Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yapabilirsen çok iyi olur cnm
Ama min.yarım saat falan atlıyabilcenmi
Millet 5-6 bin atlıyor

Alistik artik hiz canim, ama hala daha tedirgin oluyorum ucarken, ama yata yata gidiyordum, simdi bebisle zor olacak belkide.

Ben gecen sene ip atliyordim, aboww bacaklarim iki ay yara gibi agirdi, iki ayda vucut zor alisti. Hic bana gore degil ip atlamak.

Bide youtube da ip atlamali ve agirlik li spor videolari var bir aylik bi program. Burda paylasmak yasakmi bilmiyorum. Istersen ozelden linkini verebilirim. Ben cok faydasini gotmustum.

Bide youtube da ip atlamali ve agirlik li spor videolari var bir aylik bi program. Burda paylasmak yasakmi bilmiyorum. Istersen ozelden linkini verebilirim. Ben cok faydasini gotmustum.
Yok onları paylaşmak yasak değil ama benim toto yemez açıkça söylemek gerekirse ama merak ettim gönderebilir misin canım

Günaydın kızlar musmutlu hafta sonları hepimizin olsun

Dün akşam yemeğe arkadaşım vardı gece birde bıraktım evine. Gelince de kocayla konuşmaya başladık saat üç de yattı o ben de geçmiş falan derken 3 buçuk gibi uyudum ve sekiz buçukta kalktık aradaki emzirmeleri ağlamaları saymıyorum. Kalan temizliği bitirmem lazım sonra oğlanın bezleri yıkamam lazım bez bitti ve beste misafirliğe gideceğiz öncesinde hediye falan derken saat ikide evden çıkmam lazım nasıl yetişecek bilmiyorum

Dünkü menum

Kahvaltı 11:00
1 küçük haşlanmış patates peynir ve 1 yumurta ile omlet
2 bardak ayran
1 yk yulaf 1 kuru kayısı 1 hurma ile yapılmış puding

Ara 15:00
1 armut

Akşam 19:00
1 tabak kuru patlıcan yemeği
Yoğurt
3 tane bulgurlu lahana sarması
1 yk makarna

Su 2,5 litre

Spor 500 ip atlama 50 puan

Günaydın arkadaşlar ben de dün moral bozukluğu ile dolu bir gün geçirdim. Ama bugün daha farklı stratejilerle tekrar basladim:)) bu arada sabahları ac karnına çörekotu yağı içmeye başlayacağım. Dün bir doktorla sohbetimde hem ciğerlerine hem de zayıflamaya faydası olur. Denemelisin dedi. Bu bilgiyi de sizinle paylaşmak istedim.

Dün menümü yazayım
Sabah 12.00
1 elma
Ara 14.00
1 kahve
Aksam17.30
Kıymalı patlıcan yemeği

Biliyorum çok az oldu. Ama ben dun pazara ve doktora gittim. Oradan ailemi ziyaret ettim. Ama bunlar hep dışarıda olduğu için yemek yiyecek uygun yer bulamadım. Dediğim gibi bugün düzenli şekild e devam edeceğim.

Gunaydin kizlar dun yazamadim kusura bakmayin esim geldi gece dogum gununu kutladik cok sevindi mutlu oldu odamda degil salonda kutlamaya karar verdim ailecek herkes mutlu oldu
Dunku menum
1 kase yogurt
1 kase yumurtali isbanak
2 br cay
2 tane galeta

Ogle
1 br cay
1 kase kuru fasulye
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Ara
2 tane kakaolu biskuvi
Yarim bar sut

Aksam
2 ufak parca firinda tavuk
1 tabak salata

1 yesilcay
2 catal yaspasta aldim tadina bakmasam catlardim guzel olmus dediler emin olmak istedim

1 saat tempolu yuruyus 120 p @Pnrrr-20
Herkese iyi haftasonlari neseniz bol olsun gorusmek uzereee

Günaydınnnn mutlu haftasonları
Desekde:) bizim haftamız dün itibariyle başladı
Bi bakmışız tekrar cuma gelivermişşşş
O yüzden her günümüzü iyi değerlendirelim
Her gün bizim için çok kıymetli

Bende güya sabah kahvesinden sonra spor yapıcaktım ama işten gelince öyle acıkmışımki kahve falan içmeden kahvaltı ettim
Yavaş yiyim dedim ama yine 10 dk da bitiverdi
Karnım doyduda gözüm doymadı :))

Herkes nasıl
varmı derdi tasası sorunu olan

Haftalık plan yapıldımı

günaydın zuhal abşa ben de dün çocukla uğraştım geç yattı.işimş g0cğmğ bitirdim tel i aldım elime güya menü yazcam.gözler gitti benim.direndim bu sefer tel i yere düşürdüm . :) gören deli diyecek.ama naptıysam yazamadı m.uyudum artık.

Selam
Menüm
sabah 09.00
1 dlm ekmwk 3 kaşık pekmez 1 yum.haşlama
7 zeytin

Ara 1 cennet elması ya da Trabzon hurması
Öğlen
Diyet yemwği yağsız az tuzlu karnabahar haşladım ve yoğurt. 1 dlm ekmek

Ara
cennet elması

Ara
Yarım nescafe (2 si 1 arada)
2 incir 2 ceviz

Akşam
2 tabak Taze fasulye
Yoğurt
4 kşk makarna

Dünü sporsuz geçirdim, aslında koşma niyetim vardı sakinleştirir beni diye düşündüm ama eve gelince bir tembelleşti , totoyu devirip dizilerimi izledim internetten sonra da sızmışım:)))
Benim çok şeye alerjim var, tamamen kabus bir hayat ve bilinmeyen belirsiz olan da birçok gıda var. Yumurta, zeytin, frambuaz, ananas, toz, poşet, metal, ağaç, alkol, baharatların bir kısmı, penisilin, hayvan tütü, yün böyle uzayıp gidiyor. Yumurta ve zeytin şüpheli besin arasında bazen yediğimde kıpkırmızı oluyorum, çoğu zaman da hiçbir şey olmuyor. Tropikal meyvelerin hepsine alerjim varken frambuaz her seferinde kızartıp kabartıyorken beni kivi ve çilek yediğimde hiçbir şey olmuyor.

Ben bugün daha bir yavaş yaptım kahvaltımı, ablam uyuz uyuz yeme karşımda demeseydi daha da yavaş yiyecektim ne güzel
Şu haftalık planı bir türlü yapamıyorum, kafamda tilkiler dolaşıyor ama listemi oluşturamadım henüz. İnşallah hafta bitmeden oluşturacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…