- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.821
Zayıflama ürünlerinin zararları belki kısa sürede belli olmayabiliyor ama zamanla vücutta ağır hasarlar yola açabiliyor başından geçen bir olayı anlatmak isterim. Bundan 15 yıl önce bir ilaç kullandım. Aslında zararı yok gibiydi. Hatta doktor tavsiye etti yediğin yemeklerde ki yagi diski yoluyla atıyor. Ben bunu 3 ay kullandım. Evet zayıfladım ama bir süre sonra büyük tuvaletimi tutamaz hale geldim. Bıraktım tabi ama ne care.. uzun bir tedavi dönemi geçirdim. Zor iyileştim aradan zaman geçti tamamen doğal bir urun daha kullandım akıllanmak yok bende ama zayıflatmayı o kadar istiyordum ki neyse bu üründe iştahı kapatıyor ayrıca bunlari hep eczanelerden aldım. Bakanlık onaylı güya simdi tansiyon hastasi olmamin en buyuk nedeni urun o zamanlar bilseydim kullanir miydim? Hâlâ şişmanım ama sen iki kez düşün kendine zararı olduğu kadar bebeğine de zararlı. Ben sadece yaşadıklarımdan ögrendigim şey geç olsun ama sağlıklı olsunSaol cnm
Koyden yeni geldim
Gunde benim karnim agrio yemicem
Korkuorum yazmistim Grup aslinda istiorum ama bana kizabilirsiniz ark. Bi urunle kilo verdi onu demek istiyorum karar veremedim tabi burda da saglikli verioruz 15 gunde 6 kilo verdi sıkılasarak ondan gruba girmeyi ertelesek mi diorum cunkuolusturabilecek bi ogunum olmicak menuyu yaziorum
Sabah 08:00
1 yumurta
1kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
Ogle 14:00
2 pide cenaze evinde
1 ayran
Aksam 20:00
Et kavurma 1/2 tabak
1 kase yogurt
Bol salata
Su 2lt
Spor yok
Tatlım hem emziriyosun hemde ürünmü kullanacaksın 
Kız hadi kendini düşünmğyon çocuğudamı düşünmüyon
Ki kendinide düşünmek zorundasın
Tmm belki veriliyodur
Ama o ürünü bırakınca ne olacak geri gelmicekmi kilolar
Onuda bırak, bu ürünler organlara kalıcı zararlar verebiliyor
Ve bunlar sonradan ortaya çıkıyor
Haaa ben kullanmadımmı
Tabiki 120 kiloya çıkınca cahillikten biçok şeyi kullandım
O zaman bu kadar bilinçli değildim
Bak halâ burdayım
Kalıcı Ve sağlıklı kilo vermenin tek yolu sağlıklı beslenme Ve spordan geçer
Herşeye rağmen illa kullanacam dersende sen bilirsin
O zaman takımdan ayrılman gerekir
Biz sağlığımızla oynıyacak şeylere örnek teşkil edilsin istemeyiz ve izin veremeyiz
bizim kızda küçük bir fino gibi hirliyor bile valla :) beyaz beyaz görünüyor ama yakındır çıkmasi ateşsiz şekilde çıkarırlar inşallah iyi uykularBende yatar artik kizimi yenice uyuttum cok sukur. Dis cikacak galiba cok huzursuz 2 3 gundur. O oyle olunca bende cok gergin oluyorum. Uyuyup toparlamak lazim. Hepinizi opuuyorum canlar sizlere bol sohbetler
abla bende bi arastirayim içiliyor sa içerim bende ihtiyacım da var yaniDediğim gibi tam bilmiyorum cnm
Başka takımda emziren biri içiyodu
Ödem atmak için
Aaaa cok gecmis olsun Allah sifa versin evet ayyy nie riske gireyim dogru diorsun zmn alsin sagligimdan olmayayim gercekten cok tskkr ederimZayıflama ürünlerinin zararları belki kısa sürede belli olmayabiliyor ama zamanla vücutta ağır hasarlar yola açabiliyor başından geçen bir olayı anlatmak isterim. Bundan 15 yıl önce bir ilaç kullandım. Aslında zararı yok gibiydi. Hatta doktor tavsiye etti yediğin yemeklerde ki yagi diski yoluyla atıyor. Ben bunu 3 ay kullandım. Evet zayıfladım ama bir süre sonra büyük tuvaletimi tutamaz hale geldim. Bıraktım tabi ama ne care.. uzun bir tedavi dönemi geçirdim. Zor iyileştim aradan zaman geçti tamamen doğal bir urun daha kullandım akıllanmak yok bende ama zayıflatmayı o kadar istiyordum ki neyse bu üründe iştahı kapatıyor ayrıca bunlari hep eczanelerden aldım. Bakanlık onaylı güya simdi tansiyon hastasi olmamin en buyuk nedeni urun o zamanlar bilseydim kullanir miydim? Hâlâ şişmanım ama sen iki kez düşün kendine zararı olduğu kadar bebeğine de zararlı. Ben sadece yaşadıklarımdan ögrendigim şey geç olsun ama sağlıklı olsun
Canim ben başlama derim bak benim kızimda alerji çıktı ve ben beslenmeme dikkat edicem dışarda yemek yemek bile yasak ki sen ilaç tarzı bi ürün kullanacaksin ve emziriuosun senden çok belki bebeğin hasar görecek ve bakalım Allah korusun ne şekilde ortaya çıkacak. zamanla ve sabırla gidiyor kilolar inan aslında çok yediğimiz için öncelikle şişmanliktan çok hasta oluyoruz ama anlamıyoruz ben diyete başladığım beri pazartesi kızartması yemiyorum ve inan artık canım bile istemiyor ha ne oldu ven ölmedim ve hatta yeşillige ağırlık verdigim için sütüm arttı sürekli atletim süt oluyor maşallahIste benide kararsiz birakan bu oldu o kadar kisa zmnda cok cazip edio insanı sonrası dusunduruor beni emzirenler icin diolar oyyy insanogluyuz iste hemencecik olsun istioruz keske yesek yesek kilo almasak ole bi durum hic olusmasa o zmn 2 cuval patates kızartmasi yerdim
Zayiflayinca yicem kızartmayı sonra geri gelcem gruba ahahhaha
Bu arada ben bu akşam dışarıya çıktım. Günümüz vardı. Yemekte sadece kofte ve salata yedim. Herkes şarap rakı içerken ben çay içtim. Bütün kızlar şaşırdı. Bende şaşırdım kendime :)))
Cok haklısın kullanmicam bebegimi nie riske sokayım cok dogru ole anlatınca emzirio ark. Ilerisi gelmio akla cok saol ufkum açıldıCanim ben başlama derim bak benim kızimda alerji çıktı ve ben beslenmeme dikkat edicem dışarda yemek yemek bile yasak ki sen ilaç tarzı bi ürün kullanacaksin ve emziriuosun senden çok bebeğin hasar görecek ve bakalım Allah korusun ne şekilde zamanla ve sabırla gidiyor kilolar inan aslında çok yediğimiz için öncelikle şişmanliktan çok hasta oluyoruz ama anlamıyoruz ben diyete başladığım beri pazartesi kızartması yemiyorum ve inan artık canım bile istemiyor ha ne oldu ven ölmedim ve hatta yeşillige ağırlık verdigim için sütüm arttı sürekli atletim süt oluyor maşallah
Güzelim bu çocuk oyuncağı değilIste benide kararsiz birakan bu oldu o kadar kisa zmnda cok cazip edio insanı sonrası dusunduruor beni emzirenler icin diolar oyyy insanogluyuz iste hemencecik olsun istioruz keske yesek yesek kilo almasak ole bi durum hic olusmasa o zmn 2 cuval patates kızartmasi yerdim
Zayiflayinca yicem kızartmayı sonra geri gelcem gruba ahahhaha
Valla kuzum benim çok zaman geçtiği için emzirenler hakkında fazla bilgim yokabla bende bi arastirayim içiliyor sa içerim bende ihtiyacım da var yani
Biliyorum cnm bunuMefkurem abla az önce limonlu yoğurt ve pul biber kürü yedim. Tok tuttu bişey canım istemiyor. Yeni bir kür buldum bunu deniyecem çok etkiliymiş istersen sende dene bir kişi bu kürü yazmış ve yorum yapmış aşağıda
Kür:
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
1 kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz.Tadı da muhteşem.Aynı zamanda yoğurtun tok tutma özelliğinden açıkmıyoruz.Ben uygulayalı 1 hafta oldu ve şimdiden 3,5 kilo verdim.Yüzümde düşmeden kilolarımı verdim
Gözün aydın cnmBugün memleketten babam geldi o yüzden aktif giremedim şimdi de mutfağımi siliyorum bi taraftan da yarin için yemek hazırlığı yapıyorum yarın akşam a gelinimizin ailesi gelecek kızımı görmeye :)
Güzel görünüyor cnmEmziren anne menüsü (biraz geç saate kaldı )
Saat 11.30 kahvaltı
5 zeytin
Salatalık
2 cerry
2 yumurta ile Sucuklu yumurta (eşimle yedik)
1 dilim tb
Yeşilik
Saat 14.30 ara
Yarım cb kuruyemiş
2 küçük mandalina
Saat 18.30 akşam
1 kase mercimek çorbası
Fırında 1 parca tavuk pirzola
1 kaşık pirinç pilavı ( tuzuna bakmak icindi)
Salata
Yarım dilim tb ekmek
2.5 litre su
1 saat normal yürüyüş ×1=60 puan
20 dakika tempolu yürüyüş ×2=40 puan
Toplam 100 puanPnrrr-12
Mefkurem abla az önce limonlu yoğurt ve pul biber kürü yedim. Tok tuttu bişey canım istemiyor. Yeni bir kür buldum bunu deniyecem çok etkiliymiş istersen sende dene bir kişi bu kürü yazmış ve yorum yapmış aşağıda
Kür:
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
1 kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz.Tadı da muhteşem.Aynı zamanda yoğurtun tok tutma özelliğinden açıkmıyoruz.Ben uygulayalı 1 hafta oldu ve şimdiden 3,5 kilo verdim.Yüzümde düşmeden kilolarımı verdim
Yarım kaşık tuz için yarım kaşık pişmiş mi diye inan artık canım çok istemiyor abla normalde ben çok değişik pilavlar yaptım pirincle ama şimdi haftada 2 kaşık falanGözün aydın cnm
Oooo kızımız görücüye çıkacak desene
Güzel görünüyor cnm
Yalnız plavın tuzuna bakmak için 1 kş yemen lazım değil :))kaşığın ucuyla alsan yiter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?