Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hadi bakalım yatttt borusu çaldı

Herkes yatıp leptini harekete geçirsin

Iyi geceler tatlı rüyalar

Bu arada
akşam çok açtım ama spor yapınca bşrden tokluk hissi geldi

Dunku menum emziriyorum
Sabah 10
2 yumurta
Peynir
Domates
Salatslik
1 cb ceviz
1 b sut

Aksam 4
Yesil fasulye
4 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Salata

3 lt su
Spor 40 dk tempolu yuruyus
20 dk agirlik
Toplam 140
Bugün düne göre daha iyi cnm ama tartı öncesi bulgur olmasaymış keşke
Dünde vardı
Pınarı etket yapmamışın
@Pnrrr-20

Uyuyakalmisim
Bugünkü menum
Sabah 10:00

2 zeytin
1kk peynir
Yumurta bugun yemek istemedim ( tiksindim )
1dilim tambuday ekmeği

Ögle 15:00
1 kase tavuksuyu çorbası
Bol salata
1 kase yoğurt

Aksam 20:00
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
bol salata

Su 2lt
Spor yok ama çok yurudum pazarda markette magazada tahminde edemiyorum kafam durdu calismio cok uykum var yarin sabah erken kalkicam opuyorum pazar gunu gunum var dip kose temizlik yapmaya calisicam malum cocukluyuz anca yetisir opuyorum kaderdaslarım

nar tamesi ben de dünden beri okuyorum
sana evlenirken ailemle beraber yaşayacağız falan demediyse diren kesinlikle.kendi evimiz yuvamız oşmadan çocuk istemiyorum de.önce sözünü tut de.ya da ailesiyle yaşayacak birini bulsun.bu ne ya.eşin çalışmasa maddi sıkıntı falan olsa neyse de.aileyle yaşamak çok zor.keyfi senden bunu istemeye hakkı yok.bu şartlar altında senden çocuk isteneye de hakkı yok bunu bil ona göre davran.
tabi sen tatlı tatlı ifade et.sert çıkma.ayrı yaşamadan olmayacağını net bir şekilde kabul etmeli önce. gizli gizli korunmak bir yere kadar canım

Yok canım nikotinle hiç işim olmadı, bildiğin suya hasret yaşıyorum
Tamam işte o bir patates ve yoğurdu yavaş yavaş yiyeceksin 21 dk da Beyne tokluk hissi 20 dk da gidiyormuş ya, o his benim beyne hiç gitmiyor

Mefkurem baskanim pazartesiye kadar izin alsam olurmu sutum yine kesilmeye yakin cok az geliyo cocuk durmuyo 1 aydir deniyoz ek gida kabul etmiyo devam sutu aldik emmiyo ziyarete gelenler bi yandan basim annemi evine yolladim kadinin cani cikmis yorgunluktan nasi is yapmiyim gen kiz kardesim olurda evde yapmam ama malesef yok cok sukur kapali ameliyat iyiymis iyiyim hic oturdugum yok

Sen yazarken ben yoruldum ekimcim ya

Çok pis bulaşıyor hızlı yemek ya :)) Ben bu uğurda dilimi yanağımı az ısırmadım, az bağırmadım kızlara yavaş yiyin diye. Ama şimdi hızlı hızlı yiyorum ya
Ben de iş yerinde bir arkadaştan alıştım hızlı yemeye kendisi erkek 195 boy 125 kiloydu. Sigara içmeye birlikte çıkardık kendi tablodu bitince benimkine devam ederdi bitsin de dışarı çıkalım diye ben de aç kalmamak için hizlandim o da kaldı öyle

Tam anlattığın su fobisinden bende de var canım aklım çıkıyor su göğüs hizami geçecek diye ama hiç düşünmüyorum yenmeyi

Evet bu hafta fazla aksiyon olmadı bizim rekabette eksi de sıkıntı bende maalesef

Canım sen güçlü dur ve mümkün olduğunca uzak kal inan iyi de olsa kötü de ihale sana kalacakmış gibime geliyor fazla konuşmayın gelinle

babam da çok hızlı yer.önünden alıuorlarmış gibi.bende de var malesef.kendimi durdurmasam yalayıp yutuyorum.

babam da çok hızlı yer.önünden alıuorlarmış gibi.bende de var malesef.kendimi durdurmasam yalayıp yutuyorum.
Aynen ya benim babam da iştahlı yer biz de yatış yapar gibi yiyoruz her yerde. Ömrümde en hayret ettiğim kişiler birsey yerken tıkandım beni kesti çok duydum diyen kişiler benim önüme ne koyarsan öögutuyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…