Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Spor yaparmıyım diye menü yazmadıydım ama hiç enerjim yok bugün yapamıcam
Dün gece 3 ü geçiyodu uyuduğum sabah 7 de kalktım

8.45
1 soğanlı yumurta
2 kş lor
5 zeytin
1 tb baget ekm.(2 dil ekm değerinde)

18.00
Yarım çb.y.mercimek +yarım çb.kineoyla
Mercimek köftesi gibi yaptım
Içinde maydonoz, taze soğan
2 s.b.tuzsuz ev ayranı
(yanında salata güzel olurdu ama malzemem yoktu)))

Biliyorum sabah akşam arası çok fazla
Acıktımda zaten
Ama çocukla wc nöbeti yapınca yemeğimi geç yapabildim

Su 2.5 lt den fazla

sabahın erkeninden kalkmışsın iyi durmuşsun akşama kadar şahane menü afiyet şifa olsun
benim de canım mercimekli köfte istiyordu ama malzeme yok market işini halletmiş benimkiler yarım yamalak manav işi kalmış yeşillik istiyorum bennnn:)

Kiz ben bnu bi ara yapiyodm ama aksamlari sadce, valla zor daysndiydm tadi cok kötuydu :/ ama sen dene bakalm etkisi olcakmi merak ettim
Ben bu aralar uyumadan yogurt pulbiber yarm limon az zencefil yapiyorm
İşe yaradımı canım kilo verebildin mi bu kürle sen yoğurt limon pul biberde yapıyon galiba etkisini gördünmü tatlım
@Sweetyy83
Sevilay ben atladım biyeri
kız sadece bunumu yemiş öğün olarak
Öyleyse 1 gün yapılabilir
Bilmiyomki abla ekleyen kişide başka bir yerden alıntınyapmış ama kendisi tatlı pastada yedim yazmış :) onun İçin o gün az verdim diyo adresi bulabilirsem yazarım. Dediğin gibi yapacam haftada iki gün bu kürü akşamlarıda yoğurt limon pul biber kürünü tüketecem bakalım sonuç ne olacak...
Bende uyuyorm kizlar iyi geceler yarik yolculuk var Bursaya
İyi geceler rakibem kaçamaksız güzel bir tatil olur inşallah hayırlı yolculuklar rakibesiz kaldım tüh ya

sabah 10 a doğru oğlum uyandırdı beni:) 11 buçukta göz doktoruna randevu almıştım babasıyla gittiler , daha kapıyı yeni kapatmıştım komşum aradı kocası evde yokmuş diğer komşu kahveye gelicem demiş beni de çağırdı gittim çay kahve içtim geldim çamaşırı sermeye başladım benimkiler market işini de halledip geldiler , mantı yapayım dedim yaptım önceden yoğurup dolaba attığım hamur cıvık geldi yeni hamur yoğurup yaptım , ee o hamur zayi olmasın dedim onu da gözleme gibi yapayım bir tane deneyeyim dedim oldu , kalanını yaptım benimkiler benden açmış eşim tavada çevirdi sağ olsun (ilk defa böyle yardım etti) yedik ama benim sırtım ağrımış masayı toplayıp gidip yattım 8 de kalkıp çay yaptım buz dolabı alt üst olmuş onu düzenledim çamaşır katladım şimdide ütü yapıyordum mola verdim ki gelip menümü yazayım :)

menüm
11: 30
2 ceviz 1 sarımsak ve suyu

17 :00
2 gözleme 1 i kaşarlı sucuklu
2 bardak ayran

20:00
2 suyu çekmiş portakal kemirdim :)

su 2.5 lt
Ne desem bilemedim :))
Ama sağlıklı yeterli olmadığı kesin
Akşama kadar aç durup gözleme yemişin

Dün işteydim cnm gece geç uyudum
zaten 7 de kalkmam gerekiyor
Eve gelincede geri yatmadım
Çocuk gelmese öğleden sonra uyucaktım baya ağırlık basmıştı

Bende zaten mercimek köf.hayaliyle yaptım
Çok severim ama bana 3-4 tane yetmşceği için hiç bulaşmıyorum
Benimki çakma oldu :))

Sen gel benim eve bak kupkuru hiç bişey kalmadı :))
Gündüzleri araba yoktu gşdemedim
Yarın bi bakkal açık ona gidecem inş.

Valla ne diyim, sen akıllamıcan kızım :)))
Hem mantı yap Hem üstüne gözleme
Bide şimdi ütü yapcam diye uğraş
Eminim senin evdekiler sana minnattar kalıyolardır

Bence cok guzel bir menu olmus uarin ben de aynisini yapacağım tabi helvasız ama bence bir tatlı kaşığı helva midende yağ yerin e beynin de mutluluk olmuştur. Üzülme abartı bisey yok tabi bence
Oylemi diyosun, rahatladim biraz. Resmen suclu piskolojisi oluyo bende extra bisey yiyince. Sanki butun emeklerim bosa gidecekmis saniyirum.

Zuhalcim cuma ctesi gunkeri spor yapmiyorum. Sade haftanin 5 gunu sporumu yapiyorum.

kaç gündür sebzesiz yeşilliksiz kaldık bacım senle ben :)))
torun baldan da uykudan da tatlı tabii, zaten çok küçük olunca kendi halin bırakamadın uyuyamadın gün bitti gece oldu sen hala uyumuyorsun ama :)
ayy mefkurem bende bir şeyler var anlamıyorum açlık hissetmiyorum yemek aklıma gelmiyor yada aç karna kahve içtim diye mi oluyor bilmiyorum acıksam valla yiycem de açlık hissetmiyorum ki, ama acıkıp ağzımı sürünce de güzel yiyorum
şimdi de sanki acıktım gibi

Aboooow kiz sen disli ciktinya!!!ben seni hafifemi aldim ne?

Valla ne diyim, sen akıllamıcan kızım :)))
Hem mantı yap Hem üstüne gözleme
Bide şimdi ütü yapcam diye uğraş
Eminim senin evdekiler sana minnattar kalıyolardır
hem de nasıl minnattarlar
benim adamın uyku apnesi için kullandığı makinesinin küçük parçalarını bana veriyor yıkıyorum bu gün de getirdi koydu önüme, yıkadım yarım saat önce yatmıştı geri geldi sen ne yaptın bu maskeye hava kaçırıyor diye ütüyü bıraktım gittim eski parçalarını bile çıkardım taktı yook yine hava kaçırıyor meğer makineye bağlı yerini tam takmamış hemen beni suçluyor iftiracı sen yapmışsın tabi diyordu yaa :))ütüyü yapmıycam daha oturunca anladım ben çok yorulmuşum :)

Kahve kesinlikle tok tutuyor canimcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…