- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.201
Ben de iş yerinde bir arkadaştan alıştım hızlı yemeye kendisi erkek 195 boy 125 kiloydu. Sigara içmeye birlikte çıkardık kendi tablodu bitince benimkine devam ederdi bitsin de dışarı çıkalım diye ben de aç kalmamak için hizlandim o da kaldı öyle
günaydın kızlar
yataktan zorla çıktım hava kapalı soğuk günü kalanı iyi geçer inşallah diyip az sonra totoşu kaldırıp evi toparlıycam
kız adam sigara bahanesi kendi yemeği yetmediği için seninkine dadanıyormuş :))Ben de iş yerinde bir arkadaştan alıştım hızlı yemeye kendisi erkek 195 boy 125 kiloydu. Sigara içmeye birlikte çıkardık kendi tablodu bitince benimkine devam ederdi bitsin de dışarı çıkalım diye ben de aç kalmamak için hizlandim o da kaldı öyle
ne gıcığım değil mi kızzGünaydın canım,
Bizim totoşlar kalktı işe bile geldi
ne gıcığım değil mi kızzgeç saatte kataktan zorla kalktım diyorum siz sabahın körün de kalkıp hazırlanıp bu saate kadar çalışıyorsunuz
Ben hiç öyle aç kalmadım tugcecim ben karşı taraftaki öküz oldum hepO aç kalmamak için hızlanmak ne kötü bir şey ama. Ben de hızlı yiyen biriyle ortak bir şey yemek istemezdim, çünkü hep aç kalırdım ve karşımdaki 'ay patlicam' derdi. Benim gariban midem gurul gurul olurdu
Ay ona başlama lazım ama yöntem bulamadım ekimcim ya bana bi el atsanakız adam sigara bahanesi kendi yemeği yetmediği için seninkine dadanıyormuş :))
benim de eşim hızlı yer ben önce yavaş yerdim sonra farkına varmadan hızlanmıştım 3 senedir yavaş yiyorum iyice çiğnemeden yutmuyorum zaten büyük lokmayı hiç ağzıma alamam fibromiyaljiden çene kemiklerine kramp giriyor hızlı yemeye kalkınca da çenem ağrımaya başlıyor(her şeyde bir hayır vardır :)) ) hemen yavaşlıyorum ciddi anlam da yavaş yemenin zayıflamaya büyük etkisi var çok yiyip doyduğumuzu anlamayabiliyoruz hızlı yiyince
yavaş olursa doğduğumuzu anlayıp bırakabiliyoruz
Şuan 66.7 abla yarına biraz daha gider inşallahAyyy inş.herkes güzel kilo verir
Zaman çok çabuk geçiyor
1 haftamız boşa gitmesin
eve döndün mu canım sebebi düzensizlik benceTam anlattığın su fobisinden bende de var canım aklım çıkıyor su göğüs hizami geçecek diye ama hiç düşünmüyorum yenmeyi
Evet bu hafta fazla aksiyon olmadı bizim rekabette eksi de sıkıntı bende maalesef
Ben o çok ciddi korkanlardanim baharcim ama ben kendimi böyle sevmeye karar verdimeve döndün mu canım sebebi düzensizlik bence
Aslında üzerine gitsen Yener'in çok ciddi korkanlar vardı mesela hiç yapamadılar
Valla gece oğlanla ikimiz banyo yaptık galiba üşüdük hiç kolum kalkmadı güya evi temizlemem lazım akşama kardeşim gelecek yarın akşama arkadaşım yemeğe gelecek cumartesi ben gezmeye gideceğim ama hiç tadım tuzum yok benim yaSlm herkese az sonra öğle yemeği yiyeceğim evi süpürdüm oğlanı banyo yaptım vs derken bu saat oldu sonra öğrendim ki eltimin elektrik yokmuş ee onun kizida daha iki yaşında atla taksiye gel dedim deli misin soğuk evde bekliyorsun az sonra da o gelir ilk fırsatta bakacağım yine haa bu arada gece regl oldum çok sistim iyice bakalım bitince durum ne olacak
Ayyy geç kalmışım ne yedin acabaAbla ananas aldım şimdi soracağım nasıl yapayım ödem içeceğini ben kaçırmışım
Bi de bugün ne yesem hem çok açım hem eksi değilim
Ayyy geç kalmışım ne yedin acaba
Önceden yazdıydım ya kuzum
Sabah ananas tuzsuz peynir
Öğlen yoğurt ananas
Akşam ananas yağsız tavuk
Ananasın kabuklarınıda atma
1.5 -2 lt suya koy
Içine bunlar konabilir ama sana hangileri uygun bilmiyorum
Yarım demet maydonoz
4-5 tane karanfil
4-5 tane karabiber
Bi parça zencefil
1 limon dilimleri
Çubuk tarçın
5-10 dk kaynatılır
Gün içinde içilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?