Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyy ben çok imrenirim öyle yiyenlere :))
Aynen bende öyle, yemek birden bitince hayal kırıklığına uğruyom :))
Ben nöbet usulü çalışıyorum yani çalışıyordum sağlık sektöründe olduğum için 24 saat nöbet 3 gün dinleme şeklinde o zaman nöbet arasında hızlı hızlı yersin yemeğe öyle dakikalarca vakit olmaz o zamandan alıştım eşimde hızlı yer bizim evde bi yaris yapar gibi yeme söz konusudur ikimizde farketmeyiz. Kardeşim bize geldiğinde oda farkında olmadan bize dahil olur sonra farkedince yeter ya yoruldum valla bi sakin yiyin diye kızar :))

Menüm
08.30
2 diyet pogaca, cay

11.30
2 kucuk mandalina

13
1 kase yogurt corbasi
6 kasik patlican yemegi

15.30
1pk limonlu biskuvi, filtre kahve

18.30
10 y.k alinazik
1 dilim ekmek

Ara 3 badem

Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Su 2 lt su 1.5 lt odem suyu

Suyu az içemiyorum ya kış geldi diye azalmış hali bu. Sürekli susuyorum ben, şu an bile içmemek için tutuyorum kendimi :)))
Yağ tüketmeye başladım biraz düşmez diye umut ediyoruz, yeni spor planı için tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Koşmayı bıraktım, sporlu gün sayısını düşürdüm. Yağ oranı yerine az tartı rakamı düşse motive edecek beni de göremedim henüz :)

Diyet poğaça ne canım? 1 pk limonlu bisküvi şu eti formun ürünlerinden olan mı, şeker eklentileri çok fazla biliyorsun değil mi

Diyet poğaça ne canım? 1 pk limonlu bisküvi şu eti formun ürünlerinden olan mı, şeker eklentileri çok fazla biliyorsun değil mi

Tam bugdayli, lor peynirli yapiyorum canim yaninda sadece domates peynirle yiyebiliyorum. Onuda yemek istemedim.
Biskuviye gelince evet canim o dediginden. Aslinda yarim paket tuketiyordum yaninda sutlu kahveyle ama sut rahatsiz etti sutlu kahve cikinca biskuviyi bu sekilde arttırdık. Yarin eski sekline dönerim.
Evet masum degil farkindayim ama digerlerine gore iyi. 3 cesit yiyebiliyorum bunlar diyetisyenimin uygun gördükleri digerleri yasak.

Poğaça ilgimi çekti, ellerine sağlık ve afiyet olsun canım...
Diyetisyenin uygun gördüyse bana söz söylemek düşmez. Afiyet olsun canım :)))

Çok pis bulaşıyor hızlı yemek ya :)) Ben bu uğurda dilimi yanağımı az ısırmadım, az bağırmadım kızlara yavaş yiyin diye. Ama şimdi hızlı hızlı yiyorum ya

Menü çok güzelmiş akşamda erken olmuş ama sonradan nazar değmiş

Bide ben şunu farkettim kendimde insan hurma inciri yedikçe yiyesi geliyor

Sporla yakmışındır inş.cnm

Valla canim nazarmi degdi noldu bilmiyorum bu aralar bi tatli cekiyo canim anliyamiyorm, insallah gecer ama yarin dikkat edicem cok :)

Neinnnn moral bozmak yok bebeğim
Biz elimizden geleni yapalım vücut ne kadar verirse artık

Ananas kabuklarıyla ödem içeceğinide unutma

Aynen cnm onuda yapicam aklimda yarin da gecse de 74leri görsem artk yaa belki yarin görurum diyodm ama umudm yok

Benimde gündüz hiç halim yoktu
Şimdi de yok ta :))
Eksi aşkına az da olsa biraz spor yapmam lazım
Sonra grş.

Kolay gelsin canimm

Pnrrr-12 beni spor listesine eklemesen olur mu canim kendi halimde takiliyorum hic yorulmana gerek yok. Nasilsa dereceye giremem:))

Kizz nolcak dereceye girmesende öle görmus olursn kendinde naptin nettin diye :)) ama tabi sen billirsn kesin istemiyorm dersen eklemem canim
Kolun nasil oldu bu arada daha iyimi ?

Yarından itibaren zevkine vararak yemek yiyoruz o zaman

Bende katilmak istiyormm
Yarinki menülerm zaten baya kisitli olcagi icin yavas yemem sart

2 saattir bi cocugu uyutamadim.uyumuyor ya gozler faltasi gibi acik saatin 8inden beri ayakta cildircam birazdan. Uyur uyumaz bende yatisa geciyirum cidden cok yoruldum herkese iyi geceler bol yag yakmalar.

Ah cnm insallah uyur da rahatlarsn.. iyi geceler canim

UmutsuzLuğa kapılma regldn sonra birden eksilirsin bnce

valla çok moralim bozulmuştu eş,mle dertleştik biraz ( masajda yaptı sagolsun ben bi relax oldum )
hep bu noktada bırakıyorum bi direniyor vucut bende nasıl olurda veremem diye demoralize oluyorum acayip bi yapım var hemen gaza gelip hemen sönebiliyorum
ama bu defa pes etmeyecegim dedim
esimde sen yeterki iste herşey, yaparsın diyor benim önceden su fobim vardı mesela su gögüs hizamı geçse nefesim daralırdı şimdi teknik yüzmeyi ögrendim bu bitince dalış dersi alacagım bu korkumu yenmişim yaglarımı eritemiycem

yaaa vallaha da billaha da ben kendimi hafiflemiş hissediyorum cumaya o tartı da doğruyu gösterecek beni onaylayacak yoksa vururum onuuuuuuuuuu
valla bende pek bi hafiflemiş gitmiştim bugun
çocugu olup olmadık bir yerde yaygara kopunca anlar hele ki bu 2 yaş sendromu ben yapacagım modu allahım sana geliyorum dedirtiyor

merhaba tanışmadık ben bahar hoşgeldin emziryrmusun bilmiyorum ama (gurubun %70 i emziriyor )
öncelikle 2 yumurta varsa 2 dlm ekmek çok canım bunu 1 e indirebilirsin ama 1 kk peynir 1 yumurta 2 dlm ekmek normal
ve turşu ve bakliyat özellikle diyete başladıgın ilk haftalarda olmasa yerine et ve sebze olsa iyi olur ikiside ödem yapan gıdalar ve bizi en iyi motive eden ilk haftalarda fazla fazla gitmesidir

oınarım etiketlemeyi unuttum dun ve bugun 60*4=240 point yuzme var canım yuryuslerim tempolu degildi saymaya gerek yok
Bizimki de öyle başladı dişler ama şimdi yüzeye çok yakın. Bizimki elleri ısırma isteğinde ama geçen gün kuzenimin kızını yiyecek zannettim o derece saldırdı zor yakaladık
ay en güzel zamanları gerçi her anları çok güzel ya
rakibe ne yaptın döndun mu evine seninlede tam kapışamadık bu hafta

o hanım efendinin çocugu hiç aglamamıştır çünkü fanusta buyutmuştur
boşuna dememişler çocugunuda kocanıda övme ikiside rezilde eder vezirde diye adı üstünde çocuk ama kafa basmıyor kalplerde muhurluyse demek ki kadının
kız bu hafta durumlar ne yıne rakıbımsın her ne kadar ben aynı yerde saysamda

Bıgün nerelerdeydin cnm bi menü yazıp çıkmışın

Tavuk yokmuydu
Asıl liste tavuklu
Bir kaç gündür kimse yok ya bende yazacak bişey bulamadım abla ananas diyetimi tavuklu şuan tavuk yok evde bitti. Dipfriz den ciğer çıkarmıştım. Ciğer daha çok tok tutuyor. Haftaya Perş tavukla yaparım. :)

Yaa arkadaslar kafam cok karisik cuma gunu kocamin dogum gunu ve evliyken kutlayacagimiz ilk dogum gunu olacak bana biraz fikir verebilirmisiniz acaba nasil biseyler yapsam yalniz gece saat 11 gbi geliyor genelde tok oluyor cayla bikac bisey atistirip yatiyo yas pasta yapmayi dusunuyorum pandispanya unundan ve bikac cesit cikolata parcaciklarandan aldim arasina koymak icin uzerine resim yaptirmayi dusunuyorum bi tarif gordum kalp seklinde ve kirmizi ondan yaparsam diye bide kirmizi gida boyasi aldim smdi anneme soyledim sakin katma zararli sade yap dedi kaynanam kirmizi yap bi seferden bisey olmaz her zaman kullanmiyosun dedi bende ilk olacagi icin bir kereligine yapmayim diyorum ama tereddutteyim gida boyasi katmazsam pastanin yuzunu seker hamuruyla kaplayim diye dusundum kirmizi olsun hazir gibi gorunsun diye bana akil verin kizlar haa bide kaynanama siz cuma gunu anneannegile gidip kalsaniz olmz mi dedm oda kizim kaan(18lik kaynim) 9 de isten geliyo girer yatar sabah erken gidiyo biz gtsek bile o gitmez dedi bizde icerde otururuz odanda hazirla kutla dedi. Simdi cuma gunu salonumuzu susleyip hazirlasam herkesle birlikte mi kutlasam yoksa yatak odamizda mi kutlasam basbasa bilemedim smdi offff kutlayacagim bi dogum gunu on kamyon lafa durdum genee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…