- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.161
Abla düzelmemişler eskilerdenmiş o resim bugun abim çekti gitti şehirdışına eşide babasının evine abim boşanmak istiyor. 6 aydır bni aramayan annemi babamı aramayan eşi saatlerdir bizi arıyor ben ne yaptım diyor sanki bilmezmiş gibi. Rabbim hayırlısını versin içim acıyor yanıyor resmenNe oldu tatlım hani düzelmişlerdi
Dis ten olabilir huysuzlugu. Mutlaka bir derdi vardir uyumadigina gore. Yada yataginda uyumak isttemiyordur.Ben ilk 3 ay yüz ifadesinden çişini ya da kakasını yaptığını anlıyordumşimdi sadece kaka da renk veriyor Sıpam. Lazımlık bence tutmaktan daha kolay ve faydalı. Aldım ben bir ay kadar önce. Bitince kalkmaya çalışıyor benimki. Uykusu 3 gecedir bu kadar kötü oldu atak dönemi galiba. Odasını ayarma konusunda emin değilim çünkü uykum ağırdır benim kolay duyamam sesini ama yatağı baştan beri ayrı. Isın ilginci bu gece yatak odasında mümkün değil uyumadı hiç bir türlü ama oturma odasına yere bırakınca direkt uyudu hem de iki defa
Bir kaç gün emin olayım disten mi değil mi sonra ihtilal yapacağım zaten
canim zor bir durum, istemiyorsan kararli dur, yalniz hamilelik gecirmek istemedigin konusunda dik dur, umarim anlat. Ailesidebaski yapiyor olabilir...Gunaydin kizlar evet benden bahsediyosun canim @tugcekrblt oncelikle dusuncelerini paylastigin icin tesekkur ederim tamam diyestisyene uyarim zaten dun baslamistim.esimle biraz once telefonda tartistik solundan kalkmis ve uykusunu alamamis heralde canim cok sikkin dokunsalar aglayacam o moddayim gene cocuk konusu beni anlamiyor bazen hata yaptigimi dusunuyorum yanlis kisiyle mi hayatimi paylastim diyorum moralim cok bozuk bana soylediklerinin haddi hesabi yok size kisaca yazsam zaten anlarsiniz. Niye daha bizim cocugumuz yok biz kisir miyiz kilon beni ilgilendirmez kb 300 kilo olsanda ben cocuk istiyorum 120 kiloya ciktin 120de dogurabilirsin 20 kilo alsan bile 2. aya garatile kendini sende istiyosun neyi bekliyoruz dedi bagirdi cagirdi cok canim sıkıldı sonra teli kapatirkende sen cocuk falan doguramazsin bizde 40 yasimizda cocuk sahibi oluruz artik deyip yuzume kapatti cok zoruma gtti sanki gun gectikce kilo aliyorum da verebiliyorum iste gidiyor sukurler olsun azda ol bu acele niye ben kocam yokken hamile olmak istemiyorum defalarca tatli dillede anlattim yeri geldi agladim bagirdim ama olmadi beni anlamiyo bacisinin 2 tane cocugu var 1bucuk yasinda digeride 8 aylik o nasil dogurdu pespese onun cani yokmu diyo nalet olsun ya bacisida sumsugun teki 55 kilo tabi dogurur herkesi bir saniyo offf smdi yataga yalniz yatarken bile zoruma gidiyo agliyorum uyuyamiyorum hamileyken nasil olurum allah bilir
Insallah anlar bende bekliyorum bakalim ailesi ooooo hemde nasil baski yapiyolar buyuk kaynim askerde her aradiginda hani bsiey yok mu daha neyi bekliyosunuz falan bi deli oluyorum ki yaa kayinbb da ayni malesef torun torun diye geberiyo kizindan 2 tane var cok kucukler daha ama bi ilgi bi alaka gormeniz lazim ama tiksiniyorum acikcasi oyle opuslerini issirmalarini gordukce insallah benim cocugumu oyle yalayip opmezlerrDis ten olabilir huysuzlugu. Mutlaka bir derdi vardir uyumadigina gore. Yada yataginda uyumak isttemiyordur.
canim zor bir durum, istemiyorsan kararli dur, yalniz hamilelik gecirmek istemedigin konusunda dik dur, umarim anlat. Ailesidebaski yapiyor olabilir...
Yat uyu kız ne yapacan kavgayı :)tam yatmıştım yan daireden kavga sesleri geldi uyandım geldim kkda geçmiş yapıp geri yatacgım Allah bana akıl fikir versin
Kolay gelsin canım çocuk büyütmek gerçekten çok zor Allah kolaylık versin ve yokluklarını göstermesin inşallah2 saattir bi cocugu uyutamadim.uyumuyor ya gozler faltasi gibi acik saatin 8inden beri ayakta cildircam birazdan. Uyur uyumaz bende yatisa geciyirum cidden cok yoruldum herkese iyi geceler bol yag yakmalar.
Çok az kaldı heyecan bastı hedefi tutturacak galiba***9.TAKIM 548. Etap***
Mehlikatun (65,6//%)
Sweetyy83 (67,4//%)
Pnrrr-20(75,6//%)
asfarovski (71,2/%)
melegimve ben (90,9//%)
Zey-has (113,4//%)
9.Takım ortalama : %
ADAY LİSTESİ
GIRGIRINA (101//%)Yeni üye baş. tar. 30/10/17 b. kilo 79 hdf: ?(254.etapta kendi istegi ile ayrılan üye geri döndü)
Trudi Canavan (90//0/%)Yeni üye baş. tar. 14/11/17 b. kilo 90 hdf: 82
kurbet (70,3//%)Yeni üye baş. tar. 14/11/17 b. kilo 73,3 hdf: 60
Gelecektenumutluyum (79//%)Yeni üye baş. tar. 23/11/17 b. kilo 80 hdf:60
mer_4260 (69,9//%)Yeni üye baş. tar.26/11/17 b. kilo73 hdf:58
eyledi (95,2//%)Yeni üye baş. tar.27 /11/17 b. kilo 99,1 hdf:75
KocasininNarTanesi (108,8//%)Yeni üye baş. tar.06/12/17 b. kilo:109 hdf:85
canan456 (79,2//%)Yeni üye baş. tar.05/12/17 b. kilo:80 hdf:57
numuker(87/) Yeni üye baş. tar.12/12/17 b. kilo:87 hdf:60
Freeliste
Ekim2009(87,9//%)
askrhpozitif (80,2//%)hamile
Poni Bon(79,4/%)
tugcekrblt(67,8//%0)
emoslandd(93//%)
İzinde olup liste için uğraşan tosbikler
nanekekik (72//%) 530. Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (70,5)
Mefkurem(90,4//%)537. Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (88,9)
İyi geceler Allah rahatlık versin rakibemBende yatiyorum kizlar iyi gecelerr
Haaa Haaa kızzz sizi birden öyle hayal ettimBen nöbet usulü çalışıyorum yani çalışıyordum sağlık sektöründe olduğum için 24 saat nöbet 3 gün dinleme şeklinde o zaman nöbet arasında hızlı hızlı yersin yemeğe öyle dakikalarca vakit olmaz o zamandan alıştım eşimde hızlı yer bizim evde bi yaris yapar gibi yeme söz konusudur ikimizde farketmeyiz. Kardeşim bize geldiğinde oda farkında olmadan bize dahil olur sonra farkedince yeter ya yoruldum valla bi sakin yiyin diye kızar :))
Yürüyüş yapabilmen iyi olmuş cnmMenüm
08.30
2 diyet pogaca, cay
11.30
2 kucuk mandalina
13
1 kase yogurt corbasi
6 kasik patlican yemegi
15.30
1pk limonlu biskuvi, filtre kahve
18.30
10 y.k alinazik
1 dilim ekmek
Ara 3 badem
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Su 2 lt su 1.5 lt odem suyu
Nikotin kullanıyomusun :))o çok ağız kuruluğu yapıyorSuyu az içemiyorum ya kış geldi diye azalmış hali bu. Sürekli susuyorum ben, şu an bile içmemek için tutuyorum kendimi :)))
Yağ tüketmeye başladım biraz düşmez diye umut ediyoruz, yeni spor planı için tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Koşmayı bıraktım, sporlu gün sayısını düşürdüm. Yağ oranı yerine az tartı rakamı düşse motive edecek beni de göremedim henüz :)
Kız zaten yşyeceğim bi patatesle yoğurt 3 dk.sürüyorHadi yarın yeniden yavaş yeme alışkanlığı edinmeye başlayalım
anacım ne oluyor sizin bebişlere2 saattir bi cocugu uyutamadim.uyumuyor ya gozler faltasi gibi acik saatin 8inden beri ayakta cildircam birazdan. Uyur uyumaz bende yatisa geciyirum cidden cok yoruldum herkese iyi geceler bol yag yakmalar.
takım kuralını ihlal ediyosunuz pınar hanımAynen cnm onuda yapicam aklimda yarin da gecse de 74leri görsem artk yaa belki yarin görurum diyodm ama umudm yok
ohhh bu bahaneyle masajda yaptırmışın adamavalla çok moralim bozulmuştu eş,mle dertleştik biraz ( masajda yaptı sagolsun ben bi relax oldum)
hep bu noktada bırakıyorum bi direniyor vucut bende nasıl olurda veremem diye demoralize oluyorum acayip bi yapım var hemen gaza gelip hemen sönebiliyorum
ama bu defa pes etmeyecegim dedim
esimde sen yeterki iste herşey, yaparsın diyor benim önceden su fobim vardı mesela su gögüs hizamı geçse nefesim daralırdı şimdi teknik yüzmeyi ögrendim bu bitince dalış dersi alacagım bu korkumu yenmişim yaglarımı eritemiycem
demekki, bu kadın bugün kk ya girmedi uyutmayalımda girsin demişlertam yatmıştım yan daireden kavga sesleri geldi uyandım geldim kkda geçmiş yapıp geri yatacgım Allah bana akıl fikir versin
Nasıl kimse yok bebeğim herkes bugün burdaydıBir kaç gündür kimse yok ya bende yazacak bişey bulamadım abla ananas diyetimi tavuklu şuan tavuk yok evde bitti. Dipfriz den ciğer çıkarmıştım. Ciğer daha çok tok tutuyor. Haftaya Perş tavukla yaparım. :)
tatlım pasta konusunda içinden nasıl geliyosa öyle yapYaa arkadaslar kafam cok karisik cuma gunu kocamin dogum gunu ve evliyken kutlayacagimiz ilk dogum gunu olacak bana biraz fikir verebilirmisiniz acaba nasil biseyler yapsam yalniz gece saat 11 gbi geliyor genelde tok oluyor cayla bikac bisey atistirip yatiyo yas pasta yapmayi dusunuyorum pandispanya unundan ve bikac cesit cikolata parcaciklarandan aldim arasina koymak icin uzerine resim yaptirmayi dusunuyorum bi tarif gordum kalp seklinde ve kirmizi ondan yaparsam diye bide kirmizi gida boyasi aldim smdi anneme soyledim sakin katma zararli sade yap dedi kaynanam kirmizi yap bi seferden bisey olmaz her zaman kullanmiyosun dedi bende ilk olacagi icin bir kereligine yapmayim diyorum ama tereddutteyim gida boyasi katmazsam pastanin yuzunu seker hamuruyla kaplayim diye dusundum kirmizi olsun hazir gibi gorunsun diye bana akil verin kizlar haa bide kaynanama siz cuma gunu anneannegile gidip kalsaniz olmz mi dedm oda kizim kaan(18lik kaynim) 9 de isten geliyo girer yatar sabah erken gidiyo biz gtsek bile o gitmez dedi bizde icerde otururuz odanda hazirla kutla dedi. Simdi cuma gunu salonumuzu susleyip hazirlasam herkesle birlikte mi kutlasam yoksa yatak odamizda mi kutlasam basbasa bilemedim smdi offff kutlayacagim bi dogum gunu on kamyon lafa durdum genee
Tatlım bu onların hayatı ve kendi yaşadıklarından kendileri sorumluAbla düzelmemişler eskilerdenmiş o resim bugun abim çekti gitti şehirdışına eşide babasının evine abim boşanmak istiyor. 6 aydır bni aramayan annemi babamı aramayan eşi saatlerdir bizi arıyor ben ne yaptım diyor sanki bilmezmiş gibi. Rabbim hayırlısını versin içim acıyor yanıyor resmen
bahar hanımcım bi kötü***9.TAKIM 548. Etap***
Mehlikatun (65,6//%)
Sweetyy83 (67,4//%)
Pnrrr-20(75,6//%)
asfarovski (71,2/%)
melegimve ben (90,9//%)
Zey-has (113,4//%)
9.Takım ortalama : %
ADAY LİSTESİ
GIRGIRINA (101//%)Yeni üye baş. tar. 30/10/17 b. kilo 79 hdf: ?(254.etapta kendi istegi ile ayrılan üye geri döndü)
Trudi Canavan (90//0/%)Yeni üye baş. tar. 14/11/17 b. kilo 90 hdf: 82
kurbet (70,3//%)Yeni üye baş. tar. 14/11/17 b. kilo 73,3 hdf: 60
Gelecektenumutluyum (79//%)Yeni üye baş. tar. 23/11/17 b. kilo 80 hdf:60
mer_4260 (69,9//%)Yeni üye baş. tar.26/11/17 b. kilo73 hdf:58
eyledi (95,2//%)Yeni üye baş. tar.27 /11/17 b. kilo 99,1 hdf:75
KocasininNarTanesi (108,8//%)Yeni üye baş. tar.06/12/17 b. kilo:109 hdf:85
canan456 (79,2//%)Yeni üye baş. tar.05/12/17 b. kilo:80 hdf:57
numuker(87/) Yeni üye baş. tar.12/12/17 b. kilo:87 hdf:60
Freeliste
Ekim2009(87,9//%)
askrhpozitif (80,2//%)hamile
Poni Bon(79,4/%)
tugcekrblt(67,8//%0)
emoslandd(93//%)
İzinde olup liste için uğraşan tosbikler
nanekekik (72//%) 530. Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (70,5)
Mefkurem(90,4//%)537. Etapta izine ayrilan üye geri döndü kilosu x 'e bölündü (88,9)
Güzel menü afiyet olsun canımAksam pek giremedim minnos um biraz aglak modda bugün bende erken yaticam
Emziren anne menüsü
11.00 islatilmis kuru incir ve suyu
Saat 11.50 kahvaltı
2 yumurta 3 halka sucukla
1 salatalık
2 cerry domates
5 zeytin
Yeşillik
1 dilim tb ekmeği
15.00 ara
Yarım yeşil elma
17.00 ara
1 kuru incir
19.30 Aksam yemegi
1 kase mercimek çorbası ( sonunda bitti :))
2 yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk Baget
4 yk Mantarlı ispanak ( eşime ıspanaklı krep bana iç malzemesinden )
Salata
2.5 litre su spor yok maalesef
Güzel menü afiyet olsun rakibemMenüm:
11:00 2 hurma, ayran soda kürü
12:00 1tb ekmek, 1 yumurta, 1kk peynir, 5 zeytin, domates salatalik biber, az salca
16:30 1 sütlü kahve, 3ceviz
18:00 1 kase kabak corbasi (unsuz), tonbalikli Salata
20:00 tatli istegi bastirdi bu aralar fena
2hurma, 1kuru kayisi
Yatmadan ayran soda kürü
2fincan aslan pencesi ve isirgan otu cayi
2 fincan ananas cayi
2,5lt Su
5mil leslie = 204 puan
Diyet poğaça nasıl oluyor canım kepekli Buda’nın yaptın güzel menü afiyet olsun canımMenüm
08.30
2 diyet pogaca, cay
11.30
2 kucuk mandalina
13
1 kase yogurt corbasi
6 kasik patlican yemegi
15.30
1pk limonlu biskuvi, filtre kahve
18.30
10 y.k alinazik
1 dilim ekmek
Ara 3 badem
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Su 2 lt su 1.5 lt odem suyu
güzel menü afiyet olsun canımMenüm;
07:11 bir yumurta, bir dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık közlenmiş biber, 1 dilim çavdar ekmeği
09:20 yeşil çay
10:20 sade türk kahvesi ve çiğ fındık, çiğ badem, çiğ fıstık, kuru üzüm, beyaz leblebi ( sanırım her birinden 5-6 tane yedim)
12:30 6 yk bamya, 3 yk kaşığı domatesli bulgur pilavı ve bir kase yoğurt
15:15 bir armut ve bir çay bardağı tarçınlı süt
17:20 2 parça fırında tavuk ve bir dilim çavdar ekmeği
18:33 yeşil elma
Bugün dukan biraya başladım
3,5 litre su içildi
30 dk orta tempo yürüyüş*1=30
60 dk cardio*3=180
Toplam 210 puan @Pnrrr-20
Ayyy inş.herkes güzel kilo verirÇok az kaldı heyecan bastı hedefi tutturacak galiba
herkesle ayrı kısmına yorum yapamayacgım ama şeker hamuru(marzipan) da rengini gıda boyasından alıyor ki evet o kadarda abartma birkaç gr gıda boyasından kimse ölmez sanırım üst kısmı jolesi için kullancaksın kucuk bir kısımda renk ayarını yapıp ona göre kullanabilirsin resim olayına gelince o ayrı birşey senin yaptıgın pastaya baskı yaparlar mı bilmem ama tanıdık biryerler varsa sana istedigin resmi hazırlayıp verebilirler onun alt kısmı özel dikkatli bir bicimde kesip yerleştirmen gerekecek bence esin ve senin resminin oldugu kalpli bir pasta yaptırsan daha kolay ve güzel olacak gibiYaa arkadaslar kafam cok karisik cuma gunu kocamin dogum gunu ve evliyken kutlayacagimiz ilk dogum gunu olacak bana biraz fikir verebilirmisiniz acaba nasil biseyler yapsam yalniz gece saat 11 gbi geliyor genelde tok oluyor cayla bikac bisey atistirip yatiyo yas pasta yapmayi dusunuyorum pandispanya unundan ve bikac cesit cikolata parcaciklarandan aldim arasina koymak icin uzerine resim yaptirmayi dusunuyorum bi tarif gordum kalp seklinde ve kirmizi ondan yaparsam diye bide kirmizi gida boyasi aldim smdi anneme soyledim sakin katma zararli sade yap dedi kaynanam kirmizi yap bi seferden bisey olmaz her zaman kullanmiyosun dedi bende ilk olacagi icin bir kereligine yapmayim diyorum ama tereddutteyim gida boyasi katmazsam pastanin yuzunu seker hamuruyla kaplayim diye dusundum kirmizi olsun hazir gibi gorunsun diye bana akil verin kizlar haa bide kaynanama siz cuma gunu anneannegile gidip kalsaniz olmz mi dedm oda kizim kaan(18lik kaynim) 9 de isten geliyo girer yatar sabah erken gidiyo biz gtsek bile o gitmez dedi bizde icerde otururuz odanda hazirla kutla dedi. Simdi cuma gunu salonumuzu susleyip hazirlasam herkesle birlikte mi kutlasam yoksa yatak odamizda mi kutlasam basbasa bilemedim smdi offff kutlayacagim bi dogum gunu on kamyon lafa durdum genee
acayip geliyordu sesleri kalptım simdide uyuyamıyorumYat uyu kız ne yapacan kavgayı :)
hadi bu sefer yatcam T Toprakliyagmur hayırlısı canım madem anlaşamıyorlar coluk cocuk yokken bitmesi en güzeli
Tesekkurler canim haklisin keske gitseler de rahatca hazirlansam ama gtmezler gida boyasini pasta hamuruna katicam hamur kirmizi ara katlar beyaz olacak resmide incecik gofret uzerine basiyolarmis bende ikimizin oldugu bi resim koydurcamherkesle ayrı kısmına yorum yapamayacgım ama şeker hamuru(marzipan) da rengini gıda boyasından alıyor ki evet o kadarda abartma birkaç gr gıda boyasından kimse ölmez sanırım üst kısmı jolesi için kullancaksın kucuk bir kısımda renk ayarını yapıp ona göre kullanabilirsin resim olayına gelince o ayrı birşey senin yaptıgın pastaya baskı yaparlar mı bilmem ama tanıdık biryerler varsa sana istedigin resmi hazırlayıp verebilirler onun alt kısmı özel dikkatli bir bicimde kesip yerleştirmen gerekecek bence esin ve senin resminin oldugu kalpli bir pasta yaptırsan daha kolay ve güzel olacak gibi
Porsuk grubu bıraktı cnm yazmıştı burayaMefkurem abla inşallah bu hafta listeye girersin Yasemin nerde hep soracam unutuyorum. Yasemin Listeye girmeye çok az kalmıştı. Sinirli Porsuk ta yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?