Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

murchhhh al kuzum alllll
nolacak battı balık yan giderrr

De kuşum şey dicem bu ayakkabışlardan kuzende vardı giymiştim benim önden parmaklarım çok çıkmıştı inşallah sende öyle olmazz

Ayyyy deme en nefret ettıgım goruntu o...Aslında aydında atakoy dıe bı magza var orda denedım buna benzer bı ayakkabı hıc oyle olmamıstı ama uzun yol yurumedım tabı hıc...Benım ayakkabılarım hep topuklu hıc boyle platform ayakkabım yoktu atakoyde begendıgım ayakkabı 169 lıraydı herzaman gıymıycem bı ayakkabıya o kadar para vermek ıstemedım acıkcası...Bunu bole ucuz gorunce bu tıpte bı tane olsun dedım...İnş dedıgın gıbı olmaz yaa uzulurum oyle olursa

kasımdan itibaren rejimdeyim cnm,sporuda mayıs ayından beri düzenli olarak yapıyorum,inş zayıflarsın cnm hatta geçen hafta pantolon beğendim ,kız sizin bedeniniz yok en küçük beden 40 bu pantolonda dedi pantolon alamadım diye üzülmem gerekirken çok sevindim valla

Arkadaşlaaaar bu gün hiç nete giremedim üzgünüm=(

Nasılsınız? Özledim hemen =)

Bu günkü menümü hemen yazıyorum;

Sabah: bir bardak ılık su, 2 dilim çok tahıll ekmek, kibrit kutusu kadar peynir, yarum domates, yarım salatalık, 1 şekersiz çay
Ara: bir dilim kepek ekmeğine pekmez sürdüm. yarım bardak ıce tea içtim.
Öğlen: sabah yediklerimin aynısını yedim.
Akşam: 1 nektari, bir salkım üzüm.

Bu gün çok çalıştım spor yerine geçebilecek kadar çalıştım. bol su içtim.

yorgun ve mutsuzum bu akşam

Böyle olsa bende sevınırdım acıkcası

geldim geldim geldim....yarın akşam istanbul dayım...

Hele sukır yaaa hıc donmıcen sandım...

Cnm menun cok az dıkkat et bunyen zayıf dusmesın...

Günaydın kızlarrr ...

Güzel bir cuma olsun hepimize ...

Dünkü menüm ;

Sabah ;

1 Kupa sirkeli ballı ılık su
500 ml su

Öğle;

Karışık salata
ıce tea şeftali

Akşam;

Tavuk doner
salata

Spor ;

1 saat yuruyus
35 dk kondısyon bısıkletı
100 sopa hareketı
aletsız egzersız hareketlerı

Bitki çayi

1 kupa yesıl cay
1 kupa lımonlu ılık su

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta ; 78.1
Bu Hafta ; 79.1
Tamı tamına 1 kılo almısım ...

gÜNAYDIN KIZLARRRR
ben yine acillik oldumm
akşam arkdaşın nikaha gittim orda üşüttüm klimalrdan hisetmiştim
sabah 7 de mide bulantısıyla uyandım işe geç geldim evden çıkamadım annemdeydim zaten yine hep kustumm ((((((((
acile geldimm iğne vurdularrrr popomdan ilkdefa yedim iğneee
hiç iyi değilimmmm
kilom aynıııı 67,1 buarada ona bile seviniyom 68 çıkmıştım gecen demekki su filandı

Gecmıs olsun cnmm dıkkat etseydın keske...Neyse kusunca en azından kılon eskıye donmus...Kusmasaydın emınım gene 68 felan cıkardın ıyı tarafından bak bıde Şaka bı yana bugun cok hırpalama kendını...

geçmiş olsun cnm ,dikkat et kendine

selam kızlarrrrr....tartı bugün olumlu..ama aslında dün sabah daha assalardaydı..dün akşam yaptıgım kaçamak hemen de nasıl yansıyor tartıya yaa...çok nankörsün vücudum çokkkk...ayrıca soruyorum pisboğazıma cuma sabah bildirim yapacakken perşembe akşamı geç saatlerde hiç de masum olmayan kaçamak yapmak neden nedennnnnnnnnnn...şiddetle kınıyorum nefsimi
bu sabah ki kilom :85.9

günaydın kızlarrrr...
gecen haftadan bu yana 200 gr. vermişim,cok az biliyorum ama ne yapayım öyle öyle gidecek.. sabah kahvaltımı yaptım ve şimdi biraz spor zamanı. egzersiz yapayım, gidecek bu kilolar başka caresi yok hicbir kıyafetim olmuyor bana.
kilom:95,8

canım öyle fazlada yemiyorsun aslında neden aldın ki? olsun haftaya verirsin inşallah.

Kızlar şirket içi eğitimlerden dolayı yerimde olmuyorum bu ara kusura bakmayın cuma bildirimi yapmak için bi fırsat bulup gireyim hemen dedim 64.8 en son hafta kilo bildirimim 63.7 lerdeydi

neyse az kaldı hepsi geçecek inşallah:))) öpüyorum herkese selamlar....

Cnmm bosver az cok vermıssın yaa onemlı olan o...Cnmm senı lısteye almak ıstıyorum fakat sen ne dusunuyorsun bu konuda duzenlı paylasım yapabılecekmısın malum bebegın var senıde cok sık bogaz etmek ıstemıyorum...Farkındayım elınden geldıgınce gırıyorsun..Senın fıkrın nedır?Eger lısteye gırmek ıstıyorsan bendekı bılgıler asagıdakı sekılde okey dersen bu sekılde yazıcam senı....

lazgulu83 96,7 ile başladım ve bugün 96,0

canım öyle fazlada yemiyorsun aslında neden aldın ki? olsun haftaya verirsin inşallah.

Öyle cnm ama neden kılo aldım anlamadım belkı odemdır gecer ıns ıyledır...

Son düzenleme:

Cnmmm tebrıkler 2 kıloya yakın vermıssın harıka gıdıyorsun son gaz aynı tempoda devam hadı bakalım olacak bu ıs olacak

Lionesse cnm ıns bugun gırebılırsın .... Bu hafta paylasımın cok guzeldı senı lısteye eklemek ıstıyorum...

Gelirsen eğer ;

Gecen haftakı kılon

Bu haftakı kılon

Hedef kilonu bildirebilirmisin .....

kızlar malumunuz dun gıremedım nete dun sabah evden cıkarken 103 ü gösteren tartı bugun 104.3 kgyı gösterıyor murshcum eger gec kalmadıysam kılo bıldırımıne 104.3 yapalım lutfen gazmı var ne var anlamıs degılım dunku menumu yazıcam hemenbu hafta 500 gr verebılmısım(

dun öglen 2ye kadar bısey yeme fırsatı bulamadım 2de 2 dılım peynır 5 zeytın ve 1 cay kasıgı bal yedım 2 dılım normal ekmekle beraber

ara da 1 adet cıleklı yoğurt yedım

aksam 20.30 gıbı 4 köfte 1 dılım ekmek salata ve ayran yedım

bu kadar ama neden bu fazlalık oldu anlayamadım neyse 104.3 yazalım bız haftaya görur o tartı 102 gelmezsem eger:)) gecmısı okuyamadım zaten sımdıde gebzeye gıdıcem ustumu degstırıp gelıyorum dedım o arada hemen sıze yazmak ıstedım telafı edıcem bu yazamadıgım gunlerı:)

Son düzenleme:

Cnmm bendede aynı sorun var yaa gecen cumartesıye kadar 78 gelıodum bu hafta ıcınde 80 lerı bıle gordum dusun sen bunyem bana cok kotu bı saka yapıor ama yılmak yok aynı tempoda devam....

Cnmm vok fena karbonhıdrat cekıyo soyle pogaca borek gıbı bıseyler olsada yesem dıe kendımle savasıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…