Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız ??

Dünün menüsünü yazıp kaçacağım bugün yapmam lazım artık temizliği

Kahvaltı canım istemedi 10:00
1 küçük yerli muz

Öğle 13:00
Tavuk suyu çorba 2 kepçe çok az pirinçli
1 dilim tb ekmek

Ara 16:00
1 kaşık yulaf ezmesi 1 kuru kayısı 1 hurma ve sütle puding

Akşam 18:30
1 tabak kabak yemeği
1 dilim tb ekmek
Yoğurt

Su 3 litre

30 dakika yürüyüş 30 puan

O aç kalmamak için hızlanmak ne kötü bir şey ama. Ben de hızlı yiyen biriyle ortak bir şey yemek istemezdim, çünkü hep aç kalırdım ve karşımdaki 'ay patlicam' derdi. Benim gariban midem gurul gurul olurdu

kız adam sigara bahanesi kendi yemeği yetmediği için seninkine dadanıyormuş :))
benim de eşim hızlı yer ben önce yavaş yerdim sonra farkına varmadan hızlanmıştım 3 senedir yavaş yiyorum iyice çiğnemeden yutmuyorum zaten büyük lokmayı hiç ağzıma alamam fibromiyaljiden çene kemiklerine kramp giriyor hızlı yemeye kalkınca da çenem ağrımaya başlıyor(her şeyde bir hayır vardır :)) ) hemen yavaşlıyorum ciddi anlam da yavaş yemenin zayıflamaya büyük etkisi var çok yiyip doyduğumuzu anlamayabiliyoruz hızlı yiyince
yavaş olursa doğduğumuzu anlayıp bırakabiliyoruz

ne gıcığım değil mi kızz geç saatte kataktan zorla kalktım diyorum siz sabahın körün de kalkıp hazırlanıp bu saate kadar çalışıyorsunuz

Bu da hayatın dengesi oluyor sanırım
Kışın çok zor oluyor uyanmak. Hele şu saatlerin geri alınmaması iyice sinirlerimi bozuyor. Gün ışığını hiç görmüyorum. Gecenin bir yarısı uyanıyorum, gecenin bir yarısı evden çıkıyorum, işten çıktığımda da gün batmış oluyor... Haftanın 5 günü böyle depresif, mutsuz geçiyor...

Hayırlısı napalım artık.

Ben hiç öyle aç kalmadım tugcecim ben karşı taraftaki öküz oldum hep

Mefkurem Abla ben bugun artiya gecmisim ya cumaya göre.. ama kacamak yok e eksideydm sali günü nasil oldu anlamadm.. ama bi siskinlik hissediyorm, bütün gece adet oldm sandm hafif karin agrisi vardi ama bsi yok
Moral yerlerde gene.. insallah bugunki Ananas pro ödem cayi iyi gelir

Pazartesi pilateste karın hareketlerine ağırlık verdik, ertesi gün benim kocaman göbeğim olmaya başladı. Hoca normal olduğunu söyledi, kan o bölgeye daha fazla kan pompalıyormuş ve laktat birikimi yoğun olduğundan çalışılan bölge şişermiş. 48 saat sonra da normale dönmeye başlarmış.

Neyse bu koca göbekten yola çıkarak, her akşam seanstaki tüm kızları ayartıp ' hocam kocaman göbeğimiz oldu, dolunaydan mı' diye geyik yapıp duruyorum. Şu an tüm kadınlarda var mevsimsel, bir zahmet biraz da az yiyin; dedi. Yazın genleşip şişiyoruz, kışın şişiyoruz, karın çalışıyoruz şişiyoruz diye söylenmeye başladım ben. Bayrak mod is: İsyan

Aralık sendromu diye bir şey varmış. Belki daha önce duymuştum ama ilgimi çekmemişti, belki de ilk defa duydum bilmiyorum. Ferin Batman' ı tanırsınız, müthiş detoks programları var hatunun. Kendisi de Aralık sendromundaymış, karında şişkinlik, tatlıya, çikolataya, karşı aşırı hassasiyet ve reddedemeymiş sendromun açıklaması...

Ocak ayı sendromu da var mıdır sizce?

Ay ona başlama lazım ama yöntem bulamadım ekimcim ya bana bi el atsana arkadaşa gelince o hep aç hiç doğduğunu gören olmadı

eve döndün mu canım sebebi düzensizlik bence
Aslında üzerine gitsen Yener'in çok ciddi korkanlar vardı mesela hiç yapamadılar

Slm herkese az sonra öğle yemeği yiyeceğim evi süpürdüm oğlanı banyo yaptım vs derken bu saat oldu sonra öğrendim ki eltimin elektrik yokmuş ee onun kizida daha iki yaşında atla taksiye gel dedim deli misin soğuk evde bekliyorsun az sonra da o gelir ilk fırsatta bakacağım yine haa bu arada gece regl oldum çok sistim iyice bakalım bitince durum ne olacak

eve döndün mu canım sebebi düzensizlik bence
Aslında üzerine gitsen Yener'in çok ciddi korkanlar vardı mesela hiç yapamadılar
Ben o çok ciddi korkanlardanim baharcim ama ben kendimi böyle sevmeye karar verdim korkmakla alakası yok istesem tabiki yenerim (kim ölmüş yalandan)

Valla gece oğlanla ikimiz banyo yaptık galiba üşüdük hiç kolum kalkmadı güya evi temizlemem lazım akşama kardeşim gelecek yarın akşama arkadaşım yemeğe gelecek cumartesi ben gezmeye gideceğim ama hiç tadım tuzum yok benim ya maşallah sana ben oğlan hareketlenmeye kalmadan pert oldum seni takdir ediyorum

Abla ananas aldım şimdi soracağım nasıl yapayım ödem içeceğini ben kaçırmışım

Bi de bugün ne yesem hem çok açım hem eksi değilim
Ayyy geç kalmışım ne yedin acaba
Önceden yazdıydım ya kuzum

Sabah ananas tuzsuz peynir
Öğlen yoğurt ananas
Akşam ananas yağsız tavuk

Ananasın kabuklarınıda atma
1.5 -2 lt suya koy

Içine bunlar konabilir ama sana hangileri uygun bilmiyorum
Yarım demet maydonoz
4-5 tane karanfil
4-5 tane karabiber
Bi parça zencefil
1 limon dilimleri
Çubuk tarçın

5-10 dk kaynatılır
Gün içinde içilir

Kızlar bugün geç kaldım gelmekte sabahtan beri yerli mali haftası kutlamaları var okulda bol pasta börek tatlı bildiğiniz gibi değil. Geçmişi akşam üzeri evde okuyup geri döneceğim ama ilk önce menümü yazayım dün ku akşam erken uyumuştum yaşamamıştım.
Sabah09:00
Yumurta 1 adet
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık
Ara10:40
Bir mandalina
Öğle 12:00
Kıymalı ıspanak 6 kaşık
Yogurt
Aksam18:00
Kabak yemeği
Salata
Yogurt
2lt su

Tünaydınnnn

Az kalorili bol hareketli bi perşembe olsun inş.

Akşam açlıktan çok içmişim
Sabaha kadar kaç sefer wc ye kalktım
Sabahta geri yattım
Bi deliksiz uyumayınca Kafam kazan gibi oldu

Tartıya gelince
Dünden bugüne hiç eksilme olmamış
Hayret ettim
Hariç 1 lokma bişey almadım ağzıma
Önceden işe yaramıştı
Bida da yaparsam tek 1 gün yapıcam
O yüzden bugün boşuna ona devam etmicem
Pro yapıcam
Pek eksiye düşeceğimi sanmıyorum
Detokstan sonraki gün anca sabit kalınır
Neyse ne çıkarsa bahtımıza

Bende durumlar böyle
Şimdi geçmişe devam edeyim

Ablacım sabah kayısı islatmistim onu yedim suyunu içtim çeyrek armut yedim

Kahvaltı peynir 1 yumurta 1 kaşık yulaf ezmesi ile omlet yaptım 4-5 zeytin yedim

Ara mandalina yedim akşama kadar yemem galiba akşama da köfte yapacağım evdekilere bi de kabak var hangisini yesem ki

Ananasi şimdi soydum çay kaynattım tarçın zencefil ve karanfil koydum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…