Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Uykusu yarım saat abla uyumama bile yetmez ki şapşik ya sürekli bana sırıtıyor benim ona bakmam için şımarık sıpa
O kadar çabuk büyüyolarki
Bu zamanlarını sindirin iyice

Martta tayinler var kayseriye acik olursa gelecek yoksa 2 sene daha ankarada kalacak sozlesmesi bitince gelebilecek
Kayseriye gelirse ev açacakmısınız peki
O zamanda maddiyatı öne sürmesin

Sana verebilecegim tek tavsiye esinden emin olmadan cocuk dogurma. Anlattiklatindan onu cikardim dogru kisi oldugundan emin degilim demissin. Cok zor seyler yasamissin biraz sert olacak ama ileride cocugunun benzer seyleri yasamasini istemiyorsan kendin onlem al. Duzgun bir psikoloji degil esinin soyledikleri.

@numuker
Nurcum sen nasılsın cnnm
Akşam fazla ilgilenemedim kusura bakma

Ben zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var almanyada yaşıyorum
Uzun süredir bu takımdayım
2 sene önce 45 kilo vererek hedefime ulaşmıştım ama koruyamadım bi kısmını geri alıp tekrar başladım burda

Zamanla takımla daha iyi tanışır kaynaşırsın
Yeniyim diye hiç çekinme dal sohbete :))

Aynen bende katılıyorum

Bende o yuzden gecistirmeye calisiyorum birgun oyle birgun boyle konusuyor askeriyede dugu icin cok bunaltmak istemiyorum zaten oraya gidince degisti 4 yildir taniyoruz birbirimizi biz onceden bu kadar sinirli bi insan degildi kiskancligida vardi ama bu kadar degildi

Askeriye ortaminin farkli oldugunu biliyorum. Etkileri olabilir illaki . Ne diyim Allah yardimcin olsun canim. Isin kolay degil.

Masallah abla torununda varmis allah bagislasin azmine hayran kaldim suan masallah subhanallah

Askeriye ortaminin farkli oldugunu biliyorum. Etkileri olabilir illaki . Ne diyim Allah yardimcin olsun canim. Isin kolay degil.
Sagolun allah razi olsun rabbim cumlemizin yar ve yardimcisi olsun. Bende cuma gunu dogum gunu diye yaspasta yapmayi planliyodum yatak odamizi susleyim diyodum ama deger mi yapsam mi karar veremedim

Abla ikinci torundan haber var mi

Bundan kurtulmanın yolu o zaman ve boynuz olayı için kendini ve onu içinde gerçekten affedeceksin. Affettiğin zaman herşey çözüme kavuşacak.
o kadar genis yürekli degilim tugcem ya , bu arada senin yelkenlerde fora bakiyorum tam yol ileri ask rotasi cizilmis ne güzel
Allah im ya iyiki yazmisim buraya , bir benim bu durumda olmadigimi bilmek cidden rahatlatti , cok tesekkür ederim sana da
Bence yarar canım
yapicam kuzum ilk orman gezisinde

yapicam kuzum ilk orman gezisinde yapicam , cok sagol

Martta tayinler var kayseriye acik olursa gelecek yoksa 2 sene daha ankarada kalacak sozlesmesi bitince gelebilecek

kuzum yazdinmi bilmiyorum ama neden ankaraya tasinmiyorsun ? memur sehri sonucta , herkes gibi sende evini bilsen ?

Dünya isim var evde başım deli gibi ağrıyor en iyisi oğlanı alıp dışarı çıkmak galiba

cik kuzum ya bas agrinada iyi gelir , yarin saat bile yeter kendini iyi hissetmen icin

%100 katiliyorum , kesinlikle yapmamali
Ailen nerde ? görüsebiliyormusun ? arada sirada onlarada gitsen mesela oluru yok mu ?
Sagolun allah razi olsun rabbim cumlemizin yar ve yardimcisi olsun. Bende cuma gunu dogum gunu diye yaspasta yapmayi planliyodum yatak odamizi susleyim diyodum ama deger mi yapsam mi karar veremedim
yap , elinden geldigince sevimli ve sevecen ol , korundugunu saklaman lazim , hem soguk olursan hemde hamile kalamazsan isin zorlasir. hatta cocuk icin cok istekli oldugunu düsündür esine ama kesinlikle haplari icmeyi unutma :)

Senin yaşadığın şeyi bende yaşıyorum geçmişte 5 yıllık sevgilim beni evli bi kadınla aylarca aldatmış ki ben o kadına sağlık sıkıntısı için yardım ettiğini zannediyordum . bunu ögrendikten sonra onunla yüzleşemedim hala içimde eksiklik var ona iki laf söylemedim diyr kimi zaman rüyama giriyor yaşadıgımız anları yaşıyorum filan sonra ona hesap soruyorum biliyorum bunun tek nedeni içimde kaldı yapamadıklarım ondan

Günaydın hanimlar ne çok konuşmussjunuz öyle tabi sizin bebeniz sabah 5 e kadar ağlama krizine girmemiştir şu dis hayırlısı ile çiksada kızım da rahatlasa
Gecmis olsun kuzum. Cok zor bilirim. Dun bizde oyleydik allahtan bugun insafli davrandi 6 da uyandi. Tez zamanda cikarda sen de o da kurtulur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…