- 18 Şubat 2007
- 940
- 1.384
- 333
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #237.921
Hosgeldin aramiza canim.Merhaba aranıza yeni katılıyorum ismim Nur 30 yaşındayım evliyim iki oğlum var biri 6 yaşında biri 15 aylık emziriyorum sağlık teknikleriyim şuan bebekten dolayı çalışmıyorum 1 yıl kadar daha çalışmayı düşünmüyorum 167 boyundayım 87 kiloyum hedefim 58 daha önce hiçbir grupta bulunmadım ilk kez yazıyorum evlenmeden önce 60 kiloydum doğumlar kilo aldım ikinci bebeğimde 104 kiloya kadar çıktım şuan 87 ama hala çok fazla artık yeter diyorum bende kabul eder yardımcı olursanız sevinirim
Gece kuşu burdaaaaKimsecikler kalmamis burda
Menumu yazayim
Emziriyorum
Sabah 19
2 yagda yumurta
Ceviz, peynir, domates, roka
Oglen 2(bu cok kacmis olabilir)
1 tb yesil fasulya
4 kasik bulgur pilavi
6 izmir kofte
1 kase yogurt
Salata
Aksam 8
2 balik
1 tb etli sebze
Salata
1 avuc kuru yemis( kavrulmamis)
3 lt su
Spor 30 dk cardio 105
30 dk agirlik bolgesel 90
Toplam 195 @Pnrrr-20
Afiyet olsun, ben begendim menunuselam menüm (emziren anne)
sabah
1 dlm yumurtalı ekmek
2 zeytin
1 tane otlu börek (olmadı biliyorum ama annemde olduğum için kıramadım)
öğlen 5 kaşık ıspanak az yağlı, tuzlu yoğurt 1 dlm ekmek
ara 1 muz
ara 1 kocan mısır haşlama
akşam 18.30karnabahar haşladım yağsız ,az tuzlu
sarımsaklı yoğurt
6 kaşık piyaz
Evet dun oglen ac kurt gibiydim doyamadim bir turlu, pilavi yemicektim ama kendimi tencerenin basinda buldum, o 4 kasigi nefessiz yedim:)Gece kuşu burdaaaa
Kuzum kaçamak yok ama bugün öğlen akşam çok abartmışın
Bence bu menü eksi getirmez sana
Sen pazartesi kilo bildirimi yapmışmıydın
Gece kusu uykunmu kacti?Gece kuşu burdaaaa
Kuzum kaçamak yok ama bugün öğlen akşam çok abartmışın
Bence bu menü eksi getirmez sana
Sen pazartesi kilo bildirimi yapmışmıydın
Unutmak yok bebeğimEvet dun oglen ac kurt gibiydim doyamadim bir turlu, pilavi yemicektim ama kendimi tencerenin basinda buldum, o 4 kasigi nefessiz yedim:)
Kiz zuhoss senin gozundende hicbisey kacmiyor. Ben tartilmadim ptesi unutmusum.
Ben hep geç yatarım zatenGece kusu uykunmu kacti?
Eskiden bende cocuklar uyuyunca yalniz oturmayi cok severdim geceleri... simdi yaslandimmi ne imkanivyok gozlerim kendikiginden kapaniyor.
Teşekkürler ablacimAnnendeyken heralde dur diyemicen cnm
Ama diyet sadece evde değil gittiğimiz her yerde yapılır
Öğlen güzelde niye tuzlu yoğurt anlamadım
Farklı bişeymi
Arada ya muzu yada mısırı tercih etmen gerekşrdi
Akşam güzel
Ispanakda yesen kabakda yesen ikiside güzel seçim :))
Spor çok güzel cnm
Ama akşam turşu yerine salata yoğurt olsaydı ya
Heyecanla bekliyorum
Çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun
Buraya düzenli devam ettiğin sürece sıkılıp bırakmak gibi bi durumun olmaz cnm
Burda birbirimize destek oluyoruz
Ne kadar çok paylaşım yaparsan o kadar motivasyonun diri kalır
yarışma heyecenıda var tabiki
Bide kaçamak yapanlara benim terliğim
Bütün bunların olması hayal değil cananım
Sadece sabır azim ve kararlı olmak gerekiyor
Çok beğendim mervecim
Hadi gözün aydın :))cumaya kadar şişlikde gider
Senin sıkıntının sebebi belli tatlıcım :))
belki hayırlı bi kısmet çıkar kızz
Seçenekleri değerlendir :)))
Akşam baya erken olmuş cnm acıkmadınmı
Ama tarhana yerine et yada sebze yemeği daha çok hoşuma gşderdi
kız 1 tk makarnayamı üzüldün :)))
Bugün bisküvi olmasa da olurmuş çuko varmış zaten
Bu da sana ders olsun zeynebim :)))
Inş.tamamen düzelirler
halbuki ne güzel devam ediyodun cnm
Tabiki senin bileceğin bişey cnm
Ama çocuk için 2 tarafında istemesi hazır olması gerekir
Bu konuda anlıyamıyorum seni
çok az olmuş cnm yaa
Sebep yok desende bişeyler var heralde sende
Tüm simitin olması iyi olmamış sevilay 4 dil.ekmek yapıyor
Artık netini başka yerlerde bitirme canısı
bu menu bugün beni çok iyi doyurdu canim baligi yerken esim yaptığı icin hem ruhum doydu hem midemGuzel menu olmusta, az yemissin emziren anne icin. Kendi incelicegini dusunene kadar bebisini dusun kuzum
Zor bi geçmişin olmuş kuzucumMefkurem inan abla ben esimden daha cok istiyorum anne olmayi ama bastiriyorum bi sekilde cunku asiri
kiloluyum oteyandan esimin yanimda olmayisi borclarimiz kaynanamgille yasiyor olmam gorumcemin haftani 1-2 gunu sabahin 9 unda 2 cocuguyla gelip aksam 10da kocasiyla birlikte defolup gitmesi ve kayinpederim beni sinir ediyo boguluyorum sanki burda ama kocami bunaltmak istemiyorum cunku yanina gitmek istesem bile imkan yok bazen abarttigimi dusunuyor evde dura dura kuruntu yapiyosun kendine diyo ailesine toz kondurmuyo hic ben yalnizligi seven bi insanim kucuklugumden beri cok sıkıntı cektim annemle babam 9 yasimdayken babamin annemi aldatmasiyla bosandilar 5 yasindada erkek kardesim vardi perperisan olduk bi babannmgilde bi annemgilde bi teyzelerimde bi halalarimda ordan oraya savrularak canta gibi dolasarak gecti uvey anneye zoraki katlanmak yuzune gulmek yillarca iskence oldu bana kavgalar dovusler bana atilan iftiralar vs zarzor 2 yillik uni tutturup kactim evden kocamla ayni siniftaydik tanistik sevdik mutlu olduk cok benimsedim evlenecegim adam bu dedim ama uni bitince yalvardim nolur gitme askeriyeye girme ben duzen istiyorum hergun sabah ise yollayim aksam olunca yolunu gozleyim dedim ama cagrilinca gitti napayim sekreter mi oluyum yoksa memurluk mu bekleyeyim dedi ben ne kadar duzen istediysem kendimize ait evimiz yuvamiz ozelimiz olsun dediysem tam tersi oldu cok zoruma gidiyo hem uzak olmak hemde evimizin olmamasi ama ona gore hava hos ailesinin yanindayim rahatim yedigim onumde yemedigim arkamda eeee e biz neden cocuk yapmiyoruz ailede herkes ikinciyi dogurtuyo bizde tik yok diyo elalem icin yasama diyoum benim ve bebegin sagligini dusun ya bi sıkıntı cikarsa korkmuyormusun diye kiziyorum ne zaman konu acilsa strese giriyorum ben de istiyorum hemde deli gibi ama bu sartlarda degil abla anlatamiyorum ne yapayim ben
Kuzucum menünün saatine baktımdaTeşekkürler ablacim
bu menu bugün beni çok iyi doyurdu canim baligi yerken esim yaptığı icin hem ruhum doydu hem midembazen sadece öğle aralarında acikiyorum yoğurt süt tuketemedigim için alternatif bulamıyorum hafif gecistircek :)
Bi çeşit vitamin gibi düşünebilirsin canım balıkta var doğalı ama hamilelik öncesi depolarin dolması lazım özellikle ilk üç ay bebeğin zeka gelişimi için çok önemliasfarovski folik asid ne kizlar merak ettim suan
Memlekete gidince tüm düzen kaydı canım bu de uyumuyor benim oğlan bu aralar hala ayaktayız mesela yatağına gidince uyanıyor oturma odasında yerde kendi uyuyor şimdi mesela. Ben onu çiş tutarken ighhh diye ıkinma sesi yapıyorum bugün uyanınca o sesi yaptı bir umut açtım ama yapmıştı gülüyor bir de ve bu ilk değil yaptıktan sonra bu sesi çıkarıyor geneldeIyim canim gorunmedin bu aralar, sen nasilsin?
Sizinki en azindan yaptiktan sonra soyluyomus, oda benim sey bence. Nasil soyluyor bu arada?
Bizim hic kaka yapmiyo tuvalete, hep bezine yapiyor, ciside her tuttugimda yapiyor, bakalim ne zaman ogrenecek bu bizdiklar. Gunduzleri bez baglamanayi denicem bi gelisme olursa sana siylerim. Sende bana bildir canim.
Canım istemedi canım başım ağrıyorduFatmacim cok az yemissin gibime geldi..
Ohh degmeyin keyfine diyirsun yAniUnutmak yok bebeğim
Takım kurallarına uyalım uymayanları uyaralım :))
Bi söz varya boşanda semerini ye diye
menün öyle olmuş
Ben hep geç yatarım zaten
Küçük çocuk derdim yok
Istediğim zaman yatar istediğimde kalkarım
Gecmis olsun ins. canim.Canım istemedi canım başım ağrıyordu
Demekki cocuk kakay la bu ses arasinda alakayi kurmus, yakinda ogrenir gibime geliyor. Bu gun bizim icinde cok basarili degildi, bezini vaglamadim hep altini islattiben tutunca yapmadi genelde. Dun cok iyidi mesela her tuvalete tuttugumda yaoti. Amahenuz hickakasini yapmadi. Ayy ins basaririz bu isi.Memlekete gidince tüm düzen kaydı canım bu de uyumuyor benim oğlan bu aralar hala ayaktayız mesela yatağına gidince uyanıyor oturma odasında yerde kendi uyuyor şimdi mesela. Ben onu çiş tutarken ighhh diye ıkinma sesi yapıyorum bugün uyanınca o sesi yaptı bir umut açtım ama yapmıştı gülüyor bir de ve bu ilk değil yaptıktan sonra bu sesi çıkarıyor genelde
Bebisinmi allerjisi var sut ve yogurda.. oyleyse zor isin.Teşekkürler ablacim
bu menu bugün beni çok iyi doyurdu canim baligi yerken esim yaptığı icin hem ruhum doydu hem midembazen sadece öğle aralarında acikiyorum yoğurt süt tuketemedigim için alternatif bulamıyorum hafif gecistircek :)
Tek seferde olmasa da 2 +1 olarak yaptim. Pekmez aklimda bugunden itibaren yok. Dun sabaj aklima gelmisti :)) sabah ayran soda yapiyorum diye farkli bisey yapmiyirdum. Wc ivin bende incir ceviz islamasi ise yariyor cumaya onu yapicam.Tatlım ne güzel sorun yokmuş
Sana iyi gelen şeyler yapmaya çalış
Oyun havası aç oyna
Buraya gel geyik yapalım :))
Derdin tasan varsa paylaşalım
Bak tuğçe bugün ne güzel yazdı okudunmu
o saatte tartımı olur cnm
Aç olsan bile doğru olmaz
Sabah bak sen
Ivettttt
Oyyy ne güzel spor ve menü
Tatlım sabah yetersiz öğlende kabak yoğurt olsa daha iyi olurdu
Akşamı atlamanda iyi değil
Az yiyerek değil doğru yiyerek kilo verilir
Tek menü değil cnm sohbetede gelsene
faydalı karbonları sabah ve öğlen tüketebilirsin cnm
Kasların ağrıması iyiye işaret
Güzel görünüyor cnm ama sabah zeytin ve ceviz saysı biraz fazla değilmi
Güzel olmuş cnm ama sebze yemeği ne onuda yazalım
Vayyyy zeynebim 3 milinide yapmış
Bence hepsi çoook güzel fıstığım
Son 2 gün pekmez olmıcak değilmi
bide kaysıları sabah aç karna ıslatıp yersen gerçekten çok farkediyor
Benimki daha fazla
Özelmi devletemi gittin cnm
Senin analizine göre özel listemi hazırladı yoksa hazır listemi verdi
Onu o zaman düşünürük
Aletli gym 3 puan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?