- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.221
Ananas boşa gitmiş :)))Ablacım sabah kayısı islatmistim onu yedim suyunu içtim çeyrek armut yedim
Kahvaltı peynir 1 yumurta 1 kaşık yulaf ezmesi ile omlet yaptım 4-5 zeytin yedim
Ara mandalina yedim akşama kadar yemem galiba akşama da köfte yapacağım evdekilere bi de kabak var hangisini yesem ki
Ananasi şimdi soydum çay kaynattım tarçın zencefil ve karanfil koydum bakalım
Mandalina masadaydi ablam oğlana yedirdim tabi kalanını yemişim buna alışamadım bir türlü mesela az önce de yarım kaşık yoğurt yemiş oldum oğlumlaAnanas boşa gitmiş :)))
Keşke arada mandalina yerine onu yeseydin bari
Bence kabak yoğurt ye
Proda köfte en etkisiz elaman gibi geliyor
Oyyy yine gün mü varUyuyakalmisim
Bugünkü menum
Sabah 10:00
2 zeytin
1kk peynir
Yumurta bugun yemek istemedim ( tiksindim )
1dilim tambuday ekmeği
Ögle 15:00
1 kase tavuksuyu çorbası
Bol salata
1 kase yoğurt
Aksam 20:00
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
bol salata
Su 2lt
Spor yok ama çok yurudum pazarda markette magazada tahminde edemiyorum kafam durdu calismiocok uykum var yarin sabah erken kalkicam opuyorum pazar gunu gunum var dip kose temizlik yapmaya calisicam malum cocukluyuz anca yetisir opuyorum kaderdaslarım
bulguru bakliyatı cumadan sonra yşyelim cnm tartıya yakın yemiyelimki şişlik olmasınUnutmusum canim etiketlemeyi, sagol.
Emzirdigim icin bulgur sirf sut olsun diye yedim
Tatlım hem süt hemde kendi sağlığın için lütfen sağlıklı beslenmeye çalışMefkurem baskanim pazartesiye kadar izin alsam olurmu sutum yine kesilmeye yakin cok az geliyo cocuk durmuyo 1 aydir deniyoz ek gida kabul etmiyo devam sutu aldik emmiyo ziyarete gelenler bi yandan basim annemi evine yolladim kadinin cani cikmis yorgunluktan nasi is yapmiyim gen kiz kardesim olurda evde yapmam ama malesef yok cok sukur kapali ameliyat iyiymis iyiyim hic oturdugum yok
Güzel cnmGünaydın kızlar nasılsınız ??
Dünün menüsünü yazıp kaçacağım bugün yapmam lazım artık temizliği
Kahvaltı canım istemedi 10:00
1 küçük yerli muz
Öğle 13:00
Tavuk suyu çorba 2 kepçe çok az pirinçli
1 dilim tb ekmek
Ara 16:00
1 kaşık yulaf ezmesi 1 kuru kayısı 1 hurma ve sütle puding
Akşam 18:30
1 tabak kabak yemeği
1 dilim tb ekmek
Yoğurt
Su 3 litre
30 dakika yürüyüş 30 puan
Tabiki iyi gelecek cnm önce sen moralim bozuldu demeyi bırak lütfenMefkurem Abla ben bugun artiya gecmisim ya cumaya göre.. ama kacamak yok e eksideydm sali günü nasil oldu anlamadm.. ama bi siskinlik hissediyorm, bütün gece adet oldm sandm hafif karin agrisi vardi ama bsi yok
Moral yerlerde gene.. insallah bugunki Ananas pro ödem cayi iyi gelir
Bende de spor sonrası çok şişlik olurPazartesi pilateste karın hareketlerine ağırlık verdik, ertesi gün benim kocaman göbeğim olmaya başladı. Hoca normal olduğunu söyledi, kan o bölgeye daha fazla kan pompalıyormuş ve laktat birikimi yoğun olduğundan çalışılan bölge şişermiş. 48 saat sonra da normale dönmeye başlarmış.
Neyse bu koca göbekten yola çıkarak, her akşam seanstaki tüm kızları ayartıp ' hocam kocaman göbeğimiz oldu, dolunaydan mı' diye geyik yapıp duruyorum. Şu an tüm kadınlarda var mevsimsel, bir zahmet biraz da az yiyin; dedi. Yazın genleşip şişiyoruz, kışın şişiyoruz, karın çalışıyoruz şişiyoruz diye söylenmeye başladım ben. Bayrak mod is: İsyan
Aralık sendromu diye bir şey varmış. Belki daha önce duymuştum ama ilgimi çekmemişti, belki de ilk defa duydum bilmiyorum. Ferin Batman' ı tanırsınız, müthiş detoks programları var hatunun. Kendisi de Aralık sendromundaymış, karında şişkinlik, tatlıya, çikolataya, karşı aşırı hassasiyet ve reddedemeymiş sendromun açıklaması...
Ocak ayı sendromu da var mıdır sizce?
sıfır karbonla gidersen en az 300-400 daha gider cnmŞuan 66.7 abla yarına biraz daha gider inşallah
bikaç güne şişliğin iner cnmSlm herkese az sonra öğle yemeği yiyeceğim evi süpürdüm oğlanı banyo yaptım vs derken bu saat oldu sonra öğrendim ki eltimin elektrik yokmuş ee onun kizida daha iki yaşında atla taksiye gel dedim deli misin soğuk evde bekliyorsun az sonra da o gelir ilk fırsatta bakacağım yine haa bu arada gece regl oldum çok sistim iyice bakalım bitince durum ne olacak
menün çok güzel olmuş cnmKızlar bugün geç kaldım gelmekte sabahtan beri yerli mali haftası kutlamaları var okulda bol pasta börek tatlı bildiğiniz gibi değil. Geçmişi akşam üzeri evde okuyup geri döneceğim ama ilk önce menümü yazayım dün ku akşam erken uyumuştum yaşamamıştım.
Sabah09:00
Yumurta 1 adet
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık
Ara10:40
Bir mandalina
Öğle 12:00
Kıymalı ıspanak 6 kaşık
Yogurt
Aksam18:00
Kabak yemeği
Salata
Yogurt
2lt su
Bugün öğle ve akşam karabuğday ve ananas yapacam abla karabuğday bana iyi geliyor dün 67.2 dim bugün 66.7 fark 500 gr bu yüzden kararımı değiştirdim bide soda ayran kürüne devamOyyy yine gün mü var
ama sen uslu kız oldun artık dimi
Sabah yumurta yemezsen peynşri daha fazla ye cnm baya az olmuş Sabah
Yeşillik falan ekle
Diğer öğünler güzel olmuş
bulguru bakliyatı cumadan sonra yşyelim cnm tartıya yakın yemiyelimki şişlik olmasın
Yani hiç yemeyin demiyorum :))doğru günlerde yiyin
Tatlım hem süt hemde kendi sağlığın için lütfen sağlıklı beslenmeye çalış
az yetersiz beslenme suyunuda ihmal etme
Yarın bildirim yapmıcanmı
Güzel cnm
Tabiki iyi gelecek cnm önce sen moralim bozuldu demeyi bırak lütfen
Sana sabah hariç yediğin kuru meyveler yaramıyor bence
Bugünde yaparsan tek yürüyüş yada 3 mil yap
Eğer günün geldiyse ada çayı falan iç çabuk olur o zaman
Bende de spor sonrası çok şişlik olur
Belkide dün gece yaptığım için bugün tartı düşmedi bilemşyorum
Kışa girerken bi sendrom oluyoda aralık sendromu ekstra bişey mi acaba
Soğuk kapalı havalar benim psikolojimi çok etkiliyor
Bide soğukta vücut yağlarını kaybetmek istemez derler ya
Ama verecek olan yine veriyor :))
sıfır karbonla gidersen en az 300-400 daha gider cnm
Hadi daha fazlasına inş.diyelim
bikaç güne şişliğin iner cnm
Haftaya kontrol eminim daha iyi olacak
menün çok güzel olmuş cnm
Yeterli dengeli
Offf off hiç orda olmak istemezdim
Eminim sen onlara dönüp bakmıcan
Çok zorlandım ama ben elma mandalina yemeği tercih ettim.menün çok güzel olmuş cnm
Yeterli dengeli
Eminim sen onlara dönüp
Tmm cnm inş.iyi gelirBugün öğle ve akşam karabuğday ve ananas yapacam abla karabuğday bana iyi geliyor dün 67.2 dim bugün 66.7 fark 500 gr bu yüzden kararımı değiştirdim bide soda ayran kürüne devam
Tahmin edebiliyorumÇok zorlandım ama ben elma mandalina yemeği tercih ettim.
Hastamısın yorgunmusun cnmBende hiç iyi uyanmadım bugün elim kolum kalkmıyor vallahi sabah iki yumurta bir dilim ekmek yedim şimdi kahve içiyorum akşama Karnıbahar pişereyim diyorum yoğurtla yerim
valla çok moralim bozulmuştu eş,mle dertleştik biraz ( masajda yaptı sagolsun ben bi relax oldum)
hep bu noktada bırakıyorum bi direniyor vucut bende nasıl olurda veremem diye demoralize oluyorum acayip bi yapım var hemen gaza gelip hemen sönebiliyorum
ama bu defa pes etmeyecegim dedim
esimde sen yeterki iste herşey, yaparsın diyor benim önceden su fobim vardı mesela su gögüs hizamı geçse nefesim daralırdı şimdi teknik yüzmeyi ögrendim bu bitince dalış dersi alacagım bu korkumu yenmişim yaglarımı eritemiycem
valla bende pek bi hafiflemiş gitmiştimbugun
çocugu olup olmadık bir yerde yaygara kopunca anlar hele ki bu 2 yaş sendromu ben yapacagım modu allahım sana geliyorum dedirtiyor
merhaba tanışmadık ben bahar hoşgeldin emziryrmusun bilmiyorum ama (gurubun %70 i emziriyor)
öncelikle 2 yumurta varsa 2 dlm ekmek çok canım bunu 1 e indirebilirsin ama 1 kk peynir 1 yumurta 2 dlm ekmek normal
ve turşu ve bakliyat özellikle diyete başladıgın ilk haftalarda olmasa yerine et ve sebze olsa iyi olur ikiside ödem yapan gıdalar ve bizi en iyi motive eden ilk haftalarda fazla fazla gitmesidir
oınarım etiketlemeyi unuttum dun ve bugun 60*4=240 point yuzme var canım yuryuslerim tempolu degildi saymaya gerek yok
ay en güzel zamanları gerçi her anları çok güzel ya
rakibe ne yaptın döndun mu evine seninlede tam kapışamadık bu hafta
o hanım efendinin çocugu hiç aglamamıştır çünkü fanusta buyutmuştur
boşuna dememişler çocugunuda kocanıda övme ikiside rezilde eder vezirde diye adı üstünde çocuk ama kafa basmıyor kalplerde muhurluyse demek ki kadının
kız bu hafta durumlar ne yıne rakıbımsın her ne kadar ben aynı yerde saysamda
Slm herkese az sonra öğle yemeği yiyeceğim evi süpürdüm oğlanı banyo yaptım vs derken bu saat oldu sonra öğrendim ki eltimin elektrik yokmuş ee onun kizida daha iki yaşında atla taksiye gel dedim deli misin soğuk evde bekliyorsun az sonra da o gelir ilk fırsatta bakacağım yine haa bu arada gece regl oldum çok sistim iyice bakalım bitince durum ne olacak
Tünaydınnnn
Az kalorili bol hareketli bi perşembe olsun inş.
Akşam açlıktan çok içmişim
Sabaha kadar kaç sefer wc ye kalktım
Sabahta geri yattım
Bi deliksiz uyumayınca Kafam kazan gibi oldu
Tartıya gelince
Dünden bugüne hiç eksilme olmamış
Hayret ettim
Hariç 1 lokma bişey almadım ağzıma
Önceden işe yaramıştı
Bida da yaparsam tek 1 gün yapıcam
O yüzden bugün boşuna ona devam etmicem
Pro yapıcam
Pek eksiye düşeceğimi sanmıyorum
Detokstan sonraki gün anca sabit kalınır
Neyse ne çıkarsa bahtımıza
Bende durumlar böyle
Şimdi geçmişe devam edeyim
Önceden yaptığımda işe yaramıştı cnmHmm patates yaramadi desene abla, olsun denemis oldun.. bakalim yarina ne olcak :))
Oyyy yine gün mü var
ama sen uslu kız oldun artık dimi
Sabah yumurta yemezsen peynşri daha fazla ye cnm baya az olmuş Sabah
Yeşillik falan ekle
Diğer öğünler güzel olmuş
bulguru bakliyatı cumadan sonra yşyelim cnm tartıya yakın yemiyelimki şişlik olmasın
Yani hiç yemeyin demiyorum :))doğru günlerde yiyin
Tatlım hem süt hemde kendi sağlığın için lütfen sağlıklı beslenmeye çalış
az yetersiz beslenme suyunuda ihmal etme
Yarın bildirim yapmıcanmı
Güzel cnm
Tabiki iyi gelecek cnm önce sen moralim bozuldu demeyi bırak lütfen
Sana sabah hariç yediğin kuru meyveler yaramıyor bence
Bugünde yaparsan tek yürüyüş yada 3 mil yap
Eğer günün geldiyse ada çayı falan iç çabuk olur o zaman
Bende de spor sonrası çok şişlik olur
Belkide dün gece yaptığım için bugün tartı düşmedi bilemşyorum
Kışa girerken bi sendrom oluyoda aralık sendromu ekstra bişey mi acaba
Soğuk kapalı havalar benim psikolojimi çok etkiliyor
Bide soğukta vücut yağlarını kaybetmek istemez derler ya
Ama verecek olan yine veriyor :))
sıfır karbonla gidersen en az 300-400 daha gider cnm
Hadi daha fazlasına inş.diyelim
bikaç güne şişliğin iner cnm
Haftaya kontrol eminim daha iyi olacak
menün çok güzel olmuş cnm
Yeterli dengeli
Eminim sen onlara dönüp bakmıcan
Önceden yaptığımda işe yaramıştı cnm
Bu sefer tek 1 gün yaradı :))
Belkide yoğurtsuz tek patates yapsam daha etkili olurdu
Aslında detoksları 1 gün yapmak daha doğru
Bundan sonra öyle yapıcam
Hahah valla benfe yapiyorm geneldeSayfayı yenileyince kendi mesajlarını okuyan başka salak varmı
Sebebi belliymiş işte kuzumAynen cnm bugun sadce sabah kuru meyve yedm aksam yemicem.. bakalim neolcak merakliyim yarin icin
3 mil yapicam insallah birazdan :)) kendimi motive etmem gerek..
Günüm geldi 3 gün gecti bile aslanpencesi isirgan otu iciyorum ama bakalm olmadi adacayida yarin alayim
Kendi mesajlarımı bile atlamadan okurumHahah valla benfe yapiyorm genelde
Sebebi belliymiş işte kuzum
Can sıkıcak bi durum yok
Yapıyonmu ananası
Kendi mesajlarımı bile atlamadan okurum
Geçmiş okumayanlara duyrulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?