- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.281
Yöntemler iyi de güzelim bebekle çok zorgenel sonbahar sendromu yaşıyorsun gülüm herkes de var kimin de fazla kimin de az oluyor daha az önce karşı komşumla konuştuk hatta o doktora bile gitmiş bir şey yok demişler
bu durumdan çıkmak için kendi yöntemlerimi yazayım belki senin de işine yarar
kıpırtılı müzik dinlemek
sabahları el yüz yıkamak yerine (yada öğlen benim gibi geç kalkanlar için) duş almak
evle ilgilenmeden önce kendinle ilgilenmek gezmeye gidecekmiş gibi makyaj yapıp parfüm sıkmak rahat ama güzel giyinmek ayna da kendine bakıp enerji verici şeyler söylemek :))
Bence zuhal abla seni vururSupermis, kizim kadayif yapmis ben bu gun tartilacam sonrada oturuo cayla yiyecem, vucudumu sasirtacamMefkurem e duyurulur, ne dersin yapabilirmiyiz..
Canim sabah kalkar kalkmaz hemen bebisinin ihtiyaclarini gor, onunla oyna konus. Sonra hemen ev islerini halket yemegini hazirla. Bebis yine huysuzkanir onunla ilgilen oyna. Sonra gunluk 1 saat sporunu yap. Kendine bir konu sec, bu konuyla ikgili biseyler oku dinle. Sonra bi arkadasini yada kardesini ara konus sohbet et. Bi bakarsin aksam olmus. Insanin ugrasi olunca sıkilmaya bunalmaya vakti olmuyor. Sakin sabah kalkinca bos durma, bu insani bunalima gituruyor...ben oyle yapiyorum. Ise yariyor canim. Bide ruhunu mutlu etmenin yollarini bul, ne mutlu ediyirsa onu yap.Kızlar azıcık kafanızı sisirmeye geldim. Ya ben çok kötüyüm kızlar bildiğiniz kötüyüm. Sebebi ne derseniz bilmiyorum. Eşimle düzelttik arayı ailemin yanından yeni geldim, çok şükür sağlık sorunumuz yok, babama olan dışında borcumuz yok standart bir hayatımız var. Ama gel gelelim ben patlamak üzereyim ya bildiğiniz depresif oldum. Öğlene kadar elime birsey alamıyorum sonra pat diye gece oluyor. Ev işi yapamıyorum yemek zoraki
Kızlar bildiğiniz bir çözüm var mi ya gerçekten kendimden sıkıldım böyle giderse çöküp gideceğim.
Bu kiz beni oldurecek kendide diyette, gece uyumamis kadayif yapmis, instigramda paylasmis ordan gordum.. bide diyetteyim yiyemem yazmis resmin ustune. Inan mutfaga gidesim yok bugunBence zuhal abla seni vururgünaydın canım bu arada
Leslie bana oyun gibi geliyorBen bugun hiç halim yokken jiliana heves ettim level 1 den 11 dakka da pert oldum ya hemen açtım 3 mil Leslie oh miss :))
Gecmis olsun canim, neyi varki?suan arAbada cocuk kucagimsa 2 saatir sira bekliyoz yine kustu baygin
istersen bildiyim kg mu ben aktif olamadigim icin izn istedimMefkurem
Oyyy yine gün mü var
ama sen uslu kız oldun artık dimi
Sabah yumurta yemezsen peynşri daha fazla ye cnm baya az olmuş Sabah
Yeşillik falan ekle
Diğer öğünler güzel olmuş
bulguru bakliyatı cumadan sonra yşyelim cnm tartıya yakın yemiyelimki şişlik olmasın
Yani hiç yemeyin demiyorum :))doğru günlerde yiyin
Tatlım hem süt hemde kendi sağlığın için lütfen sağlıklı beslenmeye çalış
az yetersiz beslenme suyunuda ihmal etme
Yarın bildirim yapmıcanmı
Güzel cnm
Tabiki iyi gelecek cnm önce sen moralim bozuldu demeyi bırak lütfen
Sana sabah hariç yediğin kuru meyveler yaramıyor bence
Bugünde yaparsan tek yürüyüş yada 3 mil yap
Eğer günün geldiyse ada çayı falan iç çabuk olur o zaman
Bende de spor sonrası çok şişlik olur
Belkide dün gece yaptığım için bugün tartı düşmedi bilemşyorum
Kışa girerken bi sendrom oluyoda aralık sendromu ekstra bişey mi acaba
Soğuk kapalı havalar benim psikolojimi çok etkiliyor
Bide soğukta vücut yağlarını kaybetmek istemez derler ya
Ama verecek olan yine veriyor :))
sıfır karbonla gidersen en az 300-400 daha gider cnm
Hadi daha fazlasına inş.diyelim
bikaç güne şişliğin iner cnm
Haftaya kontrol eminim daha iyi olacak
menün çok güzel olmuş cnm
Yeterli dengeli
Offf off hiç orda olmak istemezdim
Eminim sen onlara dönüp bakmıcan
Hee, ben varımSayfayı yenileyince kendi mesajlarını okuyan başka salak varmı
Kızlar azıcık kafanızı sisirmeye geldim. Ya ben çok kötüyüm kızlar bildiğiniz kötüyüm. Sebebi ne derseniz bilmiyorum. Eşimle düzelttik arayı ailemin yanından yeni geldim, çok şükür sağlık sorunumuz yok, babama olan dışında borcumuz yok standart bir hayatımız var. Ama gel gelelim ben patlamak üzereyim ya bildiğiniz depresif oldum. Öğlene kadar elime birsey alamıyorum sonra pat diye gece oluyor. Ev işi yapamıyorum yemek zoraki
Kızlar bildiğiniz bir çözüm var mi ya gerçekten kendimden sıkıldım böyle giderse çöküp gideceğim.
Onları hızlı çiğneyip hızlı sayarken ekstra kalori harcadın benceTatlı kaşığını deneyeyim onu bilmiyordum canım ama sayma ise yaramadı ben de ben onları da hızlı çiğneyip hızlı saydım da
Aynen ya yemeğe bi başlıyorum kendimi kaybediyorum bugün ikinci günüm azcık azcık yiyorum aglamaklı geziyorum evde yemek yerken çok mutluyumRuslar daha ana okulunda bir lokmayi agizlarinda 40 kez cigneyip sonra yutmayi ogreniyorlarmis, ve tabiki ileriki yaslarda artik buna devam ediyolarmus, cunku alistiklari icin terk edemiyolar. Bende deniyeyim dedim ama olmadi bir muddet sonra unutuyorum, aliskanlik olmamis tabi, bazen cignemeden bile yuttugum oluyor
Valla bana da eğlenceli geliyor ama jilian zorladi beni daha var demekki olmamisimLeslie bana oyun gibi geliyor
Cok cool gordum kendimi
Kadayıfmıııı o ne kızzzSupermis, kizim kadayif yapmis ben bu gun tartilacam sonrada oturuo cayla yiyecem, vucudumu sasirtacamMefkurem e duyurulur, ne dersin yapabilirmiyiz..
Bence jillana hedefe yaklaşmaya yakın başlansa daha iyiBen bugun hiç halim yokken jiliana heves ettim level 1 den 11 dakka da pert oldum ya hemen açtım 3 mil Leslie oh miss :))
Akşama niye kuruyemiş koyuyosun cnm öğünün gayet yeterlimenumyde yazayim emziriyirum
Ben ne yedimki dununutuyirum bi duseyim hele!!
Hmm tamam
Sabah 9
Peynir
1 b sut
1 cb ceviz
Oglen 2
Yine yesil fasulye
Yogurt
Yesillik
Aksam 7
Et mantar yemegi
Yesillik
Cacik
Ycb badem
3 lt su
Spor 40 dk cardio 140 @Pnrrr-20
Merakla bekliyorum bildiriminiEvet kuzular biraz gecmis okudum, artik kaciyorum oglani uyandirip okula giturecem. Sonra is guc yemek spor bebis derken aksam olur. Oglende bi ara ugrarim. Haa bu arada bu gun benim tarti gunum oglen 11 12 gibi tartilmayi planliyorum. Bakalim sonuc ne olacak, ama sanki gobegim accik kuculdu gibi geliyor bana
O kadar doğruki cnm yazdıklarındepresyona giren arkadaslarim bi kosu hastaneye gidin iyi gelicektir biz insanoglu niye boyleyiz herseyin kiymetini kaybedince anliyoruz
esim issiz 3 aydir
kredi borcum var
caliatigim yerde patron her ay sonu kapaticam fabrikayi diyoo
100 kg yum herkes arkamdan konusuyo
bende siskoyum diye cok bakimsiz ve yasli duruyorum ahim sahim guzelde degilim
aman yemisim bu sikintilari hic birine uzulmeye deger bulmuyorum hee can sikmiyormu bu siraladiklarim sikiyor
ama 7 aydir yasadigim saglik sorunlari
beni daha mutlu biri yapti daha sukreder biri oldum cok sukur
Rabbim dermansiz dert vermesin
dertsiz kul varmi Allah askina bu dunya zaten imtihan dunyasi degilmi
Aman onlarda abartmışlar o kadar da değildirerhalde aralık sendromu başlı başına birşey. Akşam eve gidince araştıracağım. Ya o şişlik kasların şişmesinden dolayı bende de olur hep spordan sknra ama sonra normale dönerdi. Şimdi 5 aylık hamile gibiyim, şubedekiler 2 günde 10 kilo almış yanda karnına yastık koymuş gibisin diyorlar. Ve o lanet çikolata yeme isteği, inatla yemicem seni diye bağırıp çağırıyorum...Çıldırıyorum
Burası salak doluymuşya kızzzHee, ben varım
Güzelim biz işkence yapmıyoruz kendimize :)))Aynen ya yemeğe bi başlıyorum kendimi kaybediyorum bugün ikinci günüm azcık azcık yiyorum aglamaklı geziyorum evde yemek yerken çok mutluyum
Biliyorum sağlıklı olmak için yapıyoruz ama niye evdeki herkez homini gırtlak yer ve incecik gezerken ben nereye kadar diyet yapcam diyorum sonra zayıf olmak istiyorum bu çelişki beni yoruyorGüzelim biz işkence yapmıyoruz kendimize :)))
Sağlıklı besleniyoruz
O yüzden öğünlerimiz yeterli ama doğru yiyeceklerden oluşmalı
Ilk önce herşey için sabir diliyorum sana. Çok haklısın sağlık olsun bütün dertlerin çaresi bulunuyor. Şükretmek çok önemlidepresyona giren arkadaslarim bi kosu hastaneye gidin iyi gelicektir biz insanoglu niye boyleyiz herseyin kiymetini kaybedince anliyoruz
esim issiz 3 aydir
kredi borcum var
caliatigim yerde patron her ay sonu kapaticam fabrikayi diyoo
100 kg yum herkes arkamdan konusuyo
bende siskoyum diye cok bakimsiz ve yasli duruyorum ahim sahim guzelde degilim
aman yemisim bu sikintilari hic birine uzulmeye deger bulmuyorum hee can sikmiyormu bu siraladiklarim sikiyor
ama 7 aydir yasadigim saglik sorunlari
beni daha mutlu biri yapti daha sukreder biri oldum cok sukur
Rabbim dermansiz dert vermesin
dertsiz kul varmi Allah askina bu dunya zaten imtihan dunyasi degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?