Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın güzellikler,
Güne erken başlayanlara selam olsun

Dün bakamadim pek, örgücü komsum geldi, diger komsuya gidicekmis, illa mehlikayi da getir özledik bı yüzünü gorelim diye ısrar etmişler

Neyse gittim aman pastalar börekler,corekler
Dediler ye kız nolcak, dedimki; nasıl kilo verdin diyorsunuz da, öyle kolay olmadı, bu kadar emegimi bir anda silemem dedim ben dedim

Geçmiş olsun canım, Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin.

uyku tutmadi tartildim 99.800 ayni kilo verme alma yok gram oynamamis wc sikintim var ama 1 haftadir insallah bundandir hani 1 kg bari eksilmisim hayallerim yikildi cumaya kadar su 800 grami bari yok etsem keske dr um taburcu ederken dediki akcigerin buyumus yaglanmada var kilo ver dedi esimde ohhhh benden cikti artik bu zayiflama isi bak dr nededi unutma sagligin icin vermek zorundasin artik hic laf soylemiyorum sana dedi (son 3 aydir piskolojik baski kuruyordu esim zayiflamam icin de diyete baslamamdi amaci)

Merhaba nihalcim benim oğlan bugün erken uyandı yine ikinmaya başladı ama ben gelene kadar başlamış yapmaya hemen açıp koştuk banyoya ve orada devam etti kakasina ben önce kakayı öğrense çiş daha kolay gibime geliyor. Bir de uyku eğitimi var nasıl yapacağım bilmiyorum

Geçmiş olsun canım ameliyatı olmuşsun galiba Allah şifa versin

Cok gecmis olsun, amelyatin kokay gectigine sevindim.

Off of offf, tam nefis terbiyesi bu yaptigin.

Canim bende bi kere kakasini yaparken actim tuvalete kosarken olan oldu, o gunden sonra lazimlik kullanmaya badladim ama, malesef hic kakasini denk getirip yaptirma serefine nail olamadim beyefendinin. Bide dikkat ettim eger cisi varsa yapiyo, yoksa kiziyor oturmak istemiyor lazimliga; ayy cok akilli bu bizdiklar. Umitluyim canim ogretecez bu isi, hic bir emek bosa gitmez diye dusunuyorum. Cok uyaniyormu geceleri? Onuda bi arastiralim, ben bilgi edinip sana anlatirim. Sende buldugun fikirleri bana anlatirsin. Ama ben demismiydim diger oglum 40 ini doldurunca odasini ayirmis, gece uyku vakti gelince yatagina birakiyordum. Bir kafta geceleri uyanip agladi ama ben almadim. Sonrasi cok kolay oldu. Aksam 8 de yatagina birakip cikiyordum, sabaha kadar deliksiz uyuyordu.

Günaydınnnnnn fit, azimli, enerjik, sağlıklı, muhteşem hanımlaaaaarrrr

Menüm:

07:11 1 yumurta, 5 zeytin, 1 dilim peynir, domates salatalık nane közlenmiş kırmızı biber ve 1 dilim çavdar ekmeği
09:30 yeşil çay
10:25 sade türk kahvesi, 1 kuru incir, 5 çiğ fındık, 3 çiğ badem, 10 tane kadar beyaz ve sarı leblebi (tuzsuz), 3 tane kuru üzüm
12:30 4 yk bulgur pilavı, 1 kase mercimek çorbası, salata, 2 dilim kuşbaşılı pide (öğle arasına 5 dk kala şubede kızlarla saçma sapan yemek tarifleri anlatıp tüm şubenin ağzının suyunun akmasına neden olduğumuz için, ve o 5 dk bitmek bilmediği için telefonla pide siparişini verip afiyetle yedik ve patladık)
14:00 yeşil çay
16:50 bir çay bardağı tarçınlı süt ve 1 adet cennet hurması
19:00 1 adet küçük içli köfte ve salata
21:10 1 dilim portakal (ablam yerken kokusuna dayanamadım)

3 litre su içildi

70 dk orta tempo yürüyüş*1=70 puan @Pnrrr-20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…