- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.001
O kadar çabuk büyüyolarkiUykusu yarım saat abla uyumama bile yetmez kişapşik ya sürekli bana sırıtıyor benim ona bakmam için şımarık sıpa
Kayseriye gelirse ev açacakmısınız pekiMartta tayinler var kayseriye acik olursa gelecek yoksa 2 sene daha ankarada kalacak sozlesmesi bitince gelebilecek
Hava soğuk değilmi cnmDünya isim var evde başım deli gibi ağrıyor en iyisi oğlanı alıp dışarı çıkmak galiba
Bilmiyorum soğuk galiba ama çatlamak üzereyim evdeHava soğuk değilmi cnm
Sana verebilecegim tek tavsiye esinden emin olmadan cocuk dogurma. Anlattiklatindan onu cikardim dogru kisi oldugundan emin degilim demissin. Cok zor seyler yasamissin biraz sert olacak ama ileride cocugunun benzer seyleri yasamasini istemiyorsan kendin onlem al. Duzgun bir psikoloji degil esinin soyledikleri.Gunaydin kizlar evet benden bahsediyosun canim @tugcekrblt oncelikle dusuncelerini paylastigin icin tesekkur ederim tamam diyestisyene uyarim zaten dun baslamistim.esimle biraz once telefonda tartistik solundan kalkmis ve uykusunu alamamis heralde canim cok sikkin dokunsalar aglayacam o moddayim gene cocuk konusu beni anlamiyor bazen hata yaptigimi dusunuyorum yanlis kisiyle mi hayatimi paylastim diyorum moralim cok bozuk bana soylediklerinin haddi hesabi yok size kisaca yazsam zaten anlarsiniz. Niye daha bizim cocugumuz yok biz kisir miyiz kilon beni ilgilendirmez kb 300 kilo olsanda ben cocuk istiyorum 120 kiloya ciktin 120de dogurabilirsin 20 kilo alsan bile 2. aya garatile kendini sende istiyosun neyi bekliyoruz dedi bagirdi cagirdi cok canim sıkıldı sonra teli kapatirkende sen cocuk falan doguramazsin bizde 40 yasimizda cocuk sahibi oluruz artik deyip yuzume kapatti cok zoruma gtti sanki gun gectikce kilo aliyorum da verebiliyorum iste gidiyor sukurler olsun azda ol bu acele niye ben kocam yokken hamile olmak istemiyorum defalarca tatli dillede anlattim yeri geldi agladim bagirdim ama olmadi beni anlamiyo bacisinin 2 tane cocugu var 1bucuk yasinda digeride 8 aylik o nasil dogurdu pespese onun cani yokmu diyo nalet olsun ya bacisida sumsugun teki 55 kilo tabi dogurur herkesi bir saniyo offf smdi yataga yalniz yatarken bile zoruma gidiyo agliyorum uyuyamiyorum hamileyken nasil olurum allah bilir
Rüzgar yoksa sorun olmaz sıkı giyininBilmiyorum soğuk galiba ama çatlamak üzereyim evde
Aynen bende katılıyorumSana verebilecegim tek tavsiye esinden emin olmadan cocuk dogurma. Anlattiklatindan onu cikardim dogru kisi oldugundan emin degilim demissin. Cok zor seyler yasamissin biraz sert olacak ama ileride cocugunun benzer seyleri yasamasini istemiyorsan kendin onlem al. Duzgun bir psikoloji degil esinin soyledikleri.
Bende o yuzden gecistirmeye calisiyorum birgun oyle birgun boyle konusuyor askeriyede dugu icin cok bunaltmak istemiyorum zaten oraya gidince degisti 4 yildir taniyoruz birbirimizi biz onceden bu kadar sinirli bi insan degildi kiskancligida vardi ama bu kadar degildiSana verebilecegim tek tavsiye esinden emin olmadan cocuk dogurma. Anlattiklatindan onu cikardim dogru kisi oldugundan emin degilim demissin. Cok zor seyler yasamissin biraz sert olacak ama ileride cocugunun benzer seyleri yasamasini istemiyorsan kendin onlem al. Duzgun bir psikoloji degil esinin soyledikleri.
Askeriye ortaminin farkli oldugunu biliyorum. Etkileri olabilir illaki . Ne diyim Allah yardimcin olsun canim. Isin kolay degil.Bende o yuzden gecistirmeye calisiyorum birgun oyle birgun boyle konusuyor askeriyede dugu icin cok bunaltmak istemiyorum zaten oraya gidince degisti 4 yildir taniyoruz birbirimizi biz onceden bu kadar sinirli bi insan degildi kiskancligida vardi ama bu kadar degildi
Masallah abla torununda varmis allah bagislasin azmine hayran kaldim suan masallah subhanallah@numuker
Nurcum sen nasılsın cnnm
Akşam fazla ilgilenemedim kusura bakma
Ben zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var almanyada yaşıyorum
Uzun süredir bu takımdayım
2 sene önce 45 kilo vererek hedefime ulaşmıştım ama koruyamadım bi kısmını geri alıp tekrar başladım burda
Zamanla takımla daha iyi tanışır kaynaşırsın
Yeniyim diye hiç çekinme dal sohbete :))
Sagolun allah razi olsun rabbim cumlemizin yar ve yardimcisi olsun. Bende cuma gunu dogum gunu diye yaspasta yapmayi planliyodum yatak odamizi susleyim diyodum ama deger mi yapsam mi karar veremedimAskeriye ortaminin farkli oldugunu biliyorum. Etkileri olabilir illaki . Ne diyim Allah yardimcin olsun canim. Isin kolay degil.
Abla ikinci torundan haber var mi@numuker
Nurcum sen nasılsın cnnm
Akşam fazla ilgilenemedim kusura bakma
Ben zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var almanyada yaşıyorum
Uzun süredir bu takımdayım
2 sene önce 45 kilo vererek hedefime ulaşmıştım ama koruyamadım bi kısmını geri alıp tekrar başladım burda
Zamanla takımla daha iyi tanışır kaynaşırsın
Yeniyim diye hiç çekinme dal sohbete :))
Oğlanın arabasının yağmurlugu takıyorum rüzgar girmiyor ona ben de idare ederim hava alıp geleyim evde dünya isim varRüzgar yoksa sorun olmaz sıkı giyinin
o kadar genis yürekli degilim tugcem ya , bu arada senin yelkenlerde fora bakiyorum tam yol ileri ask rotasi cizilmis ne güzelBundan kurtulmanın yolu o zaman ve boynuz olayı için kendini ve onu içinde gerçekten affedeceksin. Affettiğin zaman herşey çözüme kavuşacak.
Allah im ya iyiki yazmisim buraya , bir benim bu durumda olmadigimi bilmek cidden rahatlatti , cok tesekkür ederim sana daCanım benim de böyle rüyalar gördüğüm çoktur ve sürekli uykusunda sayiklayan biriyim artık nasıl bir bilinç altım varsaböyle kötü uyandığım günler gerçekten zor geçiyor ben böyle durumlarda tamamen plan dışı şeyler yapıyorum kendimi meşgul ediyorum ki hiç aklıma gelmesin diye ve ben ciddiye almadikca görmez oluyorum
yapicam kuzum ilk orman gezisindeBence yarar canım
Valla böyle insanlara hayranım
Ben bu yaşta aşık olsam hemen aptal aşık durumunda olurum :)))
Belki o zaman iştahım kesilir :)))
Ama sen kendini kaptırmış görünüyon
Daha çok yenisiniz cnm yaa hem çok gençsiniz
Sende eşinde çok cahilsiniz Daha
tahmin edebiliyorum cnm
Biz bu yaşımızda bunu öngörebiliyoruz ama gençler bu kadar ince düşünemiyor
sen yarıcağını düşüneceksin :))ama eminim yarıcaktır
daha çok yeni cnm biraz kaldırma yukarı dinlensin iyice
Benim bugün mıtlaka spor yapmam lazım 2 gündür yapamadım
Dünden bugüne beklediğim kadar eksi olmamış
Heralde bantta yürürüm, zaten dışarda yürüyüş yapamam çok soğuk rüzgarlı hava
Martta tayinler var kayseriye acik olursa gelecek yoksa 2 sene daha ankarada kalacak sozlesmesi bitince gelebilecek
Dünya isim var evde başım deli gibi ağrıyor en iyisi oğlanı alıp dışarı çıkmak galiba
%100 katiliyorum , kesinlikle yapmamaliSana verebilecegim tek tavsiye esinden emin olmadan cocuk dogurma. Anlattiklatindan onu cikardim dogru kisi oldugundan emin degilim demissin. Cok zor seyler yasamissin biraz sert olacak ama ileride cocugunun benzer seyleri yasamasini istemiyorsan kendin onlem al. Duzgun bir psikoloji degil esinin soyledikleri.
Ailen nerde ? görüsebiliyormusun ? arada sirada onlarada gitsen mesela oluru yok mu ?Bende o yuzden gecistirmeye calisiyorum birgun oyle birgun boyle konusuyor askeriyede dugu icin cok bunaltmak istemiyorum zaten oraya gidince degisti 4 yildir taniyoruz birbirimizi biz onceden bu kadar sinirli bi insan degildi kiskancligida vardi ama bu kadar degildi
yap , elinden geldigince sevimli ve sevecen ol , korundugunu saklaman lazim , hem soguk olursan hemde hamile kalamazsan isin zorlasir. hatta cocuk icin cok istekli oldugunu düsündür esine ama kesinlikle haplari icmeyi unutma :)Sagolun allah razi olsun rabbim cumlemizin yar ve yardimcisi olsun. Bende cuma gunu dogum gunu diye yaspasta yapmayi planliyodum yatak odamizi susleyim diyodum ama deger mi yapsam mi karar veremedim
Senin yaşadığın şeyi bende yaşıyorum geçmişte 5 yıllık sevgilim beni evli bi kadınla aylarca aldatmış ki ben o kadına sağlık sıkıntısı için yardım ettiğini zannediyordum . bunu ögrendikten sonra onunla yüzleşemedim hala içimde eksiklik var ona iki laf söylemedim diyr kimi zaman rüyama giriyor yaşadıgımız anları yaşıyorum filan sonra ona hesap soruyorum biliyorum bunun tek nedeni içimde kaldı yapamadıklarım ondanyok yani ben canli örnegini gördüm babasiz gecirilen hamileligin , cekilecek dert degil , kiza nefes aldirmadilar yahu , kaynanasi karnindakini korusun diye esikten disari cikarmadi , bebege birsey olur suclusu onlar diye. garip garip inanislarla kiza 30 kilo aldirdilar bunuda yemen lazim diye diye. sonrasinda da stresten kizin sütü gelmedi , süt gelmeyince gene kizdi suclu olan . yok arkadas bosarim gerekirse o kocayi ama kocasiz hamilelik gecirmem , inan cok zor .
bak kuzum ne yap ne et , hamile kalma inan bizzat sahit oldum , anandan emdigin süt burnunda gelir , daha kizin cektigi lohusalik iskencelerini bile yazmadim , aklima geldikce icim sisiyor cünkü. o zaman ertesi gün hapiyla idare et . herseyi de kocana anlatma su dakikadan sonra , askim bende istiyorum ama bak olmuyor dersin
kuzum icime su serptin inan , Allah ne muradin varsa versin insallah , yanliz olmadigimi bilmek ble iyi geldi.
Gecmis olsun kuzum. Cok zor bilirim. Dun bizde oyleydik allahtan bugun insafli davrandi 6 da uyandi. Tez zamanda cikarda sen de o da kurtulur insallahGünaydın hanimlar ne çok konuşmussjunuz öyle tabi sizin bebeniz sabah 5 e kadar ağlama krizine girmemiştirşu dis hayırlısı ile çiksada kızım da rahatlasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?