Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla yaşayınca insan anlıyor cnm
Belki bize öyle geliyordur ama benim için çok tatlı geliyor çocuk :))
Babası almaya geldi hadi anneye gidelim diyor
Nein bababee ev diyor, gitmek istemiyor

Ayy artık ne yemek yapacağımı şaşırdım ev kuruyunca :))buzlukta et türüde tükendi
Yarın acil alışveriş yapmam lazım

sabahları bende içiyom cnm kahve ama senin gibi hissetmiyom

Bence sende yat dinlen artık
Benim uykum geldi aslındada canım sıcak bişeyler içmek istşyor
Aslında tatlı istiyoda o gündem dışı :))

Dunden beri bende mercimek koftesi sayikliyorum, ama yesil soganla maydanozum yok, tam unutmustum sen hatirlattin yine. Acaba gidip alsammi yesillik hemen, aksama yaparmiyimki??????

Ben bilmemmi senin adamı :)))
Sana teşekkürlerini suna suna ölmüştür

Kız kendi makinesini bari kendi yıkasın bacım yaa
Ayy deli oldum valla :))
Yakında beni yıka derse şaşırma

Yazık yorulmasın

Dunden beri bende mercimek koftesi sayikliyorum, ama yesil soganla maydanozum yok, tam unutmustum sen hatirlattin yine. Acaba gidip alsammi yesillik hemen, aksama yaparmiyimki??????
Normal mercimek köftesi porsiyonu 4-5 tane cnm
Şimdiden söyliyim :)))

Catliyana kadar yiyemiyozmubulgursuz yapacam.
Çatlamak istiyosan yeee

Kız gece gece güldürdün beni

Mercimek köftesi nasıl ince bulgur olmadan olurki
Öyle olsa bile karbon
Ben normalini kırmızı mercimekle yaparımda
Yeşil mercimek diyet için daha iyi diye yarım çb.kullandım yarım çb.kineoyla
Tabiki orjinali gibi olmadı ama bol acılı idare ederdi
Ben her gün olsa her gün yerim

Normalini Ben önceden 15-20 tane yerdim
Ama herkesin yaptığını değil
Ben çok güzel yaparım

ahh ahh rabbim bana da nasip eder inşallah gel de sevme ciğerine basmaaaa anneye bile gidesi yok bababee sini istiyor
aslın da benim cidden zayıflamak istememdeki en önemli sebeplerden biri de allah nasip ederde torunum olursa en azından annem gibi torunumla ilgilenip oynamak bakabilmekti , bedenim hafifleyip sağlıklı olsun da gücüm enerjim olsun diyeydi:)
yarın alalım sebzelerimizi gülüm ne yiyicez ekmeğe hamura kalıcaz yoksa:)
kalk gidip uyuyalım bacım gözlerimiz sızlamaya durdu zaten

uleeen gece gece şeytanlık yapmışım haberim yoook :))))
bence sağlıklı bir yemek arada olabilir yanın da bol yeşilliğiyle 6-7 tane yendimi çok güzel de doyurur gibime geliyor

yıka demiyor ama yüzünün kıllarını cımbızla, ensesininkini de traş makinesiyle aldırıyor
bundan sonra ellemem maskene dedim de sinirden daha hiç bir şeye elleme sen diye kükredi ben de çıktım odadan hemen :) bir de beni beğenmez hala buzdolabım düzensizmiş on kere bir şey al koy düzen kalmıyor gerçi ben ne nerede gözüm kapalı biliyorum :)

yarın topikte gün yapalım sen mercimek köftesini yap gerisini biz hallederiz canoooommm
ben de sesli güldüm çatlayana kadar yemek lafına :))))))
ben korkuyorum çok yiyemiyorum fibromiyaljiden şişebiliyorum midenin dış yanlardan içerden bişey ittiriyor gibi şişip ağrı yapıyor tırsıyorum bulgurlu şeyleri çok yemeye

Ben bi kere 5 gün hiç bişey yememiştim
Kendimi cezalandırıyodum :)))
aaaaa deli kızzzzzz
ben asla kendimi yemekle açlıkla cezalandırmam benim iştah kaybı çok beterdi eskiden sene de 1-2 kere olurdu hiç yemek aklıma gelmezdi sulu yemekler pilav v.s. tiksindirici gelirdi, şimdi daha sık oluyor 1-2 ayda bir ama yiyorum acıkınca zaten midem çok ses çıkarıyor :)

sincabınla sana allah rahatlık versin tatlı rüyalar gülümm

Allah isteyen herkese nasip eder inş.cnm
Ben aslında bi çocuk görünce aman alayım seveyim falan demem :))
Küçük yaşta 3 çocukla kalınca bıkmışım heralde
Ama kendinin olunca başka oluyomuş

Hibikus çayı yaptım içip yatıcam :))

Salla Sallaaa
Şarkısını gönderiyom bebeğim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…