Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Slm cnm boyun kilon kaç

Way way way demek meydan okuyorsun bana; gorusecegiz cumaya :)))ayagini denk al kimle dans ettigini bilmiyorsun

Aynen cnm smdi baktm 3 yumurta sadce ve bide ödem icecegi gbi bsi, onu yaparm belki persembe öle düsündm :)

Hosgeldin canim :) grubumuzda emziren dolu cnm sana yardmci olcaklardir ben pek bilmiyorm o yüzden yorum yapamicam
Kilo farkida ben genelde aksamlari tartilmiyorm moral bozmamak icin ama eskiden tartildigm oldu 2 kilo fark olmazdi bende genelde en fazla 1,5 falan olurdu.. ama nekadar su ictigine vucuda görede degisir sanirim

Spor için neye kaç puan veriliyor canım? Evde mi spor yapıyorsunuz dolarsa yürüyüş mü

Canim zorluk seviyesine göre puanliyoruz. Ilk sayfada puanlama sistemimiz var bi göz at istersen cnm. Spor ben evde yapiyorm genelde, ama herkez farkli tabu yürüyüs yapanda cok :)

Abla kalirmiyim kızımın sıkıntısının tanısı konuldu yeme içme më daha özenli falan olucam bu beni çaresiz değil de yeniden başlıyomus hissettirdi moralman iyiyim ve bu 1.2 kilo gidecek rakibem de gerçek merve yi girecek inşallah birde regl olursam üstüne iyi olacakta neyse artık

Way way way demek meydan okuyorsun bana; gorusecegiz cumaya :)))ayagini denk al kimle dans ettigini bilmiyorsun
canım ben danstada iyiyim dir bu hafta biraz kızımla zorlu geçti ama şimdi yıkılmadim yeniden doğdum haberin ola

Menumu yazip kacar ben
Sabah 9
Mantarli yumurtali omlet
Peynir
Domates
1 cb badem

Oglen 2 yesil fasulya
Yogurt
Aksam 8
6 izmir kofte
Salata
Ayran

Off cayla 1 tk helva( cok utaniyorum)

Su 3 lt

Spor yok
canım dinlen sen ne sporu yorma kendini hem öyle 1 tk helva ne söyle güzel bi tabak hazirlasaydin kendine

@Sweetyy83
Sevilay şimdi aklıma geldi
Ben sık yedin diye ananasa demedim zaten karabuğdaya dedim
Ananasıda yanlış kullandın
Onu ya sade yşyeceksin 1 gün sadece ananas,
Yada proyla
Ama dediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…