- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #238.881
o konu da annemin üstüne tanımam 15 yaşın büyük ablamı doğurmuş 35 yaşın da 6 çocuk 1 torun sahibiymiş hala bizim çocuklara ölüp bitiyor, başkalarının çocuklarını da nasıl seviyor yiyip biterecek sankiAllah isteyen herkese nasip eder inş.cnm
Ben aslında bi çocuk görünce aman alayım seveyim falan demem :))
Küçük yaşta 3 çocukla kalınca bıkmışım heralde
Ama kendinin olunca başka oluyomuş
Hibikus çayı yaptım içip yatıcam :))
bu ablan ne cins ne gıcıktır sen bilmiyorsun aslın da geceleri geç saat bilerek gelip bol bol yazıyorum kiii ertesi güne çok sayfa olsun herkes okurken bu ne yaavf desinTeskkuler ablamSizde yatın canım sabaha okunacak birsürü geçmiş oluyor sonra kaçırıyorum
iyi geceler sana da ablam :)Bendende sincaplı merveye :)
Çok kibar eşli ekime :)
Kurbet heralde mercimek köftesi yapmaya gştti :))
Veeee bütün güzellere iyi gecelerrr
çok tatlısın :) iyi gecelerben gittim gözler iyice kapanmaya durdu yatma vakti
iyi geceler kızlar
Ee sonuç ne oldu ablaBen bi kere 5 gün hiç bişey yememiştim
Kendimi cezalandırıyodum :)))
Allah sabır versinn abla sanayıka demiyor ama yüzünün kıllarını cımbızla, ensesininkini de traş makinesiyle aldırıyor
bundan sonra ellemem maskene dedim de sinirden daha hiç bir şeye elleme sen diye kükredi ben de çıktım odadan hemen :) bir de beni beğenmez hala buzdolabım düzensizmiş on kere bir şey al koy düzen kalmıyor gerçi ben ne nerede gözüm kapalı biliyorum :)
Kızlar gitmeyin ben daha tiramisu yapiorm kiymalı pogaca yapcam :)
UyuyommAylar sonra sabah 11 buçuğa kadar uyumuşuz ailecek şimdi de uyku gelmiyo eee napıyonuz
5 günde 7 kilo verdiydimEe sonuç ne oldu abla
Oy masallah, allah bagislasinBen artık yatıyorum kızım sürekli uyanmaya başladı e tabi anne kokusu yok yanında emerken ellerimi öyle güzel oksuyor ki o elini elimde gezdirdigi an gözlerimi kapatıyorum daha çok hissetmek için Rabbim e şükürler olsun bana sincabimi nasip ettiği içiniyi geceler
Sabahtanmı gşdeceksiniz
Oraya gidince burayı unutmıcan dimi
İşe yaradımı canım kilo verebildin mi bu kürle sen yoğurt limon pul biberde yapıyon galiba etkisini gördünmü tatlım
Bilmiyomki abla ekleyen kişide başka bir yerden alıntınyapmış ama kendisi tatlı pastada yedim yazmış :) onun İçin o gün az verdim diyo adresi bulabilirsem yazarım. Dediğin gibi yapacam haftada iki gün bu kürü akşamlarıda yoğurt limon pul biber kürünü tüketecem bakalım sonuç ne olacak...
İyi geceler rakibem kaçamaksız güzel bir tatil olur inşallah hayırlı yolculuklar rakibesiz kaldım tüh ya
sabıra ne gerek var gülüm baktım beyzadenin işleri bitmiyor yüzünü almak için ayda yüz lira para alıyorum artık :))Allah sabır versinn abla sana
abooooow uyuyacam diye yolladı beni kendi oturmuş , kendimi aldatılan ardından iş çevirilen , eş gibi hissettim yaavUyuyomm
Yarında öğlene kadar yatsr akşam uyumazsın
Parteside sürünürsün :))
işte bunu görmek için bilerek gece çok yazdık sabah kalkıp sayfaları dolu dolu görün diye :))Anaam amma cok konusmussunuz ya
Ilkdefa sanirim sabahi bana acmak nasip oldu
Günaydinnnnnmutlu güzel bir haftasonu olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?