- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #237.981
Eşi herhaftasonu geliyorkuzum bak sen hata filan yapmiyorsun esin yaninda degilken cocuk dogurmak istemedgin icin . bir arkadasim vardi Türkiyede yasayan esi askerdeyken kayinvalidesiyle yasiyordu ve o arada hamile kalma salakliginda bulundu . inan o hamilelik kiza zehir oldu. derdi hic bitmedi. sonunda stresli hamileligi yüzünden kolik olan bir oglan dogurdu , oglunun en güzel bebeklik anlarini tek basina yasadi , kocasi askerden geldiginde 9-10 aylik cocugua sahipti , bir türlü baba rolüne giremedi falan filan . senin yerinde olsaydim esim döneseye kadar korunurdum ona haber vermeden . anladigim kadariyla esin subatta seni görmeye gelecek , ocakta baslasan hapa subata korunursun , eczanelerde ertesi gün hapida satiliyor caktirmadan al . süpheye düstün birliktelikte ertes gün ic hemen. kocana da dersin ooo askim denedik ama nasip degilmis demek bir daha ki sefere insallah
Her haftasonu geliyo genelde korunmuyoruz kendi korunmak istemiyo idare ediyoruz ertesi gun haplarindan evledigimiz zaman kullanmistim dedigin gibi gizlice cunku hemen cocuk istiyodu bende olmasin diye almistim ama cok kilo aldim istahimi acti sisirdi bende vazgectim icmedim artik iliskide daha dikkatli olacam eger bana bi supriz yapmis olursa yuzunden anlarim 2 gune de kalmaz ella alirim tek seferde icerim aylarca hapa bagli kalmak istemiyor dengemi cok bozuyor cunku ablakuzum bak sen hata filan yapmiyorsun esin yaninda degilken cocuk dogurmak istemedgin icin . bir arkadasim vardi Türkiyede yasayan esi askerdeyken kayinvalidesiyle yasiyordu ve o arada hamile kalma salakliginda bulundu . inan o hamilelik kiza zehir oldu. derdi hic bitmedi. sonunda stresli hamileligi yüzünden kolik olan bir oglan dogurdu , oglunun en güzel bebeklik anlarini tek basina yasadi , kocasi askerden geldiginde 9-10 aylik cocugua sahipti , bir türlü baba rolüne giremedi falan filan . senin yerinde olsaydim esim döneseye kadar korunurdum ona haber vermeden . anladigim kadariyla esin subatta seni görmeye gelecek , ocakta baslasan hapa subata korunursun , eczanelerde ertesi gün hapida satiliyor caktirmadan al . süpheye düstün birliktelikte ertes gün ic hemen. kocana da dersin ooo askim denedik ama nasip degilmis demek bir daha ki sefere insallah
Sen akıllı kızsın cnm
Çok emin olmadan kaptırma kendini
Ama yakın zamanda bi ışık hareket görmezsende boşa vaktini harcama
Kendi yoluna bak
Gormemisim abla subatta nikahlandik dugunu temmuzda yaptikÇok üzüldüm iremcim
Ama seni burda dolduruşa getirip huzursuz etmek istemiyorum
Tek söyliyebileceğim eşin hata yapıyor
Kuzum akşamda sormuştum kaç yıllık evlisiniz
Bilinçaltı dediğimiz şey özlediğimiz bir olayı sürekli hatırlamak yada bu günümüzden mutsuz olmak anlamına gelmiyor. Beyin çok farklı işliyor derin bir okyonus gibi... yaşadığımız bütün olaylar derin sulara gömülüyor sansak bile bir yerlerde duruyor. Halledemedigimiz durumlar var hayatımızda ıyi ya da kötü yaşadıklarımız günümüzü etkiliyor tabi. Bence gördüğün rüyalara takılıp kendini suçlama çünkü yaşadıkların yaşamayı istediklerin veya istemediklerin hep seninle. Bu suç değil. Ben 25 yıl önce ki sevdiğim insani görürüm zaman zaman rüyamda senin gibi bütün gün kafamı kurcalar. Onu özlediğim için değil sadece beynim de birşeyler tamamlanmamış demek ki yada yaşadığım şeyler hep benimle die düşünürüm. Tabi bu benim fikrim. Ama inan sadece sen yaşamıyorsun bunları.kizlar benim bir sorunum var cünkü dert denmicek birsey burda öyle seyler okuyorum ki yani benimkine dert denmez aklimi kurcalayan sey su :
ben rüyalarimda arada sirada ilk askimi yasadigim kisiyi görüyorum ve bu cok rahatsiz ediyor. öyle erotik rüyalar degil tabiki daha cok böyle bazi seylerin yarim kalmasi gibi hani sürekli bir konusma cabasinda oluyoruz rüyalarimda ama ben bir sekilde hep sivisiyorum olay yerinden. bu rüyalar beni cok rahatsiz ediyor cidden ediyor. biliyorum rüyalarimizdan sorumlu tutulamayiz ama aksam esim eve geldiginde kendimi vicdan yaparken buluyorum ona baktigimda ki ben esimi gercekten seven biriyim . bana bu hayatta sahip olamadigim tek seyi verdi esim , bir aile. ve benim icin herseyden daha kiymetlibu. bu arada belirtmek isterim lk aski yasadigim insanla hic birsekilde iletisimimiz yok , o Türkiye'de yasiyor zaten ve gün icin de onu aklimdan hic gecirmiyorum taki böyle sacma bir rüyayla gündemime geleseye kadar, rüya gördügüm gün aklimdan cikmiyor hep gecmisi düsünüp daha farkli olabilirmiydik diye. sonra düsündüklerime kizip öfkemi baska seylerden cikariyorum taki cidden aklimda rüya filan kalmayasiya kadar , bazen yemege saldiriyordum gecmiste , bazen evi tery yüz ediyordum yorgunluktan bayilisaya kadar bazende alisverise vuruyordum kendimi. yani günlük hayatinizda hic düsünmediginiz birini niye böyle rüyalarda görürsünüz ki , bilincalti diyenleriniz olabilir belki ama ben sanmiyorum , yani cidden huzurlu ve mutlu bir evliligim var , yasadigim hayattan (kilolarim haricinde) inanilmaz mutluyum , esimin gögsüne kafami yasladigimda dünya yikilsa kendi cani pahasina beni koruyacagini biliyorum mesela. yani özünde bir evlilikte olmasi gereken tüm sevgi , güven ve yakinlik var . ama böyle arada gördügüm rüyalardan artik nefret etmeye basladim , tüm enerjimi aliyor gibiler ve beni huzursuz yapiyorlar .
neden anlattim bilmiyorum bunlari size ama baska anlatacak kimse yok etrafimda , belki icinizden biri bana yardim eder , teselli eder yada ne bileyim iste belki bu su an yasadigim huzursuzluktan kurtarir.
derdim bu isteMefkurem bakma öyle uykum var diye tepndigime uyudugumda rüya görmekten tirsiyorum artik
Inş.emoşum hep birlikte hayallerimiz gerçek olacakEn kisa zamanda tekrar giyecegine eminim canım bol bol hevesini alacaksin bak buraya yaziyorum
yok yani ben canli örnegini gördüm babasiz gecirilen hamileligin , cekilecek dert degil , kiza nefes aldirmadilar yahu , kaynanasi karnindakini korusun diye esikten disari cikarmadi , bebege birsey olur suclusu onlar diye. garip garip inanislarla kiza 30 kilo aldirdilar bunuda yemen lazim diye diye. sonrasinda da stresten kizin sütü gelmedi , süt gelmeyince gene kizdi suclu olan . yok arkadas bosarim gerekirse o kocayi ama kocasiz hamilelik gecirmem , inan cok zor .Eşi herhaftasonu geliyor
Sadece
şubata kadar beklerim çocuk için demiş
Her haftasonu geliyo genelde korunmuyoruz kendi korunmak istemiyo idare ediyoruz ertesi gun haplarindan evledigimiz zaman kullanmistim dedigin gibi gizlice cunku hemen cocuk istiyodu bende olmasin diye almistim ama cok kilo aldim istahimi acti sisirdi bende vazgectim icmedim artik iliskide daha dikkatli olacam eger bana bi supriz yapmis olursa yuzunden anlarim 2 gune de kalmaz ella alirim tek seferde icerim aylarca hapa bagli kalmak istemiyor dengemi cok bozuyor cunku abla
kuzum icime su serptin inan , Allah ne muradin varsa versin insallah , yanliz olmadigimi bilmek ble iyi geldi.Bilinçaltı dediğimiz şey özlediğimiz bir olayı sürekli hatırlamak yada bu günümüzden mutsuz olmak anlamına gelmiyor. Beyin çok farklı işliyor derin bir okyonus gibi... yaşadığımız bütün olaylar derin sulara gömülüyor sansak bile bir yerlerde duruyor. Halledemedigimiz durumlar var hayatımızda ıyi ya da kötü yaşadıklarımız günümüzü etkiliyor tabi. Bence gördüğün rüyalara takılıp kendini suçlama çünkü yaşadıkların yaşamayı istediklerin veya istemediklerin hep seninle. Bu suç değil. Ben 25 yıl önce ki sevdiğim insani görürüm zaman zaman rüyamda senin gibi bütün gün kafamı kurcalar. Onu özlediğim için değil sadece beynim de birşeyler tamamlanmamış demek ki yada yaşadığım şeyler hep benimle die düşünürüm. Tabi bu benim fikrim. Ama inan sadece sen yaşamıyorsun bunları.
Tmm işte güzelim hırsını alamamışınya o içinde kalmışicimde kalmis tek sey bu ögrendigim boynuz olayiydi iste , söyle karsisina gecip iki tokat cakamadim suratina tükürüemedim diye. ögrendigimde yeni evliydim cünkü
ay ise yararmi dersin yaTmm işte güzelim hırsını alamamışınya o içinde kalmış
Senin ev ormana yakındı heralde
Git ormana bi ağaca yada başka bişeye içindeki herşeyi dök bağır çağır, karşında o varmış gibi.. zaten seni hakmetiğini şimdi çok mutlu olduğunu vs.yüzünede tükür bitir bu olayı
Inş.emoşum hep birlikte hayallerimiz gerçek olacak
Sen nasılsın omzun nasıl oldu
icimde kalmis tek sey bu ögrendigim boynuz olayiydi iste , söyle karsisina gecip iki tokat cakamadim suratina tükürüemedim diye. ögrendigimde yeni evliydim cünkü
Canım benim de böyle rüyalar gördüğüm çoktur ve sürekli uykusunda sayiklayan biriyim artık nasıl bir bilinç altım varsakizlar benim bir sorunum var cünkü dert denmicek birsey burda öyle seyler okuyorum ki yani benimkine dert denmez aklimi kurcalayan sey su :
ben rüyalarimda arada sirada ilk askimi yasadigim kisiyi görüyorum ve bu cok rahatsiz ediyor. öyle erotik rüyalar degil tabiki daha cok böyle bazi seylerin yarim kalmasi gibi hani sürekli bir konusma cabasinda oluyoruz rüyalarimda ama ben bir sekilde hep sivisiyorum olay yerinden. bu rüyalar beni cok rahatsiz ediyor cidden ediyor. biliyorum rüyalarimizdan sorumlu tutulamayiz ama aksam esim eve geldiginde kendimi vicdan yaparken buluyorum ona baktigimda ki ben esimi gercekten seven biriyim . bana bu hayatta sahip olamadigim tek seyi verdi esim , bir aile. ve benim icin herseyden daha kiymetlibu. bu arada belirtmek isterim lk aski yasadigim insanla hic birsekilde iletisimimiz yok , o Türkiye'de yasiyor zaten ve gün icin de onu aklimdan hic gecirmiyorum taki böyle sacma bir rüyayla gündemime geleseye kadar, rüya gördügüm gün aklimdan cikmiyor hep gecmisi düsünüp daha farkli olabilirmiydik diye. sonra düsündüklerime kizip öfkemi baska seylerden cikariyorum taki cidden aklimda rüya filan kalmayasiya kadar , bazen yemege saldiriyordum gecmiste , bazen evi tery yüz ediyordum yorgunluktan bayilisaya kadar bazende alisverise vuruyordum kendimi. yani günlük hayatinizda hic düsünmediginiz birini niye böyle rüyalarda görürsünüz ki , bilincalti diyenleriniz olabilir belki ama ben sanmiyorum , yani cidden huzurlu ve mutlu bir evliligim var , yasadigim hayattan (kilolarim haricinde) inanilmaz mutluyum , esimin gögsüne kafami yasladigimda dünya yikilsa kendi cani pahasina beni koruyacagini biliyorum mesela. yani özünde bir evlilikte olmasi gereken tüm sevgi , güven ve yakinlik var . ama böyle arada gördügüm rüyalardan artik nefret etmeye basladim , tüm enerjimi aliyor gibiler ve beni huzursuz yapiyorlar .
neden anlattim bilmiyorum bunlari size ama baska anlatacak kimse yok etrafimda , belki icinizden biri bana yardim eder , teselli eder yada ne bileyim iste belki bu su an yasadigim huzursuzluktan kurtarir.
derdim bu isteMefkurem bakma öyle uykum var diye tepndigime uyudugumda rüya görmekten tirsiyorum artik
Uykusu yarım saat abla uyumama bile yetmez kiKız hazır oğlan uyuyomuş sende uyusaydınya
Valla sabahları bizim evde serin oluyor bende kalın ceket giydim şimdi
Sıcak bi kahve içelim hadi
Gerçi sen emziriyon çay iç :))
Sevmek çok güzeldir canım ya bence bırak kendini bazen akışınaAşk konusunda bu yaşıma kadar hep katı yaklaştım. Sevdiğim oldu, sevildiğim oldu, uzun süreli arkadaşlıklarım da oldu ama kendimi hiç körü körüne kaptırmadım. Hep mantığımı ön planda tuttum. Belki yaradılışım böyle, belki de aşkın sevginin hep bir yere kadar sefa sürdüğüne inandığımdan böyle.
Ayrıldığım ilişkinin arkasından hiç gözyaşı dökmedim, kendimi sevmeye kapattım ama hayatıma kaldığım yerden devam ettim.
Bakalım bu delikanlıda zaman ne gösterecek, karşılığı olacak mı, ama muhteşem bir duygu. Gözlerimi kapattığımda Onu görüyorum, annem gece yatarken 'rüyanda beni gör' der hep, dün gece 'ne seni görecem, Berkeyi göreyim ben' dedim
Bence yarar canımay ise yararmi dersin ya
Sagol abla oyle yapayim bari cok canim sıkkın gercekten bazen ne yapacagimi ne diyecegimi sasiriyorumyok yani ben canli örnegini gördüm babasiz gecirilen hamileligin , cekilecek dert degil , kiza nefes aldirmadilar yahu , kaynanasi karnindakini korusun diye esikten disari cikarmadi , bebege birsey olur suclusu onlar diye. garip garip inanislarla kiza 30 kilo aldirdilar bunuda yemen lazim diye diye. sonrasinda da stresten kizin sütü gelmedi , süt gelmeyince gene kizdi suclu olan . yok arkadas bosarim gerekirse o kocayi ama kocasiz hamilelik gecirmem , inan cok zor .
bak kuzum ne yap ne et , hamile kalma inan bizzat sahit oldum , anandan emdigin süt burnunda gelir , daha kizin cektigi lohusalik iskencelerini bile yazmadim , aklima geldikce icim sisiyor cünkü. o zaman ertesi gün hapiyla idare et . herseyi de kocana anlatma su dakikadan sonra , askim bende istiyorum ama bak olmuyor dersin
kuzum icime su serptin inan , Allah ne muradin varsa versin insallah , yanliz olmadigimi bilmek ble iyi geldi.
Ben de trudi ye katılıyorum canım en iyisi böyle davranmak. Ne zaman bir arada yaşayabileceksiniz ?Sagol abla oyle yapayim bari cok canim sıkkın gercekten bazen ne yapacagimi ne diyecegimi sasiriyorum
Valla böyle insanlara hayranımAşk konusunda bu yaşıma kadar hep katı yaklaştım. Sevdiğim oldu, sevildiğim oldu, uzun süreli arkadaşlıklarım da oldu ama kendimi hiç körü körüne kaptırmadım. Hep mantığımı ön planda tuttum. Belki yaradılışım böyle, belki de aşkın sevginin hep bir yere kadar sefa sürdüğüne inandığımdan böyle.
Ayrıldığım ilişkinin arkasından hiç gözyaşı dökmedim, kendimi sevmeye kapattım ama hayatıma kaldığım yerden devam ettim.
Bakalım bu delikanlıda zaman ne gösterecek, karşılığı olacak mı, ama muhteşem bir duygu. Gözlerimi kapattığımda Onu görüyorum, annem gece yatarken 'rüyanda beni gör' der hep, dün gece 'ne seni görecem, Berkeyi göreyim ben' dedim
Daha çok yenisiniz cnm yaa hem çok gençsinizGormemisim abla subatta nikahlandik dugunu temmuzda yaptik
tahmin edebiliyorum cnmok yani ben canli örnegini gördüm babasiz gecirilen hamileligin , cekilecek dert degil , kiza nefes aldirmadilar yahu , kaynanasi karnindakini korusun diye esikten disari cikarmadi , bebege birsey olur suclusu onlar diye. garip garip inanislarla kiza 30 kilo aldirdilar bunuda yemen lazim diye diye. sonrasinda da stresten kizin sütü gelmedi , süt gelmeyince gene kizdi suclu olan . yok arkadas bosarim gerekirse o kocayi ama kocasiz hamilelik gecirmem , inan cok z
sen yarıcağını düşüneceksin :))ama eminim yarıcaktıray ise yararmi dersin ya
daha çok yeni cnm biraz kaldırma yukarı dinlensin iyiceİnşallah canım en kisa zamanda olsun
Bugun daha iyi gibi geldi sevindim ama yukarı kaldirdim ayni:)) bu haftam dolu onumuzdeki hafta dr yolu gorundu bana jelle falan halledilecek birseydir inşallah.
Bugun spor olarak ne yapacaksin? Kendimi motive edip birseyler yapmam lazim
Martta tayinler var kayseriye acik olursa gelecek yoksa 2 sene daha ankarada kalacak sozlesmesi bitince gelebilecekBen de trudi ye katılıyorum canım en iyisi böyle davranmak. Ne zaman bir arada yaşayabileceksiniz ?
Valla martta tayin olmazsa bunlar seni bezdirir. Hem kardeşini örnek gösteriyor altı ay idare eder bebek olmuyor numarası sonra tedaviye suçlamaya zorlar seni o daha yıpratıcı olurMartta tayinler var kayseriye acik olursa gelecek yoksa 2 sene daha ankarada kalacak sozlesmesi bitince gelebilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?