Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlı akşamlar kızlar
Menüm
Sabah aç karna ayran soda kürü
Kahvaltı 9:30
Bir yumurtadan ton balıklı yumurta, 1 salatalık, zeytin, 1 dilim tb ekmek
Öğlen 14:30
Yoğurtlu karabuğday ve iki dilim ananas
Akşam 17:30
Yoğurtlu ananaslı karabuğday, 4 tane ciğer kavurma, 1 küçük fındık turp
2 lt su
Bugün üstümde bir yorgunluk vardı Spor yapamadım
Yarına tartıda yüzümüz güler inşallah

Bu aralar bende bi depresifim valla, anlatanlar olmus onlardan pek bir farkim yok bilmiyorum sonbahardanmi yoksa reglim gecikti ondanmi, alintilara bile cvp veremedim.. insallah hemen gecer ya hepimizinde insallah.

Menüm:

10:30 2hurma, 1kuru kayisi, Ayran soda kür

12:00 1yumurta ,1/4 Ananas

15:45 1/4 Ananas ( yogurt canim istemedi)

18:00 tavuk yaklasik 150gr, 1/4 Ananas, 2yk yogurt

20:00 sütsüz kahve

Ayran soda kürü yapicam ama 1 saate yaparm cok gece birakmiycam bugun..

2 fincan aslan pencesi ve isirgan otu cayi
1,5lt ödem cayi
1,5lt Su
3mil leslie = 135puan

Sende bendensin bende baskasnin yaninda diät yapamam hic hani sanki ayip biseymis gbi böle eslik etmem gerekiyormus gbi hissediyorm genelde.. valla olan olmus cnm kafandan sil at ki devam edebilesin yoksa insan aman zaten yedm diyip saliveriyo..
Moralini bozma canimm

Canim bisey merak ettim ne zaman baslamistin diyete yani ne kadar surede geldin hedefe
Ağustos başında başlamıştım canim, 4 ayda geldim çok şükür :)))
Yine geliyoruz bi perşembeye

Herkesin planı hazırmı yarın için

Wc sıkıntısı olanlar kurumeyvenizi sıcak suya koymayı unutmayın sabah için

Bende karışık, dogranmis kuru meyve var onlari koysam olur mu.

Kızlar başta öyle oluyor da sizler artik yeni değilsiniz kız, alisamadiniz mı.
Ben hedefe geldim,artik misafir gelince ya da gittigimde normal yerim, yalnizken az yer dengelerim diyorum.
Dişimi sikmasam veremezdim heralde bu kadarını.
İnanın o anda yemedginizi onlar unutur gider, olan emeklerinize olur.
Zor ama sonucu güzel bir yol. Ponim sen isteyince gözün kapalı yaparsin, motivasyon sorunu mu var ki acaba @Poni Bon

Ananas ye canım çok güçlü yağ yakıcı özelliği varmış bende bugün başladım. Etkisi olursa hergün tüketirim. Hayırlısı bakalım

Bugün tüm gün disaridaydım. Yurtta kalan kızım için sürpriz doğum günü partisi yaptim arkadaslariyla anlasip.
Mezuniyet serefine bir dilim pasta yedim

Mefkurem merak etme eksideyim ayarliyom, ama sen kız yine bana ayrım yapiyomus gibi olmasin. Perşembe kaçamak mi yapilir
Çok mutlu oldu yavrucum. Eve geldiğimde bitiktim ama herşeye degiyor onları mutlu görmek

Etkilenmek çözüm olmuyoki cnm
Bak bende dün o kadar aç kaldım
Tartı tık dememiş ama moral bozmadım

Haklisin abla moral bozmamaya caluscam bende bundan sonra arada olabiliyor böyle iste..

@Zey-has
Zeynep memlekete gidiyomuş annesi babası rahatsızlanmış
Haberiniz olsun

Ah canim ya insallah kötu bisey yoktur @Zey-has gecmis olsun canim haber ver bizede girebilirsen..

Aynen cnm onu bende yapiyorm gecen hafta mesela kahvaltida sosis yedm cok severm öle ufak seyler olmasa zaten dedign gbi gercekten bikar yorulur insan.. :))

Insallah güzel eksi gelir 8leri görürsün canim :)

Ah canim bendede var öle durumlar.. ekim de yazmis zaten bakalm insallah iyi gelir degisiklikler sende dene bakalm ne olucak :) insallah atlatiriz takimcak şu halleri

Haklisin cnm bendede hafif degisiklikler var gene bu sefer almanyaya gittigmde bile kendime sasirdm ne cok seyi redettim arti olmadan döndüm :)
Ama tam olark engel olamiyorum kendime bazen insanlar kalabalik israr iyi gelmiyor bana iyiki burda fazla gelip gidenim yok :)

Menümu yazayım
Emziren anne menüsü
Saat 07.00
1 ıslatılmış kayısı suyu ve kendisi

Saat 07.30
Tost
1 mandalina

Saat 10.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta ile bol yeşillikli salata
5 zeytin
2 ceryy
1 salatalık
12.30 ara
1 hurma
Saat 14.00
1 kase tavuksuyu çorbası
Saat 15.30
Yarım cb kuruyemiş
Saat 19.00 akşam
1 tabak etli kabak yemeği
1 dilim tb ekmeği
Salata
3 litre su
10 dakika jilian×4=40
20 dakika 3 mil leslie×3.5=70 toplam 110 puan Pnrrr-12 bugün doymak bilmedim hala regl olamadım ondan sanirim

Belki hamile olabilirsin bir test al yap canım güzel menü afiyet olsun

Güzel menü afiyet olsun canım acıkırsan yoğurt tavsiye ederim ayrandan daha doyurucu

Kelin merhemi olsa hesabı bnde aynı durumdaym şu an hiç birşeyden tat almıyorum
Aynen mehlika ilk hafta süper gidiyorum 1 kilo üstü veriyorum sonra bi misafr gwliyo ya da eşimle tartışıyorum hoop diyet uçmuş yemiştw yemişim iradem zayıf

Cok sukurki kadayif gitti, okula goturmek icin yapmis. Cok memnun oldum acikcasi. Tadina bile bakmadim zuhalcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…