eder yardımcı olursanız sevinirim
Bütün bunların olması hayal değil cananımdün geceki soruyı bugün cevaplayabilicem.
dün bebeğim izin vermedi.
neden zayıflamak istiyorum
vitrinde görüp de çok beğendiğin şeyin bana uyan bedenini denwdiğinde hiç de vitrindekine yakıştığı gibi yakışmadığını
gördüğüm için
eşimşn durup dururken gözleri göbeğime kaydığını için
otururken önüme yastık (laaar ) koymak istediğim için
eski bir arkadaşımın "asla o kadar büyük nir göbeğim olmasına izin vermem" lafı için
ilkokulda sınıfın en salak öğrencileri şişko diye dalga geçerken yerin dibine giren ve çıkması malesef çoook(evlendikten çok sonra ) uzun süren özgüvenim için
pazardan standart b2den herhangibirşey alıp giymek için
en önemlisi aynaya baktığımda kendimi güzel ,gerçekten güzel hissetnek için
Çok beğendim mervecimMenümu yazayım
Emziren anne menüsü
Saat 10.00
1 incir ve onun suyu
Saat 11.50
2 yumurta ile Mantarlı omlet
1 salatalık
Bol yeşillik
3 cerry domates
Ceviz büyüklüğu kadar tb ekmek
Saat 15.00
Yarım yeşil elma tarçınlı
Saat 18.30
2 kepçe mercimek çorbası
1 fileto levrek
Salata
20.30
Sakızli şekersiz Türk Kahvesi
2.7 litre su
3 mil Leslie 40 dakika×3=120 puanPnrrr-12
Hadi gözün aydın :))cumaya kadar şişlikde giderSelamm herkesee ayaklı bomba gibi geziyordum sonunda regl oldum
Senin sıkıntının sebebi belli tatlıcım :))Vardır bir hayır diyorum zeybepcim umarım yarına geçer
belki hayırlı bi kısmet çıkar kızzBen geldimmmm, yine çok uykum varrr... nasıl bir uyku kıtlığı çektiysem; uyu uyu doyamıyorum uykuya bu aralar
Telefonum da hiç susmuyor, üniversite arkadaşlarım and içmişler beni evlendirmeye... Menümü sabah yazayım...
Şimdiden iyi geceler herkeseee
Akşam baya erken olmuş cnm acıkmadınmıMenü yazıp yatarım kızlar inşallah oğlan da uyur gece
Kahvaltı 09:30
1 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
2 dilim tb ekmek
Ara 13:00
1 portakal
Akşam 16:00
El büyüklüğünde yoğurt ve yarma ile yapılan kuru tarhana
1 elma
Su 3 litre
kız 1 tk makarnayamı üzüldün :)))Iyi geceler kizlar menumu vereyim
08
1 yumurtadan omlet, 1kk peynir, yesillik, 1 dlm ekmek
10
Yarım trabzon hurmasi, 3 badem, 1 kasik yoğurt
12.30
Ton balikli salata, 1 tatli kasigi boncuk makarna
2 dlm ekmek
15.30
1 ad. Söz cikolatasi ( yegenimin :) kestane buyuklugunde
3 ad limonlu form biskuvi
17.30
8 y.k. taze fasulye
1 dlm ekmek
5 y.k. çorba
2 lt su
2 mile leslie
Bu da sana ders olsun zeynebim :)))Kızlar abim karısına çicek almış oda wpdan paylaşmış daha dün telefonda bana boşancam diyodu sevindim tabi iyi olmalarına eşimde bak kendini kaç gündür ne için üzmüşsün dedi böylelikle bi daha bu işlere karışmamayı ögrenmiş oldum
halbuki ne güzel devam ediyodun cnmOkulun programı beni pert ediyo abla ya yedklerime dikkat etsemde çok düzensizim bu hafta karatay için liste yaptım ama uygulayamadım hiç. Yarını da atlatsak tamamdır tekrar adapte olurum inşaallah.
Tabiki senin bileceğin bişey cnmValla benim pek yok niyetim cunku kendime guvenemiyorum maddi anlamdada sıkıntılarimiz 35 bin borc var bebegim icin herseyin en iyisini isterim tabi kendim icinde bunada suan gucumuz yetmez diye dusunuyorum ayrica 100 kilo ustundeyim 4 4 bucuk aya 80 e ulasabilirsem belkiiii olabilir ama canim kocaciiiim en gec ikinci aya atacam golu haberin olsun herseye hazirlikli ol diyip duruyo ne desem anlatamiyorum daha fazla bekleyemem annemgilin yaninda buyut evimizi alinca 4 5 yasinda olur rahatlarsin diyo da bu bahane tabiki bana hee dedirtmek icin sacmaliyobende ne olur ne olmaz diye folik asidi icmeye basladim bugun napayim ben farketmeden oluverir falan
çok az olmuş cnm yaaMerhaba kızlar
Bugunku menüm
Sabah 09:00
Nescafe
Öglen 15:00
1 kase mercimek
Aksam 20:00
1tavuk but
1 avuç tuzsuz cekirdek
Su 1 lt
Spor yok
Kizmayin ama bugun hic cnm bisey istemiyor zorladım resmen
Opuyorum uyuyorum yarın gecmisi okurum
Tüm simitin olması iyi olmamış sevilay 4 dil.ekmek yapıyorBugünki menüm
Sabah aç karna soda ayran kürü
Kahvaltı 10:00
Dışarda olduğum İçin simit aldım. Evde kahvaltı yapmadım çünki çok erken çıktık.
Simit, 1b ayran
Öğlen 15:00
1 kase yoğurtlu karabuğday
Akşam 18:00
1 kase yoğurtlu karabuğday, 1 elma
2 lt limonlu ve sade su
Birazdan soda ayran kürü içip yatacam çok yorgunum
45 dk yürüyüş 45 puan 30 dk Leslie 90 puan toplam 135 puan @Pnrrr-20
Artık netini başka yerlerde bitirme canısıTamam ablacim dikkat ederim bidahakine detayli yazariminternetim cok az o yuzden gunduz pek giremiyorum sohbete dalamiyorum cumaya kadar idare etmem gerek gunu dolmadi paketin genede yaziyorum dayanmayip
Bende kahve içiyorumBende uyuyorummm
Iyim canim gorunmedin bu aralar, sen nasilsin?Iyi geceler canım nasılsın ?
Benim oğlan kaka yapınca söylüyor ama yapmadan değil yaptıktan sonra
Guzel menu afiyet olsun canimIyi geceler kizlar menumu vereyim
08
1 yumurtadan omlet, 1kk peynir, yesillik, 1 dlm ekmek
10
Yarım trabzon hurmasi, 3 badem, 1 kasik yoğurt
12.30
Ton balikli salata, 1 tatli kasigi boncuk makarna
2 dlm ekmek
15.30
1 ad. Söz cikolatasi ( yegenimin :) kestane buyuklugunde
3 ad limonlu form biskuvi
17.30
8 y.k. taze fasulye
1 dlm ekmek
5 y.k. çorba
2 lt su
2 mile leslie
Guzel menu olmusta, az yemissin emziren anne icin. Kendi incelicegini dusunene kadar bebisini dusun kuzumMenümu yazayım
Emziren anne menüsü
Saat 10.00
1 incir ve onun suyu
Saat 11.50
2 yumurta ile Mantarlı omlet
1 salatalık
Bol yeşillik
3 cerry domates
Ceviz büyüklüğu kadar tb ekmek
Saat 15.00
Yarım yeşil elma tarçınlı
Saat 18.30
2 kepçe mercimek çorbası
1 fileto levrek
Salata
20.30
Sakızli şekersiz Türk Kahvesi
2.7 litre su
3 mil Leslie 40 dakika×3=120 puanPnrrr-12
Fatmacim cok az yemissin gibime geldi..Menü yazıp yatarım kızlar inşallah oğlan da uyur gece
Kahvaltı 09:30
1 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
2 dilim tb ekmek
Ara 13:00
1 portakal
Akşam 16:00
El büyüklüğünde yoğurt ve yarma ile yapılan kuru tarhana
1 elma
Su 3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?