Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yöntemler iyi de güzelim bebekle çok zor duşa ancak eşim gelince girebilirim çocuğa bakacak lazım giyinince üstüme kusuyor o zaman daha çok çamaşır ütü çıkıyor kısır döngü benimki

Dayak lazım galiba bana

Canim sabah kalkar kalkmaz hemen bebisinin ihtiyaclarini gor, onunla oyna konus. Sonra hemen ev islerini halket yemegini hazirla. Bebis yine huysuzkanir onunla ilgilen oyna. Sonra gunluk 1 saat sporunu yap. Kendine bir konu sec, bu konuyla ikgili biseyler oku dinle. Sonra bi arkadasini yada kardesini ara konus sohbet et. Bi bakarsin aksam olmus. Insanin ugrasi olunca sıkilmaya bunalmaya vakti olmuyor. Sakin sabah kalkinca bos durma, bu insani bunalima gituruyor...ben oyle yapiyorum. Ise yariyor canim. Bide ruhunu mutlu etmenin yollarini bul, ne mutlu ediyirsa onu yap.

menumyde yazayim emziriyirum

Ben ne yedimki dun unutuyirum bi duseyim hele!!
Hmm tamam

Sabah 9
Peynir
1 b sut
1 cb ceviz

Oglen 2
Yine yesil fasulye
Yogurt
Yesillik

Aksam 7
Et mantar yemegi
Yesillik
Cacik
Ycb badem

3 lt su
Spor 40 dk cardio 140 @Pnrrr-20

Evet kuzular biraz gecmis okudum, artik kaciyorum oglani uyandirip okula giturecem. Sonra is guc yemek spor bebis derken aksam olur. Oglende bi ara ugrarim. Haa bu arada bu gun benim tarti gunum oglen 11 12 gibi tartilmayi planliyorum. Bakalim sonuc ne olacak, ama sanki gobegim accik kuculdu gibi geliyor bana

depresyona giren arkadaslarim bi kosu hastaneye gidin iyi gelicektir biz insanoglu niye boyleyiz herseyin kiymetini kaybedince anliyoruz
esim issiz 3 aydir
kredi borcum var
caliatigim yerde patron her ay sonu kapaticam fabrikayi diyoo
100 kg yum herkes arkamdan konusuyo
bende siskoyum diye cok bakimsiz ve yasli duruyorum ahim sahim guzelde degilim

aman yemisim bu sikintilari hic birine uzulmeye deger bulmuyorum hee can sikmiyormu bu siraladiklarim sikiyor
ama 7 aydir yasadigim saglik sorunlari
beni daha mutlu biri yapti daha sukreder biri oldum cok sukur
Rabbim dermansiz dert vermesin
dertsiz kul varmi Allah askina bu dunya zaten imtihan dunyasi degilmi

Herhalde aralık sendromu başlı başına birşey. Akşam eve gidince araştıracağım. Ya o şişlik kasların şişmesinden dolayı bende de olur hep spordan sknra ama sonra normale dönerdi. Şimdi 5 aylık hamile gibiyim, şubedekiler 2 günde 10 kilo almış yanda karnına yastık koymuş gibisin diyorlar. Ve o lanet çikolata yeme isteği, inatla yemicem seni diye bağırıp çağırıyorum...Çıldırıyorum...

Sayfayı yenileyince kendi mesajlarını okuyan başka salak varmı
Hee, ben varım

Abooo sen kış depresyonuna girmişsin birçoğumuz gibi. Güne mutlu şarkılar dinleyerek başla, iş yapmak için kendini zorla, kitap oku, bol bol spor yap ama o mutlu şarkıları dinlerken bir de bebişinle oyna, bebiş sana çok iyi gelecektir. Solgarın seratonin gıda takviyesi var, ondan kullanabilirsin yanda besinlerden seratonin alabilirsin. Seratonin seviyenin yükselmesi gerek.

Tatlı kaşığını deneyeyim onu bilmiyordum canım ama sayma ise yaramadı ben de ben onları da hızlı çiğneyip hızlı saydım da
Onları hızlı çiğneyip hızlı sayarken ekstra kalori harcadın bence
Bir gün daha lokma sayamadan biten tabaklarla geçti. Öğle arasında çok sinirliydim, şubedeki kızlara hararetli hararetli anlatırken bir de baltım tabak bitmiş. Saate baktım 25 dk geçmiş, bilemedim ki hızlı mı yedim yavaş mı yedim

Aynen ya yemeğe bi başlıyorum kendimi kaybediyorum bugün ikinci günüm azcık azcık yiyorum aglamaklı geziyorum evde yemek yerken çok mutluyum

Supermis, kizim kadayif yapmis ben bu gun tartilacam sonrada oturuo cayla yiyecem, vucudumu sasirtacam Mefkurem e duyurulur, ne dersin yapabilirmiyiz..
Kadayıfmıııı o ne kızzz
ben kilo vermek için böyle bi yiyecek olduğunu bilmiyorum

Eğer güzel eksi görürsen ve kendine kıyabileceksen öğlen minik 1 dil.ye
Ben bugun hiç halim yokken jiliana heves ettim level 1 den 11 dakka da pert oldum ya hemen açtım 3 mil Leslie oh miss :))
Bence jillana hedefe yaklaşmaya yakın başlansa daha iyi
Eğer 3 mil az geliyor yormuyusa 5 mil yapılabilir
Akşama niye kuruyemiş koyuyosun cnm öğünün gayet yeterli

Merakla bekliyorum bildirimini

O kadar doğruki cnm yazdıkların

Inş.kısa zamanda sende feraha kavuşursun

Kilo işinide Inş.azimli olursak halledecez

Aman onlarda abartmışlar o kadar da değildir

Burası salak doluymuşya kızzz

Aynen ya yemeğe bi başlıyorum kendimi kaybediyorum bugün ikinci günüm azcık azcık yiyorum aglamaklı geziyorum evde yemek yerken çok mutluyum
Güzelim biz işkence yapmıyoruz kendimize :)))
Sağlıklı besleniyoruz
O yüzden öğünlerimiz yeterli ama doğru yiyeceklerden oluşmalı

Insallah asiri aclik bastirmazsa mutfagi kapattim tartiya kadar. Eger duramazsam bir bardak ayran icerim ekstra.

EMZIREN ANNE MENUSU

1 er tane Kuru incir ceviz

Sabah :8.30
1 adet sahan yumurta
1 adet salatalik
1 dilim peynir
1 dilim t.b ekmegi
4 adet yesil zeytin

Ogle yemegi 12.00
1 tabak pirasa yemegi (yaklasik 6 kasik)
1 kase yogurt
1 kucuk kase salata

Ara ogun:15.00
1 bardak sut
1 adet portakal

Aksam yemegi:17.30
1 tabak kabak yemegi
1 kase yogurt
Bol salata

Su. 2 lt
Spor: 2mil leslie 3*30= 90 puan
@Pnrrr-20

Güzelim biz işkence yapmıyoruz kendimize :)))
Sağlıklı besleniyoruz
O yüzden öğünlerimiz yeterli ama doğru yiyeceklerden oluşmalı
Biliyorum sağlıklı olmak için yapıyoruz ama niye evdeki herkez homini gırtlak yer ve incecik gezerken ben nereye kadar diyet yapcam diyorum sonra zayıf olmak istiyorum bu çelişki beni yoruyor

Merhaba rakibelerim nasilsiniz??

Bugunku menüm
Sabah 09.45
Yarim dilim ekmek
Domates
1 yumurta
2 tane sucuk
2 br cay

Ara 12.00
1 muz
2 tane kakaolu biskuvi

Oglen13.40
4 kasik kuru fasulye
2 kasik yogurt

Aksam 18.15
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kiymali ispanak kavurma
1 kase yogurt

2.5 lt su
3 br cay
1 br yesil cay

2 saat tempolu yuruyus 240 puan @Pnrrr-20
Bugun cok yoruldum dogum gunu icin birsuru yer gezdim istediklerimide bulamadim birazdan pasta kekini yapicam

Fındık kızlar benim dersim şimdi bitti ( özel ders) kalkıp yemek yapacağım ama ben bu saatten sonra yemem artık yogurt ve salata yiyecegim.

Ilk önce herşey için sabir diliyorum sana. Çok haklısın sağlık olsun bütün dertlerin çaresi bulunuyor. Şükretmek çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…