Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Trudi Canavan gülüm rüyalarının anlamı çok basit haksızlığa uğramış aldatılmış olma hissini v.s. hissettiğin zaman eskiyle ilgili rüya görüyorsun çünkü bunların hepsini o kişi sana zamanın da yaşatmış rüyada kaçman ise kendini güvene alman, doğru yolda olduğunun, çevrendekilerin güvenilir olduğunun ve hayatın da güzel artıların olduğu ile yorumlanır gülüm o yüzden hiç suçluluk vicdan falan hissetme kafaya takılacak bir rüya değil hayır için de olsun de geç

Günaydın hanimlar ne çok konuşmussjunuz öyle tabi sizin bebeniz sabah 5 e kadar ağlama krizine girmemiştir şu dis hayırlısı ile çiksada kızım da rahatlasa
kendi adıma allaha şükür büyüttüm de rahatım küçük bebesi olanlara hep dua ediyorum zor uykusuzluk zoorrrr
sağ selamet çıkar inşallah azıcık eline çiğ patates yada yeşil soğanın beyaz kısmını ver kemirsin rahatlatır ama yanın da durup gözetlemen lazım koparıp boğazına takılmasın

Masallah abla torununda varmis allah bagislasin azmine hayran kaldim suan masallah subhanallah
Sağolasın cnm
Bak bu yaşta kendimden vazgeçmedim :))
Sende hayatının bedeninin kıymetini bil
Seni üzmelerine yıpratmalarına izin verme
Önceliğin kendin olsun

Sagolun allah razi olsun rabbim cumlemizin yar ve yardimcisi olsun. Bende cuma gunu dogum gunu diye yaspasta yapmayi planliyodum yatak odamizi susleyim diyodum ama deger mi yapsam mi karar veremedim
Bence yap cnm aranıza soğukluk girmesin

Ama çocuk konusunda bu şartlarda kesinlikle istemediğini de belirt
Tabi laf açılırsa
Yoksa sen hiç açma o konuyu

Abla ikinci torundan haber var mi
şimdilik yok cnm bekliyor bıcırık
Gelin iyice ağırlaştı artık
Bu hafta yada gelecek hafta olur heralde
Inş.sağlıkla

Oyyy Oyyy ekim yine açlık günlerine dönmüş heralde :))

Benim kizi tartiyim diye tartiya ciktim. Kiyafetli yaklasik 1 lt su icmis kahvalti yapmis halimle cuma kg su cikti. Yani 8 leri gormus olabilirim. Hadi son iki
demeeeee
en az -1 vardır o zaman
hadi 2 gün daha bastır fıstığım
Günaydın hanimlar ne çok konuşmussjunuz öyle tabi sizin bebeniz sabah 5 e kadar ağlama krizine girmemiştir şu dis hayırlısı ile çiksada kızım da rahatlasa
Benim çocuk yok ama bende erkenden kalktım cnm işim neyse :)))
Bu işler devir teslim gibi
Zamanında bende çok yaşadım o günleri şimdi sıra sizde :))

midem aç değilim diyordu mefkurem ben de yiyemedim zaten canım istemiyordu :)
şimdi baya baya açım 5-10 dk ya eşim gelir o zaman yerim

Günaydın mervecim evet benimki beste değil üçte girdi ağlama krizine diş bir aydan fazladır süründürüyor bizi hala çıkamadı ama görünüyor

Trudi Canavan abla haklisin cumaya yapayim biseyler bakalim akrabalarimin hepsi ankarada ama ortada bi aile yok gidip kalabilisecegim esimle yatili misafir olabilecegim kimse yok anne baba ayri olunca iste sikinti oluyor gecen ay gittim dedemlere teyzemler birsuru laf cikardi mecburiyetten kaldik keyfimizden degil ama babamin evi diye sokrandilar sinir oldum geri kayseriye geldim babam olacak serefsizle ve uvey den olan kardeslerimle gorusmuyorum esimde sadece haftasonlari evci cikip eve gelebiliyor o yuzden tasinamiyorum ankaraya haftaici yalniz birakamam diye yoksa smdiye coktan gitmis olurdum

Mefkurem dün öğleden sonra komşumu çağırdım çay kahve içtik işin vardır engel olmayayım dedi canım iş yapmak istemiyor arkadaşla kahve istiyor dedim
akşam da benimkiler yedi içti ben tam yatıcam eşim çay istedi iyi madem dedim ona çayı yapıp yatarım dedim tv de transformers filmi varmış netten izlemiştim yarım yamalak kanalı değişir misin yoksa izler miyiz dedim izle istiyorsan diyince eşim oturdum kaç saat film izledim çayı da içeri götürdüm, eşim aburuk cuburukları yedi ben çekirdek çitledim :))
sonrada mutfağı toplayıp arka oda da çamaşır tepesi olmuştu orayı hallettim, ee azıcıkta kitap okudum ondan gece gelmedim gülüm

Bi çeşit vitamin gibi düşünebilirsin canım balıkta var doğalı ama hamilelik öncesi depolarin dolması lazım özellikle ilk üç ay bebeğin zeka gelişimi için çok önemli

Hmm anladm cnm aklinda tutaym bunu seneye lazin olabillir :))

Günaydın kızlar ben yine zombi modundayim

Günaydin canimm uyumadimi seninki yine :)

Günaydın yavrular, uyumak istiyorum ya.

Günsydin canimm
Kızlar gunaydin. Mutlu ve sağlıklı gün olsun hepimize

Günaydin canimm

Canim benimde oluyor bazen.. ama her uyandigimda cok sükürki rüyamis diyorm esime bakip cok sükür iyiki onu buldum evlendim diyorm. Ve hic takmiyorm kafama bilincalti sonucta benle alakali deglki ve benm rüyalar belli belirsiz oluyor ama cok nadir göruyorm.. tek degilsin cnm üzme kendini ve takma bence :)

Cok zor durum cnm herkez yazmis zaten bende farkli bisi önermiycem bencede hap al ama belli etme esine.. insallah istedigin gbi olur hersey canim.

Pnrrr-12
Kız pınar bi anı yakalayamadın heralde :)))

Hahah ayy gecmis okumaaktan kendime gelemedm valla

midem aç değilim diyordu mefkurem ben de yiyemedim zaten canım istemiyordu :)
şimdi baya baya açım 5-10 dk ya eşim gelir o zaman yerim
Canın istemiyosa tabiki zorlama kendini cnm
Ama çok da aç bırakma kendini :)

Ohh afiyet olsun

Aaa bugün sizin bildirim vardı değilmi öbür topikte

Canın istemiyosa tabiki zorlama kendini cnm
Ama çok da aç bırakma kendini :)

Ohh afiyet olsun

Aaa bugün sizin bildirim vardı değilmi öbür topikte
hayretler içindeyim kilo aynı çıktı ama ben cidden bir hafiflik hissediyorum regl bitmedi daha belki ödem vardır ben ödem falan da hissetmiyorum ya gerçi :)

hayretler içindeyim kilo aynı çıktı ama ben cidden bir hafiflik hissediyorum regl bitmedi daha belki ödem vardır ben ödem falan da hissetmiyorum ya gerçi :)
Banada bu hafta daha iyi verirsin gibi geliyodu

Ödemi bende hissetmem cnm ama onun etkisi olabilir
Sen yapıyomusun Ödemi içeceği, dukan birası vs.
Acaba yarın ayran aşımı yapsan sana iyi geliyodu
Birazda spor yap cnm
Şöyle aralıksız min.45 dk

Karbonu kestim yani sadece kahvaltida 1 dilim yedim obur turlu doymuyorum gibi oluyor. Ogle ve aksam yemeklerine de dikkat edip dunku gibi spor yaparsam hedef tutar gibime geliyor haydi bakalim kurtulayim artik su 9 lardan

Ayyy son zaman benim adamda çekşrdeğe taktı
Ben almıyorum ekstra :))
Bakkaldan kendi alıyor
Akşam koca 2 tabak yedi
Benim başlamadıktan sonra cnm istemez
Ben çukocuyum :)))

Karbonu kestim yani sadece kahvaltida 1 dilim yedim obur turlu doymuyorum gibi oluyor. Ogle ve aksam yemeklerine de dikkat edip dunku gibi spor yaparsam hedef tutar gibime geliyor haydi bakalim kurtulayim artik su 9 lardan
Bu hafta ikimizde kurtulacaz heralde

Ekmeği cumadan sonra sabah öğlen yiyebilirsin cnm tabi yanında ne yediğinde önemli
Sadece tartıya 2 kala biraz azaltırsan daha da etkili olur

Bence de tamamen kesmektense bazen fazla bazen az yemek daha etkili oluyor vücut şaşırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…