- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.801
edda benım bugun ıst olmam gereklıydı bazı eksıkler ve olaylar yuzunden onumuzdekı ayın 15 ıne kaldı ıst yolculuguBugun halıl sezaı paracıkoglunun konserıne gıdecektım nasıp deılmıs olmadı...sen trabzondakıne gıdıyosun heralde benım yerımede dınle olurmu
dur orayı kaçırdım ayın 15 inde istanbulamı gidiyorsunnnn
kaç günlüğüne??
kuşum gidecemdeee eşimin sinopa toplantısı çıktıı 23 ünde gidecek
şimdiii dönüş tarihi belli değil
oyüzden muallaktayım yalnız gitmemi istemiyoo
dönüş tarihi kesinleşirse gidecemmm inşallah gitmezsem kudururumm çok istiyorum gitmeyiiii
kızlar internetten bi ayakkabı gördüm rengine aşık oldummmm aldım şimdii :84:
güselmiii
Şahaneymıs cnmmm ne kadara aldın ?
44,5 fiyatı
5 tl kargo toplam 49,5 tl
20 tl hediye çekim vardııı
30 tl ye geldi bana
Bedavaymıs yaawww cok ıyı almıssın gule gle gıy ayagında eskısın cok sık gercekten...
evettt tatlıım şansıma denk geldi
ayy bende begendım bı ayakkabı almamak ıcın kendımı zor tutuyorum...
aslında kartımı sıfırlamalıyımm
aklıma koydum bi kaç önce borcumu sıfırlamıştım ama yine dolmaya başldı((
öderim diye alıyom ama ay başında öderken niye kudurdum yine diyommm pişman oluyomm
ay bide altın çok çıktıı
bu akşam arkadaşın düğünü var kart takmalıyım
bi kart 200 lira oldu nerdeyseeee direk bütçeyi etkiliyo
sorma valla yaa alırken odenır nasılsa dıe alınıyo ama odemeye geldıgınde sıcıyoz...Hep aynı...Etkılemezmı yaaa 200 lıra kolaaymı kazanılıyo para...Ama sana taktılar dıe senınde takman gerekıyo adet ıste yapcan ...
ayyy bu arada bende şu 2 haftada elbiseler,tulumlar,pantolonlar,eşortman takımları ,kapriler,ayakkabılar falan derken iyice açıldım (bu arada hemen hemen hepsi 36 bedendi aldıklarımın) biraz daha dikkat etsem süper olcak çünkü önümüzdeki sene gözlerimi çizdirmeyi düşünüyorum 2.500 liraymış :18:
canım sen ne kadar zamada verdin bu kiloları..spora çok yüklendin mi?ayyy bu arada bende şu 2 haftada elbiseler,tulumlar,pantolonlar,eşortman takımları ,kapriler,ayakkabılar falan derken iyice açıldım (bu arada hemen hemen hepsi 36 bedendi aldıklarımın) biraz daha dikkat etsem süper olcak çünkü önümüzdeki sene gözlerimi çizdirmeyi düşünüyorum 2.500 liraymış :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?