- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.141
Ben nöbet usulü çalışıyorum yani çalışıyordum sağlık sektöründe olduğum için 24 saat nöbet 3 gün dinleme şeklinde o zaman nöbet arasında hızlı hızlı yersin yemeğe öyle dakikalarca vakit olmaz o zamandan alıştım eşimde hızlı yer bizim evde bi yaris yapar gibi yeme söz konusudur ikimizde farketmeyiz. Kardeşim bize geldiğinde oda farkında olmadan bize dahil olur sonra farkedince yeter ya yoruldum valla bi sakin yiyin diye kızar :))Ayyy ben çok imrenirim öyle yiyenlere :))
Aynen bende öyle, yemek birden bitince hayal kırıklığına uğruyom :))
İnşallah abla ama cizirti devam ediyor Nazlı küzümun Babamız salonda yatıyor biz yatak odasında Babamız bugün inşallah dinlenir dün oda benle 5 e kadar ayaktaydi :)Inş gece uyurda kuzucuk dinlenşrsiniz cnm
suyu baya çok içmişin cnm aslında senin kilona göre bu kadarına gerek yok böbreklerini yorma
Menü güzelde
Sen bu cardiyoyu yaptığın sürece yağ orananın düşmicekmi
Kuzum ekmek olunca yumurta 1 tane yeterli özellikle senin kilonda
Diğerleri güzel olmuş
Heralde kız durmadı spor yapamamışın
Eşin geçmi geliyor eve
Menüm
08.30
2 diyet pogaca, cay
11.30
2 kucuk mandalina
13
1 kase yogurt corbasi
6 kasik patlican yemegi
15.30
1pk limonlu biskuvi, filtre kahve
18.30
10 y.k alinazik
1 dilim ekmek
Ara 3 badem
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Su 2 lt su 1.5 lt odem suyu
Diyet poğaça ne canım? 1 pk limonlu bisküvi şu eti formun ürünlerinden olan mı, şeker eklentileri çok fazla biliyorsun değil mi
Ayyy ben çok imrenirim öyle yiyenlere :))
Aynen bende öyle, yemek birden bitince hayal kırıklığına uğruyom :))
Hadi yarın yeniden yavaş yeme alışkanlığı edinmeye başlayalım
Tam bugdayli, lor peynirli yapiyorum canim yaninda sadece domates peynirle yiyebiliyorum. Onuda yemek istemedim.
Biskuviye gelince evet canim o dediginden. Aslinda yarim paket tuketiyordum yaninda sutlu kahveyle ama sut rahatsiz etti sutlu kahve cikinca biskuviyi bu sekilde arttırdık. Yarin eski sekline dönerim.
Evet masum degil farkindayim ama digerlerine gore iyi. 3 cesit yiyebiliyorum bunlar diyetisyenimin uygun gördükleri digerleri yasak.
Ben nöbet usulü çalışıyorum yani çalışıyordum sağlık sektöründe olduğum için 24 saat nöbet 3 gün dinleme şeklinde o zaman nöbet arasında hızlı hızlı yersin yemeğe öyle dakikalarca vakit olmaz o zamandan alıştım eşimde hızlı yer bizim evde bi yaris yapar gibi yeme söz konusudur ikimizde farketmeyiz. Kardeşim bize geldiğinde oda farkında olmadan bize dahil olur sonra farkedince yeter ya yoruldum valla bi sakin yiyin diye kızar :))
Bende size eslik edeyim gozumu actigimda tabakta bisey kalmamış oluyor tek nefestw yiyorum malesef
Menü çok güzelmiş akşamda erken olmuş ama sonradan nazar değmiş
Bide ben şunu farkettim kendimde insan hurma inciri yedikçe yiyesi geliyor
Sporla yakmışındır inş.cnm
Neinnnn moral bozmak yok bebeğim
Biz elimizden geleni yapalım vücut ne kadar verirse artık
Ananas kabuklarıyla ödem içeceğinide unutma
Benimde gündüz hiç halim yoktu
Şimdi de yok ta :))
Eksi aşkına az da olsa biraz spor yapmam lazım
Sonra grş.
Pnrrr-12 beni spor listesine eklemesen olur mu canim kendi halimde takiliyorum hic yorulmana gerek yok. Nasilsa dereceye giremem:))
Yarından itibaren zevkine vararak yemek yiyoruz o zaman
2 saattir bi cocugu uyutamadim.uyumuyor ya gozler faltasi gibi acik saatin 8inden beri ayakta cildircam birazdan. Uyur uyumaz bende yatisa geciyirum cidden cok yoruldum herkese iyi geceler bol yag yakmalar.
Tatlımm hemen ne moralini bozuyosun
Zaten diyetisyen açıklama yapmış
Senin menüler bildiğimiz diyetisyen menüleri gibi dolu değil normal yani
Bide uzun süredir bu kilodasınya onun da etkisi vardır belki
Hem 1 hafta durdu diye böyle devam edecek değil
Inan çok güzel gidiyosun azmine hayranım aynen böyle devam et
UmutsuzLuğa kapılma regldn sonra birden eksilirsin bnce
Regldendir canim o ya bi bitsin bakalm nolcak sıkma canini
Ilk gün icin baya Güzel cnm afiyet olsun, ama tursuyu cumaya yakin yememeye calus bundan sonra ödem yapiyor tartiya yansiyor
Hahhah alemsin kizz
Haklisin ama kim severki is yapmayi bende sevmiyorm valla keske hizmetciler usaklar olsa
Spor da menüdd güzel afiyet olsn canim
Süper canim afiyet olsun :)
valla bende pek bi hafiflemiş gitmiştimyaaa vallaha da billaha da ben kendimi hafiflemiş hissediyorum cumaya o tartı da doğruyu gösterecek beni onaylayacak yoksa vururum onuuuuuuuuuu
çocugu olup olmadık bir yerde yaygara kopunca anlar hele ki bu 2 yaş sendromu ben yapacagım modu allahım sana geliyorum dedirtiyorHahahha kizz iyi vermissin agzinin payni, bende cok kiziyorm öle cocuk aglayinca Annesine babasina yan yan bakuyorlar ya sanki onlar aglatiyo veya aglamasini istermi kendi ebeveynleri sonucta..
Esimde hic sevmez cocuk sesi duyunca hemen kizar morali bozulur diyorm onada napsinlar cocuk bu aglicak ama degisdiremedm hala görüs acisini..
Kizz ama cok temizlik yapiyon yaben valka haftada 1 bazen 2 kere evi süpüryorm toz almayi 2 haftaya bi bazen 2bucuk oluyor onun disinda zaten genelde anlik topladigimdan pek is olmuyo wclere falan girisiyorm tabi arada ama benmi az yapiyorm acaba dedm valla
Bugün ki menümü yazayım
Sabah 2 yumurta
2dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Şekersiz çay
Kahvaltıyı geç yaptım 10:30 gibi öğlen yemedim oyüzden acıkmadım
Akşam 8 kaşık nohut yemeği
1 kase yoğurt
Azcık turşu
İlk kez menü yazıyorum bugün diyetin ilk günü
oınarım etiketlemeyi unuttum dun ve bugun 60*4=240 point yuzme var canım yuryuslerim tempolu degildi saymaya gerek yok______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/
Zey-has _ 90 + --- + 120 + --- + 180 +
Sweety _ 45 + 120 + 90 + 120 + 135 +
Pnrr-20 _ 135 + 195 + 60 + 204 + 220 +
Kocasinin-
Nartanesi _ 105 + 120 + 80 + 80 + 300p
Gelecekten-
mutluyum _ 60 + --- + --- + 255 + --- +
Eyledi _ 30 + --- + --- + --- + --- +
Trudi-
Canaven _ 200 + 200 + 200 + 320 + 200 +
Nanekekik _ 180 + 140 + --- + 180 + --- +
Mer_4260 _ 105 + --- + 70 + 105 + 120 +
MelegimveBen _ --- + 205 + 90 + --- + 255 +
Mefkurem _ --- + 105 + 285 + --- + --- +
Ponibon _ --- + 120 + --- + --- + ---+
Kurbet _ --- + --- + 195 + 225 + 195 +
Mehlikatun _ --- + --- + --- + 180 + --- +
Ekim2009 _ --- + --- + 30 + --- + --- +
Asfarovski _ --- + --- + --- + 30 + --- +
Tugcekrblt _ --- + --- + --- + 220 + 70 +
Emosland _ --- + --- + --- + --- + 90 +
Eveeet günü yariladik ama daha degerlendirebilirizzz, Son 1bucuk gün Cumaya az kaldii
Sonradan pisman olmamak icin spor yapalim kizlarr, bugunki bildirimler cook olur insallah
ay en güzel zamanları gerçi her anları çok güzel yaBizimki de öyle başladı dişler ama şimdi yüzeye çok yakın. Bizimki elleri ısırma isteğinde ama geçen gün kuzenimin kızını yiyecek zannettim o derece saldırdı zor yakaladık
Kızlar merhaba gecmisi okuyayım
Bebegimle alisveris yaptik gecerken pazara da ugradik bi agladi bi agladi etraf neden aglatiosun cocukla gelmissin bi de diye bana kızıyor keyfimden cok hosuma gidiyor dedim atrica sen maydanoz olma baska hayatlara olcaksan hazir pazara geldim seni alayim maydanoz olarak dedim terbiyesiz dedi ayu kadin keyfimden olabilir mi kalabalik gorunce cildirio benimki esimde sabah 6 aksam 10 calisio birakcak yerimde yok evde de kalmadi bisey napayım 16 aylik cocugu evde yalniz mi birakayim sunlara at bi kibrit yansın
kız bu hafta durumlar ne yıne rakıbımsın her ne kadar ben aynı yerde saysamdaMenüm
08.30
2 diyet pogaca, cay
11.30
2 kucuk mandalina
13
1 kase yogurt corbasi
6 kasik patlican yemegi
15.30
1pk limonlu biskuvi, filtre kahve
18.30
10 y.k alinazik
1 dilim ekmek
Ara 3 badem
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Su 2 lt su 1.5 lt odem suyu
Bir kaç gündür kimse yok ya bende yazacak bişey bulamadım abla ananas diyetimi tavuklu şuan tavuk yok evde bitti. Dipfriz den ciğer çıkarmıştım. Ciğer daha çok tok tutuyor. Haftaya Perş tavukla yaparım. :)Bıgün nerelerdeydin cnm bi menü yazıp çıkmışın
Tavuk yokmuydu
Asıl liste tavuklu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?