Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.301
Bugün hala artıda görünce kendimi elma günü yapmaya karar verdim çantama 3 yeşil elma aldım sabah öğlen yaptm güzelgidiyordum sonra komşular gelecek diye okuldan gelirken çikolatalı rulo pasta aldım bir kalın dilim yedim bşkasının yanında diyet hikaye oluyo moralim bozukk kzlar
Ağustos başında başlamıştım canim, 4 ayda geldim çok şükür :)))Canim bisey merak ettim ne zaman baslamistin diyete yani ne kadar surede geldin hedefe
Yine geliyoruz bi perşembeye
Herkesin planı hazırmı yarın için
Wc sıkıntısı olanlar kurumeyvenizi sıcak suya koymayı unutmayın sabah için
Bugün hala artıda görünce kendimi elma günü yapmaya karar verdim çantama 3 yeşil elma aldım sabah öğlen yaptm güzelgidiyordum sonra komşular gelecek diye okuldan gelirken çikolatalı rulo pasta aldım bir kalın dilim yedim bşkasının yanında diyet hikaye oluyo moralim bozukk kzlar
Sende bendensin bende baskasnin yaninda diät yapamam hic hani sanki ayip biseymis gbi böle eslik etmem gerekiyormus gbi hissediyorm genelde.. valla olan olmus cnm kafandan sil at ki devam edebilesin yoksa insan aman zaten yedm diyip saliveriyo..
Moralini bozma canimm
Ananas ye canım çok güçlü yağ yakıcı özelliği varmış bende bugün başladım. Etkisi olursa hergün tüketirim. Hayırlısı bakalımBugün hala artıda görünce kendimi elma günü yapmaya karar verdim çantama 3 yeşil elma aldım sabah öğlen yaptm güzelgidiyordum sonra komşular gelecek diye okuldan gelirken çikolatalı rulo pasta aldım bir kalın dilim yedim bşkasının yanında diyet hikaye oluyo moralim bozukk kzlar
Ben ben benBu sebepsiz depresif haller bnde dahil çoğu kişide var demek ki
Etkilenmek çözüm olmuyoki cnm
Bak bende dün o kadar aç kaldım
Tartı tık dememiş ama moral bozmadım
Vucudu şaşırtmak lazım canım diyetisyenler bile haftada bir gün kendinize ödül verin diyor ben cuma günü istediğimi abartmadan yiyorum tabiki dengelemekte önemli mesela gündüz istediğin bişeyi yediysen akşam hafif geçirmek çok önemli benim en fazla 2 gün sonra kilom normale dönüyor bazende ertesi gün sabit oluyorum sonra diyetime kaldığım yerden devam ediyorum vucudu şaşırtmak lazım yoksa kilo vermek hem zorlaşıyor hemde istediğini yiyemediğin için bunalıma giriyor insan kendine hedef koy cumaya kadar iyi kilo verirsem kendime bişeyler alacam de mesela sevdiğin yiyeceklerden abartmadan bu şekilde kilo vermek daha eğlenceli hale gelir...
Merhaba arkadaslar. Oglen kalkinca ne ara aksam odu anlamadim. Bugu cok iyi geciyir ekmek yok. Aksamada kabak yemegimi koydum ocaga salata ve yogurtla tuketicem. 2 yada 3 mil leslie yapiyim diorum aksam 8 gibi en azindan yedimlerimde erimis olur. Emzirmesem bende detokslardan yapardim. Merak ediyorum nasil oluyor. Bugun tartiya da cikmadim yarina heyecan olsun dedim. Bakalim 8 ler gelecek mi ne kadar dusebilecegim. Herkese bol eksiler simdiden. Gunumuzu iyi degerlendirelim
Kızlar azıcık kafanızı sisirmeye geldim. Ya ben çok kötüyüm kızlar bildiğiniz kötüyüm. Sebebi ne derseniz bilmiyorum. Eşimle düzelttik arayı ailemin yanından yeni geldim, çok şükür sağlık sorunumuz yok, babama olan dışında borcumuz yok standart bir hayatımız var. Ama gel gelelim ben patlamak üzereyim ya bildiğiniz depresif oldum. Öğlene kadar elime birsey alamıyorum sonra pat diye gece oluyor. Ev işi yapamıyorum yemek zoraki
Kızlar bildiğiniz bir çözüm var mi ya gerçekten kendimden sıkıldım böyle giderse çöküp gideceğim.
Kızlar başta öyle oluyor da sizler artik yeni değilsiniz kız, alisamadiniz mı.
Ben hedefe geldim,artik misafir gelince ya da gittigimde normal yerim, yalnizken az yer dengelerim diyorum.
Dişimi sikmasam veremezdim heralde bu kadarını.
İnanın o anda yemedginizi onlar unutur gider, olan emeklerinize olur.
Zor ama sonucu güzel bir yol. Ponim sen isteyince gözün kapalı yaparsin, motivasyon sorunu mu var ki acaba @Poni Bon
Belki hamile olabilirsin bir test al yap canım güzel menü afiyet olsunBu aralar bende bi depresifim valla, anlatanlar olmus onlardan pek bir farkim yok bilmiyorum sonbahardanmi yoksa reglim gecikti ondanmi, alintilara bile cvp veremedim.. insallah hemen gecer ya hepimizinde insallah.
Menüm:
10:30 2hurma, 1kuru kayisi, Ayran soda kür
12:00 1yumurta ,1/4 Ananas
15:45 1/4 Ananas ( yogurt canim istemedi)
18:00 tavuk yaklasik 150gr, 1/4 Ananas, 2yk yogurt
20:00 sütsüz kahve
Ayran soda kürü yapicam ama 1 saate yaparm cok gece birakmiycam bugun..
2 fincan aslan pencesi ve isirgan otu cayi
1,5lt ödem cayi
1,5lt Su
3mil leslie = 135puan
Güzel menü afiyet olsun canım acıkırsan yoğurt tavsiye ederim ayrandan daha doyurucuInsallah asiri aclik bastirmazsa mutfagi kapattim tartiya kadar. Eger duramazsam bir bardak ayran icerim ekstra.
EMZIREN ANNE MENUSU
1 er tane Kuru incir ceviz
Sabah :8.30
1 adet sahan yumurta
1 adet salatalik
1 dilim peynir
1 dilim t.b ekmegi
4 adet yesil zeytin
Ogle yemegi 12.00
1 tabak pirasa yemegi (yaklasik 6 kasik)
1 kase yogurt
1 kucuk kase salata
Ara ogun:15.00
1 bardak sut
1 adet portakal
Aksam yemegi:17.30
1 tabak kabak yemegi
1 kase yogurt
Bol salata
Su. 2 lt
Spor: 2mil leslie 3*30= 90 puan
Pnrrr-12
Kelin merhemi olsa hesabı bnde aynı durumdaym şu an hiç birşeyden tat almıyorumKızlar azıcık kafanızı sisirmeye geldim. Ya ben çok kötüyüm kızlar bildiğiniz kötüyüm. Sebebi ne derseniz bilmiyorum. Eşimle düzelttik arayı ailemin yanından yeni geldim, çok şükür sağlık sorunumuz yok, babama olan dışında borcumuz yok standart bir hayatımız var. Ama gel gelelim ben patlamak üzereyim ya bildiğiniz depresif oldum. Öğlene kadar elime birsey alamıyorum sonra pat diye gece oluyor. Ev işi yapamıyorum yemek zoraki
Kızlar bildiğiniz bir çözüm var mi ya gerçekten kendimden sıkıldım böyle giderse çöküp gideceğim.
Aynen mehlika ilk hafta süper gidiyorum 1 kilo üstü veriyorum sonra bi misafr gwliyo ya da eşimle tartışıyorum hoop diyet uçmuş yemiştw yemişim iradem zayıfKızlar başta öyle oluyor da sizler artik yeni değilsiniz kız, alisamadiniz mı.
Ben hedefe geldim,artik misafir gelince ya da gittigimde normal yerim, yalnizken az yer dengelerim diyorum.
Dişimi sikmasam veremezdim heralde bu kadarını.
İnanın o anda yemedginizi onlar unutur gider, olan emeklerinize olur.
Zor ama sonucu güzel bir yol. Ponim sen isteyince gözün kapalı yaparsin, motivasyon sorunu mu var ki acaba @Poni Bon
Cok sukurki kadayif gitti, okula goturmek icin yapmis. Cok memnun oldum acikcasi. Tadina bile bakmadim zuhalcimKadayıfmıııı o ne kızzz
ben kilo vermek için böyle bi yiyecek olduğunu bilmiyorum
Eğer güzel eksi görürsen ve kendine kıyabileceksen öğlen minik 1 dil.ye
Bence jillana hedefe yaklaşmaya yakın başlansa daha iyi
Eğer 3 mil az geliyor yormuyusa 5 mil yapılabilir
Akşama niye kuruyemiş koyuyosun cnm öğünün gayet yeterli
Merakla bekliyorum bildirimini
O kadar doğruki cnm yazdıkların
Inş.kısa zamanda sende feraha kavuşursun
Kilo işinide Inş.azimli olursak halledecez
Aman onlarda abartmışlar o kadar da değildir
Burası salak doluymuşya kızzz
Bende simdi yedim yogurt icine biraz nane ve pul biber ekdim guzel oldu sagol tavisye icinGüzel menü afiyet olsun canım acıkırsan yoğurt tavsiye ederim ayrandan daha doyurucu
Al bendende o kadar, inan yemekten baska bir zevkimiz yoktu oda gitti iyimiAynen ya yemeğe bi başlıyorum kendimi kaybediyorum bugün ikinci günüm azcık azcık yiyorum aglamaklı geziyorum evde yemek yerken çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?