- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.021
kendi adıma allaha şükür büyüttüm de rahatım küçük bebesi olanlara hep dua ediyorum zor uykusuzluk zoorrrrGünaydın hanimlar ne çok konuşmussjunuz öyle tabi sizin bebeniz sabah 5 e kadar ağlama krizine girmemiştirşu dis hayırlısı ile çiksada kızım da rahatlasa
Sağolasın cnmMasallah abla torununda varmis allah bagislasin azmine hayran kaldim suan masallah subhanallah
Bence yap cnm aranıza soğukluk girmesinSagolun allah razi olsun rabbim cumlemizin yar ve yardimcisi olsun. Bende cuma gunu dogum gunu diye yaspasta yapmayi planliyodum yatak odamizi susleyim diyodum ama deger mi yapsam mi karar veremedim
şimdilik yok cnm bekliyor bıcırıkAbla ikinci torundan haber var mi
Oyyy Oyyy ekim yine açlık günlerine dönmüş heralde :))günaydınnnn
dünün menüsü
10 :40
2 ceviz sarımsak ve suyu
12:30
2 pırasalı yumurta
4 zeytin
2 d. ekmek
yarım kk peynir
bal
20 :30
2 avuç çekirdek
gece
1 bardak kefir
dün acıkmadım akşam bekledim bekledim yok ben de yemedim
su 3 lt ye yakındır
demeeeeeBenim kizi tartiyim diye tartiya ciktim. Kiyafetli yaklasik 1 lt su icmis kahvalti yapmis halimle cuma kg su cikti. Yani 8 leri gormus olabilirim. Hadi son iki
Benim çocuk yok ama bende erkenden kalktım cnm işim neyse :)))Günaydın hanimlar ne çok konuşmussjunuz öyle tabi sizin bebeniz sabah 5 e kadar ağlama krizine girmemiştirşu dis hayırlısı ile çiksada kızım da rahatlasa
midem aç değilim diyordu mefkurem ben de yiyemedim zaten canım istemiyordu :)Sağolasın cnm
Bak bu yaşta kendimden vazgeçmedim :))
Sende hayatının bedeninin kıymetini bil
Seni üzmelerine yıpratmalarına izin verme
Önceliğin kendin olsun
Bence yap cnm aranıza soğukluk girmesin
Ama çocuk konusunda bu şartlarda kesinlikle istemediğini de belirt
Tabi laf açılırsa
Yoksa sen hiç açma o konuyu
şimdilik yok cnm bekliyor bıcırık
Gelin iyice ağırlaştı artık
Bu hafta yada gelecek hafta olur heralde
Inş.sağlıkla
Oyyy Oyyy ekim yine açlık günlerine dönmüş heralde :))
demeeeee
en az -1 vardır o zaman
hadi 2 gün daha bastır fıstığım
Benim çocuk yok ama bende erkenden kalktım cnm işim neyse :)))
Bu işler devir teslim gibi
Zamanında bende çok yaşadım o günleri şimdi sıra sizde :))
Günaydın mervecim evet benimki beste değil üçte girdi ağlama krizineGünaydın hanimlar ne çok konuşmussjunuz öyle tabi sizin bebeniz sabah 5 e kadar ağlama krizine girmemiştirşu dis hayırlısı ile çiksada kızım da rahatlasa
Bi çeşit vitamin gibi düşünebilirsin canım balıkta var doğalı ama hamilelik öncesi depolarin dolması lazım özellikle ilk üç ay bebeğin zeka gelişimi için çok önemli
Günaydın kızlar ben yine zombi modundayim
Günaydın yavrular, uyumak istiyorum ya.
Kızlar gunaydin. Mutlu ve sağlıklı gün olsun hepimize
kizlar benim bir sorunum var cünkü dert denmicek birsey burda öyle seyler okuyorum ki yani benimkine dert denmez aklimi kurcalayan sey su :
ben rüyalarimda arada sirada ilk askimi yasadigim kisiyi görüyorum ve bu cok rahatsiz ediyor. öyle erotik rüyalar degil tabiki daha cok böyle bazi seylerin yarim kalmasi gibi hani sürekli bir konusma cabasinda oluyoruz rüyalarimda ama ben bir sekilde hep sivisiyorum olay yerinden. bu rüyalar beni cok rahatsiz ediyor cidden ediyor. biliyorum rüyalarimizdan sorumlu tutulamayiz ama aksam esim eve geldiginde kendimi vicdan yaparken buluyorum ona baktigimda ki ben esimi gercekten seven biriyim . bana bu hayatta sahip olamadigim tek seyi verdi esim , bir aile. ve benim icin herseyden daha kiymetlibu. bu arada belirtmek isterim lk aski yasadigim insanla hic birsekilde iletisimimiz yok , o Türkiye'de yasiyor zaten ve gün icin de onu aklimdan hic gecirmiyorum taki böyle sacma bir rüyayla gündemime geleseye kadar, rüya gördügüm gün aklimdan cikmiyor hep gecmisi düsünüp daha farkli olabilirmiydik diye. sonra düsündüklerime kizip öfkemi baska seylerden cikariyorum taki cidden aklimda rüya filan kalmayasiya kadar , bazen yemege saldiriyordum gecmiste , bazen evi tery yüz ediyordum yorgunluktan bayilisaya kadar bazende alisverise vuruyordum kendimi. yani günlük hayatinizda hic düsünmediginiz birini niye böyle rüyalarda görürsünüz ki , bilincalti diyenleriniz olabilir belki ama ben sanmiyorum , yani cidden huzurlu ve mutlu bir evliligim var , yasadigim hayattan (kilolarim haricinde) inanilmaz mutluyum , esimin gögsüne kafami yasladigimda dünya yikilsa kendi cani pahasina beni koruyacagini biliyorum mesela. yani özünde bir evlilikte olmasi gereken tüm sevgi , güven ve yakinlik var . ama böyle arada gördügüm rüyalardan artik nefret etmeye basladim , tüm enerjimi aliyor gibiler ve beni huzursuz yapiyorlar .
neden anlattim bilmiyorum bunlari size ama baska anlatacak kimse yok etrafimda , belki icinizden biri bana yardim eder , teselli eder yada ne bileyim iste belki bu su an yasadigim huzursuzluktan kurtarir.
derdim bu isteMefkurem bakma öyle uykum var diye tepndigime uyudugumda rüya görmekten tirsiyorum artik
Gunaydin kizlar evet benden bahsediyosun canimtugcetugcem oncelikle dusuncelerini paylastigin icin tesekkur ederim tamam diyestisyene uyarim zaten dun baslamistim.esimle biraz once telefonda tartistik solundan kalkmis ve uykusunu alamamis heralde canim cok sikkin dokunsalar aglayacam o moddayim gene cocuk konusu beni anlamiyor bazen hata yaptigimi dusunuyorum yanlis kisiyle mi hayatimi paylastim diyorum moralim cok bozuk bana soylediklerinin haddi hesabi yok size kisaca yazsam zaten anlarsiniz. Niye daha bizim cocugumuz yok biz kisir miyiz kilon beni ilgilendirmez kb 300 kilo olsanda ben cocuk istiyorum 120 kiloya ciktin 120de dogurabilirsin 20 kilo alsan bile 2. aya garatile kendini sende istiyosun neyi bekliyoruz dedi bagirdi cagirdi cok canim sıkıldı sonra teli kapatirkende sen cocuk falan doguramazsin bizde 40 yasimizda cocuk sahibi oluruz artik deyip yuzume kapatti cok zoruma gtti sanki gun gectikce kilo aliyorum da verebiliyorum iste gidiyor sukurler olsun azda ol bu acele niye ben kocam yokken hamile olmak istemiyorum defalarca tatli dillede anlattim yeri geldi agladim bagirdim ama olmadi beni anlamiyo bacisinin 2 tane cocugu var 1bucuk yasinda digeride 8 aylik o nasil dogurdu pespese onun cani yokmu diyo nalet olsun ya bacisida sumsugun teki 55 kilo tabi dogurur herkesi bir saniyo offf smdi yataga yalniz yatarken bile zoruma gidiyo agliyorum uyuyamiyorum hamileyken nasil olurum allah bilir
Canın istemiyosa tabiki zorlama kendini cnmmidem aç değilim diyordu mefkurem ben de yiyemedim zaten canım istemiyordu :)
şimdi baya baya açım 5-10 dk ya eşim gelir o zaman yerim
Cnm diş oldugundan emin misin alerji de olabilir miGünaydın hanimlar ne çok konuşmussjunuz öyle tabi sizin bebeniz sabah 5 e kadar ağlama krizine girmemiştirşu dis hayırlısı ile çiksada kızım da rahatlasa
hayretler içindeyim kilo aynı çıktı ama ben cidden bir hafiflik hissediyorum regl bitmedi daha belki ödem vardır ben ödem falan da hissetmiyorum ya gerçi :)Canın istemiyosa tabiki zorlama kendini cnm
Ama çok da aç bırakma kendini :)
Ohh afiyet olsun
Aaa bugün sizin bildirim vardı değilmi öbür topikte
Banada bu hafta daha iyi verirsin gibi geliyoduhayretler içindeyim kilo aynı çıktı ama ben cidden bir hafiflik hissediyorum regl bitmedi daha belki ödem vardır ben ödem falan da hissetmiyorum ya gerçi :)
Zeynepppp senin tartı bana selam söyledimiCnm diş oldugundan emin misin alerji de olabilir mi
Karbonu kestim yani sadece kahvaltida 1 dilim yedim obur turlu doymuyorum gibi oluyor. Ogle ve aksam yemeklerine de dikkat edip dunku gibi spor yaparsam hedef tutar gibime geliyor haydi bakalim kurtulayim artik su 9 lardanSağolasın cnm
Bak bu yaşta kendimden vazgeçmedim :))
Sende hayatının bedeninin kıymetini bil
Seni üzmelerine yıpratmalarına izin verme
Önceliğin kendin olsun
Bence yap cnm aranıza soğukluk girmesin
Ama çocuk konusunda bu şartlarda kesinlikle istemediğini de belirt
Tabi laf açılırsa
Yoksa sen hiç açma o konuyu
şimdilik yok cnm bekliyor bıcırık
Gelin iyice ağırlaştı artık
Bu hafta yada gelecek hafta olur heralde
Inş.sağlıkla
Oyyy Oyyy ekim yine açlık günlerine dönmüş heralde :))
demeeeee
en az -1 vardır o zaman
hadi 2 gün daha bastır fıstığım
Benim çocuk yok ama bende erkenden kalktım cnm işim neyse :)))
Bu işler devir teslim gibi
Zamanında bende çok yaşadım o günleri şimdi sıra sizde :))
Ayyy son zaman benim adamda çekşrdeğe taktıMefkurem dün öğleden sonra komşumu çağırdım çay kahve içtik işin vardır engel olmayayım dedi canım iş yapmak istemiyor arkadaşla kahve istiyor dedim
akşam da benimkiler yedi içti ben tam yatıcam eşim çay istedi iyi madem dedim ona çayı yapıp yatarım dedim tv de transformers filmi varmış netten izlemiştim yarım yamalak kanalı değişir misin yoksa izler miyiz dedim izle istiyorsan diyince eşim oturdum kaç saat film izledim çayı da içeri götürdüm, eşim aburuk cuburukları yedi ben çekirdek çitledim :))
sonrada mutfağı toplayıp arka oda da çamaşır tepesi olmuştu orayı hallettim, ee azıcıkta kitap okudum ondan gece gelmedim gülüm
Bu hafta ikimizde kurtulacaz heraldeKarbonu kestim yani sadece kahvaltida 1 dilim yedim obur turlu doymuyorum gibi oluyor. Ogle ve aksam yemeklerine de dikkat edip dunku gibi spor yaparsam hedef tutar gibime geliyor haydi bakalim kurtulayim artik su 9 lardan
Tam 3 dk olmuş sen bunu yazalıAyyy çok açımmmm, yemek saatine son 3 dk ve geçmiyor arkadaş, geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?