Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne oldu tatlım hani düzelmişlerdi
Abla düzelmemişler eskilerdenmiş o resim bugun abim çekti gitti şehirdışına eşide babasının evine abim boşanmak istiyor. 6 aydır bni aramayan annemi babamı aramayan eşi saatlerdir bizi arıyor ben ne yaptım diyor sanki bilmezmiş gibi. Rabbim hayırlısını versin içim acıyor yanıyor resmen

Dis ten olabilir huysuzlugu. Mutlaka bir derdi vardir uyumadigina gore. Yada yataginda uyumak isttemiyordur.
canim zor bir durum, istemiyorsan kararli dur, yalniz hamilelik gecirmek istemedigin konusunda dik dur, umarim anlat. Ailesidebaski yapiyor olabilir...

***9.TAKIM 548. Etap***

Mehlikatun (65,6//%)
Sweetyy83 (67,4//%)
Pnrrr-20(75,6//%)
asfarovski (71,2/%)
melegimve ben (90,9//%)
Zey-has (113,4//%)

9.Takım ortalama : %

ADAY LİSTESİ

GIRGIRINA (101//%)Yeni üye baş. tar. 30/10/17 b. kilo 79 hdf: ?(254.etapta kendi istegi ile ayrılan üye geri döndü)
Trudi Canavan (90//0/%)Yeni üye baş. tar. 14/11/17 b. kilo 90 hdf: 82
kurbet (70,3//%)Yeni üye baş. tar. 14/11/17 b. kilo 73,3 hdf: 60
Gelecektenumutluyum (79//%)Yeni üye baş. tar. 23/11/17 b. kilo 80 hdf:60
mer_4260 (69,9//%)Yeni üye baş. tar.26/11/17 b. kilo73 hdf:58

eyledi (95,2//%)Yeni üye baş. tar.27 /11/17 b. kilo 99,1 hdf:75
KocasininNarTanesi (108,8//%)Yeni üye baş. tar.06/12/17 b. kilo:109 hdf:85
canan456 (79,2//%)Yeni üye baş. tar.05/12/17 b. kilo:80 hdf:57
numuker(87/) Yeni üye baş. tar.12/12/17 b. kilo:87 hdf:60

Freeliste

Ekim2009(87,9//%)
askrhpozitif (80,2//%)hamile
Poni Bon(79,4/%)
tugcekrblt(67,8//%0)

emoslandd(93//%)

İzinde olup liste için uğraşan tosbikler
nanekekik (72//%) 530. Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (70,5)
Mefkurem(90,4//%)537. Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (88,9)

Son düzenleme:
Insallah anlar bende bekliyorum bakalim ailesi ooooo hemde nasil baski yapiyolar buyuk kaynim askerde her aradiginda hani bsiey yok mu daha neyi bekliyosunuz falan bi deli oluyorum ki yaa kayinbb da ayni malesef torun torun diye geberiyo kizindan 2 tane var cok kucukler daha ama bi ilgi bi alaka gormeniz lazim ama tiksiniyorum acikcasi oyle opuslerini issirmalarini gordukce insallah benim cocugumu oyle yalayip opmezlerr

2 saattir bi cocugu uyutamadim.uyumuyor ya gozler faltasi gibi acik saatin 8inden beri ayakta cildircam birazdan. Uyur uyumaz bende yatisa geciyirum cidden cok yoruldum herkese iyi geceler bol yag yakmalar.
Kolay gelsin canım çocuk büyütmek gerçekten çok zor Allah kolaylık versin ve yokluklarını göstermesin inşallah

Çok az kaldı heyecan bastı hedefi tutturacak galiba

Haaa Haaa kızzz sizi birden öyle hayal ettim
sanki yemekler biyere kaçıyor

Tabi bu bizim içinde geçerli Yürüyüş yapabilmen iyi olmuş cnm
Sıvıyıda güzel içmişin

Nikotin kullanıyomusun :))o çok ağız kuruluğu yapıyor
Kendimden biliyorum

Kuzum lütfen şu tartıya takılma artık yaaa
Istersen biz yağ oranlarımızı yazalımda rahatla
Hadi yarın yeniden yavaş yeme alışkanlığı edinmeye başlayalım
Kız zaten yşyeceğim bi patatesle yoğurt 3 dk.sürüyor

2 saattir bi cocugu uyutamadim.uyumuyor ya gozler faltasi gibi acik saatin 8inden beri ayakta cildircam birazdan. Uyur uyumaz bende yatisa geciyirum cidden cok yoruldum herkese iyi geceler bol yag yakmalar.
anacım ne oluyor sizin bebişlere
Çok şımarttınız bunları

Aynen cnm onuda yapicam aklimda yarin da gecse de 74leri görsem artk yaa belki yarin görurum diyodm ama umudm yok
takım kuralını ihlal ediyosunuz pınar hanım
burda negatiflik umutsuzluk yasakkkk
ohhh bu bahaneyle masajda yaptırmışın adama

Bu gaz konusunda bende aynıyım
tam yatmıştım yan daireden kavga sesleri geldi uyandım geldim kkda geçmiş yapıp geri yatacgım Allah bana akıl fikir versin
demekki, bu kadın bugün kk ya girmedi uyutmayalımda girsin demişler

Nasıl kimse yok bebeğim herkes bugün burdaydı

Sabah baya dertleşildi
ben zaten 24 saatin 20 saati burdayım
tatlım pasta konusunda içinden nasıl geliyosa öyle yap
1 seferden bişey olmaz bence gıda boyası

Diğer konuyu nasıl yaparsın bilemem
Tabi ev boş olsa daha rahat edersiniz
Annesi kaynına söylese o da gelmese olmazmı
1 günlük ölmez heralde

Tatlım bu onların hayatı ve kendi yaşadıklarından kendileri sorumlu
Bak burda o kadar kişi sana karışma ve önce kendi aileni düşün diyor
Eğer içlerinde sevgileri varsa bi süre sonra barışırlar
Olmıcaksada ilerde bozulmasındansa şimdiden ayrılsınlar

bahar hanımcım bi kötü süpriz olmazsa ben bu hafta izin kiloma düşerim
Ama dereceye göre karar veririz
Uygun olan bi hafta girerim

Güzel menü afiyet olsun canım
Güzel menü afiyet olsun rakibem

Diyet poğaça nasıl oluyor canım kepekli Buda’nın yaptın güzel menü afiyet olsun canım
güzel menü afiyet olsun canım

herkesle ayrı kısmına yorum yapamayacgım ama şeker hamuru(marzipan) da rengini gıda boyasından alıyor ki evet o kadarda abartma birkaç gr gıda boyasından kimse ölmez sanırım üst kısmı jolesi için kullancaksın kucuk bir kısımda renk ayarını yapıp ona göre kullanabilirsin resim olayına gelince o ayrı birşey senin yaptıgın pastaya baskı yaparlar mı bilmem ama tanıdık biryerler varsa sana istedigin resmi hazırlayıp verebilirler onun alt kısmı özel dikkatli bir bicimde kesip yerleştirmen gerekecek bence esin ve senin resminin oldugu kalpli bir pasta yaptırsan daha kolay ve güzel olacak gibi

Mefkurem abla inşallah bu hafta listeye girersin Yasemin nerde hep soracam unutuyorum. Yasemin Listeye girmeye çok az kalmıştı. Sinirli Porsuk ta yok

Tesekkurler canim haklisin keske gitseler de rahatca hazirlansam ama gtmezler gida boyasini pasta hamuruna katicam hamur kirmizi ara katlar beyaz olacak resmide incecik gofret uzerine basiyolarmis bende ikimizin oldugu bi resim koydurcam

Mefkurem abla inşallah bu hafta listeye girersin Yasemin nerde hep soracam unutuyorum. Yasemin Listeye girmeye çok az kalmıştı. Sinirli Porsuk ta yok
Porsuk grubu bıraktı cnm yazmıştı buraya

Yasime gel dedim ama bilemiyorum
Şu ara pek niyeti yok heralde

Ben kesin girmeye hak kazanırımda
Yüzdem ayrı kaldığım etap sayısına bölünecek
Onun için takım yüzdesi düşer
Eğer Ben girince derece kaybetme gibi bi durum olmazsa gşrerim
Yoksa uygun haftayı beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…