Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

AYNEN CNM YILMAK YOK VALLA 100 GRAM BILE OLSA GIDEN GITMISMI eger kılo almadıysak dıyetımızın neresı yanlıs dıye dusunmemelıyız gıdene sevınmelıyız öyle yapalım.karbonhıdrat cekıyorsa ne yapabılırız kı kepeklı bıskuvı veya kepeklı ekmegın varsa yıyebılırsın dukan yapmıyorsan tabı ben gıyınım cunku benı beklıyorlar öpuyorum sızı yenıden aksama burdayım:))

*** 9. TAKIM 223. ETAP ***

Asya27: (52,5 / 52,5 / 0,0 / %0,00)
Edda1985: ( 67,1 / 67,1 / 0,0 / %0,00)
Ene2004: ( 63,8 / 64,8 / -0,5 / %-0,78) 222. etapta izne ayrılmıştı kilosu 2'ye bölündü.
Fadime02: ( 97 / 97 / 0,0 / %0,00)
Hoppidicik: ( 84,9 )
Gulseker: ( 60,4 / 59,9 / 0,5 / %0,83)
Mursh: ( 78,1 / 79,1 / -1,0 / %-1,28)
Nurkelebek: ( 87,8 / 85,9 / 1,9 / %2,16)
taçsız prenses ( 81,9 / 81,9 / 0,0 / %0,00)
merwecik_20: ( 104,8 / 104,3 / 0,5 / %0,48)

Kızlar buyrun öğle yemeğim...

Haşlanmış (Patates karnıbahar havuc)Limonlu zeytın yaglı
Salata
Yourt
1 bardak ıce tea seftalı

Son düzenleme:
*** 9. TAKIM 223. ETAP ***

Asya27: (52,5 / 54,7 / -1,1 / %-2,10) 222. etapta izne ayrılmıştı kilosu 2'ye bölündü.
Edda1985: ( 67,1 / 67,1 / 0,0 / %0,00)
Ene2004: ( 63,8 / 64,8 / -0,5 / %-0,78) 222. etapta izne ayrılmıştı kilosu 2'ye bölündü.
Fadime02: ( 97 / 96 / -0,5 / %-0,52) 222. etapta izne ayrılmıştı kilosu 2'ye bölündü.
Hoppidicik: ( 84,9 ) 222. etapta izne ayrılmıştı dönmedi izni devam ediyor.
Gulseker: ( 60,4 / 59,9 / 0,5 / %0,83)
Mursh: ( 78,1 / 79,1 / -1,0 / %-1,28)
Nurkelebek: ( 87,8 / 85,9 / 1,9 / %2,16)
taçsız prenses ( 81,9 ) Geri dönmek üzere izne ayrıldı...
merwecik_20: ( 104,8 / 104,3 / 0,5 / %0,48)

9. takım toplam % ortalaması (% -0,15)

pcim tamirden gelmedi o yüzden başkasının bilgisayarından giriyorum =(

geçen hafta :85
bu hafta: 82
hedef: 75

canım hep aklımdasınız. çok sevdim hepinizi. şu bilgisayarım yapılırsa iş yerinde de nete girebilicem. akşam detaylı cevap vericem eve gidince. öptümmm kızlar.

bu günkü menüm;

sabah: 1 bardak ılık su, bir paket form bisküvi yarım bardak light süt.

öğlen:bir porsiyon haşlanmış sosis, bir dilim kepek ekmeği, küçük kase yoğurt, 3-4 tane acı turşu biberi, bir deeee 3 tane midye

ara: bir salkım üzüm.

akşam: meyve salatası.
bol su içtim.
not: (selülitlerim hala duruyor.)

Son düzenleme:
kızlar gördugum kadarıyla gecen haftaya göre kötuyuz ama bu hafta böyle oldu dıye haftaya da böyle olucak dıye bısey yok bu hafta bıraz daha özverı gösterırsek haftaya daha ıyı bı tablo görebılırız.nurkelebek basta senı ve kılo kaybı yasayan dıger arkdslarımı tebrık edıyrumm

sabah 1 yumurta 1 dılım ekmek 1 peynır 5 zeytın ve domates
saat 3 gıbı 2 kasık erıste 2 kasık tavuk sıte 2 kasık patates puresı(erısteyle pureyı aynı anda yemesem ıyıydı ama ekmek tuketmedım)
aksma sadece salata yemeyı dusunuyorum

bugun dısardaydım yıne sporsuz bırgun gecırdım 2 ltre su ıctım bılgılerınıze arz ederım:)

geçmiş olsun edacım inşallah iyisin şimdi .

senın adına cok sevındım cnm guzel bır kılo kaybın olmus tam gaz devam tebrıkler

evet benide listeye yazdığın şekilde alırmısın.teşekkürler.

bugünkü yediklerim:sabah 1 yumurta. azcık peynir .zeytin.2 dilim ekmek
öğle bir kase corba 1 dilim ekmekle
akşam coban salatası yaptım,1 dilim ekmek onu yedim bugünkü yediklerim bunlar.biraz egzersiz yaptım, mekik cektim, benden bu günlük bu kadar.
kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum.
size iyi akşamlar arkadaşlar.

evet benide listeye yazdığın şekilde alırmısın.teşekkürler.

Cnmmm bunu söylemek için biraz geç kaldın...Kılo bıldırımleri en geç 13:00 kadar yapılmalı...Saglık olsun senı haftaya eklerız duruma gore lısteye

Ben sana genel kurallardan bahsedeyım;

Yeni gelen arkadaşlarımız için kurallarımızdan bahsetmek istiyorum.

1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 8. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.

8) 3 hafta üst üste mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan diskalifiye edilecektir.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

veee helloooooooooo...

Eeee sonunda yanı tatılın hıc bıtmıycek sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…