Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende hiç iyi uyanmadım bugün elim kolum kalkmıyor vallahi sabah iki yumurta bir dilim ekmek yedim şimdi kahve içiyorum akşama Karnıbahar pişereyim diyorum yoğurtla yerim
Canım hoş geldin birlikte güzel kilolar vereceğiz inşallah
bol yoğurtla tüketirsen iyi etkisi oluyor abla üzerine biraz kuru nane ve az tuz at ayran aşını biliyormusun onun gibi yap hem güzel oluyor hemde kilolar gidiyor hemde doyurucu

Bende bugün sessiz sessiz mesajları okuyup girus çıkış yapanlardanim bugün okuyucu olmaya karar verdim :)
Uzak durma gel kız aramıza :) dün bende öyleydim canım takip ediyordum ama bişey yazmak içimden gelmiyordu :) bir üşengeçlik vardı üstümde

Evt öle daha mantikli sanki bi düsündümde bide arka arkaya yapilinca bide vucud kitliga alisip normale dönünce arti bile ollabillir diye dusunuyorm
Vucudu şaşırtmak lazım canım diyetisyenler bile haftada bir gün kendinize ödül verin diyor ben cuma günü istediğimi abartmadan yiyorum tabiki dengelemekte önemli mesela gündüz istediğin bişeyi yediysen akşam hafif geçirmek çok önemli benim en fazla 2 gün sonra kilom normale dönüyor bazende ertesi gün sabit oluyorum sonra diyetime kaldığım yerden devam ediyorum vucudu şaşırtmak lazım yoksa kilo vermek hem zorlaşıyor hemde istediğini yiyemediğin için bunalıma giriyor insan kendine hedef koy cumaya kadar iyi kilo verirsem kendime bişeyler alacam de mesela sevdiğin yiyeceklerden abartmadan bu şekilde kilo vermek daha eğlenceli hale gelir...

Merhaba arkadaslar. Oglen kalkinca ne ara aksam odu anlamadim. Bugu cok iyi geciyir ekmek yok. Aksamada kabak yemegimi koydum ocaga salata ve yogurtla tuketicem. 2 yada 3 mil leslie yapiyim diorum aksam 8 gibi en azindan yedimlerimde erimis olur. Emzirmesem bende detokslardan yapardim. Merak ediyorum nasil oluyor. Bugun tartiya da cikmadim yarina heyecan olsun dedim. Bakalim 8 ler gelecek mi ne kadar dusebilecegim. Herkese bol eksiler simdiden. Gunumuzu iyi degerlendirelim

Kızlar azıcık kafanızı sisirmeye geldim. Ya ben çok kötüyüm kızlar bildiğiniz kötüyüm. Sebebi ne derseniz bilmiyorum. Eşimle düzelttik arayı ailemin yanından yeni geldim, çok şükür sağlık sorunumuz yok, babama olan dışında borcumuz yok standart bir hayatımız var. Ama gel gelelim ben patlamak üzereyim ya bildiğiniz depresif oldum. Öğlene kadar elime birsey alamıyorum sonra pat diye gece oluyor. Ev işi yapamıyorum yemek zoraki

Kızlar bildiğiniz bir çözüm var mi ya gerçekten kendimden sıkıldım böyle giderse çöküp gideceğim.

Canim ayni isteksizlik bende var. Bazen aynaya bile bakmayi unutuyorum. Yemek haric bir is yapamiyorum yaparsamda zoraki 2 hafta bir filan. Iyice bunalip depresiflestigimde disari cikiyorum. Esinle farkli birseyler yapin. Bana biraz da olsa iyi geliyor. Farkli bir mekan guzel bir gun seni daha iyi hissettirebilir. En azindan ileriki 3-4 gun daha iyi hissedersin. Sende aktif calisma hayatindan eve gecis yaptin sanirim. Bunun etkisinin oldugunu dusunuyorum.

Bende de oluyor bazen biraz rutinin dışına çıkmak iyi geliyor böyle zamanlarda

Evt öle daha mantikli sanki bi düsündümde bide arka arkaya yapilinca bide vucud kitliga alisip normale dönünce arti bile ollabillir diye dusunuyorm
Haftada 1 max.değişik günlerde 2 sefer yeterli cnm
Arka arkaya hem etkisi azalıyor hemde bıkkınlık geliyor
Önümüzdeki hafta tek perş.yaparım

Belkide pazartesi karabuğdayı denerim
Daha hiç yapmadığım için prş.onu yapıp riske girmek istemiyorum

bol yoğurtla tüketirsen iyi etkisi oluyor abla üzerine biraz kuru nane ve az tuz at ayran aşını biliyormusun onun gibi yap hem güzel oluyor hemde kilolar gidiyor hemde doyuru
öyle yaparım cnm
Ben tam listesindeki gibi yapmayı düşünüyorum

Bende bugün sessiz sessiz mesajları okuyup girus çıkış yapanlardanim bugün okuyucu olmaya karar verdim :)

Uzak durma gel kız aramıza :) dün bende öyleydim canım takip ediyordum ama bişey yazmak içimden gelmiyordu :) bir üşengeçlik vardı üstümde
Tembeller siziiii :)))
Tek bakmakla olmaz :)
Parmaklarınız çalışsın
Yoksa her gelen bişeyler yazılsın derse kim paylaşım yapacak :))

Akşammı oldu kızzzz :)))

Ben 8 lerin geleceğinden eminimkiiii
Ama bakalım eksi ne kadar olacak
Söylemesi ayıp Ben kurtuldum artık 9 lardan

Ay gelin konusu mu ki üzüldüm
başka bişey yazmadı cnm bilmiyorum

Tatlım bende de öyle
Insan iş yapmadıkça, yapılacak işler kafanda daha çok huzursuz ediyor insanı üstüne ekstra bi ağırlık geliyor
İnsan geç kalkınca gerçekten miskinleşiyor gün nasıl bitiyor anlamıyosun
Yarın erken kalk, yatma geri
Çocuk uyurken işini yap
Eminim daha fit daha enerjik olacaksın

Ay ona başlama lazım ama yöntem bulamadım ekimcim ya bana bi el atsana arkadaşa gelince o hep aç hiç doğduğunu gören olmadı
ilk başta lokmayı çiğnemeyi sayıyla yap gülüm lokmaların hep küçük olsun sonra zaten alışıyorsun
lokmayı küçültmekte zorlanırsan yemek kaşığı yerine tatlı kaşığı kullan bir süre

suan arAbada cocuk kucagimsa 2 saatir sira bekliyoz yine kustu baygin
istersen bildiyim kg mu ben aktif olamadigim icin izn istedim Mefkurem
Offf yinemi
Hastaneyemi geldiniz

Tmm cnm paylaşım konusunda pzrtesiye kadar zorlama kendini
Ama yarın kilo bildirimi yaparsan iyi olur
Kopmamış olursun

Bazen bende hstırlayıp çok çiğneyim diyorum
Yutmamak için zorluyorum kendimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…