Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zayıflama ürünlerinin zararları belki kısa sürede belli olmayabiliyor ama zamanla vücutta ağır hasarlar yola açabiliyor başından geçen bir olayı anlatmak isterim. Bundan 15 yıl önce bir ilaç kullandım. Aslında zararı yok gibiydi. Hatta doktor tavsiye etti yediğin yemeklerde ki yagi diski yoluyla atıyor. Ben bunu 3 ay kullandım. Evet zayıfladım ama bir süre sonra büyük tuvaletimi tutamaz hale geldim. Bıraktım tabi ama ne care.. uzun bir tedavi dönemi geçirdim. Zor iyileştim aradan zaman geçti tamamen doğal bir urun daha kullandım akıllanmak yok bende ama zayıflatmayı o kadar istiyordum ki neyse bu üründe iştahı kapatıyor ayrıca bunlari hep eczanelerden aldım. Bakanlık onaylı güya simdi tansiyon hastasi olmamin en buyuk nedeni urun o zamanlar bilseydim kullanir miydim? Hâlâ şişmanım ama sen iki kez düşün kendine zararı olduğu kadar bebeğine de zararlı. Ben sadece yaşadıklarımdan ögrendigim şey geç olsun ama sağlıklı olsun

Iste benide kararsiz birakan bu oldu o kadar kisa zmnda cok cazip edio insanı sonrası dusunduruor beni emzirenler icin diolar oyyy insanogluyuz iste hemencecik olsun istioruz keske yesek yesek kilo almasak ole bi durum hic olusmasa o zmn 2 cuval patates kızartmasi yerdim
Zayiflayinca yicem kızartmayı sonra geri gelcem gruba ahahhaha

Bende yatar artik kizimi yenice uyuttum cok sukur. Dis cikacak galiba cok huzursuz 2 3 gundur. O oyle olunca bende cok gergin oluyorum. Uyuyup toparlamak lazim. Hepinizi opuuyorum canlar sizlere bol sohbetler
bizim kızda küçük bir fino gibi hirliyor bile valla :) beyaz beyaz görünüyor ama yakındır çıkmasi ateşsiz şekilde çıkarırlar inşallah iyi uykular

Dediğim gibi tam bilmiyorum cnm
Başka takımda emziren biri içiyodu
Ödem atmak için
abla bende bi arastirayim içiliyor sa içerim bende ihtiyacım da var yani

Alıntılarım silindi yine offff hala beceremiyorum şu işi zannımcaaaaa....

G Gelecektenumutluyum canım başın sağolsun, Allah sbaır versin kalanlara...

Mefkurem gece bitmeden bitirdim alkol olayını, dediğim gibi kısa bir molaydı, yarın cezasını ödeyeceğim mutlaka. Deyokslarkmı tam çıkaramadım araya ekstra şeyler girdi ama aklımda paylaşacağım burdan. Yağ yoksa kilo var annem kas kemik et hiç farketmez yeterki tartı eksi olsun

Aaaa cok gecmis olsun Allah sifa versin evet ayyy nie riske gireyim dogru diorsun zmn alsin sagligimdan olmayayim gercekten cok tskkr ederim

Canim ben başlama derim bak benim kızimda alerji çıktı ve ben beslenmeme dikkat edicem dışarda yemek yemek bile yasak ki sen ilaç tarzı bi ürün kullanacaksin ve emziriuosun senden çok belki bebeğin hasar görecek ve bakalım Allah korusun ne şekilde ortaya çıkacak. zamanla ve sabırla gidiyor kilolar inan aslında çok yediğimiz için öncelikle şişmanliktan çok hasta oluyoruz ama anlamıyoruz ben diyete başladığım beri pazartesi kızartması yemiyorum ve inan artık canım bile istemiyor ha ne oldu ven ölmedim ve hatta yeşillige ağırlık verdigim için sütüm arttı sürekli atletim süt oluyor maşallah

Mefkurem abla az önce limonlu yoğurt ve pul biber kürü yedim. Tok tuttu bişey canım istemiyor. Yeni bir kür buldum bunu deniyecem çok etkiliymiş istersen sende dene bir kişi bu kürü yazmış ve yorum yapmış aşağıda
Kür:
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
1 kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz.Tadı da muhteşem.Aynı zamanda yoğurtun tok tutma özelliğinden açıkmıyoruz.Ben uygulayalı 1 hafta oldu ve şimdiden 3,5 kilo verdim.Yüzümde düşmeden kilolarımı verdim

Bugün memleketten babam geldi o yüzden aktif giremedim şimdi de mutfağımi siliyorum bi taraftan da yarin için yemek hazırlığı yapıyorum yarın akşam a gelinimizin ailesi gelecek kızımı görmeye :)

Cok haklısın kullanmicam bebegimi nie riske sokayım cok dogru ole anlatınca emzirio ark. Ilerisi gelmio akla cok saol ufkum açıldı

Güzelim bu çocuk oyuncağı değil
Istediği kadar emzirenler için doğal desinler
Yok öyle bişey
Siz doğru dürüst bitki çayı bile içmiyosunuz
Bştkisel demek sağlıklı olduğu anlamına gelmşyor
Bazı bitkiler birleşince daha zararlı hale geliyor
Tv de dr lar bas bas bağırıyor duymuyonmu

Bunu bırak kullanmayı, emzirirken... düşünüyorum demen bile çok büyük hata
Hayretler içindeyim

Emziren anne menüsü (biraz geç saate kaldı )
Saat 11.30 kahvaltı
5 zeytin
Salatalık
2 cerry
2 yumurta ile Sucuklu yumurta (eşimle yedik)
1 dilim tb
Yeşilik

Saat 14.30 ara
Yarım cb kuruyemiş
2 küçük mandalina

Saat 18.30 akşam
1 kase mercimek çorbası
Fırında 1 parca tavuk pirzola
1 kaşık pirinç pilavı ( tuzuna bakmak icindi)
Salata
Yarım dilim tb ekmek
2.5 litre su
1 saat normal yürüyüş ×1=60 puan
20 dakika tempolu yürüyüş ×2=40 puan
Toplam 100 puan Pnrrr-12

Biliyorum cnm bunu
Arada ben akşam öğünü olarak yapıyorum

Bazı sayfalarda da haftada 2 gün akşam yapılması öneriliyor
Çok sık yapılırsa vücut alışır etkisi olmaz diyor

Her öğün yapılması bana pek mantıklı gelmedi

Bence sen yapacaksan
5 gün pul biberli olanı
Arada farklı 2 günde bunu yap derim

Bugün memleketten babam geldi o yüzden aktif giremedim şimdi de mutfağımi siliyorum bi taraftan da yarin için yemek hazırlığı yapıyorum yarın akşam a gelinimizin ailesi gelecek kızımı görmeye :)
Gözün aydın cnm

Oooo kızımız görücüye çıkacak desene

Güzel görünüyor cnm

Yalnız plavın tuzuna bakmak için 1 kş yemen lazım değil :))kaşığın ucuyla alsan yiter

Kiz ben bnu bi ara yapiyodm ama aksamlari sadce, valla zor daysndiydm tadi cok kötuydu :/ ama sen dene bakalm etkisi olcakmi merak ettim
Ben bu aralar uyumadan yogurt pulbiber yarm limon az zencefil yapiyorm

Gözün aydın cnm

Oooo kızımız görücüye çıkacak desene

Güzel görünüyor cnm

Yalnız plavın tuzuna bakmak için 1 kş yemen lazım değil :))kaşığın ucuyla alsan yiter
Yarım kaşık tuz için yarım kaşık pişmiş mi diye inan artık canım çok istemiyor abla normalde ben çok değişik pilavlar yaptım pirincle ama şimdi haftada 2 kaşık falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…