- 18 Şubat 2007
- 940
- 1.384
- 333
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.321
Canım yaz ordan bana bı 60*4=240 eliptikKizlar spor puanlarni yarin sabaha kadar yazinki yarin ögleye dogru toplayip ilk 3ü acikliyayim
@Trudi Canavan canim girmedin dünde iyisin dmi merak ettim.
Belki hamile olabilirsin bir test al yap canım güzel menü afiyet olsun
Kilo bildirmi
Gecen hafta 70.3
Bu gun 69.8
Fark 500 gr
Menü
Akşam
1. Porsiyon adana
Yazdim süpersinCanım yaz ordan bana bı 60*4=240 eliptik
Baska bisey yemedinmi, ailen nasil canim, hersey yolundami.Menü
Akşam
1. Porsiyon adana
Demi ama..hic onu getirmiyorum aklima ama bi kac gün daha olmazsam bi bakayim
Her eksi güzeldir cnm tbrkler
Kiz o nasil menü sabah ve öglen hicbsisey yemedinmi.. insallah Annenler iyidir canim
Yazdim süpersin
Zeynep tüm gün bişey yemedinmi cnmMenü
Akşam
1. Porsiyon adana
Ponim bu başlayıp bırakmalar insanı daha çok yoruyorBugün hala artıda görünce kendimi elma günü yapmaya karar verdim çantama 3 yeşil elma aldım sabah öğlen yaptm güzelgidiyordum sonra komşular gelecek diye okuldan gelirken çikolatalı rulo pasta aldım bir kalın dilim yedim bşkasının yanında diyet hikaye oluyo moralim bozukk kzlar
Hepsi çok güzel canımcım yarın kesin eksi gelirBu aralar bende bi depresifim valla, anlatanlar olmus onlardan pek bir farkim yok bilmiyorum sonbahardanmi yoksa reglim gecikti ondanmi, alintilara bile cvp veremedim.. insallah hemen gecer ya hepimizinde insallah.
Menüm:
10:30 2hurma, 1kuru kayisi, Ayran soda kür
12:00 1yumurta ,1/4 Ananas
15:45 1/4 Ananas ( yogurt canim istemedi)
18:00 tavuk yaklasik 150gr, 1/4 Ananas, 2yk yogurt
20:00 sütsüz kahve
Ayran soda kürü yapicam ama 1 saate yaparm cok gece birakmiycam bugun..
2 fincan aslan pencesi ve isirgan otu cayi
1,5lt ödem cayi
1,5lt Su
3mil leslie = 135puan
Bende tam aksine toplulukta hiç bişey yemeden durabilirim hiç zorlanmamdaSende bendensin bende baskasnin yaninda diät yapamam hic hani sanki ayip biseymis gbi böle eslik etmem gerekiyormus gbi hissediyorm genelde.. valla olan olmus cnm kafandan sil at ki devam edebilesin yoksa insan aman zaten yedm diyip saliveriyo..
Moralini bozma canimm
Olur tabi cnmBende karışık, dogranmis kuru meyve var onlari koysam olur
Kızın doğum günü kutlu olsun mutlu sağlıklı yaşlara inş.cnmBugün tüm gün disaridaydım. Yurtta kalan kızım için sürpriz doğum günü partisi yaptim arkadaslariyla anlasip.
Mezuniyet serefine bir dilim pasta yedim
Mefkurem merak etme eksideyim ayarliyom, ama sen kız yine bana ayrım yapiyomus gibi olmasin. Perşembe kaçamak mi yapilir
Çok mutlu oldu yavrucum. Eve geldiğimde bitiktim ama herşeye degiyor onları mutlu görmek
Cıss yok ama çok sık sık yemişin cnmMenümu yazayım
Emziren anne menüsü
Saat 07.00
1 ıslatılmış kayısı suyu ve kendisi
Saat 07.30
Tost
1 mandalina
Saat 10.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta ile bol yeşillikli salata
5 zeytin
2 ceryy
1 salatalık
12.30 ara
1 hurma
Saat 14.00
1 kase tavuksuyu çorbası
Saat 15.30
Yarım cb kuruyemiş
Saat 19.00 akşam
1 tabak etli kabak yemeği
1 dilim tb ekmeği
Salata
3 litre su
10 dakika jilian×4=40
20 dakika 3 mil leslie×3.5=70 toplam 110 puanPnrrr-12 bugün doymak bilmedim hala regl olamadım ondan sanirim
Gayet güzel atlatmışın cnmBende menümü yazıp kaçıyorum kızlar çok yorgunum hepinizi öpüyorum
Sabah 09.00
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik
Ara09.30_11.30
Meyve
Öğle 12.00
Ispanak
Yogurt
Akşam 20.00
Yogurt
Salata
Sen iradem yok dedikçeAynen mehlika ilk hafta süper gidiyorum 1 kilo üstü veriyorum sonra bi misafr gwliyo ya da eşimle tartışıyorum hoop diyet uçmuş yemiştw yemişim iradem
Ohhh be çoook sevindimCok sukurki kadayif gitti, okula goturmek icin yapmis. Cok memnun oldum acikcasi. Tadina bile bakmadim zuhalcim
Aaaa böyle saçmalık olurmu cnmAl bendende o kadar, inan yemekten baska bir zevkimiz yoktu oda gitti iyimi
Valla çok sevindim cnmKilo bildirmi
Gecen hafta 70.3
Bu gun 69.8
Fark 500 gr
Yine güzel canımcımMenüm
Sabah(9:00)
2dlm ekmek
20g peynir
1yumurta
Yeşillik
Öğle (14:00)
1kepce mercimek
100g tavuk
Salata
2yk yoğurt
1dlm ekmek
Ara(15:30)
3-5findik
Çay
Akşam(18:30)
1avuc içi kadar tavuk fırında
Salata
1 tatli kaşığı pilav
1bardak ayran
Su:2lt spor:60*4=240pointPnrrr-12
hay seni yaradana kurban dertsiz insan yok tabi ki, rabbim kimini bazı dönem daha ağır sınıyor biz şükredip elimizden geleni yaparız gerisi allaha kalmış rızkı veren o ..depresyona giren arkadaslarim bi kosu hastaneye gidin iyi gelicektir biz insanoglu niye boyleyiz herseyin kiymetini kaybedince anliyoruz
esim issiz 3 aydir
kredi borcum var
caliatigim yerde patron her ay sonu kapaticam fabrikayi diyoo
100 kg yum herkes arkamdan konusuyo
bende siskoyum diye cok bakimsiz ve yasli duruyorum ahim sahim guzelde degilim
aman yemisim bu sikintilari hic birine uzulmeye deger bulmuyorum hee can sikmiyormu bu siraladiklarim sikiyor
ama 7 aydir yasadigim saglik sorunlari
beni daha mutlu biri yapti daha sukreder biri oldum cok sukur
Rabbim dermansiz dert vermesin
dertsiz kul varmi Allah askina bu dunya zaten imtihan dunyasi degilmi
rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin kuzuna nasıl da sevinmiştir çok iyi yapmışsınBugün tüm gün disaridaydım. Yurtta kalan kızım için sürpriz doğum günü partisi yaptim arkadaslariyla anlasip.
Mezuniyet serefine bir dilim pasta yedim
Mefkurem merak etme eksideyim ayarliyom, ama sen kız yine bana ayrım yapiyomus gibi olmasin. Perşembe kaçamak mi yapilir
Çok mutlu oldu yavrucum. Eve geldiğimde bitiktim ama herşeye degiyor onları mutlu görmek
geldimmm:)))
60 lı rakamların hayırlı olsunnnnnnnnKilo bildirmi
Gecen hafta 70.3
Bu gun 69.8
Fark 500 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?