- Konu Sahibi Handandandan
-
- #23.841
Cnmm bendede aynı sorun var yaa gecen cumartesıye kadar 78 gelıodum bu hafta ıcınde 80 lerı bıle gordum dusun sen bunyem bana cok kotu bı saka yapıor ama yılmak yok aynı tempoda devam....
Cnmm vok fena karbonhıdrat cekıyo soyle pogaca borek gıbı bıseyler olsada yesem dıe kendımle savasıyorum....
elektirik habire gidiyo kilom malesef 98
kızlar yaa unuttum cuma olduğunu kusura bakmayın kilom 54.7
özür dilerim geç kaldıysam
pcim tamirden gelmedi o yüzden başkasının bilgisayarından giriyorum =(Lionesse cnm ıns bugun gırebılırsın .... Bu hafta paylasımın cok guzeldı senı lısteye eklemek ıstıyorum...
Gelirsen eğer ;
Gecen haftakı kılon
Bu haftakı kılon
Hedef kilonu bildirebilirmisin .....
gÜNAYDIN KIZLARRRR
ben yine acillik oldumm
akşam arkdaşın nikaha gittim orda üşüttüm klimalrdan hisetmiştim
sabah 7 de mide bulantısıyla uyandım işe geç geldim evden çıkamadım annemdeydim zaten yine hep kustumm((((((((
acile geldimm iğne vurdularrrr popomdan ilkdefa yedim iğneee
hiç iyi değilimmmm
kilom aynıııı 67,1 buarada ona bile seviniyom 68 çıkmıştım gecen demekki su filandı
selam kızlarrrrr....tartı bugün olumlu..ama aslında dün sabah daha assalardaydı..dün akşam yaptıgım kaçamak hemen de nasıl yansıyor tartıya yaa...çok nankörsün vücudum çokkkk...ayrıca soruyorum pisboğazıma cuma sabah bildirim yapacakken perşembe akşamı geç saatlerde hiç de masum olmayan kaçamak yapmak neden nedennnnnnnnnnn...şiddetle kınıyorum nefsimi
bu sabah ki kilom :85.9
Cnmm bosver az cok vermıssın yaa onemlı olan o...Cnmm senı lısteye almak ıstıyorum fakat sen ne dusunuyorsun bu konuda duzenlı paylasım yapabılecekmısın malum bebegın var senıde cok sık bogaz etmek ıstemıyorum...Farkındayım elınden geldıgınce gırıyorsun..Senın fıkrın nedır?Eger lısteye gırmek ıstıyorsan bendekı bılgıler asagıdakı sekılde okey dersen bu sekılde yazıcam senı....
lazgulu83 96,7 ile başladım ve bugün 96,0
Öyle cnm ama neden kılo aldım anlamadım belkı odemdır gecer ıns ıyledır...
senın adına cok sevındım cnm guzel bır kılo kaybın olmus tam gaz devam tebrıkler
veee helloooooooooo...
evet benide listeye yazdığın şekilde alırmısın.teşekkürler.
veee helloooooooooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?