Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tahin biraz fazla kaçmış :))
Geçen hafta prş.karnıbahar yemediydin bugün yemişin
Bakalım ne olacak

Neler yaptın canikom

Akşam uykusunu aldınmı :)
alamadım yaa yattım 8 e doğru üsttekinin kız yine tepiniyor zorla daldım 10 gibi kalktım debelenip ne durayım dedim :))
çay yapıp mutfak topladım hamur yoğurdum , kıymayı dolabın alta koymuştum çözülsün diye hiç çözülmemiş ben de geri dolaba koydum bir şeyler yapacaktım vaz geçtim yarın yaparım :)
karşı komşum geldi öğleden sonra 1 aydır hiç denk gelmedik görmedi beni, sen ne yapıyorsun zayıflamışsın dedi 2 aydır ben 89 -87 arası gidip geliyorum oysa ki

Inanirmisin bende cok sevindim

Tahin biraz fazla kaçmış :))
Geçen hafta prş.karnıbahar yemediydin bugün yemişin
Bakalım ne olacak
evde sebze kalmamış benimkilere etli patates havuçlu pilav yaptım karnıbahar salatasını da ortak yeriz dedim ne pişirsem şaşıyorum bu ara :)
sabahları o kadar ceviz yiyip sarımsağı yutuyorum hiç de deneyenlerin ki gibi bağırsak çalıştırmıyor şimdi açlık otu mu içip yatsam

dünden aklıma düştü tahin pekmez ve tost bu gün de yedim gitti şifa olur inşallah daha çok yağ yakar

Menüm
Sabah 09:00
1 yumurta dereotlu peynirli
2 zeytin
Yesillik
2 ceviz

Ara 11:00
Nescafe sekersiz

Ögle 14:00
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt

Ara 17:00
Yeşilcay
1 ceviz
Türk kahvesi

Akşam 20:00
1 kepçe nohut
2 adet yap.sarma (göz hakkı)
1 kase yoğurt
3 yk kavurma et
Salata bolca :)

Su 3lt
Spor yok
ev temizligi yaptım dip bucak camlar vs. cesit cesit yemek yaparkende egil kalk bence 500 puan bana :)
Tatli pilav vs yemedim vay kendime bak :)
Kızım uyusun gecmisi okuyacağım

akşam misafirin mi vardı hem çeşit çeşit yemek yapmışsın hem temizlik maşallah diyim

iyi valla ilk bildirimi görmek de pek iyi geldi bana senden ne haber canoom
Off bu gunde hic oturamadim, herkesmi boyle anlamiyorum, kostur kostur bitmiyor usler.. daha aksam yemegi yapacam. Disardayim simdi bebise biseyler aldim, acikti tontis arabaya geldik emziriyom. Walla anne hakı hakket odenmez.

Kilo oturunca incelme daha çok fark edilir cnm

Anam boşver hamur işini
Yemek yap kıymayı

Benimde evde bişey kalmadı
Bi türk bakkalına gitmem lazım

Diğer seçeneğe göre karnıbahar daha iyiymiş

Herkesin bünyesi aynı olmuyor cnm sana iyi gelen bana iyi gelmez

Keten tohumu yağıda etkili
Gece kuslari naber:)))
Heyecanlı, yorgun ve açççç

Off bu gunde hic oturamadim, herkesmi boyle anlamiyorum, kostur kostur bitmiyor usler.. daha aksam yemegi yapacam. Disardayim simdi bebise biseyler aldim, acikti tontis arabaya geldik emziriyom. Walla anne hakı hakket odenmez.
gülüm küçük çocuğu olanlar hep böyle koşturuyor, evet anneler güçlüdür ve hakkı ödenmez diye ondan demişler :))

Senin bu göz hakkıda beni öldürecek heee
O hakkını yarın kullansaydın ya

Akşam perş.günü için miktar fazla geldi bana
Senin yerinde olsam eti daha fazla yer bugün için nohutu yemezdim
Diğer öğünler güzel

Orda havalar nasıl cnm

keten tohumu yağını geçen de bir yerde daha okudum hiç denemedim bir ara onu da deniyeyim :)
evet ya herkese aynı şey yaramıyor:)) bacımı anlatayım sana :))
kız kardeşim gebelikte sıkıntısı var diye yerinden kalkamaması gerekiyordu annem gidip baktı hatta doğum öncesi de sonrası da ağlatacak kadar ödemleri vardı velhasıl bizim kız aşırı kilo, hiç uyumayan bebesi , oğlunun okulu dersleri(2. sınıf öğrencisi) bunalıma girdi en çok da kilo yüzünden kıyafet bulamıyorum abla kolları olmuyor diye ağladı kaç kez telde , bir arkadaşı onun da bebesi var emziriyor nette satılan bir çay ve kapsülünü almış çok zayıflamış, benim bacım da kocasından gizli parayı denkleştirmiş siparişi verip almış kullandı ama yok bizim kız da işe yaramadı 2-3 kilo anca verdi zaten diyet listesi veriyorlar ona uyduğu için gitmiştir o kilolar da bizim kız iyice bunalıma girdi tabii gözünün önün de ki arkadaşı eriyip gitmiş bizimki aynı :))

Hee yarın ak koyun kara koyun belli olacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…