Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosgeldin aramiza canim.

Gece kuşu burdaaaa

Kuzum kaçamak yok ama bugün öğlen akşam çok abartmışın
Bence bu menü eksi getirmez sana

Sen pazartesi kilo bildirimi yapmışmıydın

Afiyet olsun, ben begendim menunu

Gece kuşu burdaaaa

Evet dun oglen ac kurt gibiydim doyamadim bir turlu, pilavi yemicektim ama kendimi tencerenin basinda buldum, o 4 kasigi nefessiz yedim:)
Kiz zuhoss senin gozundende hicbisey kacmiyor. Ben tartilmadim ptesi unutmusum.

Gece kuşu burdaaaa

Gece kusu uykunmu kacti?
Eskiden bende cocuklar uyuyunca yalniz oturmayi cok severdim geceleri... simdi yaslandimmi ne imkanivyok gozlerim kendikiginden kapaniyor.

Evet dun oglen ac kurt gibiydim doyamadim bir turlu, pilavi yemicektim ama kendimi tencerenin basinda buldum, o 4 kasigi nefessiz yedim:)
Kiz zuhoss senin gozundende hicbisey kacmiyor. Ben tartilmadim ptesi unutmusum.
Unutmak yok bebeğim
Takım kurallarına uyalım uymayanları uyaralım :))

Bi söz varya boşanda semerini ye diye
menün öyle olmuş
Gece kusu uykunmu kacti?
Eskiden bende cocuklar uyuyunca yalniz oturmayi cok severdim geceleri... simdi yaslandimmi ne imkanivyok gozlerim kendikiginden kapaniyor.
Ben hep geç yatarım zaten
Küçük çocuk derdim yok
Istediğim zaman yatar istediğimde kalkarım

Mefkurem inan abla ben esimden daha cok istiyorum anne olmayi ama bastiriyorum bi sekilde cunku asiri
kiloluyum oteyandan esimin yanimda olmayisi borclarimiz kaynanamgille yasiyor olmam gorumcemin haftani 1-2 gunu sabahin 9 unda 2 cocuguyla gelip aksam 10da kocasiyla birlikte defolup gitmesi ve kayinpederim beni sinir ediyo boguluyorum sanki burda ama kocami bunaltmak istemiyorum cunku yanina gitmek istesem bile imkan yok bazen abarttigimi dusunuyor evde dura dura kuruntu yapiyosun kendine diyo ailesine toz kondurmuyo hic ben yalnizligi seven bi insanim kucuklugumden beri cok sıkıntı cektim annemle babam 9 yasimdayken babamin annemi aldatmasiyla bosandilar 5 yasindada erkek kardesim vardi perperisan olduk bi babannmgilde bi annemgilde bi teyzelerimde bi halalarimda ordan oraya savrularak canta gibi dolasarak gecti uvey anneye zoraki katlanmak yuzune gulmek yillarca iskence oldu bana kavgalar dovusler bana atilan iftiralar vs zarzor 2 yillik uni tutturup kactim evden kocamla ayni siniftaydik tanistik sevdik mutlu olduk cok benimsedim evlenecegim adam bu dedim ama uni bitince yalvardim nolur gitme askeriyeye girme ben duzen istiyorum hergun sabah ise yollayim aksam olunca yolunu gozleyim dedim ama cagrilinca gitti napayim sekreter mi oluyum yoksa memurluk mu bekleyeyim dedi ben ne kadar duzen istediysem kendimize ait evimiz yuvamiz ozelimiz olsun dediysem tam tersi oldu cok zoruma gidiyo hem uzak olmak hemde evimizin olmamasi ama ona gore hava hos ailesinin yanindayim rahatim yedigim onumde yemedigim arkamda eeee e biz neden cocuk yapmiyoruz ailede herkes ikinciyi dogurtuyo bizde tik yok diyo elalem icin yasama diyoum benim ve bebegin sagligini dusun ya bi sıkıntı cikarsa korkmuyormusun diye kiziyorum ne zaman konu acilsa strese giriyorum ben de istiyorum hemde deli gibi ama bu sartlarda degil abla anlatamiyorum ne yapayim ben

Teşekkürler ablacim
Guzel menu olmusta, az yemissin emziren anne icin. Kendi incelicegini dusunene kadar bebisini dusun kuzum
bu menu bugün beni çok iyi doyurdu canim baligi yerken esim yaptığı icin hem ruhum doydu hem midem bazen sadece öğle aralarında acikiyorum yoğurt süt tuketemedigim için alternatif bulamıyorum hafif gecistircek :)

Bu arada kızım uyuyalı 10 dakka oldu ben şok bu saate Bebe mi kalır ama 1 saat uyudu maalesef ben altını değiştirirken uyandı ve bi daha uyumadı neyse ben kaçar kızım erken kalkar nasılsa iyi geceler

Zor bi geçmişin olmuş kuzucum

Şu andaki aileyle yaşama durumunu değiştiremşyeceğine göre mecbur katlanacaksın
Ama sürekli olumsuz düşünerek sadece kendini yıpratırsın
En azından elinden geldiği kadar mutlu olmaya çalış
Ailesini eşine şikayet etmen sana bişey kazandırmaz sadece kendinden soğutursun

Tatlım daha sen 21 yaşında değilmşydin benmi yanlış hatırlıyorum
Çok küçüksün. Kaç sene oldu evleneli

Bu kiloda sağlıklı bi hamilelik Çok Zor
Zaten Bu şartlarda ne hamileliğin nede çocuğu büyütmen istediğin gibi olur

Senin yerinde olsam Bu durumda hiç çocuk düşünmezdim
Eşinide duygu sömürüsü yaparak
Bu güzellikleri yalnız yaşamak istemediğini herşeyini her anını onunla paylaşmak istedipini ne ruhen nede bedenen buna hazır olmadığını vs.söyleyip ikna etsen

Kuzucum menünün saatine baktımda
Inciri 10 da yemişin kahvaltını 12 de yapmışın
Eğer geri yatmadıysan kahvaltı için o kadar uzun bekleme

Memlekete gidince tüm düzen kaydı canım bu de uyumuyor benim oğlan bu aralar hala ayaktayız mesela yatağına gidince uyanıyor oturma odasında yerde kendi uyuyor şimdi mesela. Ben onu çiş tutarken ighhh diye ıkinma sesi yapıyorum bugün uyanınca o sesi yaptı bir umut açtım ama yapmıştı gülüyor bir de ve bu ilk değil yaptıktan sonra bu sesi çıkarıyor genelde

Ohh degmeyin keyfine diyirsun yAni

Demekki cocuk kakay la bu ses arasinda alakayi kurmus, yakinda ogrenir gibime geliyor. Bu gun bizim icinde cok basarili degildi, bezini vaglamadim hep altini islattiben tutunca yapmadi genelde. Dun cok iyidi mesela her tuvalete tuttugumda yaoti. Amahenuz hickakasini yapmadi. Ayy ins basaririz bu isi.

Bebisinmi allerjisi var sut ve yogurda.. oyleyse zor isin.

gunaydin hanimlar 5 gun antibiyotik saati 6 da uyandirilinca bugun evimdeyim cok sukur yine 6 da uyandim
dun taburcu oldum gelen giden yakin akraba ev ziyaretleri derken gun gecti cok sukur bugun artik ayni disiplinle artik daha aktif olarsk burdayim agrim sizim yok kapali ameliyat kolayligi cok sukur eve geldim temizlik yAptim okadar iyiyim yani kahvalti yapmadan tartlip kg bildiriyim bende merak ediyorum en sin 99.800 yatmistim 4 gun su bile icmedim serumla beslendim

Tek seferde olmasa da 2 +1 olarak yaptim. Pekmez aklimda bugunden itibaren yok. Dun sabaj aklima gelmisti :)) sabah ayran soda yapiyorum diye farkli bisey yapmiyirdum. Wc ivin bende incir ceviz islamasi ise yariyor cumaya onu yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…