- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.661
Yapabilirsen çok iyi olur cnmHatta ben ip atlarken kocam arkamdan dalga geçiyorduama ben sevdim ip atlamayı daha kısa zamanda bitiyor Bi de ara vermeden 120 ye kadar çıktım şükür
Ben spor olarak hep ip atlasam nasıl olur abla ben hiç sevmedim leslie ya
Menüyü de sabah yazayım yarın coooook isim var
Alistik artik hiz canim, ama hala daha tedirgin oluyorum ucarken, ama yata yata gidiyordum, simdi bebisle zor olacak belkide.Oh tam bahar ama bu defa da senin oğlan emeklemeye başlamış olur kucakta Allah kolaylık versin gezmesi zor. Uçakta aktarma falan baya sürer bebisle okyanus üzeri ben korkarım valla. Amerika eğitimine gitme durumum vardı vize falan almıştım şükür başka sıkıntı çıktı istifa ettim de kurtuldum okyanus üzeri uçmaktan
Ben gecen sene ip atliyordim, aboww bacaklarim iki ay yara gibi agirdi, iki ayda vucut zor alisti. Hic bana gore degil ip atlamak.Hatta ben ip atlarken kocam arkamdan dalga geçiyorduama ben sevdim ip atlamayı daha kısa zamanda bitiyor Bi de ara vermeden 120 ye kadar çıktım şükür
Bide youtube da ip atlamali ve agirlik li spor videolari var bir aylik bi program. Burda paylasmak yasakmi bilmiyorum. Istersen ozelden linkini verebilirim. Ben cok faydasini gotmustum.Hatta ben ip atlarken kocam arkamdan dalga geçiyorduama ben sevdim ip atlamayı daha kısa zamanda bitiyor Bi de ara vermeden 120 ye kadar çıktım şükür
Abla başlayalım önce de zamanla artar binler olmaz mıYapabilirsen çok iyi olur cnm
Ama min.yarım saat falan atlıyabilcenmi
Millet 5-6 bin atlıyor
Ben sevdim galiba canım kısa ve özBen gecen sene ip atliyordim, aboww bacaklarim iki ay yara gibi agirdi, iki ayda vucut zor alisti. Hic bana gore degil ip atlamak.
Kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.RAKİPLERRRRR!!!!
Mefkurem
@Sweetyy83
KazanannnnnMefkurem
@Sweetyy83
@Pnrrr-20
Kazanannnnnn @Sweetyy83
@melegimve ben
@Poni Bon
Kazanannnnn @melegimve ben
@nanekekik
asfarovski
@emoslandd
Kazanannnnnn @emoslandd
eyledi
@Zey-has
Pufuduks
Kazanannnnnn @Zey-has
kurbet
@mer_4260
Kazanannnnnkurbet
G Gelecektenumutluyum
@Trudi Canavan
badem000
Kazanannnnnn G Gelecektenumutluyum
Yok onları paylaşmak yasak değil ama benim toto yemez açıkça söylemek gerekirseBide youtube da ip atlamali ve agirlik li spor videolari var bir aylik bi program. Burda paylasmak yasakmi bilmiyorum. Istersen ozelden linkini verebilirim. Ben cok faydasini gotmustum.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLpl2UrIVgXIyznblee0izAcswOdaIFjzUYok onları paylaşmak yasak değil ama benim toto yemez açıkça söylemek gerekirseama merak ettim gönderebilir misin canım
Teşekkür ederim canımhttps://www.youtube.com/playlist?list=PLpl2UrIVgXIyznblee0izAcswOdaIFjzU
Bak bakalim seversin belki, her gun d gisik hareketler var, aradada ip atlama, cok sıkıcı degil.
Kuzum benim yaa
Ne olduğu belli olsa ona göre dikkat edersin cnm
Benim kuzenlerin çocuklarında da yumurta alerjisi vardı ana okulu yaşına gelmeden geçti
Inş.senin kızında uzun sürmez
Tatlım Benim yaaa
çok duygulandım ama ben şimdi
takım sorumluluğu işte buna denir
Tabiki pijamada fark eder içtiğin suda cnm benim tayt tşört iç çamaşırı bile 500 gr fark ediyor
Acsba bi kadın dr namı gitsen
Neler yaptın yine canikom son günlerde hep yoğunsun
Helvayı bugünlük görmüyorum
Gerisi güzel tatlım
lahmacun için doğru gün zaten cnm afiyet olsun heralde 1 tanedir :))
Valla özlüyoz ama kuzucum elimizden bişey gelmiyor
Kolay gelsin diyelim :))
Senin ne alerjin var cnm
Benimde 20 yaşından sonra çıkmıştı
Pollen alerji
Bide kuruyemişe meyveyede var ama miktarı az olursa bişey olmuyor
Menü çok güzel canısı maşallah kaçamakda yok
Sporda zaten haftada 2 gün off verilirse iyi olur
Tabi Senin gibi spor yapanlar için
Gezmelerdemiydiniz cnm neler yaptınız
Sizin orda okullar ne zaman tatile giriyor
Akşamı hafif atlatman iyi olmuş keşke yanına yoğurtta ekleseydin bikaç kş.
Günaydınnnn mutlu haftasonları
Desekde:) bizim haftamız dün itibariyle başladı
Bi bakmışız tekrar cuma gelivermişşşş
O yüzden her günümüzü iyi değerlendirelim
Her gün bizim için çok kıymetli
Bende güya sabah kahvesinden sonra spor yapıcaktım ama işten gelince öyle acıkmışımki kahve falan içmeden kahvaltı ettim
Yavaş yiyim dedim ama yine 10 dk da bitiverdi
Karnım doyduda gözüm doymadı :))
Herkes nasıl
varmı derdi tasası sorunu olan
Haftalık plan yapıldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?