Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eşi herhaftasonu geliyor
Sadece
şubata kadar beklerim çocuk için demiş

Her haftasonu geliyo genelde korunmuyoruz kendi korunmak istemiyo idare ediyoruz ertesi gun haplarindan evledigimiz zaman kullanmistim dedigin gibi gizlice cunku hemen cocuk istiyodu bende olmasin diye almistim ama cok kilo aldim istahimi acti sisirdi bende vazgectim icmedim artik iliskide daha dikkatli olacam eger bana bi supriz yapmis olursa yuzunden anlarim 2 gune de kalmaz ella alirim tek seferde icerim aylarca hapa bagli kalmak istemiyor dengemi cok bozuyor cunku abla

Sen akıllı kızsın cnm
Çok emin olmadan kaptırma kendini
Ama yakın zamanda bi ışık hareket görmezsende boşa vaktini harcama
Kendi yoluna bak

Aşk konusunda bu yaşıma kadar hep katı yaklaştım. Sevdiğim oldu, sevildiğim oldu, uzun süreli arkadaşlıklarım da oldu ama kendimi hiç körü körüne kaptırmadım. Hep mantığımı ön planda tuttum. Belki yaradılışım böyle, belki de aşkın sevginin hep bir yere kadar sefa sürdüğüne inandığımdan böyle.
Ayrıldığım ilişkinin arkasından hiç gözyaşı dökmedim, kendimi sevmeye kapattım ama hayatıma kaldığım yerden devam ettim.
Bakalım bu delikanlıda zaman ne gösterecek, karşılığı olacak mı, ama muhteşem bir duygu. Gözlerimi kapattığımda Onu görüyorum, annem gece yatarken 'rüyanda beni gör' der hep, dün gece 'ne seni görecem, Berkeyi göreyim ben' dedim

Bilinçaltı dediğimiz şey özlediğimiz bir olayı sürekli hatırlamak yada bu günümüzden mutsuz olmak anlamına gelmiyor. Beyin çok farklı işliyor derin bir okyonus gibi... yaşadığımız bütün olaylar derin sulara gömülüyor sansak bile bir yerlerde duruyor. Halledemedigimiz durumlar var hayatımızda ıyi ya da kötü yaşadıklarımız günümüzü etkiliyor tabi. Bence gördüğün rüyalara takılıp kendini suçlama çünkü yaşadıkların yaşamayı istediklerin veya istemediklerin hep seninle. Bu suç değil. Ben 25 yıl önce ki sevdiğim insani görürüm zaman zaman rüyamda senin gibi bütün gün kafamı kurcalar. Onu özlediğim için değil sadece beynim de birşeyler tamamlanmamış demek ki yada yaşadığım şeyler hep benimle die düşünürüm. Tabi bu benim fikrim. Ama inan sadece sen yaşamıyorsun bunları.

Eşi herhaftasonu geliyor
Sadece
şubata kadar beklerim çocuk için demiş
yok yani ben canli örnegini gördüm babasiz gecirilen hamileligin , cekilecek dert degil , kiza nefes aldirmadilar yahu , kaynanasi karnindakini korusun diye esikten disari cikarmadi , bebege birsey olur suclusu onlar diye. garip garip inanislarla kiza 30 kilo aldirdilar bunuda yemen lazim diye diye. sonrasinda da stresten kizin sütü gelmedi , süt gelmeyince gene kizdi suclu olan . yok arkadas bosarim gerekirse o kocayi ama kocasiz hamilelik gecirmem , inan cok zor .

bak kuzum ne yap ne et , hamile kalma inan bizzat sahit oldum , anandan emdigin süt burnunda gelir , daha kizin cektigi lohusalik iskencelerini bile yazmadim , aklima geldikce icim sisiyor cünkü. o zaman ertesi gün hapiyla idare et . herseyi de kocana anlatma su dakikadan sonra , askim bende istiyorum ama bak olmuyor dersin
kuzum icime su serptin inan , Allah ne muradin varsa versin insallah , yanliz olmadigimi bilmek ble iyi geldi.

icimde kalmis tek sey bu ögrendigim boynuz olayiydi iste , söyle karsisina gecip iki tokat cakamadim suratina tükürüemedim diye. ögrendigimde yeni evliydim cünkü
Tmm işte güzelim hırsını alamamışınya o içinde kalmış
Senin ev ormana yakındı heralde
Git ormana bi ağaca yada başka bişeye içindeki herşeyi dök bağır çağır, karşında o varmış gibi.. zaten seni hakmetiğini şimdi çok mutlu olduğunu vs.yüzünede tükür bitir bu olayı

ay ise yararmi dersin ya

Inş.emoşum hep birlikte hayallerimiz gerçek olacak

Sen nasılsın omzun nasıl oldu

İnşallah canım en kisa zamanda olsun
Bugun daha iyi gibi geldi sevindim ama yukarı kaldirdim ayni:)) bu haftam dolu onumuzdeki hafta dr yolu gorundu bana jelle falan halledilecek birseydir inşallah.
Bugun spor olarak ne yapacaksin? Kendimi motive edip birseyler yapmam lazim

icimde kalmis tek sey bu ögrendigim boynuz olayiydi iste , söyle karsisina gecip iki tokat cakamadim suratina tükürüemedim diye. ögrendigimde yeni evliydim cünkü

Bundan kurtulmanın yolu o zaman ve boynuz olayı için kendini ve onu içinde gerçekten affedeceksin. Affettiğin zaman herşey çözüme kavuşacak.

Canım benim de böyle rüyalar gördüğüm çoktur ve sürekli uykusunda sayiklayan biriyim artık nasıl bir bilinç altım varsa böyle kötü uyandığım günler gerçekten zor geçiyor ben böyle durumlarda tamamen plan dışı şeyler yapıyorum kendimi meşgul ediyorum ki hiç aklıma gelmesin diye ve ben ciddiye almadikca görmez oluyorum

Kız hazır oğlan uyuyomuş sende uyusaydınya

Valla sabahları bizim evde serin oluyor bende kalın ceket giydim şimdi
Sıcak bi kahve içelim hadi
Gerçi sen emziriyon çay iç :))
Uykusu yarım saat abla uyumama bile yetmez ki şapşik ya sürekli bana sırıtıyor benim ona bakmam için şımarık sıpa

Sevmek çok güzeldir canım ya bence bırak kendini bazen akışına

Sagol abla oyle yapayim bari cok canim sıkkın gercekten bazen ne yapacagimi ne diyecegimi sasiriyorum

Valla böyle insanlara hayranım
Ben bu yaşta aşık olsam hemen aptal aşık durumunda olurum :)))
Belki o zaman iştahım kesilir :)))

Ama sen kendini kaptırmış görünüyon

Gormemisim abla subatta nikahlandik dugunu temmuzda yaptik
Daha çok yenisiniz cnm yaa hem çok gençsiniz
Sende eşinde çok cahilsiniz Daha
tahmin edebiliyorum cnm
Biz bu yaşımızda bunu öngörebiliyoruz ama gençler bu kadar ince düşünemiyor

ay ise yararmi dersin ya
sen yarıcağını düşüneceksin :))ama eminim yarıcaktır

daha çok yeni cnm biraz kaldırma yukarı dinlensin iyice

Benim bugün mıtlaka spor yapmam lazım 2 gündür yapamadım
Dünden bugüne beklediğim kadar eksi olmamış
Heralde bantta yürürüm, zaten dışarda yürüyüş yapamam çok soğuk rüzgarlı hava

Martta tayinler var kayseriye acik olursa gelecek yoksa 2 sene daha ankarada kalacak sozlesmesi bitince gelebilecek
Valla martta tayin olmazsa bunlar seni bezdirir. Hem kardeşini örnek gösteriyor altı ay idare eder bebek olmuyor numarası sonra tedaviye suçlamaya zorlar seni o daha yıpratıcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…