- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.181
Bugün düne göre daha iyi cnm ama tartı öncesi bulgur olmasaymış keşkeDunku menum emziriyorum
Sabah 10
2 yumurta
Peynir
Domates
Salatslik
1 cb ceviz
1 b sut
Aksam 4
Yesil fasulye
4 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Salata
3 lt su
Spor 40 dk tempolu yuruyus
20 dk agirlik
Toplam 140
Unutmusum canim etiketlemeyi, sagol.Bugün düne göre daha iyi cnm ama tartı öncesi bulgur olmasaymış keşke
Dünde vardı
Pınarı etket yapmamışın
@Pnrrr-20
nar tamesi ben de dünden beri okuyorum@KocasininNarTanesi valla ağzım açık okudum ben sana birşey deyim mı o seni peşpeşe dogurtup o evdende de çıkarmaz zaten kıskanç diyorsun evki seni Ankara'ya götürmüyor güvenmiyor çok saçma hangi devirde yüz yahu ben olsam karımı madem kıskanıyorum iki bekar ana baba birde hergun eve gelen gorumceyle curcuruna gibi bı ortamda bogmazdim o işi baştan kabul etmeyecektir ki ne kadar oldu evleneli
Yani kusura bakma ama çok geri düşünüyor ne demek kısır miyiz bence çocuk yokmuş diye soran siz gece ne yapıyorsunuz diye sormuş sayılır ki kimsenin haddine değil hele kayinlarinin hiç mi hiç önce bu çizgiyi cekmelisin
Sonrada eşime sor bakalım seni damızlık mı almış ne çocuk sevdasiymis bu önce bı evinizi bilin 10kisinin içinde büyüyen çocuk zaten seni dinlemez
Haaa Haaa kızzz sizi birden öyle hayal ettim
sanki yemekler biyere kaçıyor
Tabi bu bizim içinde geçerli
Yürüyüş yapabilmen iyi olmuş cnm
Sıvıyıda güzel içmişin
Nikotin kullanıyomusun :))o çok ağız kuruluğu yapıyor
Kendimden biliyorum
Kuzum lütfen şu tartıya takılma artık yaaa
Istersen biz yağ oranlarımızı yazalımda rahatla
Kız zaten yşyeceğim bi patatesle yoğurt 3 dk.sürüyor
anacım ne oluyor sizin bebişlere
Çok şımarttınız bunları
takım kuralını ihlal ediyosunuz pınar hanım
burda negatiflik umutsuzluk yasakkkk
ohhh bu bahaneyle masajda yaptırmışın adama
Bu gaz konusunda bende aynıyım
demekki, bu kadın bugün kk ya girmedi uyutmayalımda girsin demişler
Nasıl kimse yok bebeğim herkes bugün burdaydı
Sabah baya dertleşildi
ben zaten 24 saatin 20 saati burdayım
tatlım pasta konusunda içinden nasıl geliyosa öyle yap
1 seferden bişey olmaz bence gıda boyası
Diğer konuyu nasıl yaparsın bilemem
Tabi ev boş olsa daha rahat edersiniz
Annesi kaynına söylese o da gelmese olmazmı
1 günlük ölmez heralde
Tatlım bu onların hayatı ve kendi yaşadıklarından kendileri sorumlu
Bak burda o kadar kişi sana karışma ve önce kendi aileni düşün diyor
Eğer içlerinde sevgileri varsa bi süre sonra barışırlar
Olmıcaksada ilerde bozulmasındansa şimdiden ayrılsınlar
bahar hanımcım bi kötüsüpriz olmazsa ben bu hafta izin kiloma düşerim
Ama dereceye göre karar veririz
Uygun olan bi hafta girerim
Hayırlı sabahlar
Sen yazarken ben yoruldum ekimcim yayazı da yarım yamalak kalmış üst dudağımın tam ortasın da uçuk gibi bir şey çıktı 2 gündür uçuk kremi sürüp duruyorum kocaman dudağım oldu yazacaktım :))
valla gülüm benim evin her tarafı sürekli kullanılıp battığı için elimi 2 gün çeksem baş edemiyorum ebeveyn banyosu 2 gün yıkanmasın çamur atmışsın gibi olur asıl büyük banyo günlük el yıkama diş fırçalama wc için kullanıyoruz bazen günde 2 kere levabosunu yıkadığım oluyor traşı da orada oluyor benimkiler :)) küçük oda dediğim yere 2 tane çamaşırlık açıyorum her gün üstü çamaşır dolu eşim gün de en az 3 kere iç çamaşır değişiyor oğlan çıkarıp çıkarıp odasında ki kanepeye yığıyor her yer kıl toz topak oluyor birde ev tozlarına akarlarına alerjisi var sıpanın 2 günde bir süpürüyorum hafta da yada 10 gün de bir koca yatağı , kanepesini çekip süpürüp siliyorum aynını yatak odası için de yapıyorum yatak şifonyer küçük dolap tuvalet aynasını çekip süpürüp siliyorum ama odalar küçük birini bir o yana bir yana çekip ittirmeyince diğeri çekilmiyor böylece evde sürekli oyun oynuyorum da yine de yarım gün ne toplu kalıyor ne de temiz sanki evde 7 kişi yaşıyoruz valla ben de anlamıyorum epi topu 3 kişiyiz. ben yavaşım biraz birde çabuk yorulup mola veriyorum :))
Abla ananas aldım şimdi soracağım nasıl yapayım ödem içeceğini ben kaçırmışımNeinnnn moral bozmak yok bebeğim
Biz elimizden geleni yapalım vücut ne kadar verirse artık
Ananas kabuklarıyla ödem içeceğinide unutma
Ben de iş yerinde bir arkadaştan alıştım hızlı yemeye kendisi erkek 195 boy 125 kiloydu. Sigara içmeye birlikte çıkardık kendi tablodu bitince benimkine devam ederdi bitsin de dışarı çıkalım diye ben de aç kalmamak için hizlandim o da kaldı öyleÇok pis bulaşıyor hızlı yemek ya :)) Ben bu uğurda dilimi yanağımı az ısırmadım, az bağırmadım kızlara yavaş yiyin diye. Ama şimdi hızlı hızlı yiyorum ya
Tam anlattığın su fobisinden bende de var canım aklım çıkıyor su göğüs hizami geçecek diye ama hiç düşünmüyorum yenmeyivalla çok moralim bozulmuştu eş,mle dertleştik biraz ( masajda yaptı sagolsun ben bi relax oldum)
hep bu noktada bırakıyorum bi direniyor vucut bende nasıl olurda veremem diye demoralize oluyorum acayip bi yapım var hemen gaza gelip hemen sönebiliyorum
ama bu defa pes etmeyecegim dedim
esimde sen yeterki iste herşey, yaparsın diyor benim önceden su fobim vardı mesela su gögüs hizamı geçse nefesim daralırdı şimdi teknik yüzmeyi ögrendim bu bitince dalış dersi alacagım bu korkumu yenmişim yaglarımı eritemiycem
valla bende pek bi hafiflemiş gitmiştimbugun
çocugu olup olmadık bir yerde yaygara kopunca anlar hele ki bu 2 yaş sendromu ben yapacagım modu allahım sana geliyorum dedirtiyor
merhaba tanışmadık ben bahar hoşgeldin emziryrmusun bilmiyorum ama (gurubun %70 i emziriyor)
öncelikle 2 yumurta varsa 2 dlm ekmek çok canım bunu 1 e indirebilirsin ama 1 kk peynir 1 yumurta 2 dlm ekmek normal
ve turşu ve bakliyat özellikle diyete başladıgın ilk haftalarda olmasa yerine et ve sebze olsa iyi olur ikiside ödem yapan gıdalar ve bizi en iyi motive eden ilk haftalarda fazla fazla gitmesidir
oınarım etiketlemeyi unuttum dun ve bugun 60*4=240 point yuzme var canım yuryuslerim tempolu degildi saymaya gerek yok
ay en güzel zamanları gerçi her anları çok güzel ya
rakibe ne yaptın döndun mu evine seninlede tam kapışamadık bu hafta
o hanım efendinin çocugu hiç aglamamıştır çünkü fanusta buyutmuştur
boşuna dememişler çocugunuda kocanıda övme ikiside rezilde eder vezirde diye adı üstünde çocuk ama kafa basmıyor kalplerde muhurluyse demek ki kadının
kız bu hafta durumlar ne yıne rakıbımsın her ne kadar ben aynı yerde saysamda
Canım sen güçlü dur ve mümkün olduğunca uzak kal inan iyi de olsa kötü de ihale sana kalacakmış gibime geliyor fazla konuşmayın gelinleAbla düzelmemişler eskilerdenmiş o resim bugun abim çekti gitti şehirdışına eşide babasının evine abim boşanmak istiyor. 6 aydır bni aramayan annemi babamı aramayan eşi saatlerdir bizi arıyor ben ne yaptım diyor sanki bilmezmiş gibi. Rabbim hayırlısını versin içim acıyor yanıyor resmen
babam da çok hızlı yer.önünden alıuorlarmış gibi.bende de var malesef.kendimi durdurmasam yalayıp yutuyorum.Ben de iş yerinde bir arkadaştan alıştım hızlı yemeye kendisi erkek 195 boy 125 kiloydu. Sigara içmeye birlikte çıkardık kendi tablodu bitince benimkine devam ederdi bitsin de dışarı çıkalım diye ben de aç kalmamak için hizlandim o da kaldı öyle
Aynen ya benim babam da iştahlı yer biz de yatış yapar gibi yiyoruz her yerde. Ömrümde en hayret ettiğim kişiler birsey yerken tıkandım beni kesti çok duydum diyen kişiler benim önüme ne koyarsan öögutuyorum resmenbabam da çok hızlı yer.önünden alıuorlarmış gibi.bende de var malesef.kendimi durdurmasam yalayıp yutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?