- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.261
genel sonbahar sendromu yaşıyorsun gülüm herkes de var kimin de fazla kimin de az oluyor daha az önce karşı komşumla konuştuk hatta o doktora bile gitmiş bir şey yok demişlerKızlar azıcık kafanızı sisirmeye geldim. Ya ben çok kötüyüm kızlar bildiğiniz kötüyüm. Sebebi ne derseniz bilmiyorum. Eşimle düzelttik arayı ailemin yanından yeni geldim, çok şükür sağlık sorunumuz yok, babama olan dışında borcumuz yok standart bir hayatımız var. Ama gel gelelim ben patlamak üzereyim ya bildiğiniz depresif oldum. Öğlene kadar elime birsey alamıyorum sonra pat diye gece oluyor. Ev işi yapamıyorum yemek zoraki
Kızlar bildiğiniz bir çözüm var mi ya gerçekten kendimden sıkıldım böyle giderse çöküp gideceğim.
Bi ara bende çok çiğnemeyi denemeye başlamıştım saymaya başladım 1 2 3 aa bi baktım ağzında lokma kalmamışBazen bende hstırlayıp çok çiğneyim diyorum
Yutmamak için zorluyorum kendimi :)))
Güzelim zaten çok mecburiyet olmadıktan sonra çocuk belli bi yaşa gelinceye kadar annesinin yanında olması en doğrusuDun aksam yemekte esim diyorki boyle olacagini bilsen evlenmezdin benimle bende evet kesinlikle evlenmezdim dedim. Kesin kurallarim vardi. Calismadan kesinlikle yapamam evde duramam vs vs.. ama noldu evlendik 2.5 yil oldu istedigim gibi bi is bulamadim kpss deneyim dedim onda da bekle bekle cocuk oldu simdi tam ev hanimi moduna gectim. Kendimi bazen hapishanede gibi hissediyorum alisik olmayinca ama arada farkli birseyler yapinca az da olsa bu dusuncelerden kurtuluyorum. En azindan bebisim var artik onunla ilgileniyorum. Dertlenmisim bende baya yarama dokundun :)))
Biz bu işe bidaha yoğunlaşalım bari :)))Bi ara bende çok çiğnemeyi denemeye başlamıştım saymaya başladım 1 2 3 aa bi baktım ağzında lokma kalmamışsevmedigim birseyi yerken genelde çok cigniyorum bende ters mantık var
Tamam canim:)Oyyy yine gün mü var
ama sen uslu kız oldun artık dimi
Sabah yumurta yemezsen peynşri daha fazla ye cnm baya az olmuş Sabah
Yeşillik falan ekle
Diğer öğünler güzel olmuş
bulguru bakliyatı cumadan sonra yşyelim cnm tartıya yakın yemiyelimki şişlik olmasın
Yani hiç yemeyin demiyorum :))doğru günlerde yiyin
Tatlım hem süt hemde kendi sağlığın için lütfen sağlıklı beslenmeye çalış
az yetersiz beslenme suyunuda ihmal etme
Yarın bildirim yapmıcanmı
Güzel cnm
Tabiki iyi gelecek cnm önce sen moralim bozuldu demeyi bırak lütfen
Sana sabah hariç yediğin kuru meyveler yaramıyor bence
Bugünde yaparsan tek yürüyüş yada 3 mil yap
Eğer günün geldiyse ada çayı falan iç çabuk olur o zaman
Bende de spor sonrası çok şişlik olur
Belkide dün gece yaptığım için bugün tartı düşmedi bilemşyorum
Kışa girerken bi sendrom oluyoda aralık sendromu ekstra bişey mi acaba
Soğuk kapalı havalar benim psikolojimi çok etkiliyor
Bide soğukta vücut yağlarını kaybetmek istemez derler ya
Ama verecek olan yine veriyor :))
sıfır karbonla gidersen en az 300-400 daha gider cnm
Hadi daha fazlasına inş.diyelim
bikaç güne şişliğin iner cnm
Haftaya kontrol eminim daha iyi olacak
menün çok güzel olmuş cnm
Yeterli dengeli
Offf off hiç orda olmak istemezdim
Eminim sen onlara dönüp bakmıcan
Oyle bende kendimi busekilde avutuyorum. Onun en ihtiyaci oldugu zamanlarda yaninda oluyorum en azindan yurusun konussun diyorum. Memurluk olsa bile ise baslamam 1 yasini bulacak hayirlisi hakkimizda malesef hayat planladigimiz gibi olmuyor.Güzelim zaten çok mecburiyet olmadıktan sonra çocuk belli bi yaşa gelinceye kadar annesinin yanında olması en doğrusu
Demekki böylesi hayırlısıymış
Çocuk en azından yuva yaşına gelsin o zaman düşünürsün
Yok nereye bırakacam, Yok bakıcı,
telaşın Yok
Avutmana gerek yok cnm doğrusu bu zatenOyle bende kendimi busekilde avutuyorum. Onun en ihtiyaci oldugu zamanlarda yaninda oluyorum en azindan yurusun konussun diyorum. Memurluk olsa bile ise baslamam 1 yasini bulacak hayirlisi hakkimizda malesef hayat planladigimiz gibi olmuyor.
Supermis, kizim kadayif yapmis ben bu gun tartilacam sonrada oturuo cayla yiyecem, vucudumu sasirtacamVucudu şaşırtmak lazım canım diyetisyenler bile haftada bir gün kendinize ödül verin diyor ben cuma günü istediğimi abartmadan yiyorum tabiki dengelemekte önemli mesela gündüz istediğin bişeyi yediysen akşam hafif geçirmek çok önemli benim en fazla 2 gün sonra kilom normale dönüyor bazende ertesi gün sabit oluyorum sonra diyetime kaldığım yerden devam ediyorum vucudu şaşırtmak lazım yoksa kilo vermek hem zorlaşıyor hemde istediğini yiyemediğin için bunalıma giriyor insan kendine hedef koy cumaya kadar iyi kilo verirsem kendime bişeyler alacam de mesela sevdiğin yiyeceklerden abartmadan bu şekilde kilo vermek daha eğlenceli hale gelir...
Evet ben evden 14 yaşında ayrıldım yatılı okudum lise ve uni yi daha sonra da çalışmaya başladım şimdi çok kötü durumdayım. Alışık değilim ki eve komşuya falan. Ücretsiz izin mart sonunda bitecek istesem istediğim zaman dönerim ama oraya geri gitmeyi hiç istemiyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum oğlumu bırakıp ise gitmek de istemiyorum. Dışarı çıkmayı da ben istemiyorum ki canım hava eziyet gibi hala kalkmadı sis tüm gün gerisini sen düşünCanim ayni isteksizlik bende var. Bazen aynaya bile bakmayi unutuyorum. Yemek haric bir is yapamiyorum yaparsamda zoraki 2 hafta bir filan. Iyice bunalip depresiflestigimde disari cikiyorum. Esinle farkli birseyler yapin. Bana biraz da olsa iyi geliyor. Farkli bir mekan guzel bir gun seni daha iyi hissettirebilir. En azindan ileriki 3-4 gun daha iyi hissedersin. Sende aktif calisma hayatindan eve gecis yaptin sanirim. Bunun etkisinin oldugunu dusunuyorum.
Ben bugun hiç halim yokken jiliana heves ettim level 1 den 11 dakka da pert oldum ya hemen açtım 3 mil Leslie oh miss :))Bende geç olmadan biraz spor yapayım
Sonrada çocuğu alıp biraz gezdirecez
Canım ya geçmiş olsun neden böyle oluyor kisuan arAbada cocuk kucagimsa 2 saatir sira bekliyoz yine kustu baygin
istersen bildiyim kg mu ben aktif olamadigim icin izn istedimMefkurem
Çıktım canım onu da denedim geçen haftayı memlekette geçirdim normalin beş katı insanla görüştüm her günBende de oluyor bazen biraz rutinin dışına çıkmak iyi geliyor böyle zamanlarda
Ruslar daha ana okulunda bir lokmayi agizlarinda 40 kez cigneyip sonra yutmayi ogreniyorlarmis, ve tabiki ileriki yaslarda artik buna devam ediyolarmus, cunku alistiklari icin terk edemiyolar. Bende deniyeyim dedim ama olmadi bir muddet sonra unutuyorum, aliskanlik olmamis tabi, bazen cignemeden bile yuttugum oluyorilk başta lokmayı çiğnemeyi sayıyla yap gülüm lokmaların hep küçük olsun sonra zaten alışıyorsun
lokmayı küçültmekte zorlanırsan yemek kaşığı yerine tatlı kaşığı kullan bir süre
Inanir misin abla hergun o niyetle yatıyorum ama sonuç yine aynı zaten sekizde kalkıyor oğlan en geçHaftada 1 max.değişik günlerde 2 sefer yeterli cnm
Arka arkaya hem etkisi azalıyor hemde bıkkınlık geliyor
Önümüzdeki hafta tek perş.yaparım
Belkide pazartesi karabuğdayı denerim
Daha hiç yapmadığım için prş.onu yapıp riske girmek istemiyorum
öyle yaparım cnm
Ben tam listesindeki gibi yapmayı düşünüyorum
Tembeller siziiii :)))
Tek bakmakla olmaz :)
Parmaklarınız çalışsın
Yoksa her gelen bişeyler yazılsın derse kim paylaşım yapacak :))
Akşammı oldu kızzzz :)))
Ben 8 lerin geleceğinden eminimkiiii
Ama bakalım eksi ne kadar olacak
Söylemesi ayıp Ben kurtuldum artık 9 lardan
başka bişey yazmadı cnm bilmiyorum
Tatlım bende de öyle
Insan iş yapmadıkça, yapılacak işler kafanda daha çok huzursuz ediyor insanı üstüne ekstra bi ağırlık geliyor
İnsan geç kalkınca gerçekten miskinleşiyor gün nasıl bitiyor anlamıyosun
Yarın erken kalk, yatma geri
Çocuk uyurken işini yap
Eminim daha fit daha enerjik olacaksın
Tatlı kaşığını deneyeyim onu bilmiyordum canım ama sayma ise yaramadı ben de ben onları da hızlı çiğneyip hızlı saydım dailk başta lokmayı çiğnemeyi sayıyla yap gülüm lokmaların hep küçük olsun sonra zaten alışıyorsun
lokmayı küçültmekte zorlanırsan yemek kaşığı yerine tatlı kaşığı kullan bir süre
Işin kötüsü ben bugün çalışmak istesem eşim ona da karışmaz adam benden nasıl biktiysa her konuda kararı bana bırakıyorDun aksam yemekte esim diyorki boyle olacagini bilsen evlenmezdin benimle bende evet kesinlikle evlenmezdim dedim. Kesin kurallarim vardi. Calismadan kesinlikle yapamam evde duramam vs vs.. ama noldu evlendik 2.5 yil oldu istedigim gibi bi is bulamadim kpss deneyim dedim onda da bekle bekle cocuk oldu simdi tam ev hanimi moduna gectim. Kendimi bazen hapishanede gibi hissediyorum alisik olmayinca ama arada farkli birseyler yapinca az da olsa bu dusuncelerden kurtuluyorum. En azindan bebisim var artik onunla ilgileniyorum. Dertlenmisim bende baya yarama dokundun :)))
Dunyanin en guzel en onemli isini yapiyorsun, bir insan yetistiriyirsun..onunla doya doya vakit gecir, ilerde nasil olsa calisirsin. Bu gununun tadini cikar benceDun aksam yemekte esim diyorki boyle olacagini bilsen evlenmezdin benimle bende evet kesinlikle evlenmezdim dedim. Kesin kurallarim vardi. Calismadan kesinlikle yapamam evde duramam vs vs.. ama noldu evlendik 2.5 yil oldu istedigim gibi bi is bulamadim kpss deneyim dedim onda da bekle bekle cocuk oldu simdi tam ev hanimi moduna gectim. Kendimi bazen hapishanede gibi hissediyorum alisik olmayinca ama arada farkli birseyler yapinca az da olsa bu dusuncelerden kurtuluyorum. En azindan bebisim var artik onunla ilgileniyorum. Dertlenmisim bende baya yarama dokundun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?