- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.821
murchhhh al kuzum alllll
nolacak battı balık yan giderrr
De kuşum şey dicem bu ayakkabışlardan kuzende vardı giymiştim benim önden parmaklarım çok çıkmıştı inşallah sende öyle olmazz
canım sen ne kadar zamada verdin bu kiloları..spora çok yüklendin mi?
ayyy gülşeker ne kadar da sanslısın...ben de zayıflayıp alışverişşş delisi olmak istiyorum...3.5 yıldır istediğim içbişiyi giyemiyorum((
kasımdan itibaren rejimdeyim cnm,sporuda mayıs ayından beri düzenli olarak yapıyorum,inş zayıflarsın cnm hatta geçen hafta pantolon beğendim ,kız sizin bedeniniz yok en küçük beden 40 bu pantolonda dedi pantolon alamadım diye üzülmem gerekirken çok sevindim valla
geldim geldim geldim....yarın akşam istanbul dayım...
Arkadaşlaaaar bu gün hiç nete giremedim üzgünüm=(
Nasılsınız? Özledim hemen =)
Bu günkü menümü hemen yazıyorum;
Sabah: bir bardak ılık su, 2 dilim çok tahıll ekmek, kibrit kutusu kadar peynir, yarum domates, yarım salatalık, 1 şekersiz çay
Ara: bir dilim kepek ekmeğine pekmez sürdüm. yarım bardak ıce tea içtim.
Öğlen: sabah yediklerimin aynısını yedim.
Akşam: 1 nektari, bir salkım üzüm.
Bu gün çok çalıştım spor yerine geçebilecek kadar çalıştım. bol su içtim.
yorgun ve mutsuzum bu akşam
gÜNAYDIN KIZLARRRR
ben yine acillik oldumm
akşam arkdaşın nikaha gittim orda üşüttüm klimalrdan hisetmiştim
sabah 7 de mide bulantısıyla uyandım işe geç geldim evden çıkamadım annemdeydim zaten yine hep kustumm((((((((
acile geldimm iğne vurdularrrr popomdan ilkdefa yedim iğneee
hiç iyi değilimmmm
kilom aynıııı 67,1 buarada ona bile seviniyom 68 çıkmıştım gecen demekki su filandı
gÜNAYDIN KIZLARRRR
ben yine acillik oldumm
akşam arkdaşın nikaha gittim orda üşüttüm klimalrdan hisetmiştim
sabah 7 de mide bulantısıyla uyandım işe geç geldim evden çıkamadım annemdeydim zaten yine hep kustumm((((((((
acile geldimm iğne vurdularrrr popomdan ilkdefa yedim iğneee
hiç iyi değilimmmm
kilom aynıııı 67,1 buarada ona bile seviniyom 68 çıkmıştım gecen demekki su filandı
Günaydın kızlarrr ...
Güzel bir cuma olsun hepimize ...
Dünkü menüm ;
Sabah ;
1 Kupa sirkeli ballı ılık su
500 ml su
Öğle;
Karışık salata
ıce tea şeftali
Akşam;
Tavuk doner
salata
Spor ;
1 saat yuruyus
35 dk kondısyon bısıkletı
100 sopa hareketı
aletsız egzersız hareketlerı
Bitki çayi
1 kupa yesıl cay
1 kupa lımonlu ılık su
Kilo Bildirimi
Geçen Hafta ; 78.1
Bu Hafta ; 79.1Tamı tamına 1 kılo almısım ...
günaydın kızlarrrr...
gecen haftadan bu yana 200 gr. vermişim,cok az biliyorum ama ne yapayım öyle öyle gidecek.. sabah kahvaltımı yaptım ve şimdi biraz spor zamanı. egzersiz yapayım, gidecek bu kilolar başka caresi yok hicbir kıyafetim olmuyor bana.
kilom:95,8
canım öyle fazlada yemiyorsun aslında neden aldın ki? olsun haftaya verirsin inşallah.
selam kızlarrrrr....tartı bugün olumlu..ama aslında dün sabah daha assalardaydı..dün akşam yaptıgım kaçamak hemen de nasıl yansıyor tartıya yaa...çok nankörsün vücudum çokkkk...ayrıca soruyorum pisboğazıma cuma sabah bildirim yapacakken perşembe akşamı geç saatlerde hiç de masum olmayan kaçamak yapmak neden nedennnnnnnnnnn...şiddetle kınıyorum nefsimi
bu sabah ki kilom :85.9
kızlar malumunuz dun gıremedım nete dun sabah evden cıkarken 103 ü gösteren tartı bugun 104.3 kgyı gösterıyor murshcum eger gec kalmadıysam kılo bıldırımıne 104.3 yapalım lutfen gazmı var ne var anlamıs degılım dunku menumu yazıcam hemen
dun öglen 2ye kadar bısey yeme fırsatı bulamadım 2de 2 dılım peynır 5 zeytın ve 1 cay kasıgı bal yedım 2 dılım normal ekmekle beraber
ara da 1 adet cıleklı yoğurt yedım
aksam 20.30 gıbı 4 köfte 1 dılım ekmek salata ve ayran yedım
bu kadar ama neden bu fazlalık oldu anlayamadım neyse 104.3 yazalım bız haftaya görur o tartı 102 gelmezsem eger:)) gecmısı okuyamadım zaten sımdıde gebzeye gıdıcem ustumu degstırıp gelıyorum dedım o arada hemen sıze yazmak ıstedım telafı edıcem bu yazamadıgım gunlerı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?