- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.861
Valla yaşayınca insan anlıyor cnmkaç gündür sebzesiz yeşilliksiz kaldık bacım senle ben :)))
torun baldan da uykudan da tatlı tabii, zaten çok küçük olunca kendi halin bırakamadın uyuyamadın gün bitti gece oldu sen hala uyumuyorsun ama :)
ayy mefkurem bende bir şeyler var anlamıyorum açlık hissetmiyorum yemek aklıma gelmiyor yada aç karna kahve içtim diye mi oluyor bilmiyorum acıksam valla yiycem de açlık hissetmiyorum ki, ama acıkıp ağzımı sürünce de güzel yiyorum
şimdi de sanki acıktım gibi
Dunden beri bende mercimek koftesi sayikliyorum, ama yesil soganla maydanozum yok, tam unutmustum sen hatirlattin yine. Acaba gidip alsammi yesillik hemen, aksama yaparmiyimki??????sabahın erkeninden kalkmışsın iyi durmuşsun akşama kadar şahane menü afiyet şifa olsun
benim de canım mercimekli köfte istiyordu ama malzeme yok market işini halletmiş benimkiler yarım yamalak manav işi kalmış yeşillik istiyorum bennnn:)
Ben bilmemmi senin adamı :)))hem de nasıl minnattarlar
benim adamın uyku apnesi için kullandığı makinesinin küçük parçalarını bana veriyor yıkıyorum bu gün de getirdi koydu önüme, yıkadım yarım saat önce yatmıştı geri geldi sen ne yaptın bu maskeye hava kaçırıyor diye ütüyü bıraktım gittim eski parçalarını bile çıkardım taktı yook yine hava kaçırıyor meğer makineye bağlı yerini tam takmamış hemen beni suçluyor iftiracı sen yapmışsın tabi diyordu yaa :))ütüyü yapmıycam daha oturunca anladım ben çok yorulmuşum :)
Normal mercimek köftesi porsiyonu 4-5 tane cnmDunden beri bende mercimek koftesi sayikliyorum, ama yesil soganla maydanozum yok, tam unutmustum sen hatirlattin yine. Acaba gidip alsammi yesillik hemen, aksama yaparmiyimki??????
Catliyana kadar yiyemiyozmuNormal mercimek köftesi porsiyonu 4-5 tane cnm
Şimdiden söyliyim :)))
ben 3 gün yemek yemeden sadece su çayla bile gayet iyi durduğumu bilirim :))Sen nasil bu kadar yemeyle ayakta duruyosun?
Çatlamak istiyosan yeeeCatliyana kadar yiyemiyozmubulgursuz yapacam.
Ben bi kere 5 gün hiç bişey yememiştimben 3 gün yemek yemeden sadece su çayla bile gayet iyi durduğumu bilirim :))
ahh ahh rabbim bana da nasip eder inşallah gel de sevme ciğerine basmaaaa anneye bile gidesi yok bababee sini istiyorValla yaşayınca insan anlıyor cnm
Belki bize öyle geliyordur ama benim için çok tatlı geliyor çocuk :))
Babası almaya geldi hadi anneye gidelim diyor
Nein bababee ev diyor, gitmek istemiyor
Ayy artık ne yemek yapacağımı şaşırdım ev kuruyunca :))buzlukta et türüde tükendi
Yarın acil alışveriş yapmam lazım
sabahları bende içiyom cnm kahve ama senin gibi hissetmiyom
Bence sende yat dinlen artık
Benim uykum geldi aslındada canım sıcak bişeyler içmek istşyor
Aslında tatlı istiyoda o gündem dışı :))
uleeen gece gece şeytanlık yapmışım haberim yoook :))))Dunden beri bende mercimek koftesi sayikliyorum, ama yesil soganla maydanozum yok, tam unutmustum sen hatirlattin yine. Acaba gidip alsammi yesillik hemen, aksama yaparmiyimki??????
yıka demiyor ama yüzünün kıllarını cımbızla, ensesininkini de traş makinesiyle aldırıyorBen bilmemmi senin adamı :)))
Sana teşekkürlerini suna suna ölmüştür
Kız kendi makinesini bari kendi yıkasın bacım yaa
Ayy deli oldum valla :))
Yakında beni yıka derse şaşırma
Yazık yorulmasın
yarın topikte gün yapalım sen mercimek köftesini yap gerisini biz hallederiz canoooommmÇatlamak istiyosan yeee
Kız gece gece güldürdün beni
Mercimek köftesi nasıl ince bulgur olmadan olurki
Öyle olsa bile karbon
Ben normalini kırmızı mercimekle yaparımda
Yeşil mercimek diyet için daha iyi diye yarım çb.kullandım yarım çb.kineoyla
Tabiki orjinali gibi olmadı ama bol acılı idare ederdi
Ben her gün olsa her gün yerim
Normalini Ben önceden 15-20 tane yerdim
Ama herkesin yaptığını değil
Ben çok güzel yaparım
aaaaa deli kızzzzzzBen bi kere 5 gün hiç bişey yememiştim
Kendimi cezalandırıyodum :)))
sincabınla sana allah rahatlık versin tatlı rüyalar gülümmBen artık yatıyorum kızım sürekli uyanmaya başladı e tabi anne kokusu yok yanında emerken ellerimi öyle güzel oksuyor ki o elini elimde gezdirdigi an gözlerimi kapatıyorum daha çok hissetmek için Rabbim e şükürler olsun bana sincabimi nasip ettiği içiniyi geceler
Allah isteyen herkese nasip eder inş.cnmahh ahh rabbim bana da nasip eder inşallah gel de sevme ciğerine basmaaaa anneye bile gidesi yok bababee sini istiyor
aslın da benim cidden zayıflamak istememdeki en önemli sebeplerden biri de allah nasip ederde torunum olursa en azından annem gibi torunumla ilgilenip oynamak bakabilmekti , bedenim hafifleyip sağlıklı olsun da gücüm enerjim olsun diyeydi:)
yarın alalım sebzelerimizi gülüm ne yiyicez ekmeğe hamura kalıcaz yoksa:)
kalk gidip uyuyalım bacım gözlerimiz sızlamaya durdu zaten
Salla Sallaaayıka demiyor ama yüzünün kıllarını cımbızla, ensesininkini de traş makinesiyle aldırıyor
bundan sonra ellemem maskene dedim de sinirden daha hiç bir şeye elleme sen diye kükredi ben de çıktım odadan hemen :) bir de beni beğenmez hala buzdolabım düzensizmiş on kere bir şey al koy düzen kalmıyor gerçi ben ne nerede gözüm kapalı biliyorum :)
Teskkuler ablamsincabınla sana allah rahatlık versin tatlı rüyalar gülümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?