Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

o konu da annemin üstüne tanımam 15 yaşın büyük ablamı doğurmuş 35 yaşın da 6 çocuk 1 torun sahibiymiş hala bizim çocuklara ölüp bitiyor, başkalarının çocuklarını da nasıl seviyor yiyip biterecek sanki
ben de kefir içtim :)

Teskkuler ablam Sizde yatın canım sabaha okunacak birsürü geçmiş oluyor sonra kaçırıyorum
bu ablan ne cins ne gıcıktır sen bilmiyorsun aslın da geceleri geç saat bilerek gelip bol bol yazıyorum kiii ertesi güne çok sayfa olsun herkes okurken bu ne yaavf desin
deliyiiim manyaakııımm kendimi seviyoruuummmmmm

Allah sabır versinn abla sana

Oy masallah, allah bagislasin

Sabahtanmı gşdeceksiniz
Oraya gidince burayı unutmıcan dimi

Yok abla feribot 3 de hareket etcek, lodos yüzünden iptal olmazsa bakalm dün cok iptal olan sefer olmus :)
Unuturmuyumm hic unutmicam tabikide

Canim ben o kürü fazla yapamadm o yüzden anliyamadm 3-4 gece anca yapmistm sonra tadindna tiksinip aman yapamicam dediydm o 3-4 günde pek bsi farketmemisti sanki ama ozamanlar normal yiyodm ben ondanda olabillir.. pulbiberli yogurduda meto gece calissin diye yapiyom benm meto bi ara durur gbi olmusdu kilo veremiyodm hic ondan korkuyom
Onuda 2 gündür yapiyom daha bilmiyorm nasil ise yariyomu

Kizz niye rakibesiz kaldinn ben ordanda yeterim sana korkma

Allah sabır versinn abla sana
sabıra ne gerek var gülüm baktım beyzadenin işleri bitmiyor yüzünü almak için ayda yüz lira para alıyorum artık :))
haksız kükreyince gülerek laf söyleyip en son dil çıkarıp odadan kaçıyorum
sabır demek içine atıp biriktirip hastalanmak demek , ne gerek var böyle şeylere sabretmeye

Anaam amma cok konusmussunuz ya

Ilkdefa sanirim sabahi bana acmak nasip oldu

Günaydinnnnn mutlu güzel bir haftasonu olur insallah
işte bunu görmek için bilerek gece çok yazdık sabah kalkıp sayfaları dolu dolu görün diye :))
günaydın gülümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…