Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dun aksam yemekte esim diyorki boyle olacagini bilsen evlenmezdin benimle bende evet kesinlikle evlenmezdim dedim. Kesin kurallarim vardi. Calismadan kesinlikle yapamam evde duramam vs vs.. ama noldu evlendik 2.5 yil oldu istedigim gibi bi is bulamadim kpss deneyim dedim onda da bekle bekle cocuk oldu simdi tam ev hanimi moduna gectim. Kendimi bazen hapishanede gibi hissediyorum alisik olmayinca ama arada farkli birseyler yapinca az da olsa bu dusuncelerden kurtuluyorum. En azindan bebisim var artik onunla ilgileniyorum. Dertlenmisim bende baya yarama dokundun :)))

genel sonbahar sendromu yaşıyorsun gülüm herkes de var kimin de fazla kimin de az oluyor daha az önce karşı komşumla konuştuk hatta o doktora bile gitmiş bir şey yok demişler
bu durumdan çıkmak için kendi yöntemlerimi yazayım belki senin de işine yarar
kıpırtılı müzik dinlemek
sabahları el yüz yıkamak yerine (yada öğlen benim gibi geç kalkanlar için) duş almak
evle ilgilenmeden önce kendinle ilgilenmek gezmeye gidecekmiş gibi makyaj yapıp parfüm sıkmak rahat ama güzel giyinmek ayna da kendine bakıp enerji verici şeyler söylemek :))

Güzelim zaten çok mecburiyet olmadıktan sonra çocuk belli bi yaşa gelinceye kadar annesinin yanında olması en doğrusu
Demekki böylesi hayırlısıymış
Çocuk en azından yuva yaşına gelsin o zaman düşünürsün
Yok nereye bırakacam, Yok bakıcı,
telaşın Yok

Bi ara bende çok çiğnemeyi denemeye başlamıştım saymaya başladım 1 2 3 aa bi baktım ağzında lokma kalmamış sevmedigim birseyi yerken genelde çok cigniyorum bende ters mantık var
Biz bu işe bidaha yoğunlaşalım bari :)))
Yoksa ne yediğimizi anlamadan bitiyor :)

Tamam canim:)

Oyle bende kendimi busekilde avutuyorum. Onun en ihtiyaci oldugu zamanlarda yaninda oluyorum en azindan yurusun konussun diyorum. Memurluk olsa bile ise baslamam 1 yasini bulacak hayirlisi hakkimizda malesef hayat planladigimiz gibi olmuyor.

Oyle bende kendimi busekilde avutuyorum. Onun en ihtiyaci oldugu zamanlarda yaninda oluyorum en azindan yurusun konussun diyorum. Memurluk olsa bile ise baslamam 1 yasini bulacak hayirlisi hakkimizda malesef hayat planladigimiz gibi olmuyor.
Avutmana gerek yok cnm doğrusu bu zaten
Bak çocuğun her anına şahitlik ediyosun
Hemde için rahat
Kim olursa olsun senden daha iyi bakacak değil

Supermis, kizim kadayif yapmis ben bu gun tartilacam sonrada oturuo cayla yiyecem, vucudumu sasirtacam Mefkurem e duyurulur, ne dersin yapabilirmiyiz..

Evet ben evden 14 yaşında ayrıldım yatılı okudum lise ve uni yi daha sonra da çalışmaya başladım şimdi çok kötü durumdayım. Alışık değilim ki eve komşuya falan. Ücretsiz izin mart sonunda bitecek istesem istediğim zaman dönerim ama oraya geri gitmeyi hiç istemiyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum oğlumu bırakıp ise gitmek de istemiyorum. Dışarı çıkmayı da ben istemiyorum ki canım hava eziyet gibi hala kalkmadı sis tüm gün gerisini sen düşün

Ruslar daha ana okulunda bir lokmayi agizlarinda 40 kez cigneyip sonra yutmayi ogreniyorlarmis, ve tabiki ileriki yaslarda artik buna devam ediyolarmus, cunku alistiklari icin terk edemiyolar. Bende deniyeyim dedim ama olmadi bir muddet sonra unutuyorum, aliskanlik olmamis tabi, bazen cignemeden bile yuttugum oluyor

Inanir misin abla hergun o niyetle yatıyorum ama sonuç yine aynı zaten sekizde kalkıyor oğlan en geç

Tatlı kaşığını deneyeyim onu bilmiyordum canım ama sayma ise yaramadı ben de ben onları da hızlı çiğneyip hızlı saydım da

Işin kötüsü ben bugün çalışmak istesem eşim ona da karışmaz adam benden nasıl biktiysa her konuda kararı bana bırakıyor ne yapacağını bilemeyen benim maalesef

Dunyanin en guzel en onemli isini yapiyorsun, bir insan yetistiriyirsun..onunla doya doya vakit gecir, ilerde nasil olsa calisirsin. Bu gununun tadini cikar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…