- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.041
Dun aksam da ekmek yememistim bugun ve yarin hem oglen hemde aksam yemicem. Yarina da onceden kabak yemegi tavsiye edilmisti az yagli salcali kabak yemegi yapicam. Bakalim cuma sonuc ne olacak.Bu hafta ikimizde kurtulacaz heralde
Ekmeği cumadan sonra sabah öğlen yiyebilirsin cnm tabi yanında ne yediğinde önemli
Sadece tartıya 2 kala biraz azaltırsan daha da etkili olur
Bence de tamamen kesmektense bazen fazla bazen az yemek daha etkili oluyor vücut şaşırıyor
Yok abla cumaya kadar selam yok süpriz olsun :)Zeynepppp senin tartı bana selam söyledimi
kadinlar olarak ne cok benzer yanlarimiz varmis , insan konusu acilmayinca anlatmaya yer bulamiyor. ama simdi iyiki anlatmisim diyorum buraya , yanliz olmagimi bilmek vicdanimi rahatlatti , bu güne kadar acaba bendemi suc diyordum hepSenin yaşadığın şeyi bende yaşıyorum geçmişte 5 yıllık sevgilim beni evli bi kadınla aylarca aldatmış ki ben o kadına sağlık sıkıntısı için yardım ettiğini zannediyordum . bunu ögrendikten sonra onunla yüzleşemedim hala içimde eksiklik var ona iki laf söylemedim diyr kimi zaman rüyama giriyor yaşadıgımız anları yaşıyorum filan sonra ona hesap soruyorum biliyorum bunun tek nedeni içimde kaldı yapamadıklarım ondan
tebrk ederim ne güzelBenim kizi tartiyim diye tartiya ciktim. Kiyafetli yaklasik 1 lt su icmis kahvalti yapmis halimle cuma kg su cikti. Yani 8 leri gormus olabilirim. Hadi son iki
taze sogani temizleyip beyaz kismini eline vermeyi denedin mi ? tabiki basindan hic ayrilmayacagin anlarda yap bunu , taze soganin hafif aciligi aciyi bastiriyor. benim kizim dis cikarirken elinden taze sogani biraktirmadim hic :)Günaydın hanimlar ne çok konuşmussjunuz öyle tabi sizin bebeniz sabah 5 e kadar ağlama krizine girmemiştirşu dis hayırlısı ile çiksada kızım da rahatlasa
ekimcim sen ne iyi yürekli bir kadinsin , cok sagol yorumladigin icin , artik dedigini yapip gecmeye calisicam insallah .Trudi Canavan gülüm rüyalarının anlamı çok basit haksızlığa uğramış aldatılmış olma hissini v.s. hissettiğin zaman eskiyle ilgili rüya görüyorsun çünkü bunların hepsini o kişi sana zamanın da yaşatmış rüyada kaçman ise kendini güvene alman, doğru yolda olduğunun, çevrendekilerin güvenilir olduğunun ve hayatın da güzel artıların olduğu ile yorumlanır gülüm o yüzden hiç suçluluk vicdan falan hissetme kafaya takılacak bir rüya değil hayır için de olsun de geç
hakkinda hayirlisi kuzum , bak sana benden bir tiyo : ''mutlu evliligin sirri denebilir'' kocan senden ne isterse tamam pasam , tamam sevgilim de ama kendi bildigini oku , sen tamam diyip inat etmezsen , erkekler garip bir sekilde ben kazandim diyip mutlu oluyor :))) o anki kazanma duygusu sonradan istekleri yerine gelmese bile mutlu ediyor onlari , cok saflar bence yaTrudi Canavan abla haklisin cumaya yapayim biseyler bakalim akrabalarimin hepsi ankarada ama ortada bi aile yok gidip kalabilisecegim esimle yatili misafir olabilecegim kimse yok anne baba ayri olunca iste sikinti oluyor gecen ay gittim dedemlere teyzemler birsuru laf cikardi mecburiyetten kaldik keyfimizden degil ama babamin evi diye sokrandilar sinir oldum geri kayseriye geldim babam olacak serefsizle ve uvey den olan kardeslerimle gorusmuyorum esimde sadece haftasonlari evci cikip eve gelebiliyor o yuzden tasinamiyorum ankaraya haftaici yalniz birakamam diye yoksa smdiye coktan gitmis olurdum
Canim benimde oluyor bazen.. ama her uyandigimda cok sükürki rüyamis diyorm esime bakip cok sükür iyiki onu buldum evlendim diyorm. Ve hic takmiyorm kafama bilincalti sonucta benle alakali deglki ve benm rüyalar belli belirsiz oluyor ama cok nadir göruyorm.. tek degilsin cnm üzme kendini ve takma bence :)
inşallah canım zaten 1.40 da uyudu gece yarım saat sonra uyandı ağladı durdu babası gezidirdi 5 w kadar evde sonra geri bana verdi uyuttum emzirerekGecmis olsun kuzum. Cok zor bilirim. Dun bizde oyleydik allahtan bugun insafli davrandi 6 da uyandi. Tez zamanda cikarda sen de o da kurtulur insallah
Abla uykusuzluktan ziyade onun huzursuz olmasi can sıkici ben uykuya dirayetli bi insanım beni çok etkilemiyor eline birsey veriyorum ama geri atıyor ısırmak ya da ağzına birşeyin suyu gelsin istiyor :)kendi adıma allaha şükür büyüttüm de rahatım küçük bebesi olanlara hep dua ediyorum zor uykusuzluk zoorrrr
sağ selamet çıkar inşallah azıcık eline çiğ patates yada yeşil soğanın beyaz kısmını ver kemirsin rahatlatır ama yanın da durup gözetlemen lazım koparıp boğazına takılmasın
aynen abla çok şükür yinede bu günümüze cefasiz sefa olmuyor :) bu arada menu saatime gelince incir suyunu içip uyudum o yüzden kahvaltı 11.50 ydiSağolasın cnm
Bak bu yaşta kendimden vazgeçmedim :))
Sende hayatının bedeninin kıymetini bil
Seni üzmelerine yıpratmalarına izin verme
Önceliğin kendin olsun
Bence yap cnm aranıza soğukluk girmesin
Ama çocuk konusunda bu şartlarda kesinlikle istemediğini de belirt
Tabi laf açılırsa
Yoksa sen hiç açma o konuyu
şimdilik yok cnm bekliyor bıcırık
Gelin iyice ağırlaştı artık
Bu hafta yada gelecek hafta olur heralde
Inş.sağlıkla
Oyyy Oyyy ekim yine açlık günlerine dönmüş heralde :))
demeeeee
en az -1 vardır o zaman
hadi 2 gün daha bastır fıstığım
Benim çocuk yok ama bende erkenden kalktım cnm işim neyse :)))
Bu işler devir teslim gibi
Zamanında bende çok yaşadım o günleri şimdi sıra sizde :))
bizim 5 de sustu yavrum 2 de başladık nerdeyse :) gördüğün tam olarak nedir dış adına ağzında bizde uzunnnn zamandır surunuyoruzGünaydın mervecim evet benimki beste değil üçte girdi ağlama krizinediş bir aydan fazladır süründürüyor bizi hala çıkamadı ama görünüyor
zeynep canım alerji bizim uzun zamandır var ama ilk kez gece bu şekilde ağladı son günlerde yine elini ısıtmak değil de daha çok kemirmek istiyor yüzümu ısırmaya çalışıyor hafif bas ında ateş de var ondan dış dedimCnm diş oldugundan emin misin alerji de olabilir mi
Tam 3 dk olmuş sen bunu yazalı
Hadi afiyet olsun
Anladım cnm bugun bnm oğlanında başı ateşli hep kemirme isteği var zaten bakalım ne zaman çıkacakinşallah canım zaten 1.40 da uyudu gece yarım saat sonra uyandı ağladı durdu babası gezidirdi 5 w kadar evde sonra geri bana verdi uyuttum emzirerek
Abla uykusuzluktan ziyade onun huzursuz olmasi can sıkici ben uykuya dirayetli bi insanım beni çok etkilemiyor eline birsey veriyorum ama geri atıyor ısırmak ya da ağzına birşeyin suyu gelsin istiyor :)
aynen abla çok şükür yinede bu günümüze cefasiz sefa olmuyor :) bu arada menu saatime gelince incir suyunu içip uyudum o yüzden kahvaltı 11.50 ydi
bizim 5 de sustu yavrum 2 de başladık nerdeyse :) gördüğün tam olarak nedir dış adına ağzında bizde uzunnnn zamandır surunuyoruz
zeynep canım alerji bizim uzun zamandır var ama ilk kez gece bu şekilde ağladı son günlerde yine elini ısıtmak değil de daha çok kemirmek istiyor yüzümu ısırmaya çalışıyor hafif bas ında ateş de var ondan dış dedim
aynn oyle valla he deyip geciyorum bide gunduz kus dargin bile olsam yataga yatinca kuslugu unutturuyorum yoksa hem uyunmuyor hemde araya sogukluk girer diye korkuyorumhakkinda hayirlisi kuzum , bak sana benden bir tiyo : ''mutlu evliligin sirri denebilir'' kocan senden ne isterse tamam pasam , tamam sevgilim de ama kendi bildigini oku , sen tamam diyip inat etmezsen , erkekler garip bir sekilde ben kazandim diyip mutlu oluyor :))) o anki kazanma duygusu sonradan istekleri yerine gelmese bile mutlu ediyor onlari , cok saflar bence ya
Sagolun allah razi olsun rabbim cumlemizin yar ve yardimcisi olsun. Bende cuma gunu dogum gunu diye yaspasta yapmayi planliyodum yatak odamizi susleyim diyodum ama deger mi yapsam mi karar veremedim
Çok kötü abla ya
Canım dişleri bariz görünüyor çıkmaya çok yakın belki bir milimetre deri kaldı ama çıkamıyor işteinşallah canım zaten 1.40 da uyudu gece yarım saat sonra uyandı ağladı durdu babası gezidirdi 5 w kadar evde sonra geri bana verdi uyuttum emzirerek
Abla uykusuzluktan ziyade onun huzursuz olmasi can sıkici ben uykuya dirayetli bi insanım beni çok etkilemiyor eline birsey veriyorum ama geri atıyor ısırmak ya da ağzına birşeyin suyu gelsin istiyor :)
aynen abla çok şükür yinede bu günümüze cefasiz sefa olmuyor :) bu arada menu saatime gelince incir suyunu içip uyudum o yüzden kahvaltı 11.50 ydi
bizim 5 de sustu yavrum 2 de başladık nerdeyse :) gördüğün tam olarak nedir dış adına ağzında bizde uzunnnn zamandır surunuyoruz
zeynep canım alerji bizim uzun zamandır var ama ilk kez gece bu şekilde ağladı son günlerde yine elini ısıtmak değil de daha çok kemirmek istiyor yüzümu ısırmaya çalışıyor hafif bas ında ateş de var ondan dış dedim
benimkide biseyi belledi mi 10 gun konusur deli eder beni kesin olarak dusuncesinden ben aglayinca vazgeciyor bende aglayarak caydirmak istemiyorum konusarak anlasmamiz lazim artik ayri evimiz kira elktrk su vs olmadigi icin sorumluluk yok oyle oluncada ayni nisanli gibi davraniyo uzerine sorumlulk almasi lazim bazen konusuyorum biz evliyiz artik sorumluluklarini bil boyle boyle diye dil dokuyorum yontulacak iste zamanla bana bayaa bi sabir lazimmmDeminden beri okuyorum canim kızların soyledigine kesinlikle katiliyorum.. kendini doldurusa getirmeden tatli tatli halletmeye çalış. Esin konusmakla halden anlayacak biri gibi degil. Benim esimde oyle bazen konuşuruz beni anlamis gibi gözükür ertesi gun hala ayni konuyu pisirip onume koyar. Geneli boyle erkeklerin galiba.
Dogum gunu konusunda bence cayma fikrinden surprizini yap gundem de değişmiş olur:) hayirlisi olsun hakkinda
benimkide biseyi belledi mi 10 gun konusur deli eder beni kesin olarak dusuncesinden ben aglayinca vazgeciyor bende aglayarak caydirmak istemiyorum konusarak anlasmamiz lazim artik ayri evimiz kira elktrk su vs olmadigi icin sorumluluk yok oyle oluncada ayni nisanli gibi davraniyo uzerine sorumlulk almasi lazim bazen konusuyorum biz evliyiz artik sorumluluklarini bil boyle boyle diye dil dokuyorum yontulacak iste zamanla bana bayaa bi sabir lazimmm
Guvenmemek degil evde 5 gun tek kalmama razi gelmiyo ailemlede gorusturmek istemiyo bende zaten gerek duymuyorum artik ben ankaraliyim orda dogdum buyudum ama kotu anilarim coook pekte gtmek istemiyorum sahsen kendi ailesine cok guveniyor canim onlar ne derse tamam.Ama kb kv me cok saygisiz davraniyor cok rahatsiz oluyorum nefret edercesine asagilayarak konusuyor her sahit olusumda cildirasim geliyo bende kocama yukleniyorum cok uzuluyorum kocami yontmak terbiye etmeyi vazife sayiyorum cunku ya banada ilerde boyle davranirsa diye odum kopuyor sonra bana bakislarini gorunce korkum yok oluyor cok derin bakiyor gozlerime icim eriyor resmenPufuduks valla ağzım açık okudum ben sana birşey deyim mı o seni peşpeşe dogurtup o evdende de çıkarmaz zaten kıskanç diyorsun evki seni Ankara'ya götürmüyor güvenmiyor çok saçma hangi devirde yüz yahu ben olsam karımı madem kıskanıyorum iki bekar ana baba birde hergun eve gelen gorumceyle curcuruna gibi bı ortamda bogmazdim o işi baştan kabul etmeyecektir ki ne kadar oldu evleneli
Yani kusura bakma ama çok geri düşünüyor ne demek kısır miyiz bence çocuk yokmuş diye soran siz gece ne yapıyorsunuz diye sormuş sayılır ki kimsenin haddine değil hele kayinlarinin hiç mi hiç önce bu çizgiyi cekmelisin
Sonrada eşime sor bakalım seni damızlık mı almış ne çocuk sevdasiymis bu önce bı evinizi bilin 10kisinin içinde büyüyen çocuk zaten seni dinlemez
Beterin beteri var Allah beterinden saklasin rahat olmaya saklasin yedigim onumde yemedigim arkamda ama kocam olmadiktan sonra hicbir anlami kalmiyor onu ozleyince 3 hafta gelemedigi olmustu kaynanamla tartistik herseye laf eder oldum sikintiya girdim otomatikmen farkindada olmuyorum sonra baristik ama zorlaniyorum tahammulum kalmiyor hicbiseye cocuk olunca nasil olur hftada 2 gun yetmez bebegiyle vakit gecirmeye kocaligi sadece gelip gidip afedersiniz yatmakla oluyor saniyor ilk once evlilik sorumlulugunu almasi lazim dikkat edicemAllah sabır versin gercekten ama sana uzulurken turist gibi soyluyorum sanma bunların alasini yaşadım.
Ilk yil birlik geldim evde iki.kaynim bir gorumcem birde senin ki gibi aksama kadar 3 cocucuyla her olayda he durumda evde olan evli gorumce vardı. Evde buyuk degil banyo tuvalet 1 tane. Bornozumun kullanildigini bile dusunurdum. Esime o kadar soyledim ayrilmak istiyorum diye adam sanki evin küçük oğlu ben de onun eglencesiyim
Herseyin izni babasindan alinirdi. Biraz sesimi cikardim ve kotu oldum ilk cocuktan sonra ayrıldım sukurler olsun. Esimde arkamdan geldi diyeyim:)) Hala isleri bir hala babasinin sıkıntısını cekiyorum ama ayni evin içinde 2 yılı geçmez deliye çıkardım.. bence evini bilmeden sorumluluk bilmeden cocuk olsa da babaligi benimseyemiyor erkekler.
veriyorum canım yani dün verdim annem söylemişti ama sevmedi elinden atıyor akıllı sipa :))kadinlar olarak ne cok benzer yanlarimiz varmis , insan konusu acilmayinca anlatmaya yer bulamiyor. ama simdi iyiki anlatmisim diyorum buraya , yanliz olmagimi bilmek vicdanimi rahatlatti , bu güne kadar acaba bendemi suc diyordum hep
tebrk ederim ne güzel
taze sogani temizleyip beyaz kismini eline vermeyi denedin mi ? tabiki basindan hic ayrilmayacagin anlarda yap bunu , taze soganin hafif aciligi aciyi bastiriyor. benim kizim dis cikarirken elinden taze sogani biraktirmadim hic :)
ekimcim sen ne iyi yürekli bir kadinsin , cok sagol yorumladigin icin , artik dedigini yapip gecmeye calisicam insallah .
hakkinda hayirlisi kuzum , bak sana benden bir tiyo : ''mutlu evliligin sirri denebilir'' kocan senden ne isterse tamam pasam , tamam sevgilim de ama kendi bildigini oku , sen tamam diyip inat etmezsen , erkekler garip bir sekilde ben kazandim diyip mutlu oluyor :))) o anki kazanma duygusu sonradan istekleri yerine gelmese bile mutlu ediyor onlari , cok saflar bence ya
evet yazdiktan sonra anladim ki eski sevgiliyi rüyada görmek cok rastlanan bir durum su durumda. yalniz olmadigimi bilme bile rahatlatti
bizim dişler dış eti kısmında bembeyaz görünüyor ama Sivrilen patlayan birsey yok minik bir fino gibi bir tek hirlamiyor beni öyle bir ısırma isteği varki elleriyle başımı sıkıca tutuyor bi yere kaçmayım diye elinin içinde de çok hafif ateş var başı da öyle ama rahatsız edecek düzeyde değil şükür kiCanım dişleri bariz görünüyor çıkmaya çok yakın belki bir milimetre deri kaldı ama çıkamıyor işte
Sade nescafe mi aldım, hazır müşterim yokken foruma girdim, bir de ne göreyim kimse bir şey yazmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?