- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #237.941
gunaydin hanimlar 5 gun antibiyotik saati 6 da uyandirilinca bugun evimdeyim cok sukur yine 6 da uyandim
dun taburcu oldum gelen giden yakin akraba ev ziyaretleri derken gun gecti cok sukur bugun artik ayni disiplinle artik daha aktif olarsk burdayim agrim sizim yok kapali ameliyat kolayligi cok sukur eve geldim temizlik yAptim okadar iyiyim yani kahvalti yapmadan tartlip kg bildiriyim bende merak ediyorum en sin 99.800 yatmistim 4 gun su bile icmedim serumla beslendim
Abla ben yoğurt yemiyoru. Turşu da domates turşusu iki gündür yiyorum kabızlığıma iyi geldiSpor çok güzel cnm
Ama akşam turşu yerine salata yoğurt olsaydı ya
Merhaba nihalcim benim oğlan bugün erken uyandı yine ikinmaya başladı ama ben gelene kadar başlamış yapmaya hemen açıp koştuk banyoya ve orada devam etti kakasina ben önce kakayı öğrense çiş daha kolay gibime geliyor. Bir de uyku eğitimi var nasıl yapacağım bilmiyorumDemekki cocuk kakay la bu ses arasinda alakayi kurmus, yakinda ogrenir gibime geliyor. Bu gun bizim icinde cok basarili degildi, bezini vaglamadim hep altini islattiben tutunca yapmadi genelde. Dun cok iyidi mesela her tuvalete tuttugumda yaoti. Amahenuz hickakasini yapmadi. Ayy ins basaririz bu isi.
Geçmiş olsun canım ameliyatı olmuşsun galiba Allah şifa versingunaydin hanimlar 5 gun antibiyotik saati 6 da uyandirilinca bugun evimdeyim cok sukur yine 6 da uyandim
dun taburcu oldum gelen giden yakin akraba ev ziyaretleri derken gun gecti cok sukur bugun artik ayni disiplinle artik daha aktif olarsk burdayim agrim sizim yok kapali ameliyat kolayligi cok sukur eve geldim temizlik yAptim okadar iyiyim yani kahvalti yapmadan tartlip kg bildiriyim bende merak ediyorum en sin 99.800 yatmistim 4 gun su bile icmedim serumla beslendim
Cok gecmis olsun, amelyatin kokay gectigine sevindim.gunaydin hanimlar 5 gun antibiyotik saati 6 da uyandirilinca bugun evimdeyim cok sukur yine 6 da uyandim
Uyu kuzu...Günaydın yavrular, uyumak istiyorum ya.
Takma kafana, abinude dinleme. Aile sorunlarini benimle paylasma de.Günaydın herkese benim içim soğumadı bir türlü düşünmekten uyuyamadım yine
Sanada gunaydinKızlar gunaydin. Mutlu ve sağlıklı gün olsun hepimize
Off of offf, tam nefis terbiyesi bu yaptigin.Günaydın güzellikler,
Güne erken başlayanlara selam olsun
Dün bakamadim pek, örgücü komsum geldi, diger komsuya gidicekmis, illa mehlikayi da getir özledik bı yüzünü gorelim diye ısrar etmişler
Neyse gittim aman pastalar börekler,corekler
Dediler ye kız nolcak, dedimki; nasıl kilo verdin diyorsunuz da, öyle kolay olmadı, bu kadar emegimi bir anda silemem dedimben dedim
Canim bende bi kere kakasini yaparken actim tuvalete kosarken olan oldu, o gunden sonra lazimlik kullanmaya badladim ama, malesef hic kakasini denk getirip yaptirma serefine nail olamadim beyefendinin. Bide dikkat ettim eger cisi varsa yapiyo, yoksa kiziyor oturmak istemiyor lazimliga; ayy cok akilli bu bizdiklar. Umitluyim canim ogretecez bu isi, hic bir emek bosa gitmez diye dusunuyorum. Cok uyaniyormu geceleri? Onuda bi arastiralim, ben bilgi edinip sana anlatirim. Sende buldugun fikirleri bana anlatirsin. Ama ben demismiydim diger oglum 40 ini doldurunca odasini ayirmis, gece uyku vakti gelince yatagina birakiyordum. Bir kafta geceleri uyanip agladi ama ben almadim. Sonrasi cok kolay oldu. Aksam 8 de yatagina birakip cikiyordum, sabaha kadar deliksiz uyuyordu.Merhaba nihalcim benim oğlan bugün erken uyandı yine ikinmaya başladı ama ben gelene kadar başlamış yapmaya hemen açıp koştuk banyoya ve orada devam etti kakasina ben önce kakayı öğrense çiş daha kolay gibime geliyor. Bir de uyku eğitimi var nasıl yapacağım bilmiyorum
Ufaklik uyurmadimi yoksa?Günaydın kızlar ben yine zombi modundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?