Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuşum gidecemdeee eşimin sinopa toplantısı çıktıı 23 ünde gidecek
şimdiii dönüş tarihi belli değil
oyüzden muallaktayım yalnız gitmemi istemiyoo
dönüş tarihi kesinleşirse gidecemmm inşallah gitmezsem kudururumm çok istiyorum gitmeyiiii

dur orayı kaçırdım ayın 15 inde istanbulamı gidiyorsunnnn
kaç günlüğüne??

İnş gidersin cnm bı aksılık cıkmaz bende cok gıtmek ıstıyordum ama nasıp olmadı...Cnm allah kısmet ederde bı aksılık cıkmazsa 15 ınde gıdıp 18 gıbı donucem...

ayy bende begendım bı ayakkabı almamak ıcın kendımı zor tutuyorum...

aslında kartımı sıfırlamalıyımm
aklıma koydum bi kaç önce borcumu sıfırlamıştım ama yine dolmaya başldı ((
öderim diye alıyom ama ay başında öderken niye kudurdum yine diyommm pişman oluyomm

ay bide altın çok çıktıı
bu akşam arkadaşın düğünü var kart takmalıyım
bi kart 200 lira oldu nerdeyseeee direk bütçeyi etkiliyo

sorma valla yaa alırken odenır nasılsa dıe alınıyo ama odemeye geldıgınde sıcıyoz...Hep aynı...Etkılemezmı yaaa 200 lıra kolaaymı kazanılıyo para...Ama sana taktılar dıe senınde takman gerekıyo adet ıste yapcan ...

tabikii takana takacaksın onda sorun yok :))
hesap yapmayı bilsek harmalarımızda ay sonunu güzel getiririzde işteee gözümüz aç :84:

slm herkese ,menümü yazıyorum
sabah ılık ballı,limonlu,zencefilli,tarçınlı,limonlu su
kahvaltı 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği,keçi peyniri,5 zeytin,1 domates,2 ceviz,3 tatlı biber
kahvaltıdan 1 saat sonra limonlu yeşilçay
ara 100 gr siyah üzüm
öğlen 1 tabak kabak yemeği,1 salatalık ve yoğurt
1 saat sonra sade türk kahvesi
ara 2 ince dilim karpuz ve peynir
akşam tarhana çorbası ,menemen ve salata
1 saat sonra çubuk tarçınlı yeşilçay
sporumu yaptım,su şimdilik 2 lt içtim ,yatana kadar 2.5 lt yada 3 lt olur.Ayrıca Mursh lazere gitmedim çünkü kadın parayı peşin istemekte bayağı bi ısrarcı,sen çok haklısın daha sonraları daha iyi bir yer bulup giderim,şimdilik acıya ve ağdaya devam

ayyy bu arada bende şu 2 haftada elbiseler,tulumlar,pantolonlar,eşortman takımları ,kapriler,ayakkabılar falan derken iyice açıldım (bu arada hemen hemen hepsi 36 bedendi aldıklarımın ) biraz daha dikkat etsem süper olcak çünkü önümüzdeki sene gözlerimi çizdirmeyi düşünüyorum 2.500 liraymış :18:

Hadı yaa o kadar pahalımıymıs bende ıstıyordum ama yaaa ....Bende para bırıktırmeye baslasam ıyı olacak...Cnmm kıyafetlerını 36 beden almana cok sevındım allah bızede o gunlerı gostersın ıs...Bende bu yıl tulum gıymeyı cok ıstedım ama cesaret edemedım bı turlu yakısmaz endısesıyle denemedım bıle...Seneye gene tulum modası olursa ıns zayıf bı sekılde gıyerım:)))

canım sen ne kadar zamada verdin bu kiloları..spora çok yüklendin mi?
ayyy gülşeker ne kadar da sanslısın...ben de zayıflayıp alışverişşş delisi olmak istiyorum...3.5 yıldır istediğim içbişiyi giyemiyorum((

EDA cım ayakkabını güle güle giy...benim de kırmızı bir ayakkabı alasım var..ama ayaklarım bile büyüdü kilo alınca...seneye bahara inşaallahh

kızlar bugun sabahın körunde avrupa yakasına gectım ıslerım bıtemedı bugun arkadasımda kalıcam mısafırım sabah vaktım olmayabılır kk ya grmeye gecmısı yarın eve gıdınce okıcam ama sabah gıremezsem kılom 103 tu bugun sızı sevıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…